stathis123 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Δεν τις λες και νεες, την ΖΕΝ την εχω πανω απο 4 χρονια και εχω χρησιμοποιησει και την υπηρεσια εξτρα εγγυησης στα ηλεκτρονικα χρις καποιο αποτελεσμα προς το παρον. 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 14 minutes ago, stathis123 said: Δεν τις λες και νεες, την ΖΕΝ την εχω πανω απο 4 χρονια και εχω χρησιμοποιησει και την υπηρεσια εξτρα εγγυησης στα ηλεκτρονικα χρις καποιο αποτελεσμα προς το παρον. ΟΚ 🙂 νεες για μενα τοτε 😇 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Γενικα η ΖΕΝ εχει νοημα αν θελετε 1 χρονο επιπλεον εγγυηση στα ηλεκτρονικα χωρις να εχετε πιστωτικη. το θεμα ειναι οτι με την ΑΧΑ που ειναι τωρα η διαδικασια για το claim ειναι απαραδεκτη. απο 1/1 αλλαζουν ασφαλιστικη και ελπιζω να ειναι καλυτεροι. 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Και η vivid τι κόστος έχει για εμβάσματα; Δεν κατάφερα να το εντοπίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 5 minutes ago, GraveDigger said: Και η vivid τι κόστος έχει για εμβάσματα; Δεν κατάφερα να το εντοπίσω! Fee-free money transfers λεει https://vivid.money/en-eu/compare/ εγω της εβαλα 20 ευρω με google pay απο ελληνικη πιστωτικη 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Παίδες, Τις τελευταίες μέρες (μετά την 1/12), σε φορτίσεις Revolut -μέσω Gpay- με πιστωτική της Εθνικής, χρεώθηκα 1% προμήθεια. Και Σ/Κ και καθημερινή. Το ίδιο έγινε και με φόρτιση απευθείας με χρεωστική κάρτα ΕΤΕ, 1% προμήθεια. Το ποσό το χρεώνει και το καρπούται η ΕΤΕ!...😡 Διαμαρτυρήθηκα τηλεφωνικά στην ΕΤΕ και, τουλάχιστον για την πιστωτική, είπαν ότι κακώς έγινε και ότι θα τα αντιλογίσουν μετά την έκδοση μηνιαίας εκκαθάρισης... Δοκιμή φόρτισης με χρεωστική Alpha, όλα καλά, fees free. 😎 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Στην πιστωτική ειπαν ότι κακώς έγινε ενώ στην χρεωστική καλώς;;; θα έπρεπε να ήταν αντίθετα η όχι;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος (edited) 48 minutes ago, johndouk said: Παίδες, Τις τελευταίες μέρες (μετά την 1/12), σε φορτίσεις Revolut -μέσω Gpay- με πιστωτική της Εθνικής, χρεώθηκα 1% προμήθεια. Και Σ/Κ και καθημερινή. Το ίδιο έγινε και με φόρτιση απευθείας με χρεωστική κάρτα ΕΤΕ, 1% προμήθεια. Το ποσό το χρεώνει και το καρπούται η ΕΤΕ!...😡 Διαμαρτυρήθηκα τηλεφωνικά στην ΕΤΕ και, τουλάχιστον για την πιστωτική, είπαν ότι κακώς έγινε και ότι θα τα αντιλογίσουν μετά την έκδοση μηνιαίας εκκαθάρισης... Δοκιμή φόρτισης με χρεωστική Alpha, όλα καλά, fees free. 😎 και όμως πλέον στην εθνική στο τιμολόγιο προμηθειών της τράπεζας στης πιστωτικές έχουν προσθέσει την έξτρα χρέωση του 1% σε κάθε παρόμοια συναλλαγή. ΟΠΌΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ TOP-UP ΜΈΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΌΤΙ ΧΡΕΏΝΕΙ 1% ΈΞΟΔΑ Edited 4 Δεκέμβριος by testatos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Με αυτά τα δεδομένα, έχει μείνει κάποιος τρόπος για δωρεάν top up της Revolut; Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 9 minutes ago, geoponer said: Με αυτά τα δεδομένα, έχει μείνει κάποιος τρόπος για δωρεάν top up της Revolut; Καμία άλλη τράπεζα προς το παρόν δεν έχει προσθέσει αυτήν την χρέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) μια μικρη προσευχουλα να παρει αδεια τραπεζικη στην Ελλαδα η revolut, να βαλει ελληνικα ΙΒΑΝ μπας και καταλαβουν λιγο ανταγωνισμο 🤬 αν και με το 1% φαινεται να στοχευουν την payzy, την εχουν αχτι στην Εθνικη. Edited 5 Δεκέμβριος by stathis123 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Εγώ είχα κάνει μια μικρή φόρτιση Payzy με €20 στις 2/12 με την πιστωτική της Εθνικής και δεν έχει χρεώσει οτιδήποτε επιπλέον. Εχθές, 4/12 λογιστικοποιήθηκε κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) εριξα μια ματια στον καταλογο της ΕΤΕ το 1% το εχει και σε χρεωστικες και πιστωτικες στην μεταφορα κεφαλαιων Προμήθεια Συναλλαγής Μεταφοράς Κεφαλαίων 1% επί του ποσού, με min €0,10-max €3,50 29 minutes ago, GraveDigger said: Εγώ είχα κάνει μια μικρή φόρτιση Payzy με €20 στις 2/12 με την πιστωτική της Εθνικής και δεν έχει χρεώσει οτιδήποτε επιπλέον. Εχθές, 4/12 λογιστικοποιήθηκε κιόλας. εισαι τυχερος καθοτι ο καταλογος με το τιμολογιο ενημερωθηκε 02 Δεκ 2024 το 1% ειναι νεο φρουτο Edited 5 Δεκέμβριος by HEO 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Σημερινό e-mail απο revolut ...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 minutes ago, mariodj said: Σημερινό e-mail απο revolut ...... προσοχη: αφορα αποστολη χρηματων εκτος SEPA 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος Ενημέρωση για Revolut premium. Με συνδρομή εκεί παίρνεις πρόσβαση δωρεάν σε πληρωμένες συνδρομές σε πόσα χρήσιμα πράγματα, όπως Nordvpn, Tinder, Wolt+, Perplexity ΑΙ κλπ 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος Όπως έγραψα; πιο πάνω απέκτησα 2 νέες κάρτες Μια zen και μια vivid οι οποίες είναι σαν την revolut Έβαλα και τις δύο virtual κάρτες που μου δόθηκαν στην curve και στο google wallet παρατήρησα ότι στην αγορές με curve όταν χρησιμοποιώ την zen μου χρεώνει μερικά ευρωλεπτά παραπάνω, προφανως πρέπει προμήθεια Τα οποία ευρωλεπτά δεν τα χρεώνει όταν χρησιμοποιώ google wallet η κανονικη αγορά 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος (edited) Ξερει καποιος αν πληρωσεις Τέλη κυκλοφορίας και Φόρο εισοδήματος με Payzy, αν δινει το 1% σε Coins που δινει σε καθε πληρωμη; Edited 8 Δεκέμβριος by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, alfeios said: Ξερει καποιος αν πληρωσεις Τέλη κυκλοφορίας και Φόρο εισοδήματος με Payzy, αν δινει το 1% σε Coins που δινει σε καθε πληρωμη; Οχι, εξαιρούνται οι πληρωμές δημοσίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος On 5/12/2024 at 12:50 ΜΜ, HEO said: εριξα μια ματια στον καταλογο της ΕΤΕ το 1% το εχει και σε χρεωστικες και πιστωτικες στην μεταφορα κεφαλαιων Προμήθεια Συναλλαγής Μεταφοράς Κεφαλαίων 1% επί του ποσού, με min €0,10-max €3,50 εισαι τυχερος καθοτι ο καταλογος με το τιμολογιο ενημερωθηκε 02 Δεκ 2024 το 1% ειναι νεο φρουτο 3 και 4 Δεκέμβρη έστειλα χωρίς προμήθεια. Έστειλα σήμερα και την έφαγα κι εγώ στο κούτελο όπως και ένας φίλος μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: 3 και 4 Δεκέμβρη έστειλα χωρίς προμήθεια. Έστειλα σήμερα και την έφαγα κι εγώ στο κούτελο όπως και ένας φίλος μου. η πλακα ειναι οτι η προμηθεια θα μπαινει και αν μεταφερεις κεφαλαια μεσω paypal επιλογη friends and family Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 14 ώρες πριν, HEO said: η πλακα ειναι οτι η προμηθεια θα μπαινει και αν μεταφερεις κεφαλαια μεσω paypal επιλογη friends and family Σιγά μην άφηναν παραθυράκι τα σαπάκια 😄 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος (edited) Μου ήρθε χθες στο εταιρικό mail το κάτωθι (legit είναι γιατί προέρχεται από domain xxxxx@revolut.com), για πρόταση συνεργασίας με επαγγελματικό λογαριασμό. Υπ'όψιν, η εταιρία μου είναι 100% εξαγωγική. Edited 10 Δεκέμβριος by bill_viper 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 11 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Δεκέμβριος 23 ώρες πριν, bill_viper said: Μου ήρθε χθες στο εταιρικό mail το κάτωθι (legit είναι γιατί προέρχεται από domain xxxxx@revolut.com), για πρόταση συνεργασίας με επαγγελματικό λογαριασμό. Υπ'όψιν, η εταιρία μου είναι 100% εξαγωγική. Ενδιαφέρον. Τι συνεργασία θα ήθελε μια τράπεζα μαζί σου; Υποθέτω να σου πουλήσει έξτρα υπηρεσίες όπως το pos reader κλπ . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 12 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Δεκέμβριος On 11/12/2024 at 8:08 ΠΜ, junglist said: Ενδιαφέρον. Τι συνεργασία θα ήθελε μια τράπεζα μαζί σου; Υποθέτω να σου πουλήσει έξτρα υπηρεσίες όπως το pos reader κλπ . POS δε χρησιμοποιώ γιατί βρίσκομαι στο τομέα του χονδρικού εμπορίου. Υποθέτω για ότι με κυνηγάνε οι τράπεζες λόγω εξαγωγών και υψηλού τζίρου, δανειοδοτήσεις, κεφάλαια κίνησης κτλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts