tasosathan Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Άρα το g pay επίσημα Ελλάδα ΔΕΝ έχει έρθει όπως σωστά είπα εξαρχής. Πλάγιος τρόπος υπάρχει πάντα και παντού, αλλά στην "στραβή" κινδυνεύεις να βγεις εσύ ο χαμένος... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει καμία στραβή άμα ξες τις πηγές που κατεβάζεις τις εφαρμογές σου. Συγκεκριμένα το APKMirror είναι έμπιστο και χρησιμοποιώ την εφαρμογή "Google Pay" μήνες τώρα χωρίς κανένα απολύτως θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ρε αδελφέ εγώ μιλάω για τυχόν έλεγχο διεύθυνσης, καμία αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ κλπ.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ρε αδελφέ εγώ μιλάω για τυχόν έλεγχο διεύθυνσης, καμία αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ κλπ.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω μιλάμε ελληνικά εδώ. Έχω διαφορετική διεύθυνση (όπως και πολλοί άλλοι) εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιούμε το.Google.Pay κανονικά και ψάχνεις εδώ και πόσα ποστ να βρεις κάτι αρνητικό για κάτι που φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα. Πώς αλλιώς να σου πούμε δηλαδή ότι δουλεύει μια χαρά; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Λυστε μου μια απορία, τι κερδίζεις με.Google.Pay η το Apple pay;;; Ποιός ο λόγος να μπεις στην φασαρία;; Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Λυστε μου μια απορία, τι κερδίζεις με.Google.Pay η το Apple pay;;; Ποιός ο λόγος να μπεις στην φασαρία;; Sent from my Power 3 using TapatalkΓια κάποιον που έχει ήδη revolut δεν υπάρχει καμία φασαρία. 5 λεπτά υπόθεση είναι. Σου δίνω παράδειγμα που μπορεί να χρειαστεί. Πηγαίνω για τρέξιμο. Έχω μαζί το κινητό για να ακούω μουσική. Διψάω, περίπτερο, ισοτονικό, κινητό, nfc ξεδιψασα :) Άλλο παράδειγμα. Φεύγω από το σπίτι για ψώνια, αυτό μου έχει τύχει, και ξεχνάω πορτοφόλι. Ανοίγω revolut, στέλνω χρήματα από την κάρτα της Πειραιώς, και πληρώνω με nfc. Όπως έγραψα στην αρχή, αν έχεις ήδη revolut πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Λυστε μου μια απορία, τι κερδίζεις με.Google.Pay η το Apple pay;;; Ποιός ο λόγος να μπεις στην φασαρία;; Sent from my Power 3 using TapatalkΗ μόνη διαφορά είναι ότι με τα transactions του apple pay χτίζεις αφορολογητο. Στο google pay μέχρι σήμερα έχουμε revolut. Το apple pay υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα. Στο google play τώρα άλλαξα διεύθυνση στην google για να πάρω την εφαρμογή από το store της και το ίδιο έκανα με την revolut για να βγαλω virtual. Φασαρία ; Άστο μην ασχολείσαι. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Απλά υπενθυμίζω ότι αφορολογητο με Google pay χτίζουμε μόνο μέσω curve, προς το παρόν τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Απλά υπενθυμίζω ότι αφορολογητο με Google pay χτίζουμε μόνο μέσω curve, προς το παρόν τουλάχιστον.Περιμένω μια curve την άλλη εβδομάδα αλλά νομίζω ότι μόνο στο apple pay περνάει. Αν έχω καταλάβει καλά μόνο όσοι τις είχαν περάσει κάποτε στο google pay παίζουν ακόμα. Όταν έρθει θα το δω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Το Google Pay παίζει επίσης μια χαρά και με το Dipocket. Ευκολία χρήσης και τίποτα άλλο για μένα. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει πορτοφόλι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Περιμένω μια curve την άλλη εβδομάδα αλλά νομίζω ότι μόνο στο apple pay περνάει. Αν έχω καταλάβει καλά μόνο όσοι τις είχαν περάσει κάποτε στο google pay παίζουν ακόμα. Όταν έρθει θα το δω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και ένα μήνα μπαίνουν κανονικά στο Google pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Εδώ και ένα μήνα μπαίνουν κανονικά στο Google pay. Όχι σε όλους. Σε μένα ποτέ δεν συνδέθηκε η curve στο google pay, και εδώ και δυο μήνες ακόμα περιμένω λύση από το support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Το Google Pay παίζει επίσης μια χαρά και με το Dipocket. Ευκολία χρήσης και τίποτα άλλο για μένα. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει πορτοφόλι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk To DiPocket έχει και φυσική κάρτα ή μονο Virtual; Με πιο τρόπο λειτουργει όπως η REVOLUT που τη φορτίζεις ή σαν τη CURVE που συνδέεις λογαριασμό/ούς και τραβάει από εκεί χρήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 To DiPocket έχει και φυσική κάρτα ή μονο Virtual; Με πιο τρόπο λειτουργει όπως η REVOLUT που τη φορτίζεις ή σαν τη CURVE που συνδέεις λογαριασμό/ούς και τραβάει από εκεί χρήματα;Ναι και φυσική καρτα έχει και virtual. ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ναι οφείλω να ομολογήσω μόνο για το nfc να μπαίνω στη διαδικασία να δίνω ψεύτικα στοιχεία δεν θα το κάνω.... Όχι για τίποτα άλλο αλλά όπως σωστά κατά την γνώμη μου είπε κάποιος πριν αν γίνει κάποια στραβή με κάποια χρέωση κινδυνεύεις να εκτεθεις Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ναι οφείλω να ομολογήσω μόνο για το nfc να μπαίνω στη διαδικασία να δίνω ψεύτικα στοιχεία δεν θα το κάνω.... Όχι για τίποτα άλλο αλλά όπως σωστά κατά την γνώμη μου είπε κάποιος πριν αν γίνει κάποια στραβή με κάποια χρέωση κινδυνεύεις να εκτεθεις Sent from my Power 3 using Tapatalk Η Monese είναι παρόμοια με την Revolut και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποια διεύθυνση για να την δεχτεί την καρτούλα της. Κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή της Monese, γίνεται η προσθήκη στο Google Pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Όχι σε όλους. Σε μένα ποτέ δεν συνδέθηκε η curve στο google pay, και εδώ και δυο μήνες ακόμα περιμένω λύση από το support.Τι να σου πω; Εγώ πήρα την κάρτα τον Οκτώβριο- Νοέμβριο. Τότε δεν έμπαινε. Πριν κανένα μήνα δοκίμασα και μπήκε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Έχω monese θα το κοιτάξω από περιέργεια, βλέπω εκ πρώτης ότι το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στο , Google play. Μάλλον πρέπει να μπω με εγγλέζικη ip, σωστά;;; Sent from my Power 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω να έχει την Ελλάδα στην λίστα, ούτε την Κύπρο Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 (edited) Έχω monese θα το κοιτάξω από περιέργεια, βλέπω εκ πρώτης ότι το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στο , Google play. Μάλλον πρέπει να μπω με εγγλέζικη ip, σωστά;;; Sent from my Power 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω να έχει την Ελλάδα στην λίστα, ούτε την Κύπρο Sent from my Power 3 using Tapatalk οχι δεν χρειαζεται κατι τετοιο όταν παώ να δω τις κάρτες που έχω στην monese, έχει ένα κουμπάκι που λέει add to gpay πρέπει όμως να βάλεις την εφαρμογή google pay. έμπιστη πηγή είναι το apkmirror https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-111-306893647-release/ Edited June 19, 2020 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Και η Dipocket υποστηρίζει Google Pay χωρίς αλλαγή διεύθυνσης. Τώρα που ακόμα συζητάμε μετά από τόσο καιρό για το πώς θα βάλουμε ένα apk αν δεν το βρίσκουμε στο Google play store είναι σαν να συζητάμε για σκι σε άτομα που δεν ξέρουν να περπατούν ακόμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Επειδή την ψιλό φοβάμαι να κατεβάζω εφαρμογές από τρίτους τόπους υπάρχει μια άλλη εναλλακτική Ανοίγεις τα δεδομένα από την giffgaff -αν έχεις- :) παίρνεις εγγλέζικη ip μπαίνεις στο Google play βρίσκεις την εφαρμογή Google pay άλλα του λες να την κατεβάσει από WiFi και όχι από δίκτυο κινητής Αποσυνδέεις την giffgaff μπαίνεις σε WiFi δεδομένα και κατεβάζεις το Google pay Και όλα είναι τζάμι Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Επειδή την ψιλό φοβάμαι να κατεβάζω εφαρμογές από τρίτους τόπους υπάρχει μια άλλη εναλλακτική Ανοίγεις τα δεδομένα από την giffgaff -αν έχεις- :) παίρνεις εγγλέζικη ip μπαίνεις στο Google play βρίσκεις την εφαρμογή Google pay άλλα του λες να την κατεβάσει από WiFi και όχι από δίκτυο κινητής Αποσυνδέεις την giffgaff μπαίνεις σε WiFi δεδομένα και κατεβάζεις το Google pay Και όλα είναι τζάμι Sent from my Power 3 using TapatalkΜοιάζει ενδιαφέρον αυτό. Η εταιρεία αυτή είναι αγγλική, παραγγέλνεις SIM και την βγάζεις στο κινητό σου, σωστά; Μετά χρησιμοποιείς το αγγλικό νούμερο με roaming (ενώ είσαι στην Ελλάδα). IP όμως υποθέτω παίρνεις από τον τοπικό Cartier, οπότε μου κάνει εντύπωσης που σου εμφανίζει εφαρμογές του play store που δεν είναι κανονικά διαθέσιμες εδώ. Το άλλο θέμα (για μελλοντική χρήση) είναι ότι χρησιμοποιεί την απόφαση της ΕΕ για πρόσβαση των πολιτών σε όλα τα δίκτυα χωρίς έξτρα χρέωση. Τώρα που η Αγγλία εσύ φύγει από ΕΕ, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα χάσουν οι αγγλικοί carriers αυτό το προνόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Off topic Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον Εμένα με εξυπηρετεί πολύ η συγκεκριμένη (έχω πολλές ξένες σιμ) αν στο μέλλον δεν με εξυπηρετεί θα την πετάξω δεν λήγει ποτέ και δεν θέλει τάισμα κάθε δύο μήνες για να γίνει κουμπαράς Όχι ΙΡ παίρνεις από τον ξένο πάροχο Το screenshot από την εφαρμογή ip tools Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Και η Dipocket υποστηρίζει Google Pay χωρίς αλλαγή διεύθυνσης. Τώρα που ακόμα συζητάμε μετά από τόσο καιρό για το πώς θα βάλουμε ένα apk αν δεν το βρίσκουμε στο Google play store είναι σαν να συζητάμε για σκι σε άτομα που δεν ξέρουν να περπατούν ακόμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Είχα DiPocket και εγώ αλλά την ακύρωσα γιατί σε πολλά καταστήματα είχε θέμα η κάρτα και δεν περνούσε, ενώ η Monese δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είχα νόημα να είχα 2 ίδιες οπότε έφαγε πόδι. Το καλό βέβαια με την DiPocket είναι ότι μπορείς να κάνεις και top-up από 5 ευρώ και άνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Είχα DiPocket και εγώ αλλά την ακύρωσα γιατί σε πολλά καταστήματα είχε θέμα η κάρτα και δεν περνούσε, ενώ η Monese δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είχα νόημα να είχα 2 ίδιες οπότε έφαγε πόδι. Το καλό βέβαια με την DiPocket είναι ότι μπορείς να κάνεις και top-up από 5 ευρώ και άνω Αντίθετα εμένα η DiPocket με έχει σώσει με το Google Pay σε POS εθνικής . Έχω δοκιμάσει παίζει 1 φορά την φυσική κάρτα σε κατάστημα αν και είναι ωραίο το camo :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Off topic Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον Εμένα με εξυπηρετεί πολύ η συγκεκριμένη (έχω πολλές ξένες σιμ) αν στο μέλλον δεν με εξυπηρετεί θα την πετάξω δεν λήγει ποτέ και δεν θέλει τάισμα κάθε δύο μήνες για να γίνει κουμπαράς Όχι ΙΡ παίρνεις από τον ξένο πάροχο Το screenshot από την εφαρμογή ip tools Sent from my Power 3 using TapatalkΣυγνώμη για το off topic αλλά έχει ενδιαφέρον. Υποθέτω στην στέλνουν Ελλάδα την SIM? Επίσης, μπορεί να μπει κανονικά σε δικαρτο τηλέφωνο; Δηλαδή να έχεις data από την αγγλική και voice από την ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts