Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος του Ν5 εδω και 2 χρόνια και είχα βάλει σκοπό να το αλλάξω με το 6π,αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω,για οικονομικούς κυρίως λόγους...Για να μην πολυλογώ,με κάτι επιδοτήσεις κινητής,πωληση κινητού,το 5χ το 16ρι μου βγαίνει στα 150 ευρω.Αξίζει η μετάβαση απ το 5 στο 5χ?Διάβασα οτι δεν θα δώ τεράστιες διαφορές,αλλά τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο σε γενικότερη συμπεριφορά,το καινούργιο απ το παλαιότερο.Να κάνω την αλλαγή ή δεν αξίζει?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην παρεα. Επειδη δεν βρηκα αλλο νημα για το Nexus 5X ας πω και γω την γνωμη μου. Εχω το κινητο περιπου ενα μηνα και μολις πριν απο καμμια βδομαδα ηρθε το καλωδιο και το εκανα root και εβαλα custom Rom & Kernel πανω. Εβαλα την Pure Nexus 6.0.1 r13 και kernel τον ElementalX N5X-1.06 με λιγο overclocking. Οχι οτι ειχε θεμα το τηλαφωνο αλλα για να δω μεχρι που μπορει να φτασει.........με ενα κλικ πανω στα 1.53 ο τετραπυρηνος και στα 1.82 οι υπολοιποι δυο παει αερα το κινητο...........

Μου εχει σπασει τα νευρα ΔΕΝ μπορω με τιποτα να ανεβασω screenshot απο το Antutu ακομα και οταν ριχνω τελειως το μεγεθος στα 11ΚΒ τελος παντων θα προσπαθησω και αργοτερα να δω τι μπορω να κανω.

Μια βοηθεια καποιος παιδια δεν μπορω να ανεβασω συνημμενο στην απαντηση...... :mad:

Edited by babis306

Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68.

Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1.

Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80.

Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade.

Την παρασκευή θα το έχω και εγώ

Άργησα να το πάρω καθώς εκείνα υπερβολική την αρχική τιμή

Τώρα είναι μια χαρά

Κάτοχος του Ν5 εδω και 2 χρόνια και είχα βάλει σκοπό να το αλλάξω με το 6π,αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω,για οικονομικούς κυρίως λόγους...Για να μην πολυλογώ,με κάτι επιδοτήσεις κινητής,πωληση κινητού,το 5χ το 16ρι μου βγαίνει στα 150 ευρω.Αξίζει η μετάβαση απ το 5 στο 5χ?Διάβασα οτι δεν θα δώ τεράστιες διαφορές,αλλά τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο σε γενικότερη συμπεριφορά,το καινούργιο απ το παλαιότερο.Να κάνω την αλλαγή ή δεν αξίζει?

Κράτα το N5 όσο δεν έχεις πρόβλημα. Η μετάβαση δεν αξίζει, έτσι νομίζω. 4η μέρα σήμερα με αυτό.

Δεν νιώθω καλύτερα σε σχέση με το Ν5. Όταν από το Galaxy Nexus πήγα στο N5, κατάλαβα το upgrade. Τώρα είναι σαν να έχω ένα λίγο μακρύτερο Ν5 με "πεσμένη" οθόνη.

Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό, για να εκτιμήσω τη Cpu, το fingerprint μου φαίνεται αδιάφορο, το encryption ενοχλητικό, η διάρκεια της μπατάριας, μια από τα ίδια.

Μόνη επιφύλαξη, είναι το γεγονός ότι δεν το έχω ρουτάρει ακόμα, για να κάνω σύγκριση apples to apples.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Μια βοηθεια καποιος παιδια δεν μπορω να ανεβασω συνημμενο στην απαντηση...... :mad:

Έχει βγει εκτός το upload στο forum. Ανέβασε την εικόνα κάπου αλλού και δώσε το link.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Κράτα το N5 όσο δεν έχεις πρόβλημα. Η μετάβαση δεν αξίζει, έτσι νομίζω. 4η μέρα σήμερα με αυτό.

Δεν νιώθω καλύτερα σε σχέση με το Ν5. Όταν από το Galaxy Nexus πήγα στο N5, κατάλαβα το upgrade. Τώρα είναι σαν να έχω ένα λίγο μακρύτερο Ν5 με "πεσμένη" οθόνη.

Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό, για να εκτιμήσω τη Cpu, το fingerprint μου φαίνεται αδιάφορο, το encryption ενοχλητικό, η διάρκεια της μπατάριας, μια από τα ίδια.

Μόνη επιφύλαξη, είναι το γεγονός ότι δεν το έχω ρουτάρει ακόμα, για να κάνω σύγκριση apples to apples.

Τότε δεν μπορείς να κρινεις το τηλέφωνο φίλε μου αφού δεν μπορείς να εκτιμήσεις την cpu το fingerprint σου είναι αδιάφορο και δεν ειδες διάφορα με την άθλια μπαταρία ειδικά σε στοκ του n5, ε τότε τι να λέμε;

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160218/6973ef0443897fd363e51457691e6155.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160218/c7090ec7b5b6c97ddb6d0405b1035c17.jpg

Δεν έχει καμία σχεσει με το Nexus 5 παιδιά αν είναι δυνατόν... καλύτερη μπαταρία καλύτερη και ποιο γρήγορη RAM καλύτερη CPU, μεγαλύτερη και για εμένα καλύτερη οθονη, καλύτερη καμερα... αν δεν τα βλέπει κάποιος αυτά τότε δεν αξίζει να αλλάξει

giphy.gif

Τότε δεν μπορείς να κρινεις το τηλέφωνο φίλε μου αφού δεν μπορείς να εκτιμήσεις την cpu το fingerprint σου είναι αδιάφορο και δεν ειδες διάφορα με την άθλια μπαταρία ειδικά σε στοκ του n5, ε τότε τι να λέμε;

Ακριβώς αυτό...αν δεν σε ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, έκανες απλά κακή αγορά, το οποίο σε καμία περίπτωση δε συνεπάγεται κακό προϊόν.

Μπορώ να κρίνω ότι αγοράζω. Τη γνώμη μου γράφω στο φίλο που ρωτάει στο thread του επίσημου N5x (άρα όχι custom rom).

Το Ν5 μια μέρα έβγαλε. Κι αυτό το ίδιο (με επιφύλαξη μέχρι να το ρουτάρω).

Δεν είπα ότι είναι κακό προϊόν. Για τα λεφτά του μια χαρά είναι. Σε σχέση με το Ν5 δεν είναι όμως χαώδης η διαφορά. Το Ν5 είναι ακόμα μια χαρά.

Edited by stelios67

Μπορώ να κρίνω ότι αγοράζω. Τη γνώμη μου γράφω στο φίλο που ρωτάει στο thread του επίσημου N5x (άρα όχι custom rom).

Δεν είπα ότι είναι κακό προϊόν. Για τα λεφτά του μια χαρά είναι. Σε σχέση με το Ν5 δεν είναι όμως χαώδης η διαφορά. Το Ν5 είναι ακόμα μια χαρά.

Και το Nexus 4 αν είχες και μας έλεγες οτι ειναι μια χαρά και σε καλύπτει, κράτα το θα σου λέγαμε...

Το πως νιώθει κάποιος με την συσκευή του δεν ειναι δείγμα για τον αν υπάρχουν διαφορές απο ενα μοντέλο σε άλλο...

giphy.gif

Piece brothers. Η γνώμη είναι ακόμα ελεύθερη. Το thread δεν είναι λιβανιστήρι του Ν5χ.

Piece brothers. Η γνώμη είναι ακόμα ελεύθερη. Το thread δεν είναι λιβανιστήρι του Ν5χ.

Μα συγνώμη αλλά τι να κρινεις; Το σασί η αν του πάει το άσπρο χρώμα; Μόνος σου είπες ότι δεν μπορείς να κρινεις την cpu δεν σου καίγεται καρφί γιά το fingerprint ή οθόνη σου φαίνεται ξεθωριασμενη ,τι έμεινε να κρινεις;ή μπαταρία που όσοι είχαν το 5 κλαίγαν μαζί και εγώ ; Και ποιός είπε ότι εδώ είναι λιβανιστηρι του 5χ σαμπως εμείς δεν λέμε για τα ηχεία και τις κίτρινες οθόνες;

Μα συγνώμη αλλά τι να κρινεις; Το σασί η αν του πάει το άσπρο χρώμα; Μόνος σου είπες ότι δεν μπορείς να κρινεις την cpu δεν σου καίγεται καρφί γιά το fingerprint ή οθόνη σου φαίνεται ξεθωριασμενη ,τι έμεινε να κρινεις;ή μπαταρία που όσοι είχαν το 5 κλαίγαν μαζί και εγώ ; Και ποιός είπε ότι εδώ είναι λιβανιστηρι του 5χ σαμπως εμείς δεν λέμε για τα ηχεία και τις κίτρινες οθόνες;

Βγαίνουνε offtopic, αλλά δεν με πειράζει. Απάντησα σε ερώτηση αν αξίζει 150 Ευρώ για να πάει από το Ν5 στο Ν5χ κι όχι αν γενικά το τηλέφωνο είναι καλό ή όχι

Η γνώμη μου με τα κριτήρια που γράφω, είναι ότι δεν αξίζει και καλύτερα να περιμένει. Και μιλάω από προσωπική εμπειρία έχοντας και τα δύο τηλέφωνα ακόμα.

Αν ο φίλος παίζει παιχνίδια ή θέλει να κρυπτογραφήσει το κινητό θα καταλάβει ότι έχουμε αλλά κριτήρια και θα συνεχίσει. Αν όχι, μπορεί να το σκεφτεί και να περιμένει μέχρι το Νοέμβριο να πάρει το νέο Nexus.

Όπως λένε, "γούστα είπε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι".

Νομίζω οτι όποιος παίρνει νεξους,παίρνει για τους παρακάτω λόγους:συχνές κ άμεσες αναβαθμίσεις,αλλαγές ρομ και πειραματισμοί(όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω,δεν μπορώ να διανοηθώ κινητό με διαφημίσεις,χωρίς το addfree) και γενικότερα απροβλημάτιστη συμπεριφορά κινητού.Αν ήθελα φωτογραφική μηχανή,θα πήγαινα σε s6 k g4.Έχοντας το ν5 2 χρόνια,πάει να πει οτι είμαι ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει,ΚΑΙ με την χάλια μπαταρία του.Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η μετάβαση στο 5χ,αν είναι 1 βήμα παραπάνω,αν είναι καλύτερη συσκευη απ το 5 και έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο...Απο εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του ψωνίζει

Νομίζω οτι όποιος παίρνει νεξους,παίρνει για τους παρακάτω λόγους:συχνές κ άμεσες αναβαθμίσεις,αλλαγές ρομ και πειραματισμοί(όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω,δεν μπορώ να διανοηθώ κινητό με διαφημίσεις,χωρίς το addfree) και γενικότερα απροβλημάτιστη συμπεριφορά κινητού.Αν ήθελα φωτογραφική μηχανή,θα πήγαινα σε s6 k g4.Έχοντας το ν5 2 χρόνια,πάει να πει οτι είμαι ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει,ΚΑΙ με την χάλια μπαταρία του.Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η μετάβαση στο 5χ,αν είναι 1 βήμα παραπάνω,αν είναι καλύτερη συσκευη απ το 5 και έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο...Απο εκεί και πέρα ο καθένας ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του ψωνίζει

To θέμα είναι το πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις για αυτό το κάτι περισσότερο. Εγώ π.χ. για το 5αρι +150euro δεν θα το έκανα μιας και το 5αρι με καλύπτει ακόμα και δεν αξίζει για μένα η διαφορά.

Αν όμως κάποιος έχει σκοπό να το σπρώξει το 5αρι όσο ακόμα κρατάει τιμή τότε ναι μεν με το 5Χ μπορεί να χάσει σε ταχύτητα, θα κερδίσει όμως σε μπαταρία, κάμερα, εγγύηση, αναβαθμίσεις και ασφάλεια.

To θέμα είναι το πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις για αυτό το κάτι περισσότερο. Εγώ π.χ. για το 5αρι +150euro δεν θα το έκανα μιας και το 5αρι με καλύπτει ακόμα και δεν αξίζει για μένα η διαφορά.

Αν όμως κάποιος έχει σκοπό να το σπρώξει το 5αρι όσο ακόμα κρατάει τιμή τότε ναι μεν με το 5Χ μπορεί να χάσει σε ταχύτητα, θα κερδίσει όμως σε μπαταρία, κάμερα, εγγύηση, αναβαθμίσεις και ασφάλεια.

Σε ταχύτητα πως ακριβώς θα χάσει;

Σε ταχύτητα πως ακριβώς θα χάσει;

Μιλάω για συσκευές χωρίς custom rom κοκ. Το 5Χ από αναφορές μελών και από συγκριτικά δείχνει να υστερεί ελαφρώς λόγω του encryption που αυτό έχει ενώ στο 5 δεν είναι ενεργοποιημένο.

Καλά αυτό με το encryption είναι ανέκδοτο σε όποιο νήμα στο XDA και να μπεις θα διαβάσεις ότι ή επίδραση στην ταχύτητα είναι αμελητέα που και αυτή φυσικά την υπερκαλύπτει ή χαοδης διάφορα του 800 από τον 808

Θα συμφωνησω με τον stef! Εγω την ειχα πατησει και νομιζα οτι ηταν encryption αλλα τελικα την πρωτη φορα ειχα ελλατωματικη συσκευη και μετα ειχα θεμα με το zte vdsl! Μετα απο αυτα εχω να πω οτι το τηλεφωνο και κρυπτογραφημενα παει μπαλα! Σφαιρα! Βουτυρο! Δεν μου ερχονται αλλα τωρα! :Ρ

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Τελικά αξίζει η μετάβαση από το Nexus 4 σε Nexus 5x? Ας συγκρίνουμε ποιότητα κατασκευής ;)

• Administrators
Τελικά αξίζει η μετάβαση από το Nexus 4 σε Nexus 5x? Ας συγκρίνουμε ποιότητα κατασκευής ;)

Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε τίποτε αφενός γιατί υπάρχει ξεχωριστός χώρος για συγκρίσεις συσκευών, αφετέρου το 5x είναι σε όλα ανώτερο.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στα της συσκευής του τίτλου και μόνο.

Modpic.gif

Άψογο το κινητό! Έδωσα το 6αρι για το 5x και νοιώθω ότι έκανα αναβάθμιση, όσο κι αν δεν το πιστεύουν ορισμένοι!
:p

Υπερβολες νομιζω

Δεν υπάρχει υπερβολή οταν κάποιος αναφέρει την δικη του εμπειρία με μια συσκευή σε σχέσει με κάποια άλλη που είχε , ο φιλος dalailama έγραψε αυτο που ένιωσε βάσει των δικών του αναγκών, το οτι εσυ η εγω η οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί δεν σημαίνει οτι αυτο που λεει είναι υπερβολικό , δεν βλέπουμε ουτε έχουμε ολοι την ιδια εμπειρία χρήσης σε μια συσκευή, είναι λογικό οι γνώμες να διαφέρουν.

giphy.gif

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)