geoponer Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) Λάθος θέμα... Edited June 23, 2020 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;; Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή και όχι λίρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;; Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή και όχι λίρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες; Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες; Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Επικοινώνησες στο μεταξύ μαζί τους να τους ενημερώσεις για την καθυστέρηση; Εμείς προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ακόμη κι αν γράφεις κάθε μέρα...Έχεις δίκιο φίλε....όχι δεν επικοινώνησα. Γράφει ότι αν δεν έχει έρθει μπορείς να παραγγείλεις καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες; Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες; Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΚάποιος έχει βάλει dipocket που είναι πολωνέζικη ... υπάρχει και η Ν26 που είναι γερμανική Όταν βάλεις την monese η την curve η την revolut σε ένα POS η ηλεκτρονική πληρωμή αναγνωρίζεται ως αγγλική και μπορεί να σε ρωτήσουν αν θέλεις να χρεωθείς σε λίρες Δηλαδή να κάνουν αυτοί την μετατροπή, αυτό ρωτάω αν έχει παιχθεί κάποια τέτοια περίπτωση με το google pay Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ. Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος? Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ. Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος? Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΉθελα τρακινγκ γιατί θέλω να μπορώ να τη βρω. Η προηγούμενη δεν ήρθε και σκέφτομαι μήπως δεν ερθει ούτε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ήθελα τρακινγκ γιατί θέλω να μπορώ να τη βρω. Η προηγούμενη δεν ήρθε και σκέφτομαι μήπως δεν ερθει ούτε τώρα Έρχεται με απλό ταχυδρομείο που ακόμα και τώρα που ανοίγουν οι πτήσεις αργεί. Σε πολλές περιπτώσεις κάνει πάνω από μήνα. Εγώ θα πρότεινα λίγη υπομονή ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 παίζει να μπαίνουν σε καμιά καραντίνα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ναι βρε παιδιά αλλά αν πας σε αυτόματο πωλητή για βενζίνη, μπορεί να δέχεται μόνο την πλαστική κάρτα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ότι δεν την δέχονται παντού είναι λογικό καθώς πρέπει το POS να υποστηρίζει ανέπαφες (δεν είχα ποτέ εμπειρία αυτόματου πωλητή βενζίνης :lol: αλλά τα περισσότερα καταστήματα δέχονται). Ούτως ή άλλως όμως είναι γεγονός πως αυτοί οι μέθοδοι αποτελούν συμπλήρωμα και όχι αντικατάσταση της πλαστικής κάρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Για όποιον έχει πάρε δώσε σε τσέχικες κορώνες η revokut , έχει τοπικό λογαριασμό όπου μπορεί κάποιος να δεχτεί εμβάσματα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Το ίδιο έκαναν σήμερα για ουγγαρέζικα φιορίνια οπότε μάλλον θα το κάνουν για όλα τα νομίσματα της ΕΕ εκτός ευρώ Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Προσοχή για πληρωμές μέσω curve (μόλις έλαβα ειδοποίηση στο newsletter) να έχετε μαζί σας μια δεύτερη κάρτα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Προσοχή για πληρωμές μέσω curve (μόλις έλαβα ειδοποίηση στο newsletter) να έχετε μαζί σας μια δεύτερη κάρταΓια την ακρίβεια δεν λειτουργεί προσωρινά η Curve λόγο αφαίρεσης της άδειας απο την Wirecard στην Γερμανία . Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Έρχεται με απλό ταχυδρομείο που ακόμα και τώρα που ανοίγουν οι πτήσεις αργεί. Σε πολλές περιπτώσεις κάνει πάνω από μήνα. Εγώ θα πρότεινα λίγη υπομονή ακόμαΕίχες δίκιο....ήρθε μετά από 27 μέρες. Τζαμπα τους είπα ότι δεν έχει έρθει και μου επέστρεψαν την επιβάρυνση έκδοσης 6 ευρω. Ήρθε και έκανα σύνδεση κάρτας στην εφαρμογή και είμαστε κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Τα 6 ευρώ τα ζήτησαν πίσω;;;; :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Τα 6 ευρώ τα ζήτησαν πίσω;;;; :)Εγώ έκανα τη σύνδεση κάρτας με εφαρμογή.....τώρα αν το δουν και τα ζητήσουν θα τα δώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Εγώ έκανα τη σύνδεση κάρτας με εφαρμογή.....τώρα αν το δουν και τα ζητήσουν θα τα δώσω Φυσικά και δεν θα στα ζητήσουν πίσω τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Το βράδυ η curve έκανε μηδενικές χρεώσεις ελέγχου σε όλους η μόνο σε μένα;;;; Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Εμένα μου ήρθε μήνυμα από την N26 ότι έγιναν 2 απόπειρες χρέωσης μια φορά 0 ευρώ και μια 0,5 € αλλά είχα την κάρτα τηςN26 παγωμένη οπότε έγιναν declined. Σε αλλες κάρτες που έχω συνδεδεμένες και επίσης κρατάω παγωμένες δεν παρατήρησα κάποια κίνηση. Τώρα που μπαίνω στην εφαρμογή μου δείχνει όλες τις κάρτες εντός από μια σαν μη επιβεβαιωμενες Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Ναι έκανε δοκιμές το νέο σύστημα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Η curve μόλις ανακοίνωσε στο Twitter πως από αύριο επανέρχεται σε λειτουργία !!! Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ήρθε σήμερα η καρτούλα (curve) και ενώ περάστηκε στο Google Pay κανονικά στο Apple Pay αρνείται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Από την παρασκευή δεν λειτουργούσε η Curve λόγω ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του παρόχου που εξηπηρετούσε τις συναλλαγές των πελατών της Curve. Από σήμερα δουλεύουν κανονικά οι κάρτες και μέχρι το τέλος της ημέρας θα δουλεύουν μέσω Apple/Samsung Pay. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts