konstantinos7 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ok, thanks my friends Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutseki Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ειναι επειδή ειναι 1024 mb αν κανεις το πολλαπλασιασμο τοσα θα βγαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σωστά. Οι κατασκευαστές δίσκων ορίζουν το 1 Gb ως 1.000.000.000 bytes *ακριβώς*. Οπότε τα 120 G γι'αυτούς είναι 120.000.000.000 bytes. Τα λειτουργικά όμως δουλεύουν με δυνάμεις του 2 όπου 1 Gb = 1024 MB, 1MB =1024 KB κλπ Οπότε: 120.000.000.000 bytes/1024 = 117187500 Kb = 114440,917 Mb = 111.7 GB :) Επίσης εδώ: http://support.apple.com/kb/TS2419?viewlocale=en_US Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Σωστά. Οι κατασκευαστές δίσκων ορίζουν το 1 Gb ως 1.000.000.000 bytes *ακριβώς*. Οπότε τα 120 G γι'αυτούς είναι 120.000.000.000 bytes. Τα λειτουργικά όμως δουλεύουν με δυνάμεις του 2 όπου 1 Gb = 1024 MB, 1MB =1024 KB κλπ Οπότε: 120.000.000.000 bytes/1024 = 117187500 Kb = 114440,917 Mb = 111.7 GB :) Επίσης εδώ: http://support.apple.com/kb/TS2419?viewlocale=en_US μια διορθωση ειναι GB. Gb ειναι γιγαβιτ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyboy25 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 μια διορθωση ειναι GB. Gb ειναι γιγαβιτ :p Εεεε καλά τώρα όχι Γιάννης, Γιαννάκης, δε νομίζω να μπερδεύτηκε και κανένας ... Άσε που όποιος ξέρει την διαφορά δεν υπήρχε περίπτωση να έχει τέτοιες απορίες "...που πήγαν τα gigabyte οεοο ;". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Eδώ και δυο χρόνια έχω το SONY NW-E005F και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία του.Στις προδιαγραφές του έλεγε για αυτονομία 20 ωρών και ότι τρία λεπτά φόρτισης ισοδυναμούν με 3 ώρες μουσική.Αλλά δεν διευκρίνιζει φόρτιση μέσω καλωδίου(που δεν το αγόρασα γτ ήταν ξεχωριστά)ή μέσω usb(που πάντα έτσι το φορτίζω)?Εμένα μια κανονική φόρτιση μέσω Usb κρατάει γύρω στο μισάωρο και κρατάει μονάχα για 4 ώρες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Λογικό είναι μετά από 2 χρόνια να στο κάνει αυτό εκτός εάν στο έκανε από την αρχή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μου το έκανε μετά τους πρώτες 5-6 μήνες εκεί μέσα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μάλλον η μπαταρία τα έφτυσε. Λογικό είναι... Βεέβαια δεν νομίζω να έιχες ποτέ 20 ώρες πραγματικές, έτσι δεν είναι?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ναι σίγουρα δεν είχα ποτέ,απλά ποιότητα έχει κατα τα άλλα είναι χάλια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Eιχα και γω ενα sony πριν 2 χρονια,το nws-205f.Ειχε ονομαστικη αυτονομια 16 ωρες,αλλα πραγματικη γυρω στις 12-13.Το φορτιζα μεσω usb και σε 3 τεταρτα ηταν ετοιμο.Τελικα δεν το κρατησα πολυ (λογω του απαραδεκτου sonic stage) αλλα παρατηρησα και εγω καποιο προβλημα με την μπαταρια.Αν το αφηνα αχρησιμοποιητο 3-4 μερες,το εβρισκα με "νεκρη" μπαταρια ακομα και αν το ειχα φορτισει πριν πληρως.Ειχα ακουσει οτι αν αφηνεις τα mp3 players αχρησιμοποιητα καποιο καιρο χανουν τη φορτιση τους,αλλα οχι και ετσι.Υποθετω οτι εφταιγε πως δεν εκλεινε ποτε πραγματικα,αλλα εμπαινε σε stand-by,γιατι δεν ειχε πληκτρο on-off.Oπως ενα Pna που εχω και εχω ακουσει οτι ισχυει και για μερικα Pda.Τελικα πηρα ενα cowon d2 με αυτονομια 52 ωρες μουσικης και dedicated on-off κουμπι και το φορτιζω μια φορα το μηνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Εεεε καλά τώρα όχι Γιάννης, Γιαννάκης, δε νομίζω να μπερδεύτηκε και κανένας ... Άσε που όποιος ξέρει την διαφορά δεν υπήρχε περίπτωση να έχει τέτοιες απορίες "...που πήγαν τα gigabyte οεοο ;". ναι οκ απλα το ειπα για το τυπικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Σωστά. Οι κατασκευαστές δίσκων ορίζουν το 1 Gb ως 1.000.000.000 bytes *ακριβώς*. Οπότε τα 120 G γι'αυτούς είναι 120.000.000.000 bytes. Τα λειτουργικά όμως δουλεύουν με δυνάμεις του 2 όπου 1 Gb = 1024 MB, 1MB =1024 KB κλπ Οπότε: 120.000.000.000 bytes/1024 = 117187500 Kb = 114440,917 Mb = 111.7 GB :) Επίσης εδώ: http://support.apple.com/kb/TS2419?viewlocale=en_US Ευχαριστώ πολύ. Τις υποδιαιρέσεις τις ξέρω, απλά δεν ήξερα ότι οι κατασκευαστές τα παίρνουν σα 1000 ΜΒ και όχι 1024. Μου έλυσες την απορία για όλες τις συσκευές... Να 'σαι καλά!!!:) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 παιδιά άκυρο για το σάνσα clip. μη το πάρετε. μέχρι στιγμής έχω κάψει 2 και πλακώνομαι με το amazon να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου. είναι πολύ ευαίσθητο και ενδεχομένως αρκετοί usb φορτιστές πρίζας να σας το κάψουν. είχα αγοράσει ένα τέτοιο για το zen micro και έπαιζε γγ και με αυτό το clip τα καίει άμεσος. όλα τα καλά μπορεί να έχει αλλα έλεος. δηλαδή για όνομα. καίγεται με το παραμικρό. σιγά μη το φορτίζω από το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mf_iii Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδιά έχει κανείς το Archos 605 wifi? Τώρα το βρήκα στο ebay http://cgi.ebay.com/ARCHOS-605-WIFI-80GB-PORTABLE-MEDIA-PLAYER-NEW-IN-BOX_W0QQitemZ370141037128QQcmdZViewItemQQptZPortable_CD_Players?hash=item370141037128&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 και έπαθα πλάκα! Έχει και wifi και tv με δυνατότητα εγγραφής! Πιστεύω αξίζει! Τι λέτε? Αν και πρέπει να είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλά χαλάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας χάλασε πρόσφατα το μπ3 μου και έτσι ψάχνω για νέο!αυτό που είχα ήταν αυτό http://ecx.images-amazon.com/images/I/41tKqwpEM3L._SL500_AA280_.jpg σε περίπτωση που καποιός το γνωρίζει από το οποίο έμεινα αρκετά ευχαριστημένος!θέλω λοιπόν και το νέο να είναι κάτι ανάλογο έχω δει κάποια sony που είναι με μικρή οθόνη σαν κάτι αντίστοιχο έχω δει και κάποια creative,philips αν έχετε να προτείνετε κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τα B-series ειναι τα σημερινα αντιστοιχα απο τη Sony Εγω παντως θα προτεινα Sansa Clip,btw ποσα χρηματα διαθετεις περιπου? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση!τα λεφτά που διάθετω είναι γύρω στα 50,60 ευρώ χωρίς να απορρίπτω και κάτι άλλο!απλά αυτό που είχα έπαιζε αρκετά δυνατά και έτσι θέλω να είναι και το καινούριο γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό στα νέα sony?επίσης έχω κατά νου και το creative zen stone plus ποια είναι η γνώμη σας γι'αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Οσον αφορα το θεμα της εντασης τα περισσοτερα mp3 players της αγορας προσφερουν αρκετη ισχυ ανα καναλι ωστε να οδηγησουν τα σχεδον ολα τα in-ear/ψειρες ακουστικα με σχετικη ανεση σε υψηλες εντασεις.Αρκετα μπορουν να οδηγησουν και ακουστικα με μεγαλυτερη αντισταση (headphones>60ohm) .Τελος σε καποια μοντελα μπορεις να περασεις μη ευρωπαικο firmware που αυξανει ακομα περισσοτερο την ενταση καθως τα ευρωπαικα μειωνουν σκοπιμα τη μεγιστη ενταση.Αυτες ειναι γενικες παρατηρησεις. Τωρα στα λεφτα που προτεινεις εγω ξεχωριζω το Sansa Fuze στα (67 ευρω τα 4Gb).To αγορασα για το γυμναστηριο και τελικα αποδειχθηκε μια απο τις καλυτερες επενδυσεις(για το κοστος του).Για το stone plus δεν αποψη,αλλα ειχα για κανα χρονο το ZVP με το οποιο πρεπει να μοιραζονται τα περισσοτερα ηλεκτρονικα μερη κι ενω δεν ειχα καποιο παραπονο ο ηχος δεν με εντυπωσιασε κιολας.Tα sony ειναι γενικα αξιοπιστες λυσεις με χαρακτηριτικο "ζεστο" ηχο,αλλα και με αυξημενο θορυβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Το κακο ειναι πως με τον προυπολογισμο σου δεν μπορεις να παρεις καποιο απο τα high end μοντελα. Αν ψαξεις μπορει να βρεις σε καλη τιμη (60-70 ευρω) καποιο απο τα Α8xx που εχουν κορυφαιο ηχο.Εγω πηρα στις εκπτωσεις το καλοκαιρι το Α816 στα 58 ευρω απο τον Κωτσοβολο.Η καλυτερη φορητη συσκευη μου οσον φαορα τον ηχο,ενω ερχεται και με ακουστικα αξιωσεων στη συσκευασια Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Αυτό που λες είναι αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=38911&cmicc=skroutz πιστεύεις αξίζει?εγώ δεν ζητάω και πολλά απλά να είναι καλό όπως αυτό που είχα τουλάχιστον σε ήχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Αυτό που λες είναι αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=38911&cmicc=skroutz πιστεύεις αξίζει?εγώ δεν ζητάω και πολλά απλά να είναι καλό όπως αυτό που είχα τουλάχιστον σε ήχο! δεν αξιζει. αν θες παρε το sansa clip ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ. εγω εκαψα 2. θελει σωστα specs ο φορτιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Αυτό που λες είναι αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=38911&cmicc=skroutz πιστεύεις αξίζει?εγώ δεν ζητάω και πολλά απλά να είναι καλό όπως αυτό που είχα τουλάχιστον σε ήχο! Αυτο ειναι ομως στα ~80 ισως ξεφευγει λιγο αλλα μονο υπο την εννοια οτι στα ιδια χρηματα υπαρχουν επιλογες κι απο αλλες εταιρειες.Γιατι αλλιως οσον αφορα το ηχητικο αποτελεσμα ειναι αναμεσα στα καλυτερα της αγορας.Βεβαια δεν εχει ραδιοφωνο αν σε απασχολει κατι τετοιο. Οσον αφορα γενικα τον ηχο σχεδον ολα οσα μπορεις να αποκτησεις με τα χρηματα που διαθετεις θα εχουν καλυτερο ηχο απο το δικο σου.Απο κει και περα ειναι θεμα των extra features. Θα βοηθουσε αν μας ελεγες περιπου τι ειδη μουσικης προτιμας,καθως καθε συσκευη εχει τη δικη της ηχητικη υπογραφη κι ευνοει αντιστοιχα διαφορετικα ειδη μουσικης σε συνεργασια και με τα αναλογα ακουστικα.Μη φανταστεις μεγαλες διαφορες βεβαια αλλα για καποια ειδη μουσικης ειναι ισως καλυτερα να προτιμησεις το α απο το β Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Τελικά κατέληξα στο sony a816 δεν το δούλεψα πολύ αλλά πιστεύω οτί με καλύπτει παίζει πολύ καλά!όσο για το ράδιο δεν με απασχολεί καθόλου μιας και δεν ακούω μου αρέσει να ακούω τα δικά μου!θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καλοριζικο και καλες ακροασεις! Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Τώρα και χωρίς κανένα κουμπί. Το νέο Shuffle: http://www.apple.com/ipodshuffle/ Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts