stempi Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Στο google store εχει 299$ που σημαινει 266ευρω.Οποτε παρακατω δεν παει μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εκανα μια παραγγελια ρε παιδια απορια εχω αν θα το στειλουν.Το πρωτο μαγαζι που το ειχε 270.20 κατι ψιλα εφαγα ακυρο.Τωρα το εβαλε αλλος στα 269.90 273.9 με τα μεταφορικα.τους πηρα και τηλεφωνο μου ειπαν οτι το εχουν.για να δουμε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Γιατί να μην το στείλουν; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Γιατί να μην το στείλουν; μηπως μου πουν και αυτοι οτι ηταν λαθος η τιμη δεν ειχαν αποθεμα και τετοιες δικαιολογιες.Γενικα σαν τηλεφωνακι ειναι οκ?ειχα και το 5 και το 6 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Στην τιμή που είναι τώρα είναι πολύ καλό το τηλέφωνο δεν το έχω δει ούτε να λαγκαρει ούτε να διστάζει σε κάτι και πάντα σου μιλάω για custom roms με stock δέν το έχω δουλέψει καθόλου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 μηπως μου πουν και αυτοι οτι ηταν λαθος η τιμη δεν ειχαν αποθεμα και τετοιες δικαιολογιες.Γενικα σαν τηλεφωνακι ειναι οκ?ειχα και το 5 και το 6 Όπως στα είπε και ο Στέφανος... Το τηλέφωνο είναι άψογο, μοναδική παραφωνία η χαμηλή ένταση των ηχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 OK.Τελικα σημερα το στελνουν οποτε αυριο θα το εχω στα χερια μου!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 OK.Τελικα σημερα το στελνουν οποτε αυριο θα το εχω στα χερια μου!!! Με το καλό και καλό μιλητο... Μεγιες Μεγιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 OK.Τελικα σημερα το στελνουν οποτε αυριο θα το εχω στα χερια μου!!! Το μαγαζί είναι αξιόπιστο. Παρέλαβα από εκεί τη Δευτέρα ένα 32GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όσοι νομίζετε ότι έχετε το πρόβλημα με κίτρινη οθόνη και είστε Ρουτ περαστε τον Jolla kernel υποστηρίζει ότι διορθώνει το πρόβλημα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Όσοι νομίζετε ότι έχετε το πρόβλημα με κίτρινη οθόνη και είστε Ρουτ περαστε τον Jolla kernel υποστηρίζει ότι διορθώνει το πρόβλημα Αδερφέ επειδή έχεις και το 6p και μπορείς να κρίνεις.. Την διαφορά 250ευρώ που έχουν, αξίζει να την δώσει κάποιος για το μεγάλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αδερφέ επειδή έχεις και το 6p και μπορείς να κρίνεις.. Την διαφορά 250ευρώ που έχουν, αξίζει να την δώσει κάποιος για το μεγάλο? Αδελφέ αν μπορείς να διαθέσεις την διαφορά το κάνεις, δεν έχει σχέση η μία συσκευή με την άλλη, βέβαια έχει να κάνει και με της απαιτήσεις του καθενός... Άλλος θα σου πει ότι εγώ μια χαρά είμαι με το 5x, οπότε ζύγιζε το τι ζητάς απ την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αδερφέ επειδή έχεις και το 6p και μπορείς να κρίνεις.. Την διαφορά 250ευρώ που έχουν, αξίζει να την δώσει κάποιος για το μεγάλο? Ποιότητα κατασκευής sd 810 έναντι 808 adreno 430 έναντι 416 3gb ram έναντι 2 καλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη περισσότερη υποστήριξη από την κοινότητα καλύτερη κάμερα ,αν με ρωτήσεις το 6p είναι το καλύτερο nexus που έχει φτιαχτεί ποτέ το 5x είναι αξιοπρεπέστατο δεν μου έχει λαγκαρει ποτέ τρέχει νεράκι γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και ή μπαταρία αρκετά καλή και ή οθόνη του μια χαρά εσυ αποφασιζεις τι χρειαζεσαι και τι σηκώνει ή τσέπη σου πάνω από όλα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Το αγόρασα σήμερα. Μια χαρά φαίνεται. Δεν είναι όμως major upgrade σε σχέση με το Nexus 5. Με χάλασαν τα εξής: 1. Nano SIM. (για κάθε τηλέφωνο πρέπει να αλλάζω κάρτα sim). 2. Δεν έχει καλώδιο σύνδεσης USB για laptop. (!?!) 3. Δεν έχει ακουστικά. (!?!) Ας πρόσεχα βέβαια, έπρεπε να διαβάσω τι άλλο χρειάζεται. Παράγγειλα νέα nano sim κάρτα, και θα την πάρω μέσα στην εβδομάδα (επαγγελματικό τηλέφωνο, δεν μπορώ απλώς να αγοράσω μια κάρτα sim). Βλέπω ότι χρειάζεται καλώδιο usb type a to type c adapter. Τι καλώδιο προτείνεται να αγοράσω για να το συνδέσω με το PC, για να περάσω root ? Στο skroutz βρήκα μόνο ένα καλώδιο στα 8,5 Ευρώ (πλάκα κάνουν μου φαίνεται). Edited February 13, 2016 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Για τα ακουστικά όλα τα nexus δεν έχουν από το 4 και μετά νομίζω. Εκτός και αν είναι γαλλικής αγοράς όπου εκεί έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το αγόρασα σήμερα. Μια χαρά φαίνεται. Δεν είναι όμως major upgrade σε σχέση με το Nexus 5. Με χάλασαν τα εξής: 1. Nano SIM. (για κάθε τηλέφωνο πρέπει να αλλάζω κάρτα sim). 2. Δεν έχει καλώδιο σύνδεσης USB για laptop. (!?!) 3. Δεν έχει ακουστικά. (!?!) Ας πρόσεχα βέβαια, έπρεπε να διαβάσω τι άλλο χρειάζεται. Παράγγειλα νέα nano sim κάρτα, και θα την πάρω μέσα στην εβδομάδα (επαγγελματικό τηλέφωνο, δεν μπορώ απλώς να αγοράσω μια κάρτα sim). Βλέπω ότι χρειάζεται καλώδιο usb type a to type c adapter. Τι καλώδιο προτείνεται να αγοράσω για να το συνδέσω με το PC, για να περάσω root ? Στο skroutz βρήκα μόνο ένα καλώδιο στα 8,5 Ευρώ (πλάκα κάνουν μου φαίνεται). Ενδιαφέρομαι και εγω για αγορά. απο που το αγόρασες και πια παρτίδα είναι αν επιτρέπεται. με φοβίζει μην αγοράσω κανένα με την κιτρινισμένη οθόνη και τρέχω μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Για τα ακουστικά όλα τα nexus δεν έχουν από το 4 και μετά νομίζω. Εκτός και αν είναι γαλλικής αγοράς όπου εκεί έχουν. Το nexus 5 είχε. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το nexus 5 είχε. Μόνο αν ήταν γαλλικο το κινητό. Διαφορετικά δεν έχει. 3 Nexus 5 άλλαξα. Είναι πολιτική της Google. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Μόνο αν ήταν γαλλικο το κινητό. Διαφορετικά δεν έχει. 3 Nexus 5 άλλαξα. Είναι πολιτική της Google. Σωστός. Και το δικό μου το Nexus 5 γαλλικό είναι. Ενδιαφέρομαι και εγω για αγορά. απο που το αγόρασες και πια παρτίδα είναι αν επιτρέπεται. με φοβίζει μην αγοράσω κανένα με την κιτρινισμένη οθόνη και τρέχω μετα. Το πήρα (32GB, το γαλάζιο -ice-) από το mytel.gr όπως και το Ν5 πριν δύο χρόνια. Σειρά 511 (τα τρία πρώτα ψηφία του S/N, ,σωστά?) . Για καλώδιο τι προτείνετε? Υπάρχει ολόκληρη φιλολογία ποια κάνουν και ποια όχι. http://www.amazon.com/gp/pdp/profile/A25GROL6KJV3QG/ref=cm_cr_rdp_pdp Βρήκα στο amazon.co.uk ένα Anker και ένα Boot Remedy που προτείνει ο μηχανικός της Google, αλλά έρχονται με τα μεταφορικά 15+. Έχετε βρει κάποιο καλό από Ελληνικό κατάστημα? Edited February 14, 2016 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Να μαι και γω. Πήρα το 32αρι από techhut και είναι και ελληνικής αντιπροσωπίας. Κανένα πρόβλημα. Καλώδια παρήγγειλα choetech και ένα διπλό αντάπτορα tronsmart από Amazon de Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Και εγώ το 16αρι πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι ελληνικής αντιπροσωπίας οσο για καλώδια χρησιμοποιώ αυτά του 6p Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ο σένσορας για το δακτυλικό αποτύπωμα κάνει και λήψη φωτογραφιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ο σένσορας για το δακτυλικό αποτύπωμα κάνει και λήψη φωτογραφιών; Όχι, αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Α οκ. Κρίμα γιατί αυτή τη λειτουργία την έχουν τα Huawei με fingertip scanner και είναι βολική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γιατί μου δίνει την εντύπωση το κινητό ότι "κομπιάζει" λίγο? Κάνοντας πάνω κάτω στα emails πχ, δεν έχει το ίδιο smoothness της κίνησης με το Ν5, σου δίνει την αίσθηση "σκαλώματος" προς το τέλος της κίνησης. Μήπως είναι θέμα συνήθειας της μεγαλύτερης κίνησης που πρέπει να κάνει το δάκτυλο απλώς? Άσχετο με το κινητό, αλλά περιμένω τον adaptor για να το κάνω root, χωρίς το adaway, το browsing είναι όλο διαφημίσεις και pop ups. Πως αντέχεται αυτό το πράγμα στα μη rooted κινητά, είναι απορίας άξιο. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts