Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 ώρες πριν, patrickdrd said:

πως ενεργοποιουμε το viber pay; εβαλα και την τελευταια εκδοση και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο κατω, ξερει κανεις;

εχω κατι λεφτα στο viber out και θελω να τα σηκωσω, θα μπορω;

Απο το viber out ? Μονο να τα καταναλωσεις μπορεις. Τοσα πολλα ειναι ; Πώς μπηκαν εκει ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

ε, εγώ τα έβαλα, κι επειδή έχει περάσει καιρός δεν τα δίνουν, τελοσπαντων οκ ας μείνουν εκεί, ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Καλημέρα παιδιά.
Επειδή οι γνώσεις μου σταματάνε στη revolut όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Φίλος 19 ετών έβγαλε αρκετά λεφτά από online καζίνο. Αν τα μεταφέρει σε ελληνικό λογαριασμό θα έχει θέμα με την εφορία γτ ουσιαστικά δεν εργάζεται full time κ δεν έχει εισοδήματα. Πώς μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κ ίσως κ να κάνει αναλήψεις? Skril κ n26 έχουν συνεργασία με ελληνικές τράπεζες?
Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

1 ώρα πριν, xarispgs said:

Καλημέρα παιδιά.
Επειδή οι γνώσεις μου σταματάνε στη revolut όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Φίλος 19 ετών έβγαλε αρκετά λεφτά από online καζίνο. Αν τα μεταφέρει σε ελληνικό λογαριασμό θα έχει θέμα με την εφορία γτ ουσιαστικά δεν εργάζεται full time κ δεν έχει εισοδήματα. Πώς μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κ ίσως κ να κάνει αναλήψεις? Skril κ n26 έχουν συνεργασία με ελληνικές τράπεζες?
Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.

Ας ξεκινήσουμε από το 19 ετών σε online καζίνο που το limit είναι 21 ετών. Οπότε αν έχει ανοίξει account στο όνομα του δεν θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα. Τώρα Skrill και N26 δεν έχουν συνεργασία. Μπορείς να βγάλεις χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την κάρτα τους φυσικά με την ανάλογη χρέωση (3 - 4 ευρώ + την προμήθεια του εκδότη της κάρτας)

Ας ξεκινήσουμε από το 19 ετών σε online καζίνο που το limit είναι 21 ετών. Οπότε αν έχει ανοίξει account στο όνομα του δεν θα μπορέσει να πάρει τα χρήματα. Τώρα Skrill και N26 δεν έχουν συνεργασία. Μπορείς να βγάλεις χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την κάρτα τους φυσικά με την ανάλογη χρέωση (3 - 4 ευρώ + την προμήθεια του εκδότη της κάρτας)
Έχεις δίκιο. Δε διευκρίνισα ότι το καζίνο δεν είναι ελληνικό. Ο λογαριασμός είναι στο όνομα του αλλά δεν ήθελε στοιχεία ταυτοποίησης, ηλικία κτλ. Παρόλα αυτά, που δεν ακούγεται αξιόπιστο, έχει κάνει ήδη ανάληψη ένα ποσό από τα κέρδη σε ελληνική τράπεζα. Απλά αν τα μεταφέρει όλα ίσως να μπερδέψει. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Στην Revolut υπάρχει δυνατότητα να κάνουνε reactivate έναν λογαριασμό μας που έχει κλείσει πρόσφατα ;

Στην Revolut υπάρχει δυνατότητα να κάνουνε reactivate έναν λογαριασμό μας που έχει κλείσει πρόσφατα ;
Θα λέει στο μέιλ που έστειλαν,λογικά οχι

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Σε Revolut ποιο πρόγραμμα έχει interest rate;
Μου έλεγε ένας φίλος από Αγγλία κάτι για 2.7%.
Νομίζω με Μέταλ, αλλά μήπως είναι και σε άλλο πρόγραμμα;

Sent from my LE2123 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

11 ώρες πριν, junglist said:

Σε Revolut ποιο πρόγραμμα έχει interest rate;
Μου έλεγε ένας φίλος από Αγγλία κάτι για 2.7%.
Νομίζω με Μέταλ, αλλά μήπως είναι και σε άλλο πρόγραμμα;

Sent from my LE2123 using Tapatalk

Ειναι για λογαριασμους της Revolut UK οχι της Λιθουανιας που εχουμε εμεις στην Ευρωπη.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

On 10/4/2023 at 9:45 ΠΜ, stathis123 said:

Ειναι για λογαριασμους της Revolut UK οχι της Λιθουανιας που εχουμε εμεις στην Ευρωπη.

Την Trade Republic την ξέρεις;

Γερμανική online τράπεζα και δίνει σταθερό 2% επιτόκιο.

Έχω στείλει κάποια χρήματα και περιμένω να δω πώς θα πάει.

Amazon Fire stick 4k max

19 ώρες πριν, junglist said:

Την Trade Republic την ξέρεις;

Γερμανική online τράπεζα και δίνει σταθερό 2% επιτόκιο.

Έχω στείλει κάποια χρήματα και περιμένω να δω πώς θα πάει.

Ναι την ξερω, δεν ειναι ομως τραπεζα αλλα επενδυτικη (που ειναι καλυτερο για τα χρηματα μας). Σιγουρα στο μελλον θα την χρησιμοποιησω αλλα προς το παρον με καλυπτει η f24 με 2,5% στο ευρω και 3% στο δολλαριο 

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Apple Card άνοιξε από χθες στην Αμερική με 4.15% ετήσιο επιτόκιο!! 

Εμείς εδώ παλεύουμε ακόμη με τα σχεδόν 0%.

129026.png?1640591734

On 18/4/2023 at 9:33 ΠΜ, stathis123 said:

Ναι την ξερω, δεν ειναι ομως τραπεζα αλλα επενδυτικη (που ειναι καλυτερο για τα χρηματα μας). Σιγουρα στο μελλον θα την χρησιμοποιησω αλλα προς το παρον με καλυπτει η f24 με 2,5% στο ευρω και 3% στο δολλαριο 

Ωπ ωραίος, ακουστά την έχω.

Δε μου λες το επιτόκιο στη freedom μπαίνει μια φορά τον χρόνο;

Αυτή δεν είναι με έδρα στην Κύπρο;

Και για να βγάλεις κάποια χρήματα δεν έχει χρεώσεις;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Νομίζω μπαίνει μηνιαία το ποσό που αναλογεί στο 2,5 του έτους

Sent from my iPad using Tapatalk
OnePlus 3T, iPad mini 2

12 ώρες πριν, junglist said:

Ο τοκισμος μπαινει καθημερινα ΔΕ-ΠΑ με αναγωγη στο ετος. Ναι στην Κυπρο.
Εχει χρεωση στο να βγαλεις χρηματα και νομιζω ειναι 7 ευρω το εμβασμα. Πλεον ομως θελει να δεις το προγραμμα χρεωσεων γιατι οι παλιοι εχουμε ενα που ειχε πολλα δωρεαν το οποιο καταργηθηκε και δεν ξερω τι εχει αλλαξει και επισης ακουγεται ενα χρονο τωρα οτι θα βγαλει χρεωστικη καρτα για να κανεις αγορες τουλαχιστον με αυτο το υπολοιπο αντι να το βαζεις σε τραπεζα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

1 hour ago, stathis123 said:

Ο τοκισμος μπαινει καθημερινα ΔΕ-ΠΑ με αναγωγη στο ετος. Ναι στην Κυπρο.
Εχει χρεωση στο να βγαλεις χρηματα και νομιζω ειναι 7 ευρω το εμβασμα. Πλεον ομως θελει να δεις το προγραμμα χρεωσεων γιατι οι παλιοι εχουμε ενα που ειχε πολλα δωρεαν το οποιο καταργηθηκε και δεν ξερω τι εχει αλλαξει και επισης ακουγεται ενα χρονο τωρα οτι θα βγαλει χρεωστικη καρτα για να κανεις αγορες τουλαχιστον με αυτο το υπολοιπο αντι να το βαζεις σε τραπεζα.

Τι εννοείς με αυτό το τελευταίο;

Ποιο υπόλοιπο να βάζεις στην τράπεζα;

9 ώρες πριν, Dpan9 said:

Νομίζω μπαίνει μηνιαία το ποσό που αναλογεί στο 2,5 του έτους

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραία.

Τους έστειλα χτες μήνυμα στο WhatsApp και ακόμα δεν πήρα απάντηση.

Τόσο αργό είναι το support τους;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

2 ώρες πριν, junglist said:

Τι εννοείς με αυτό το τελευταίο;

Ποιο υπόλοιπο να βάζεις στην τράπεζα;

Ωραία.

Τους έστειλα χτες μήνυμα στο WhatsApp και ακόμα δεν πήρα απάντηση.

Τόσο αργό είναι το support τους;

Το υπολοιπο που εχεις στειλει και τοκιζεται με 2,5% ημερησιως με ετησια αναγωγη.
Δεν χρειαζεται να μιλησεις με το support τα λενε ξεκαθαρα εδω https://freedom24.com/d-saving-account-eur/?msclkid=a7509e79480511451918fa47719c350a&ref=mc_bing_f24_en_423516923_MC_Freedom24_EN&utm_campaign=mc_bing_f24_en_423516923_MC_Freedom24_EN&utm_source=bing&utm_medium=search&utm_term=c_freedom24&utm_content=1319415430594822_&msclkid=a7509e79480511451918fa47719c350a

My Mobile Phone History:
spacer.png

21 minutes ago, stathis123 said:

Το υπολοιπο που εχεις στειλει και τοκιζεται με 2,5% ημερησιως με ετησια αναγωγη.
Δεν χρειαζεται να μιλησεις με το support τα λενε ξεκαθαρα εδω https://freedom24.com/d-saving-account-eur/?msclkid=a7509e79480511451918fa47719c350a&ref=mc_bing_f24_en_423516923_MC_Freedom24_EN&utm_campaign=mc_bing_f24_en_423516923_MC_Freedom24_EN&utm_source=bing&utm_medium=search&utm_term=c_freedom24&utm_content=1319415430594822_&msclkid=a7509e79480511451918fa47719c350a

Τη διάβασα τη σελίδα,.δεν είδα να λέει κάπου για αυτό το υπόλοιπο τι γίνεται.

Επίσης που γράφει τι χρεώνουν για εμβάσματα μετά τις πρώτες 30 ημέρες;

Και για τη μεταφορά, χρησιμοποιώ το Beneficiary name της Freedom;

Και απλά βάζω στο transfer details τα στοιχεία πελάτη μου;

Και λογικά το SWIFT πάνω πάνω;

Αυτά τα correspondent λογικά δε χρειάζονται, ε;

IMG_20230420_131530.jpg

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

• 3 weeks later...

Καλησπέρα! Οποιος δεν εχει ενεργοποιήσει ακόμα το Viber pay , μπορεί να κερδισει 5€ αν το κανει μέσω λινκ πρόσκλησης απο αλλον. Οπότε οποιος ενδιαφέρεται ας πατήσει αυτό το λινκ 

viber://viberpay/referral/2a835565-f91a-43cf-8f74-b759afae22d2

Προσοχή: ανοίγει μόνο μεσα στην εφαρμογη viber το λινκ οπότε καντε το copy paste σε κάποια συνομιλία ή στις σημειώσεις και ανοίξτε το από εκεί. 

Το μόνο που εχετε να κανετε είναι να επαληθεύεστε το email σας και να καταθέσετε 1€ με την χρεωστική σας καρτα. Μετα από 1-2 ώρες λαμβάνετε 5€ και μπορείτε να τα καταθέστε στον λογαριασμο σας. Επίσης μπορείτε και εσείς να στέλνετε λινκ σε αλλους να γραφτούν. Λενε ότι μπορεί να κερδίσετε μέχρι 100€ το μηνα.

• 2 weeks later...

Έχω δίκαρτη συσκευή και έχω δύο (2) instances του Viber μέσω του Dual Messenger της Samsung.

Πήγα να ξεκινήσω το Viber Pay και σκάει και στα δύο (2) με διαφορετικό τρόπο βέβαια.

Τους έγραψα στο support και απάντησαν πως δεν εξυπηρετούν τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να έχω μόνο ένα (1) instance της εραρμογής.

Έχει τύχει σε κανέναν και να το έχει επιλύσει;

logo-vwclub-2016.png

Πως κάνουμε επαλήθευση Αστυνομικής ταυτότητας στη Klarna ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

14 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Πως κάνουμε επαλήθευση Αστυνομικής ταυτότητας στη Klarna ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βλέπω ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία (?) / τράπεζα (?) προωθείται όλο και συχνότερα. 

Διάβασα το site τους, και αναφέρουν 3 άτοκες δόσεις.

What's the catch?

129026.png?1640591734

2 ώρες πριν, bill_viper said:

Βλέπω ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία (?) / τράπεζα (?) προωθείται όλο και συχνότερα. 

Διάβασα το site τους, και αναφέρουν 3 άτοκες δόσεις.

What's the catch?

Δεν υπάρχει catch. Αρκεί να μην μοιράζεις δόσεις παντού και μετά δυσκολεύεσαι να της πληρώνεις. 

Λειτουργεί με οποιαδήποτε χρεωστική ακόμα και Revolut. 

42 minutes ago, thodoris85 said:

Έκοψε τις κάρτες μιας χρήσης η revolut;

Από χτές το απόγευμα δεν μου τη δίνει ως επιλογή

Εμένα τη βγάζει κανονικά. Έχω συνδρομή Plus αν έχει σημασία