Dimitris_1386 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα.Κάπου πήρε το μάτι μου στο xda ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στην camera το EIS που δουλεύει σαν σταθεροποιητής.Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Στην κάμερα του nexus 6p που είναι ίδια υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα.Κάπου πήρε το μάτι μου στο xda ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στην camera το EIS που δουλεύει σαν σταθεροποιητής.Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Στην κάμερα του nexus 6p που είναι ίδια υπάρχει... Αν είναι rooταρισμενο το τηλέφωνο σου, μπαίνεις στο /system/build.prop και βάζεις αυτό persist.camera.eis.enable=1 και μετά το αποθηκεύεις και κάνεις επανεκκίνηση... Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 σημερα το κινητο μου εκανε 100 λεπτα για να φορτιστει πληρως απο το 17% στο 100% αλλα με πηραν και ενα τηλεφωνο αλλα το εκλεισα δεν το σηκωσα,μηπως ειναι πολυ ωρα η και σε εσας τοσο κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα.Κάπου πήρε το μάτι μου στο xda ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στην camera το EIS που δουλεύει σαν σταθεροποιητής.Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Στην κάμερα του nexus 6p που είναι ίδια υπάρχει... Αν σου φαίνεται λίγο δύσκολο, μπες στο http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/enable-eis-electronic-image-t3276260/page7 και στο post #67 κατέβασε το zip αρχείο για να το εγκαταστήσεις μέσω TWRP Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πες της να βγάλει το διαχείριση led από το store μετά θα δουλέψει Και για το update ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο μετά να πατήσει τον αριθμό έκδοσης 5-6 φορές μετά να πάει πίσω, επιλογές για προγραμματιστές-αυτόματες ενημερώσεις συστήματος Και θα ρθει! σε nougat για να λειτουργήσει τι διαδικασία ακολουθώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και πατάς το κυκλικό εικονίδιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπέρα.Κάπου πήρε το μάτι μου στο xda ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις στην camera το EIS που δουλεύει σαν σταθεροποιητής.Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Στην κάμερα του nexus 6p που είναι ίδια υπάρχει... Ναι το έχω εγώ. Λόγω hardware δεν το έχουν ενεργοποιημένο στο 5x. Απλά να ξέρεις δεν θα μπορείς να βγάλεις 4k video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1908 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 http://www.digitallife.gr/afta-ine-ta-apoklistika-software-features-ton-pixel-phones-pou-den-tha-echoun-ta-nexus-me-android-7-1-61768 Να τι δεν θα υποστηρίζουν τα Nexus στην έκδοση Android 7.1... Καλά που θα υπάρχει και το XDA να δίνει αυτά (κάποια από αυτα).. Ναι και τι εμεινε να παρουν τα nexus, αυτο δε μας λεει:lol: Οτι καλυτερο χαρακτηριστικο με λιγα λογια των pixel δε θα το παρουμε. Παράθεση Fighting solves everything Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εκεί στοχεύει ή google να σε αναγκάσει αν θες όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά να πάρεις το pixel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μιας και βλεπω οτι δεν εχει επιλογη για μετρητη εισερχομενων μηνυματων στα εικονιδια (πχ viber), ποιο launcher προτεινετε; Δεν με ενδιαφερει να χει κατι το ιδιαιτερο, οσο το δυνατον πιο απλο και ελαφρυ που απλα να προσφερει μετρητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μιας και βλεπω οτι δεν εχει επιλογη για μετρητη εισερχομενων μηνυματων στα εικονιδια (πχ viber), ποιο launcher προτεινετε; Δεν με ενδιαφερει να χει κατι το ιδιαιτερο, οσο το δυνατον πιο απλο και ελαφρυ που απλα να προσφερει μετρητες. nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μου εκανε σημερα μια ενημερωση η nougat που φτιαχνει καποια bugs λεει καπου στα 46 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μου εκανε σημερα μια ενημερωση η nougat που φτιαχνει καποια bugs λεει καπου στα 46 mb Μήπως είναι η ενημέρωση Οκτωβρίου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Μήπως είναι η ενημέρωση Οκτωβρίου;; Ναι αυτή είναι. Και εμένα σήμερα μου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Γνωριζουμε τι διορθωσεις περιεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Γνωριζουμε τι διορθωσεις περιεχει; Changelog: http://source.android.com/security/bulletin/2016-10-01.html 69 ώρες uptime κανένα reboot φαίνεται να το διόρθωσαν το πρόβλημα Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Είχες ακόμα προβλήματα με reboot? screenshot πως τραβάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Είχες ακόμα προβλήματα με reboot? screenshot πως τραβάω; Με του Σεπτεμβρίου υπήρχε θέμα. Power button + vol. Down για screenshot Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου nexus συσκευή και συγκερκιμένα το nexus 5x. το βρίσκω απο 220-240 σε σκρουτζομάγαζα. Αξίζει σήμερα να πάρεις αυτή τη συσκευή και σε αυτά τα λεφτά η να δω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου nexus συσκευή και συγκερκιμένα το nexus 5x. το βρίσκω απο 220-240 σε σκρουτζομάγαζα. Αξίζει σήμερα να πάρεις αυτή τη συσκευή και σε αυτά τα λεφτά η να δω κάτι άλλο? Η μονη αλλη συσκευη που να αξιζει σε αυτα τα λεφτα ειναι το p9 lite αλλα με διαφορετικα προτερηματα το καθενα (πχ το nexus 5x εχει καλυτερη καμερα και το p9 lite καλυτερη μπαταρια ) Κατα τα αλλα ναι, αξιζει τα λεφτα του. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 από βάθος χρόνου το βλέπεις να αντέχει? θα το κρατήσουν τα 2ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πολυ σχετικο αυτο που ρωτας, αναλογως τη χρηση και ποσο μεγαλο βαθος χρονου εννοεις.... αλλα αν εννοεις σε σχεση με αλλα ιδιου μεγεθους Ram, μονο καλυτερα μπορει να τα παει σε αυτο το τομεα. (καθαρο ελαφρυ android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ε να βγαλει κάνα δυο χρόνια χωρίς κολλήματα με τις βασικές εφαρμογές social media κλπ. Έρχομαι από iphone 5s το οποίο πήρα να δοκιμάσω και το ios που δεν με ενθουσίασε ούτε μου φάνηκε τοσο εξωπραγματικό όσο παρουσιάζουν τα iτηλέφωνα .. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το μόνο που με κρατάει λίγο είναι το μέγεθος του που ενώ είναι 5.2 έχει λίγο μεγάλα μπέζελ πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) ε να βγαλει κάνα δυο χρόνια χωρίς κολλήματα με τις βασικές εφαρμογές social media κλπ. Έρχομαι από iphone 5s το οποίο πήρα να δοκιμάσω και το ios που δεν με ενθουσίασε ούτε μου φάνηκε τοσο εξωπραγματικό όσο παρουσιάζουν τα iτηλέφωνα .. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το μόνο που με κρατάει λίγο είναι το μέγεθος του που ενώ είναι 5.2 έχει λίγο μεγάλα μπέζελ πάνω κάτω. Για να παρεις ταχυτερο πρεπει να ανεβεις και σε χρηματα. Και αυτο παντα σε συνδιασμο αν σε νοιαζουν τα παιχνιδια (οποτε θες καλη gpu) ή οχι. Ειναι πολυ υποκειμενικο το αν μια συσκευη ειναι ικανοποιητικα γρηγορη. Ακομα και πιο φτηνες συσκευες οπως το p8 lite (που ειναι και μικροτερο αλλα κατωτερη οθονη, οχι fingerprint κλπ) μπορει να σου αρκουσε. Θεμα χρηματων και απαιτησεων ειναι ολα. Βαλε σε μια προτεραιοτητα τις απαιτησεις σου (πχ ταχυτητα, καμερα, οθονη, μεγεθος, fingerprint, παιχνιδια, τιμη) και θα δεις ποια συσκευη ειναι καταλληλοτερη για σενα. Αλλιως σκασε ενα 700αρη για το pixie :P Edited October 7, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Χωρις tempered glass παθαινει ευκολα γρατζουνιες παιδια; Γιατι εχει gorilla glass 3 και οχι 4! ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου nexus συσκευή και συγκερκιμένα το nexus 5x. το βρίσκω απο 220-240 σε σκρουτζομάγαζα. Αξίζει σήμερα να πάρεις αυτή τη συσκευή και σε αυτά τα λεφτά η να δω κάτι άλλο? Παρε τα 32 gb συμφερει παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts