lefteris112 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το Pixel Launcher μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (Από το Apkmirror) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα την 7.1.1 (όπως όλοι)... Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την CM14.1 η μπαταρία. Στη CyanogenMod 14.1 το SOT έφτανε άνετα τις 3.5-4 ώρες ενώ τώρα στην stock μέσα σε μία ώρα SOT έπεσε 20% μπαταρία χωρίς βαριά χρήση (λίγη μουσική, λίγο browsing)... με franco.Kernel r27 στην CM14.1 & r28 στην 7.1.1 stock. Υ.Γ: Bug που ενώ το Ambient display είναι ανενεργό, πάλι λειτουργει... έχει κανείς το σχετικό πρόβλημα; Δεν ειναι bug... πηγαινε-ρυθμισεις-κινησεις και απενεργοποιησε την τελευταια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Από 7.1 developer, dirty flash ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Από 7.1 developer, dirty flash ή όχι; Καλό είναι όχι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δεν ειναι bug... πηγαινε-ρυθμισεις-κινησεις και απενεργοποιησε την τελευταια επιλογη. Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- OFF_TOPIC ΕΡΩΤΗΣΗ: Μήπως έχει κάποιος πρόβλημα με το ΜΤΡ ; Ο υπολογιστής μου το αναγνωρίζει σαν άγνωστη συσκευή και είχα δοκιμάσει πολλά πράγματα Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα gesture για να ανάβει ή οθόνη. Είναι stock το κινητό. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα gesture για να ανάβει ή οθόνη. Είναι stock το κινητό. Το πιο βολικό είναι να χρησιμοποιήσεις το fingerprint. Ακουμπάς το δάκτυλο ανάβει η οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πατήσω το εικονίδιο του dialer παρατεταμένα ανοίγουν κάτι εικονίδια. Σε ένα CM σε 7.1 που είδα, εμφανίζονται οι αγαπημένοι αριθμοί. Πολύ βολικό. Στο μαμά 7.1 μου δείχνει μόνο για καταχώρηση νέας επαφή. Σε εσάς τι κάνει? Όλο εκπλήξεις είναι το android. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν πατήσω το εικονίδιο του dialer παρατεταμένα ανοίγουν κάτι εικονίδια. Σε ένα CM σε 7.1 που είδα, εμφανίζονται οι αγαπημένοι αριθμοί. Πολύ βολικό. Στο μαμά 7.1 μου δείχνει μόνο για καταχώρηση νέας επαφή. Σε εσάς τι κάνει? Όλο εκπλήξεις είναι το android. Το shortcut για προσθήκη νέας επαφής στο CM14.1 ... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλό είναι όχι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Γίνεται clean flash μέσω flashfire κι αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Γίνεται clean flash μέσω flashfire κι αν ναι πως; Clean flash όχι. Αν θες χωρίς Bootloader και radio ναι. Κατεβάζεις factory image και φλασαρεις firmware package. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ρε παιδιά είμαι στο beta program. Ήμουν στην NPF26F και τώρα που βγήκε η NMF26F την πέρασα με Flashfire. Μόλις έγινε η διαδικασία μου βγάζει πως έχω update σε NPF26F δλδ αυτή που ειχα.. έκανα βλακεία; Προφανώς πρέπει να γυρίσω πίσω στην npf .. ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ρε παιδιά είμαι στο beta program. Ήμουν στην NPF26F και τώρα που βγήκε η NMF26F την πέρασα με Flashfire. Μόλις έγινε η διαδικασία μου βγάζει πως έχω update σε NPF26F δλδ αυτή που ειχα.. έκανα βλακεία; Προφανώς πρέπει να γυρίσω πίσω στην npf .. ;; Όχι ρε μία χαρά το κάνες και εγώ το ίδιο έκανα και μου βγάζει να πάω πίσω στη beta! Απλά πατά παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση και στη βαρύτητα βάλε 0 κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλημερα.ειμαι στην 7,1,1 beta και θελω να αποχωρησω και να μπω stock 7.1.1 .Ποτε μπορω να ξερω ποτε βγηκε η αναβαθμιση ωστε να ειμαι στην κανονικη και οχι στην beta?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ξεκινησε να παιρνει την 7.1.1 την κανονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλημερα.ειμαι στην 7,1,1 beta και θελω να αποχωρησω και να μπω stock 7.1.1 .Ποτε μπορω να ξερω ποτε βγηκε η αναβαθμιση ωστε να ειμαι στην κανονικη και οχι στην beta?? ευχαριστω Πρέπει να ξεγραφτεις από την beta program για να αποχωρίσεις από τις ΒΕΤΑ εκδόσεις. Μόλις φύγεις θα έρθει ενημέρωση (αν δεν κάνω λάθος) αλλά θα χάσεις και τα data νομίζω... Googlαρε λίγο και ίσως βρεις απαντήσεις.:) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Όχι ρε μία χαρά το κάνες και εγώ το ίδιο έκανα και μου βγάζει να πάω πίσω στη beta! Απλά πατά παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση και στη βαρύτητα βάλε 0 κλειστό. Άρα να μην επιστρέψω στην npf;; Μήπως για αυτούς που είναι στο beta program βγει άλλο update; Αυτό με την βαρύτητα το έχασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 μου ηρθε και μενα χθες η 7.1.1 ota, υπαρχει καποια σημαντικη αλλαγη? δεν εχω προσεξει κατι.εβαλα και τον nexus launcher αλλα ετσι λιγο που τον επεξεργαστικα προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν τον χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Όσοι είστε σε beta μην ξεγραφειτε θα ρθει ή επίσημη απλά αντί για 1 γιγα από 7.0 Από 7.1 beta θα ναι 500-600 Domie. Όταν σου έρχεται ειδοποίηση αν πατήσεις παρατεταμένα μπορείς να τη σιγασεις από το παράθυρο που θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 μου ηρθε και μενα χθες η 7.1.1 ota, υπαρχει καποια σημαντικη αλλαγη? δεν εχω προσεξει κατι.εβαλα και τον nexus launcher αλλα ετσι λιγο που τον επεξεργαστικα προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν τον χρησιμοποιω. οχι δεν υπαρχει καποια σημαντικη αλλαγη αποτι ειδα μονο στις κλησεις αλλαζει λιγο το μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 οχι δεν υπαρχει καποια σημαντικη αλλαγη αποτι ειδα μονο στις κλησεις αλλαζει λιγο το μενου Και επίσης προστέθηκε η επιλογή "Υποστήριξη" στις ρυθμίσεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Ναι και στις ρυθμισεις επισης προστεθηκε η επιλογη κινησεις Στην καμερα προστεθηκε η επιλογη πλεγματος και θερμοκρασιας Oταν πατας το πληκτρο για να κλεισει το κινητο προστεθηκε και η επιλογη της επανεκκινησης Υπαρχει καποια καλυτερευση στην καμερα και στην διαρκεια της μπαταριας? Edited December 7, 2016 by redmanftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μπαταρία δεν βλέπω καμία βελτίωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλησπέρα σας! Δεν είμαι κάτοχος της συσκευής αλλά την έχει ο κολλητός μου και χθες πήρε την 7.1.1. Ωραίες οι μικρές αλλαγές που έχει στις κλήσεις και επίσης είδαμε μια βελτίωση στην ταχύτητα της κάμερας. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι ότι όταν είσαι σε κλήση ενεργοποιείται αυτόματα το προφίλ "μην ενοχλείτε" και δεν έρχεται καμία ειδοποίηση από messenger ή viber πχ. Πήγα στις ρυθμίσεις->ειδοποιήσεις και ενεργοποίησα να ειδοποιούμε από τις εφαρμογές που θέλω ακόμα και με ενεργοποιημένο το προφίλ μην ενοχλείτε αλλά και πάλι δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσουμε αυτήν την επιλογή που ενεργοποιεί το προφίλ αυτό κατά την διάρκεια μιας κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιηθεί το Night Light στο 5Χ στην έκδοση 7.1.1; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά μετά το update δε μου δουλεύουν τα ενσύρματα hands free. Τα συνδεω και ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται από το τηλέφωνο. Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά μετά το update δε μου δουλεύουν τα ενσύρματα hands free. Τα συνδεω και ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται από το τηλέφωνο. Any ideas? Άμα δεν τα αναγνωρίζει ούτε μετά από reboot. Ίσως πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για "κάτσει" καλύτερα το software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts