alfeios Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 στο λογαριασμό της μάνας του Sent from my L200 using Tapatalk Μπορει να μην ζει στο λογαριασμό του αδερφού του Sent from my L200 using Tapatalk Μπορει να μην θελει να μαθει ο αδερφος του τα οικονομικα του στο λογαριασμό του καλύτερου του φίλου.....Sent from my L200 using Tapatalk Υπαρχει κυνδυνος να τα θεωρησει η εφορια Δωρεα και μετα απο καιρο να ζηταει φόρο 20% Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 οι δύο πρώτες απαντήσεις δέκτες..... η τρίτη δεν ισχύει αμα μιλάμε για μικροποσα όπως αυτά που κάποιος διαχειρίζεται μεσω revolut n24 skrill κλπ.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 οι δύο πρώτες απαντήσεις δέκτες..... η τρίτη δεν ισχύει αμα μιλάμε για μικροποσα όπως αυτά που κάποιος διαχειρίζεται μεσω revolut n24 skrill κλπ.... Sent from my L200 using Tapatalk περιμενε...... Αν η γυναικα του εκει εργαζεται, κι αυτος εδω δεν εργαζεται και του στελνει περιπου 500 € τον μηνα, εσυ θα δεχωσουν να τα καταθετει στον λογαριασμό σου και να του τα δινεις μετρητα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 αν μιλάμε για τον καλύτερο μου φίλο, ναι θα δεχόμουν... Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει άλλη μια λύση που τώρα σκέφτομαι ανοίγει η γυναίκα του έναν νέο λογαριασμό στην αγγλια σε ευρω και του στέλνει την καρτα..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 αν μιλάμε για τον καλύτερο μου φίλο, ναι θα δεχόμουν... Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπάρχει άλλη μια λύση που τώρα σκέφτομαι ανοίγει η γυναίκα του έναν νέο λογαριασμό στην αγγλια σε ευρω και του στέλνει την καρτα..... Sent from my L200 using Tapatalk Αλφειε ευτυχως η μανα μου ζει ακομα αλλα λογω ανοιας εχουμε κλεισει ολους τους λογαριασμους της ...επειδη οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες για τους ποιο πολλους απο εμας δεν θελω οι γνωστοι και η οικογενεια μου να μαθενουν τι παιρνω ..... Τωρα αυτο με ανοιγμα λογαριασμου δεν το ξερει η γυναικα μου , ετσι μου ειχε κανει στην αρχη με λογαριασμο σε λιρες στην HSBC αλλα λογω οτι τα σηκωνα απο εδω αθηνα μεσον ATM μας εβαζαν λογω διαφορα ισοτιμιας καπιο ποσο , και αλλαξε η γυναικα μου διευθηνση δεν πηρε ειδηση λοφω χριστουγεννων,επειδη στην αρχη που πηγε εβαλε να την στελνουν στο σπιτι τα χαρτια ,ενα υπολοιπο 18 ευρω απο την διαφορα ισοτιμιας μας μπλοκαραν την καρτα περυση...το ιανουαριο...στο ATM και εμεινα μ.... και πρεπει να περασει 2-3 χρονια νομιζω την ειπαν ...αλλα αυτο με λογαριασμο σε ευρω δεν το ξερει ουτε αυτη..Μαλλον η καλυτερη Λυση, εχει λογαριασμο στην LLOYDS τωρα ? δεν νομιζω να εχουμε θεμα ???θα με ενδιεφερε αν ξερετε και για μεταφορα μεσον TRANSFERWISE,μας ενδιαφερει και αυτο για να μην εχουμε θεματα με την εφορια εκει ποιο πολυ, καποιος ας μου πει μεσον PM, Σας ευχαριστω ολους .... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περιμενε...... Αν η γυναικα του εκει εργαζεται, κι αυτος εδω δεν εργαζεται και του στελνει περιπου 500 € τον μηνα, εσυ θα δεχωσουν να τα καταθετει στον λογαριασμό σου και να του τα δινεις μετρητα ; Εχουμε θεμα με τα καπιταλ κοντρολ λογω οριου για μετρητα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Το Transferwise δουλεύει με λογαριασμό στο ίδιο όνομα . Μπορεί δηλαδή να στείλει χρήματα από τον Λογαριασμό της Γυναίκας σου Στην Αγγλία ( λίρες ) στον λογαριασμό της στην Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα ευρωζώνης (Ευρώ ) με πραγματικά καλή ισοτιμία . Οπότε ανοίγεις μία Ν26 στο όνομα της Γυναίκας σου και είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εχει καποιος υποψη του την WestStein Prepaid Mastercard with Online Account που διαφημίζεται στο facebook αυτη την εποχη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μόνο τα fees που είδα δεν μου κάνει. https://www.weststeincard.com/private/pricing/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω την revolut και προχθές που προσπάθησα να κάνω topup μου είπε ότι πρέπει πρώτα να στείλω μια φωτογραφία μου και μια φωτογραφία από επίσημο έγγραφο όπως δίπλωμα οδήγησης. Διαβατήριο δεν έχω. Ξέρει κανείς τι άλλο επίσημο έγγραφο δέχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Με ταυτότητα και μια σελφι εκανα ταυτοποίηση για φιλο προχθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Την ταυτότητα και από τις δύο πλευρές να υποθέσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Την ταυτόφτητα και από τις δύο πλευρές να υποθέσω... Σωστα ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Να το χοντρύνω λίγο παιδιά..?? την φυσική κάρτα της revolut ,μπορώ να την χρησιμοποιώ στην Ελλάδα για αγορές σε καταστήματα κανονικά? Και αν ναι, θα μπορώ να αγοράζω και με δόσεις? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Να το χοντρύνω λίγο παιδιά..?? την φυσική κάρτα της revolut ,μπορώ να την χρησιμοποιώ στην Ελλάδα για αγορές σε καταστήματα κανονικά? Και αν ναι, θα μπορώ να αγοράζω και με δόσεις? Δόσεις μπορείς να έχεις μόνο με πιστωτικες κάρτες όχι με χρεωστικές όπως η ρεβο, όσο για αγορές μπορείς να κάνεις και εδώ και παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ΣΩΣΤΟ... ευχαριστω πολυ. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) Για διαβαστε οι ψαγμενοι αυτο να δειτε τα καλα νεα !!!!!!!! Απο την transferwise...!!!!!! https://www.telegraph.co.uk/business/2018/04/18/richard-branson-backed-transferwise-compete-banks/ Να ενημερωσω οτι δεν ξερω καλα αγγλικα και το διαβασα μεσον μεταφραστη της google, η γυναικα μου μου το εστειλε σημερα απο αγγλια .. Edited April 19, 2018 by c3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 τι κερδιζει καποιος στη revolut αν προσκαλεσει αλλον μεσω referral? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Θα εμπιστευόσασταν την Revolut για καθημερινή χρήση και γενικά για μεγάλα ποσά; Πως συνδέουμε μια (φυσική) κάρτα της Revolut με το PayPal. Στην ανάλυση ή στο pdf statement της συναλλαγής δεν εμφανίζει κανένα code, παρά μόνο το λεκτικό PayPal και την ισοτιμία. Στο pdf statement του λογαριασμού, δεν εμφανίζει καν τις χρεώσεις με τρίτους. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 για καθημερινή χρήση πιθανόν να μην βολεύει λόγω αφορολόγητου.... καλύτερα κάρτα από ελληνική τράπεζα... τώρα για αγορές απο εξωτερικό η ταξίδια για μενα είναι η καλύτερη....έχει τις καλύτερες ισοτιμίες και μπορείς να έχεις πορτοφόλι με πολλα νομίσματα.... για το PayPal που ρωτάς παλιότερα που την είχα συνδέσει δεν ειχα κανένα πρόβλημα να βρω τον κωδικό της χρέωσης του PayPal μεσα απο την εφαρμογή τη; revolut..... ψαξτο Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 για καθημερινή χρήση πιθανόν να μην βολεύει λόγω αφορολόγητου.... καλύτερα κάρτα από ελληνική τράπεζα... Δεν με απασχολεί καν το ζήτημα του αφορολόγητο, δεν ζω στην Ελλάδα και δεν φορολογούμε στην Ελλάδα. Ρωτούσα καθαρά από άποψη αξιοπιστίας της εταιρείας Revolut. Π.χ. φαντάζομαι δεν ισχύει η εγγύηση καταθέσεων μέχρι και 100.000 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Η εγγύηση καταθέσεων ισχύει μόνο για καταθέσεις... Δηλαδή όχι στην Revolut όπου δεν έχεις λογαριασμό καταθέρεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Δεν με απασχολεί καν το ζήτημα του αφορολόγητο, δεν ζω στην Ελλάδα και δεν φορολογούμε στην Ελλάδα. Ρωτούσα καθαρά από άποψη αξιοπιστίας της εταιρείας Revolut. Π.χ. φαντάζομαι δεν ισχύει η εγγύηση καταθέσεων μέχρι και 100.000 €Εγγύηση καταθέσεων με τη στενή έννοια του όρου όπως ισχύει στις τράπεζες, έχεις απ όσο γνωρίζω στην number26 που είναι εναλλακτική της revolut. Στην number26 έχεις κανονικό δικό σου τραπεζικό λογαριασμό και υπάγεται κανονικά στις νομοθεσίες των τραπεζών που ισχύουν στη Γερμανία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Η εγγύηση καταθέσεων ισχύει μόνο για καταθέσεις... Δηλαδή όχι στην Revolut όπου δεν έχεις λογαριασμό καταθέρεων. Τότε πως εκδίδουν προσωπική IBAN αριθμοδόσια; Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι υπάρχει η εν λόγω εγγύηση. Σε αυτό που διαφωνώ είναι ότι η σύμβαση, είναι λογαριασμός καταθέσεων. Ο λόγος που δεν υπάρχει η εγγύηση είναι ότι η Revolut δεν είναι τράπεζα αλλά «εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών» ή κάτι παρεμφερές. Λίγοι εκλαϊκευμένοι σχολιασμοί γύρω από την νομική: Έχουμε την τάση να αποφεύγουμε να πηγαίνουμε στα Δικαστήρια, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβά. Ωστόσο μην φαντάζεστε κάθε Δικαστή έναν άψυχο, μίζερο και άχρηστο ΔΥ. Μια σύμβαση μπορεί να γράφει ότι θέλει επάνω, αλλά είναι δουλεία των (ακριβοπληρωμένων) Δικηγόρων και Δικαστών να ερμηνεύσουν το γραπτό αλλά και τις συνοδευόμενες περιστάσεις. Διαφορετικά κάθε κατεργάρης που ενοικιάζει και από διαμέρισμα, θα έβαζε και από μια καθαρίστρια να βαφτίζει την συμφωνία "υπηρεσίες διαμονής" και θα γλύτωνε ένα σκασμό από την αποφυγή των φόρων ενοικιάσεων. Δεν θέλω να καταλήξω κάπου, παρά μόνο στο ότι πριν σχετική υπόθεση αναδειχθεί σε σχετικό έδρανο, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα ερμηνευτές οι νέες υπηρεσίες. Στο ενδιάμεσο μάλιστα, πιθανόν να επέμβει και η Ε.Ε. καθώς έχει μια (ορθή) μανία να προστατεύει τον καταναλωτή. Επισημαίνω ότι δεν υποστηρίζω ότι υπάγεται σε κάποια εγγύηση, πρόκειται για ένα ταμείο αυτοτροφοδοτούμενο από τις ίδιες τράπεζες, αν εξαρχής δεν ήταν μέσα, δεν ενδέχεται να προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Καταλήγουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει εγγύηση καταθέσεων . Τώρα αν θες να ρίξεις ένα σκασμό λεπτά σε δικηγόρους για να σου βγάλουν ότι υπάρχει , ξεφευγει από τα πλαίσια της συζήτησης εδώ. Εξάλου δεν αρκεί να έχεις ΙΒΑΝ Αλλά πρέπει η τράπεζα σου να μετέχει στο ταμείο εγγύησης καταθέσεων της εκάστοτε χώρας και να ασφαλίιζει τις καταθέσεις σου με την καταβολή εισφορών προς το ταμείο. Η Revolut λοιπόν δεν μετέχει στο ταμείο εγγύησης καταθέσεων όπως σωστά εξάλου επισημαίνεις ούτε ποτέ υποστήριξε κάτι τέτοιο. Edited June 23, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Η μόνη προστασία που παρέχει η Revolut ειναι απο την χρεωκοπία των τραπεζών που συνεργάζεται (Lloyd’s και Barclays) οπου κατέχει τα χρηματα των πελατών σε ξεχωριστό λογαριασμό και θα μπορείς να διεκδικήσεις απο εκει τα χρήματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts