Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα το g pay επίσημα Ελλάδα ΔΕΝ έχει έρθει όπως σωστά είπα εξαρχής.

Πλάγιος τρόπος υπάρχει πάντα και παντού, αλλά στην "στραβή" κινδυνεύεις να βγεις εσύ ο χαμένος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει καμία στραβή άμα ξες τις πηγές που κατεβάζεις τις εφαρμογές σου. Συγκεκριμένα το APKMirror είναι έμπιστο και χρησιμοποιώ την εφαρμογή "Google Pay" μήνες τώρα χωρίς κανένα απολύτως θεμα

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε αδελφέ εγώ μιλάω για τυχόν έλεγχο διεύθυνσης, καμία αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ κλπ....

Ρε αδελφέ εγώ μιλάω για τυχόν έλεγχο διεύθυνσης, καμία αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ κλπ....

Νομίζω μιλάμε ελληνικά εδώ.

Έχω διαφορετική διεύθυνση (όπως και πολλοί άλλοι) εδώ και πολύ καιρό, χρησιμοποιούμε το.Google.Pay κανονικά και ψάχνεις εδώ και πόσα ποστ να βρεις κάτι αρνητικό για κάτι που φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα.

Πώς αλλιώς να σου πούμε δηλαδή ότι δουλεύει μια χαρά;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λυστε μου μια απορία,

τι κερδίζεις με.Google.Pay η το Apple pay;;; Ποιός ο λόγος να μπεις στην φασαρία;;

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λυστε μου μια απορία,

τι κερδίζεις με.Google.Pay η το Apple pay;;; Ποιός ο λόγος να μπεις στην φασαρία;;

Για κάποιον που έχει ήδη revolut δεν υπάρχει καμία φασαρία. 5 λεπτά υπόθεση είναι.

Σου δίνω παράδειγμα που μπορεί να χρειαστεί. Πηγαίνω για τρέξιμο. Έχω μαζί το κινητό για να ακούω μουσική. Διψάω, περίπτερο, ισοτονικό, κινητό, nfc ξεδιψασα :)

Άλλο παράδειγμα. Φεύγω από το σπίτι για ψώνια, αυτό μου έχει τύχει, και ξεχνάω πορτοφόλι. Ανοίγω revolut, στέλνω χρήματα από την κάρτα της Πειραιώς, και πληρώνω με nfc.

Όπως έγραψα στην αρχή, αν έχεις ήδη revolut πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις.

Λυστε μου μια απορία,

Η μόνη διαφορά είναι ότι με τα transactions του apple pay χτίζεις αφορολογητο.

Στο google pay μέχρι σήμερα έχουμε revolut.

Το apple pay υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα.

Στο google play τώρα άλλαξα διεύθυνση στην google για να πάρω την εφαρμογή από το store της και το ίδιο έκανα με την revolut για να βγαλω virtual.

Φασαρία ; Άστο μην ασχολείσαι.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Απλά υπενθυμίζω ότι αφορολογητο με Google pay χτίζουμε μόνο μέσω curve, προς το παρόν τουλάχιστον.
Περιμένω μια curve την άλλη εβδομάδα αλλά νομίζω ότι μόνο στο apple pay περνάει.

Αν έχω καταλάβει καλά μόνο όσοι τις είχαν περάσει κάποτε στο google pay παίζουν ακόμα.

Όταν έρθει θα το δω.

iPhone 16 Pro Max

Το Google Pay παίζει επίσης μια χαρά και με το Dipocket.

Ευκολία χρήσης και τίποτα άλλο για μένα. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει πορτοφόλι.

Amazon Fire stick 4k max

Περιμένω μια curve την άλλη εβδομάδα αλλά νομίζω ότι μόνο στο apple pay περνάει.

Αν έχω καταλάβει καλά μόνο όσοι τις είχαν περάσει κάποτε στο google pay παίζουν ακόμα.

Όταν έρθει θα το δω.

Εδώ και ένα μήνα μπαίνουν κανονικά στο Google pay.

Εδώ και ένα μήνα μπαίνουν κανονικά στο Google pay.

Όχι σε όλους. Σε μένα ποτέ δεν συνδέθηκε η curve στο google pay, και εδώ και δυο μήνες ακόμα περιμένω λύση από το support.

Το Google Pay παίζει επίσης μια χαρά και με το Dipocket.

Ευκολία χρήσης και τίποτα άλλο για μένα. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει πορτοφόλι.

To DiPocket έχει και φυσική κάρτα ή μονο Virtual;

Με πιο τρόπο λειτουργει όπως η REVOLUT που τη φορτίζεις ή σαν τη CURVE που συνδέεις λογαριασμό/ούς και τραβάει από εκεί χρήματα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

To DiPocket έχει και φυσική κάρτα ή μονο Virtual;

Με πιο τρόπο λειτουργει όπως η REVOLUT που τη φορτίζεις ή σαν τη CURVE που συνδέεις λογαριασμό/ούς και τραβάει από εκεί χρήματα;

Ναι και φυσική καρτα έχει και virtual.

ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι οφείλω να ομολογήσω μόνο για το nfc να μπαίνω στη διαδικασία να δίνω ψεύτικα στοιχεία δεν θα το κάνω....

Όχι για τίποτα άλλο αλλά όπως σωστά κατά την γνώμη μου είπε κάποιος πριν αν γίνει κάποια στραβή με κάποια χρέωση κινδυνεύεις να εκτεθεις

Ναι οφείλω να ομολογήσω μόνο για το nfc να μπαίνω στη διαδικασία να δίνω ψεύτικα στοιχεία δεν θα το κάνω....

Όχι για τίποτα άλλο αλλά όπως σωστά κατά την γνώμη μου είπε κάποιος πριν αν γίνει κάποια στραβή με κάποια χρέωση κινδυνεύεις να εκτεθεις

Η Monese είναι παρόμοια με την Revolut και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάποια διεύθυνση για να την δεχτεί την καρτούλα της. Κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή της Monese, γίνεται η προσθήκη στο Google Pay

Όχι σε όλους. Σε μένα ποτέ δεν συνδέθηκε η curve στο google pay, και εδώ και δυο μήνες ακόμα περιμένω λύση από το support.
Τι να σου πω;

Εγώ πήρα την κάρτα τον Οκτώβριο- Νοέμβριο. Τότε δεν έμπαινε. Πριν κανένα μήνα δοκίμασα και μπήκε κανονικά

Έχω monese θα το κοιτάξω από περιέργεια, βλέπω εκ πρώτης ότι το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στο , Google play. Μάλλον πρέπει να μπω με εγγλέζικη ip, σωστά;;;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βλέπω να έχει την Ελλάδα στην λίστα, ούτε την Κύπροaeb224f191a818b39eabc519009d5eff.jpg

Έχω monese θα το κοιτάξω από περιέργεια, βλέπω εκ πρώτης ότι το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στο , Google play. Μάλλον πρέπει να μπω με εγγλέζικη ip, σωστά;;;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βλέπω να έχει την Ελλάδα στην λίστα, ούτε την Κύπροaeb224f191a818b39eabc519009d5eff.jpg

οχι δεν χρειαζεται κατι τετοιο

όταν παώ να δω τις κάρτες που έχω στην monese, έχει ένα κουμπάκι που λέει add to gpay

πρέπει όμως να βάλεις την εφαρμογή google pay. έμπιστη πηγή είναι το apkmirror

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/google-pay-2-111-306893647-release/

Screenshot-20200619-152936-Monese.jpg

Edited by tasosathan

Και η Dipocket υποστηρίζει Google Pay χωρίς αλλαγή διεύθυνσης.

Τώρα που ακόμα συζητάμε μετά από τόσο καιρό για το πώς θα βάλουμε ένα apk αν δεν το βρίσκουμε στο Google play store είναι σαν να συζητάμε για σκι σε άτομα που δεν ξέρουν να περπατούν ακόμα.

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή την ψιλό φοβάμαι να κατεβάζω εφαρμογές από τρίτους τόπους υπάρχει μια άλλη εναλλακτική

Ανοίγεις τα δεδομένα από την giffgaff -αν έχεις- :) παίρνεις εγγλέζικη ip μπαίνεις στο Google play βρίσκεις την εφαρμογή Google pay άλλα του λες να την κατεβάσει από WiFi και όχι από δίκτυο κινητής

Αποσυνδέεις την giffgaff μπαίνεις σε WiFi δεδομένα και κατεβάζεις το Google pay

Και όλα είναι τζάμιa69da87b62149dce77e74f2c43080413.jpg

Επειδή την ψιλό φοβάμαι να κατεβάζω εφαρμογές από τρίτους τόπους υπάρχει μια άλλη εναλλακτική

Ανοίγεις τα δεδομένα από την giffgaff -αν έχεις- :) παίρνεις εγγλέζικη ip μπαίνεις στο Google play βρίσκεις την εφαρμογή Google pay άλλα του λες να την κατεβάσει από WiFi και όχι από δίκτυο κινητής

Αποσυνδέεις την giffgaff μπαίνεις σε WiFi δεδομένα και κατεβάζεις το Google pay

Και όλα είναι τζάμιa69da87b62149dce77e74f2c43080413.jpg

Μοιάζει ενδιαφέρον αυτό. Η εταιρεία αυτή είναι αγγλική, παραγγέλνεις SIM και την βγάζεις στο κινητό σου, σωστά; Μετά χρησιμοποιείς το αγγλικό νούμερο με roaming (ενώ είσαι στην Ελλάδα).

IP όμως υποθέτω παίρνεις από τον τοπικό Cartier, οπότε μου κάνει εντύπωσης που σου εμφανίζει εφαρμογές του play store που δεν είναι κανονικά διαθέσιμες εδώ.

Το άλλο θέμα (για μελλοντική χρήση) είναι ότι χρησιμοποιεί την απόφαση της ΕΕ για πρόσβαση των πολιτών σε όλα τα δίκτυα χωρίς έξτρα χρέωση. Τώρα που η Αγγλία εσύ φύγει από ΕΕ, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα χάσουν οι αγγλικοί carriers αυτό το προνόμιο.

Off topic

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον

Εμένα με εξυπηρετεί πολύ η συγκεκριμένη (έχω πολλές ξένες σιμ)

αν στο μέλλον δεν με εξυπηρετεί θα την πετάξω δεν λήγει ποτέ και δεν θέλει τάισμα κάθε δύο μήνες για να γίνει κουμπαράς

Όχι ΙΡ παίρνεις από τον ξένο πάροχο

Το screenshot από την εφαρμογή ip tools2a81ccbadac6337afedea19568d65c20.jpg

Και η Dipocket υποστηρίζει Google Pay χωρίς αλλαγή διεύθυνσης.

Τώρα που ακόμα συζητάμε μετά από τόσο καιρό για το πώς θα βάλουμε ένα apk αν δεν το βρίσκουμε στο Google play store είναι σαν να συζητάμε για σκι σε άτομα που δεν ξέρουν να περπατούν ακόμα.

Είχα DiPocket και εγώ αλλά την ακύρωσα γιατί σε πολλά καταστήματα είχε θέμα η κάρτα και δεν περνούσε, ενώ η Monese δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είχα νόημα να είχα 2 ίδιες οπότε έφαγε πόδι. Το καλό βέβαια με την DiPocket είναι ότι μπορείς να κάνεις και top-up από 5 ευρώ και άνω

Είχα DiPocket και εγώ αλλά την ακύρωσα γιατί σε πολλά καταστήματα είχε θέμα η κάρτα και δεν περνούσε, ενώ η Monese δεν είχε κανένα θέμα. Δεν είχα νόημα να είχα 2 ίδιες οπότε έφαγε πόδι. Το καλό βέβαια με την DiPocket είναι ότι μπορείς να κάνεις και top-up από 5 ευρώ και άνω

Αντίθετα εμένα η DiPocket με έχει σώσει με το Google Pay σε POS εθνικής . Έχω δοκιμάσει παίζει 1 φορά την φυσική κάρτα σε κατάστημα αν και είναι ωραίο το camo :P

Off topic

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον

Εμένα με εξυπηρετεί πολύ η συγκεκριμένη (έχω πολλές ξένες σιμ)

αν στο μέλλον δεν με εξυπηρετεί θα την πετάξω δεν λήγει ποτέ και δεν θέλει τάισμα κάθε δύο μήνες για να γίνει κουμπαράς

Όχι ΙΡ παίρνεις από τον ξένο πάροχο

Το screenshot από την εφαρμογή ip tools2a81ccbadac6337afedea19568d65c20.jpg

Συγνώμη για το off topic αλλά έχει ενδιαφέρον. Υποθέτω στην στέλνουν Ελλάδα την SIM? Επίσης, μπορεί να μπει κανονικά σε δικαρτο τηλέφωνο; Δηλαδή να έχεις data από την αγγλική και voice από την ελληνική;