Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λάθος θέμα... Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;;

Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή

και όχι λίρες

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;;

Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή

και όχι λίρες

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες;

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες;

Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επικοινώνησες στο μεταξύ μαζί τους να τους ενημερώσεις για την καθυστέρηση;

Εμείς προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ακόμη κι αν γράφεις κάθε μέρα...

Έχεις δίκιο φίλε....όχι δεν επικοινώνησα. Γράφει ότι αν δεν έχει έρθει μπορείς να παραγγείλεις καινουρια

Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες;

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες;

Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς

Κάποιος έχει βάλει dipocket που είναι πολωνέζικη ... υπάρχει και η Ν26 που είναι γερμανική

Όταν βάλεις την monese η την curve η την revolut σε ένα POS η ηλεκτρονική πληρωμή αναγνωρίζεται ως αγγλική και μπορεί να σε ρωτήσουν αν θέλεις να χρεωθείς σε λίρες

Δηλαδή να κάνουν αυτοί την μετατροπή, αυτό ρωτάω αν έχει παιχθεί κάποια τέτοια περίπτωση με το google pay

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ.

Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ.

Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος?

Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site

Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ.

Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ.

Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος?

Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site

Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Ήθελα τρακινγκ γιατί θέλω να μπορώ να τη βρω. Η προηγούμενη δεν ήρθε και σκέφτομαι μήπως δεν ερθει ούτε τώρα

Ήθελα τρακινγκ γιατί θέλω να μπορώ να τη βρω. Η προηγούμενη δεν ήρθε και σκέφτομαι μήπως δεν ερθει ούτε τώρα

Έρχεται με απλό ταχυδρομείο που ακόμα και τώρα που ανοίγουν οι πτήσεις αργεί. Σε πολλές περιπτώσεις κάνει πάνω από μήνα. Εγώ θα πρότεινα λίγη υπομονή ακόμα

παίζει να μπαίνουν σε καμιά καραντίνα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι βρε παιδιά αλλά αν πας σε αυτόματο πωλητή για βενζίνη, μπορεί να δέχεται μόνο την πλαστική κάρτα.

Ότι δεν την δέχονται παντού είναι λογικό καθώς πρέπει το POS να υποστηρίζει ανέπαφες (δεν είχα ποτέ εμπειρία αυτόματου πωλητή βενζίνης :lol: αλλά τα περισσότερα καταστήματα δέχονται). Ούτως ή άλλως όμως είναι γεγονός πως αυτοί οι μέθοδοι αποτελούν συμπλήρωμα και όχι αντικατάσταση της πλαστικής κάρτας

Για όποιον έχει πάρε δώσε σε τσέχικες κορώνες η revokut , έχει τοπικό λογαριασμό όπου μπορεί κάποιος να δεχτεί εμβάσματαb4e3b3d0f033bf66d843dfc9ee79744e.jpg

Το ίδιο έκαναν σήμερα για ουγγαρέζικα φιορίνια οπότε μάλλον θα το κάνουν για όλα τα νομίσματα της ΕΕ εκτός ευρώ

Προσοχή για πληρωμές μέσω curve (μόλις έλαβα ειδοποίηση στο newsletter) να έχετε μαζί σας μια δεύτερη κάρτα

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

Προσοχή για πληρωμές μέσω curve (μόλις έλαβα ειδοποίηση στο newsletter) να έχετε μαζί σας μια δεύτερη κάρτα
Για την ακρίβεια δεν λειτουργεί προσωρινά η Curve λόγο αφαίρεσης της άδειας απο την Wirecard στην Γερμανία .

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έρχεται με απλό ταχυδρομείο που ακόμα και τώρα που ανοίγουν οι πτήσεις αργεί. Σε πολλές περιπτώσεις κάνει πάνω από μήνα. Εγώ θα πρότεινα λίγη υπομονή ακόμα
Είχες δίκιο....ήρθε μετά από 27 μέρες. Τζαμπα τους είπα ότι δεν έχει έρθει και μου επέστρεψαν την επιβάρυνση έκδοσης 6 ευρω.

Ήρθε και έκανα σύνδεση κάρτας στην εφαρμογή και είμαστε κομπλέ

Τα 6 ευρώ τα ζήτησαν πίσω;;;; :)

Τα 6 ευρώ τα ζήτησαν πίσω;;;; :)
Εγώ έκανα τη σύνδεση κάρτας με εφαρμογή.....τώρα αν το δουν και τα ζητήσουν θα τα δώσω

Εγώ έκανα τη σύνδεση κάρτας με εφαρμογή.....τώρα αν το δουν και τα ζητήσουν θα τα δώσω

Φυσικά και δεν θα στα ζητήσουν πίσω τα χρήματα.

Το βράδυ η curve έκανε μηδενικές χρεώσεις ελέγχου σε όλους η μόνο σε μένα;;;;

Εμένα μου ήρθε μήνυμα από την N26 ότι έγιναν 2 απόπειρες χρέωσης μια φορά 0 ευρώ και μια 0,5 € αλλά είχα την κάρτα τηςN26 παγωμένη οπότε έγιναν declined.

Σε αλλες κάρτες που έχω συνδεδεμένες και επίσης κρατάω παγωμένες δεν παρατήρησα κάποια κίνηση.

Τώρα που μπαίνω στην εφαρμογή μου δείχνει όλες τις κάρτες εντός από μια σαν μη επιβεβαιωμενες

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι έκανε δοκιμές το νέο σύστημα.caa8742370ecfc02836deee7861938ae.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η curve μόλις ανακοίνωσε στο Twitter πως από αύριο επανέρχεται σε λειτουργία !!!

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

Ήρθε σήμερα η καρτούλα (curve) και ενώ περάστηκε στο Google Pay κανονικά στο Apple Pay αρνείται.

iPhone 16 Pro Max

Από την παρασκευή δεν λειτουργούσε η Curve λόγω ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του παρόχου που εξηπηρετούσε τις συναλλαγές των πελατών της Curve. Από σήμερα δουλεύουν κανονικά οι κάρτες και μέχρι το τέλος της ημέρας θα δουλεύουν μέσω Apple/Samsung Pay.