leo06 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 8 ώρες πριν, paanos said: περνάει 1 πόντος για κάθε €. Βασικά, αν είναι χρεωστική περνάει 0,5 για κάθε ευρώ. Όπως και στην κάρτα της alpha. Για πιστωτική ίσως είναι 1=1 1 hour ago, alfeios said: Και δεν δίνει τους έξτρα πόντους δηλαδή Χ2 ή Χ4 που δίνουν ειδικοί συνεργάτες. Δίνει και σε αυτούς 1 bonus ανά € Όχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Πράγματι, έχεις δικιο 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 4 ώρες πριν, leo06 said: Βασικά, αν είναι χρεωστική περνάει 0,5 για κάθε ευρώ. Όπως και στην κάρτα της alpha. Για πιστωτική ίσως είναι 1=1 Όχι Το όχι πού απαντάει; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 1 hour ago, alfeios said: Το όχι πού απαντάει; Δεν δίνει έξτρα πόντους σε συνεργάτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 22 ώρες πριν, mikeone said: μία απορία καθώς είμαι καινούριος στην curve. Αν τη χρησιμοποιώ και ρυθμίσω να χρεώνονται από πίσω κάρτες bonus της Alpha, παίρνω κανονικά τους πόντους ή όχι; Δεν έχεις λόγο να χρησιμοποιείς Curve όταν πλέον μπορείς να βάλεις τις κάρτες bonus στο Apple Pay ή στο Google Pay ή στο Garmin Pay και να κερδίζεις κανονικά τους επιπλέον bonus πόντους που αντιστοιχούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος. Μόνη περίπτωση που σου χρειάζεται η Curve θεωρώ πως είναι αν έχεις Diners και δεν έχεις Apple Pay (διότι εκεί είναι συμβατή νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 (edited) 10 minutes ago, GraveDigger said: Δεν έχεις λόγο να χρησιμοποιείς Curve όταν πλέον μπορείς να βάλεις τις κάρτες bonus στο Apple Pay ή στο Google Pay ή στο Garmin Pay και να κερδίζεις κανονικά τους επιπλέον bonus πόντους που αντιστοιχούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος. Μόνη περίπτωση που σου χρειάζεται η Curve θεωρώ πως είναι αν έχεις Diners και δεν έχεις Apple Pay (διότι εκεί είναι συμβατή νομίζω). Και αν δεν έχεις τηλέφωνο με NFC Edited October 3, 2021 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 8 minutes ago, alfeios said: Και αν δεν έχεις τηλέφωνο με NFC Επειδή δεν τελειώνει η προταση με κάποιο σημείο στίξης ,κάνεις ερώτηση ή δήλωση ; Αν δεν έχεις κινητό με nfc δεν μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα με κανένα τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Just now, bill33 said: Επειδή δεν τελειώνει η προταση με κάποιο σημείο στίξης ,κάνεις ερώτηση ή δήλωση ; Αν δεν έχεις κινητό με nfc δεν μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα με κανένα τρόπο. Προσθέτω έναν ακόμη λόγο να χρησιμοποιει κάποιος την Curve Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 17 minutes ago, alfeios said: Προσθέτω έναν ακόμη λόγο να χρησιμοποιει κάποιος την Curve Ανέπαφα δεν πληρωνεις και με την curve?Οπότε πως δουλευει αν δεν εχεις κινητό με NFC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 15 minutes ago, bill33 said: Ανέπαφα δεν πληρωνεις και με την curve?Οπότε πως δουλευει αν δεν εχεις κινητό με NFC? Όχι ανέπαφα. Με τη φυσική καρτα 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Χρησιμοποιεί κανείς την φυσική κάρτα Curve? Μόνο αν δεν έχει συμβατή φορητή συσκευή (αν και οι χρήστες αυτής της κατηγορίας δεν ψάχνονται για τέτοιες λύσεις, υπάρχει συσκευή που μπορείς να κατεβάσεις το app της Curve και δεν διαθέτει NFC?) ή αν θέλει να κάνει χρήση της υπηρεσίας "Go Back in Time" ή όπως είχα αναφέρει αν θέλει να συνδέσει Diners και δεν έχει Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 6 minutes ago, GraveDigger said: (αν και οι χρήστες αυτής της κατηγορίας δεν ψάχνονται για τέτοιες λύσεις, υπάρχει συσκευή που μπορείς να κατεβάσεις το app της Curve και δεν διαθέτει NFC?) αντι να κουβαλαω πεντε καρτες, εχω μια curve. Τοσο απλο και λογικο. το redmi note4 δεν εχει NFC. Δεν εχω λεφτα για αλλο κινητο. 2 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Δεν είναι θέμα χρημάτων είναι και θέμα ότι τα σημερινά κινητά είναι μεγάλαΈχεις στην τσέπη σου ένα μικρό 2G τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι με 2-3 κάρτες το δίπλωμα και ένα χαρτονόμισμα και είσαι άνετος :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Ένας άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσει κάποιος την curve είναι η αγορά προϊόντων/υπηρεσιών σε συνάλλαγμα. Την αλλαγή του νομίσματος την κάνει η curve και έτσι δεν χρεώνεται η προμήθεια συναλλαγματος των ελληνικών τραπεζών. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά ξεκινήσαμε από το αν κερδίζεις bonus πόντους σε μεγάλους συνεργάτες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αν συνδέσεις κάρτες Alpha Bank στην Curve. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Έχει καταφέρει να προσθέσει κανείς κάρτα diners στην curve;Ενώ λέει ότι τις υποστηρίζει, τη δική μου δεν τη δέχεται Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Έσκασε ενημέρωση για Eurobank. Αλλά επιλογή για Google Pay ακόμα δεν αν και το changelog άλλα λέει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 15 minutes ago, zurabi_97 said: Έσκασε ενημέρωση για Eurobank. Αλλά επιλογή για Google Pay ακόμα δεν αν και το changelog άλλα λέει. Με πρόλαβες. Μπήκα να γράψω ακριβώς το ίδιο 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Με πρόλαβες. Μπήκα να γράψω ακριβώς το ίδιοΑλλά ακόμα δεν μπορεί κανείς να βάλει την κάρτα, ακόμα και χειροκίνητα. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 (edited) Είναι διαθέσιμο. Αναμένεται εντός του μήνα σε όλους και ακολουθεί garmin pay. Edited October 5, 2021 by TheoX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 (edited) Εμφανίστηκε σαν επιλογή, και μπήκε χειροκίνητα εξίσου. Edited October 5, 2021 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 13 minutes ago, hlias74 said: Χρειάζεται επαλήθευση να κάνει κάποιος για να την προσθέσει;Στο ebanking της euro bank κάτι για επαλήθευση με την τράπεζα λέει για να την βάζεις στο gpay Εμένα δεν μου ζήτησε επαλήθευση μέσω της εφαρμογής τραπέζης, μου έστειλε μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό μιας χρήσης όπου δήλωσα στα στοιχεία χρέωσης κατά τη διάρκεια της προσθήκης (χειροκίνητα μέσω GPay). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Αντίθετα εμένα ζήτησε επαλήθευση με κλήση στο τηλέφωνο της eurobank και απλά δεν έγινε τίποτα διότι δεν προβλέπεται! Αυτό για την visa credit. Η MasterCard debit δεν συνδέεται με το gpay, βγάζει μύνημα αποτυχίας και προτείνει επικοινωνία με την τράπεζα. 0 στα 2 δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Πέρασε άμεσα από την εφαρμογή, μαστερκαρντ ντεμπιτ,ήρθε και σμς για την καταχώρησηSent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 4 minutes ago, hlias74 said: οταν είχα το τηλέφωνο με wifi μου΄ζητουσε εποικοινωνια με τράπεζα,όταν το είχα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μου έστειλαν sms,επίσης με δεύτερη προσπάθεια πέρασε και η ντεμπιτ.τώρα μένει να δώ 'άν περάστηκαν οι πόντοι απο τον Μασούτη.πάντως την curve δέν πρόκεται σε καμία περίπτωση να την παρατήσω.ίσως μελλοντικά ξαναχρειαστεί,σε κάποιο νέο capital control. λες να δοκιμασω με δεδομενα αντι για wifi ? να παιζει καποιο ρολο αυτο ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts