Jump to content

bmw_man18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bmw_man18

  1. Καλησπέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι για αγορά το 4a 5g αλλα με προβλημάτίζουν τα 6gb της ραμ σε βάθος χρόνου. Τι λέτε;
  2. Ενδιαφέρομαι και εγω για αγορά. απο που το αγόρασες και πια παρτίδα είναι αν επιτρέπεται. με φοβίζει μην αγοράσω κανένα με την κιτρινισμένη οθόνη και τρέχω μετα.
  3. καλησπέρα παιδία αξίζει πλέων η συσκευή ? Σκέφτομαι να πάρω κανένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση πόσα να διαθέσω?? Σας ευχαριστώ.
  4. Παιδιά αυτό με την μώβ οθόνη στον χαμηλό φωτισμό υπάρχει ακόμα?? γιατι είχα το έδωσα και σκέφτομαι να το ξανα αγοράσω!!
  5. Να εισαι καλά!! Οτι και να πάρεις να το ευχαριστηθείς!!:)
  6. το πρώτο που ανάφερα είναι Lg το 2ο είναι Motorola !! το moto g το βρίσκεις στα 160 ευρο στο σκρούτζ και αξίζει και το τελευταίο σεντ. Το lg είναι στα 174 νομίζω στο σκρούτζ.. αλλα και τα 2 αξίζουν 1000 φορες περισσότερο απο αυτα που ανάφερατε πιο πάνω και θα τα ευχαριστηθείς
  7. Σε χρήση θα έχεις περίπου 2 και κατι GB λογικά εφαρμογές οπως πχ το facebook δεν αντιγράφονται.. και θα εχεις πρόβλημα στις μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού (αν έχει) η ακόμα και εφαρμογών!! κλπ. Καλύτερα δώσε ακόμα καμια 30 ευρώ και πάρε το g3s. για την χρήση που το θές οτι πρέπει!! ειναι και 5ιντζο!! (αποψή μου):) η και το MOTO G 4G ακόμα καλύτερο !! απλα ειναι στις 4.5 ιντζες ..είναι εξαιρετικό κίνητο και θα αναβαθμίστει και σε lollipop
  8. Διστυχώς τα 4GB είναι πρακτικά άχρηστα γιατί δεν αντιγράφονται όλες οι εφαρμογές στην sd ..και θα έχεις πρόβλημα.
  9. δες το βίντεο και θα καταλάβεις!(Δεν μου το κάνει τόσο μώβ αλλα οκ) Να πώ οτι είναι στην τελευταία εκδοση και εχω και τις PFD εγκατεστημένες.αλλα αυτο το έκανε και πρίν. Νωμίζετε είναι θεμα της οθόνης?
  10. Αρα εγω που το αγόρασα πρίν 5 μέρες και μου κάνει μώβ απόχρωση στα γκρίζα φόντα μόνο στο αυτοματό οταν πέφτει ο φωτισμός.(στο χαμηλό ειναι νορμάλ) να θεωρώ οτι ειναι προβλματικη συσκευή και δεν θα φτιάξει με κάποια αναβάθμιση ε?:( και δεν εχω καμία ορεξη να ασχοληθώ με εγγυησεις και σέρβις γιορτάρες μέρες..πφφ
  11. Εγώ πάντως πήγα απο nexus 5 σε 930 περισσοτερο για την κάμερα αλλα το ψηλομετάνιωσα. τουλάχιστο στις εφαρμογές τις κλασσικές που θελώ εγώ πχ κανενα facebook viber instagram κλπ. το android είναι καλύτερο. λογικα και στο ios. Θέλει δουλεία ακομα το μάρκετ. Μπόρει να έχει σχεδών ολες τις βασικές εφαρμογές αλλα στερούν σε ποιότητα κατ εμένα.
  12. για να καταλάβω είναι καθαρά θέμα λογισμικού?? αν είναι , απλα αδικαιολογητη.
  13. οχι οταν δεν ειναι στο αυτόματο κανονικά ολα! αλλα ξενέρωσα και αρχίζω να αλλάζω γνώμη που το αγόρασα αν συνεχίσει ετσι. Και στο αυτοματο το κάνει οπου εχεί γκρί χρώματα το λογισμικό
  14. ναι το εκανα δεν αλλάζει κατι..
  15. ειναι κατασκευης 9-14 το αγόρασα απο Ελλάδα public καλα δεν είναι κάτι το τραγικό. η οθόνη είναι οθονάρα απλά στα γκρίζα χρώματα του λογισμικού τα κάνει λίγο πρως μώβ στο αυτόματο. το μάυρο του είνα κατάμαυρο κανονικά.ρωτησα σε νοκια care και μού ειπανε ο χρωματισμός αλλάζει στην διαδικασία εξοικονόμισης ενέργειας. Αμφιβαλλο αλλά οκ . Ελπίζω να φτίαξει στην denim. Μιας και ανάφερα την denim πότε θα αναβαθμιστούμε?
×
×
  • Create New...