Jump to content

ioannis1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ioannis1908

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ioannis1908's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι και τι εμεινε να παρουν τα nexus, αυτο δε μας λεει:lol: Οτι καλυτερο χαρακτηριστικο με λιγα λογια των pixel δε θα το παρουμε.
  2. nexus 5x φιλε τι p8 k honor..Eχει παρει κ την 7.0 πρωτο κ φυσαει
  3. κ μενα χθες το πρωι επιτελους.:cool: την εχω πολυ καλη,αλλα η λευκη δυστηχως λερωνει ευκολα
  4. Έλα ντε, κόλλημα ούτε λόγος όσες εφαρμογές έχω ανοίξει ταυτόχρονα και με το chrome πάνω από 10 καρτέλες ανοιχτές δεν έχει διανοηθεί να κάνει reload.
  5. Δηλ τζαμπα περιμενω, μονο με εγγραφη θα μου ερθει? Μια χαρα,αν ειναι να γλυτωσουμε απο τη διαδικασια αυτη.
  6. Aκομα αναμενω να ερθει η 7.0 και οταν την εγκαταστησω, factory reset θα ηταν καλο να γινει η προαιρετικα?
  7. To αλλο προγραμμα δε το θυμομουν σορυ ειναι το light manager. Αν και πρεπει να εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις στα προγραμματακια αυτα αν θυμαμαι καλα γιατι δε τα χω ψαξει και πολυ. Θα τα κοιταξω . Αυτο παντως λετε ευθυνεται..
  8. Ξαφνικα στα καλα καθουμενα η λειτουργια που εχει το κινητο (ambiet display) για να εμφανιζει ειδοποιησεις κλπ (χωρις να αναψεις την οθονη, με το που σηκωνεις τη συσκευη δηλ), κατι που με εχει βολεψει παρα πολυ, πλεον καθε λιγο κ λιγακι χωρις να κινω τη συσκευη, η λειτουργια αυτη ενεργει μονη της εμφανιζοντας την ωρα κλπ. Τι μπορει να φταιει. Τελευταια ειχα κατεβασει 2 εφαρμογες για να προσαρμοσω το led των ειδοποιησεων (light flow κ μια αλλη) αν κ δε νομιζω να ευθυνεται αυτο.
  9. :up: Εγω το ειχα αφησει στην ησυχια του οταν την εκανε κ δε καταλαβα κατι απο θερμοτητα και απο χρονο σεχτικα γρηγορα, τι μιαμιση ωρα λετε :p
  10. Σβηστη οπως ειναι την επισημη εφαρμογη του fb κ δοκιμασε τη metal. Kανει κ για twitter. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper Την ειχα παλαιοτερα κ με ειχε βολεψει, αλλα επειδη δεν πολυ ασχολουμαι με fb, τωρα πλεον μπαινω απο τον chrome κ μονο.
  11. Ναι γι αυτο εγραψα οτι δεν ειναι αυτη η δουλεια τους ;) Oπως κ να χει θα δοκιμασω τη nilkin.
  12. Oλα τελεια, αλλα πολλες δαχτυλιες η οθονη ρε ****το..:lol: Ψεγαδι βεβαια, αλλα το προηγουμενο που ειχα χωρις να εχει καν Corning Gorilla Glass και oleophobic coating οπως αυτο δεν αφηνε πολλες. Να μου πεις δεν ειναι η δουλεια του gorilla κ του oleophobic αυτη αλλα ενταξει.:p Με τη nilkin h + pro που θα βαλω ελεπιζω να ψιλο διορθωθει.
  13. Με τη θερμοκρασια εχει ενα θεματακι η αληθεια ειναι, οπως κ κατα τη διαρκεια της φορτισης αρπαζει αμεσως. Με τη χρηση που του κανω οσον αφορα τη μπαταρια ειμαι κομπλε, εξαλλου με τη γρηγορη φορτιση που διαθετει δε καταλαβαινεις για ποτε ξανα γεμιζει.
  14. Λογικα ναι, ευχαριστω οπως κ να χει.
×
×
  • Create New...