teitzis Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μα ο φορτιστης usb σε κανονικη πριζα τον βαζεις.απλα ειναι usb και ειναι πολυ φθηνοτερος απο τον μετασχηματιστη.:) Και φορτίζει πιο γρήγορα από τον συμβατικό μετασχηματιστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 πηρα εναν της φιλιπς 13 ευρω απ το μουλτιραμα...και για να το κανουμε πιο λιανα,εχει υποδοχη usb οπου μπαινει το μπ3 και φορτιστης με μπ3 μαζι πανε για φαι(:lol:) στη πριζα της ΔΕΗ...:D Ακριβως!!! σε καλη τιμη τον αγορασες.εγω περυσι ειχα παρει εναν της aplle στα 33 ευρο.βεβαια ειχε και εξτρα καλωδιο μεσα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Εγώ πήρα ένα trancend που είναι κανονικός φορτιστής με απόληξη σε μινι-usb 8€ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Τελικά αποφάσισα και χτύπησα ένα Microsoft Zune 2nd Generation 80gb με 210 ευρώ. Θα το έχω στα χέρια μου την Τρίτη λογικά :w00t: Έφτασε!!! :w00t: Από που το πήρες; Είχα το πρώτο σε μαύρο το 30άρι πάρα πολύ καλό αλλά αυτό δεν έχει eq... αλλά γενικά ο ήχος του είναι πάρα πολύ καλός σαν τον sony walkman δεν τον φτάνει αλλά πάρα πολύ καλός. Θα τα παίξεις πάντως με το GUI, είναι πιστεύω το καλύτερο interface σε mp3 player. Επίσης το ράδιο πιάνει πολύ καλά και το RDS είναι πολύ καλό ;) EQ δεν έχει ούτε αυτό. Ο ήχος λίγο που έχω ακούσει μέχρι τώρα είναι πολύ καλός όντως. Το αποκορύφωμα βέβαια όπως είπες είναι το GUI. Είναι πραγματικά απίστευτο. To ράδιο όντως πιάνει καλά και το rds δουλεύει εξαιρετικά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι μόνο θετικές (για να μην πω τπτ παραπάνω)!!!!!!:D Και όπως είπα, θα το δουλέψω λίγο και θα ανεβάσω ένα μινι review. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Με γειά!!:):) Περιμένουμε και το review;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση !! Αγόρασα το creative zen 8gb από ΑΜΕΡΙΚΗ (το τονίζω αυτό) και θέλω να κάνω αναβάθμιση στο firmware. Πειράζει αν βάλω firmware ευρωπαικό??? Υπάρχει κάποιος περιορισμός επειδή το αγόρασα από Αμερική??? Ποιο είναι το τελευταίο firmware?? Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση !! Αγόρασα το creative zen 8gb από ΑΜΕΡΙΚΗ (το τονίζω αυτό) και θέλω να κάνω αναβάθμιση στο firmware. Πειράζει αν βάλω firmware ευρωπαικό??? Υπάρχει κάποιος περιορισμός επειδή το αγόρασα από Αμερική??? Ποιο είναι το τελευταίο firmware?? Ευχαριστώ. Κατά την άποψή μου φίλε, δεν πειράζει καθόλου, αφού θα κάνεις την αναβάθμιση μέσω του επίσημου sait του κατασκευαστή. ΑΛΛΑ, θα σου πρότεινα να κρατήσεις το αμερικάνικο firmware ή να αναβαθμίσεις από το αμερικάνικο sait της creative ( http://us.creative.com/ ) γιατί η ευρωπαικές εκδόσεις έχουν περιοριμό στην ένταση του ήχου. Με λίγα λόγια, θα "φιμώσεις" χωρίς λόγο το μηχάνημά σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πού μπορώ να βρω καλώδιο για να συνδέσω το Mp3 μου με την υποδοχή που έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου; Ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πού μπορώ να βρω καλώδιο για να συνδέσω το Mp3 μου με την υποδοχή που έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου; Ευχαριστώ πολύ. :) Αν κατάλαβα καλά θέλεις να το συνδέσεις στην υποδοχή aux. Σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά θα ζητήσεις ένα καλώδιο από 3,5mm σε 3,5mm 1-2 ευρώ κάνει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να το συνδέσεις στην υποδοχή aux. Σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά θα ζητήσεις ένα καλώδιο από 3,5mm σε 3,5mm 1-2 ευρώ κάνει.:) Θένκς ddr2! :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Θένκς ddr2! :bow: Παρακαλώ:) Αυτό έχω κάνει και εγώ με το zen και έχω καταργήσει τα cd.:D Μάλιστα, έχω πάρει και σκράτς που τα έχω κολλήσει σε κάποιο σημείο στο ταμπλώ και πίσω από το zen και έτσι το τοποθετώ πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Είναι πολύ ωραίο , ειδικά το βράδυ με αναμένη την οθόνη του player Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Παρακαλώ:) Αυτό έχω κάνει και εγώ με το zen και έχω καταργήσει τα cd.:D Μάλιστα, έχω πάρει και σκράτς που τα έχω κολλήσει σε κάποιο σημείο στο ταμπλώ και πίσω από το zen και έτσι το τοποθετώ πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Είναι πολύ ωραίο , ειδικά το βράδυ με αναμένη την οθόνη του player Δεν πολυκαταλαβα γιατι μιλατε?τι εξαρτημα ειναι αυτο?:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δεν πολυκαταλαβα γιατι μιλατε?τι εξαρτημα ειναι αυτο?:confused: Πολλά radio-cd αυτοκινήτων διαθέτουν στην πρόσοψη μια υποδοχή με την ένδειξη aux(είναι σαν βοηθητική υποδοχή, line-in). Λοιπόν, εκεί μπορείς με ένα καλώδιο να συνδέσεις ένα Mp3 player με το radio cd και να ακούς το mp3 από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Βάζεις τη μια άκρη του καλωδίου στο Mp3 εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά(από εκεί που βγαίνει δλδ ο ήχος) και την άλλη άκρη στο aux του radio cd(από όπου μπαίνει ήχος δλδ). Είναι καλή φάση.:happy: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 αα!! το ειχε και ενας ξαδελφος μου...βασικα, ακομα το εχει!!:lol: στο αμαξι του πατριου του,(ζει και ο αλλος του πατερας):lol: και ακουνε απο το mp3 player του!!αλλα αυτο το καλωδιο απ'οτι εισαι βρισκεται πολυ μεσα στο συστημα! δεν μπαινει δλδ σε καποια υποδοχη πανω στο cd/radio του αυτοκινητου... αυτο που το συνδεεις? πρεπει να εχει aux υποδοχη ε?:worry: Υ.Γ. αυτο που λεω, συνδεεται ειναι μεσα απο το συστημα! edit: κατι τετοιο? http://hackedgadgets.com/wp-content/2/_Ford%20Ranger%20MP3%20Radio%20aux%20Input%20MOD.JPG http://www.kalogeropoulos.gr/LH2Uploads/ItemsContent/7479/Resize-of-2-New-Smart.-Aux-Input.jpg http://www.griffintechnology.com/images/assets/headers/0000/2431/tuneflexaux_1.jpg εδω εχει και οδηγιες πως συνδεεις... για δες! αν ειναι να το βαλω στο Opel Zafira, θα το βαλω. αλλα μπαινει? δεν ασχολουμε με αμαξια κι ολας!! :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Όχι ακριβώς, θα σου ανεβάσω μια φώτο για να δείς. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μολις ευκαιρεις και εχεις χρονο, ανεβασε να δω!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 μολις ευκαιρεις και εχεις χρονο, ανεβασε να δω!![ATTACH]11865[/ATTACH] [ATTACH]11866[/ATTACH] [ATTACH]11867[/ATTACH] Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 και... [ATTACH]11868[/ATTACH] Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 πανω σε αυτο που λετε εχω μια απορια και γω αν καποιος το εχει δοκιμασει να μας πει. εκτος απο την aux μερικα cd players πλεον εχουν και usb θυρα αν συνδεσεις εκει ενα mp3 player to διαβαζει? βλεπει τι εχει μεσα η εστω αν βαλεις απλο usb stick το αναγνωριζει ? εχει δοκιμασει κανεις να μας πει ? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Φιλε ddr2, πες μου τι τυπο να ζητησω στο καταστημα... αν εχεις ιδεα.!! ευχαριστω!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 και... [ATTACH]11868[/ATTACH] Καλά, το zen με το χριτς-χρατς είναι όλα τα λεφτά φιλαράκι! :p :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 πανω σε αυτο που λετε εχω μια απορια και γω αν καποιος το εχει δοκιμασει να μας πει. εκτος απο την aux μερικα cd players πλεον εχουν και usb θυρα αν συνδεσεις εκει ενα mp3 player to διαβαζει? βλεπει τι εχει μεσα η εστω αν βαλεις απλο usb stick το αναγνωριζει ? εχει δοκιμασει κανεις να μας πει ? Διαβαζει και απλο usb! ενα jvc που εχεις φιλος μου..ετσι λειτουργει. επισης εχω ενα ραδιο σπιτι που εχει και αυτο θυρα usb και ακουω μουσικη χωρις να συνδεσω mp3 player.κανονικα απο usb stick :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Θέλω να αγοράσω καλώδιο για να φορτίζω το zen από την πρίζα και όχι από το pc. Πόσο κοστίζει ξέρει κανείς ?? Θέλω το πιο φτηνό αλλά να κάνει δουλειά όχι για πέταμα!!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Θέλω να αγοράσω καλώδιο για να φορτίζω το zen από την πρίζα και όχι από το pc. Πόσο κοστίζει ξέρει κανείς ?? Θέλω το πιο φτηνό αλλά να κάνει δουλειά όχι για πέταμα!!! δηλαδη θελεις εναν φορτιστη usb πριζας ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Φιλε ddr2, πες μου τι τυπο να ζητησω στο καταστημα... αν εχεις ιδεα.!! ευχαριστω!!:) Για το καλώδιο? Ένα καλώδιο από 3,5mm σε 3.5mm. Δεν είναι τπτ. Και απλά ένα καλώδιο να πείς για να συνδέσεις το mp3 σου σε aux, θα καταλάβουν... Αν εννοείς για το radio cd ένα με υποδοχή aux στην πρόσοψη. Δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβά, το δικό μου έκανε 20 ευρώ περισσότερα από ένα αντίσοιχο χωρίς aux. Καλά, το zen με το χριτς-χρατς είναι όλα τα λεφτά φιλαράκι! :p :up: Δεν πιστεύω να κοροιδεύεις:ninja::p:mad: Επίσης το χριστς-χρατς βοηθάει να μην γρατζουνιέται η πίσω πλευρά του zen:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts