bill_viper Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σas ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και την επεξήγηση περί καρτών. Η αλήθεια είναι ότι δε το γνώριζα αυτό για αν Εθνική. Χρησιμοποιούσα τη debit της Πειραιώς γιατί με βόλευε η online κατάθεση σε ΑΤΜ. Τώρα άνοιξα έναν λογαριασμό στη Ν26 και περιμένω την κάρτα να έρθει εντός 14 ημερών. Νίκο το πήρες και το δωράκι σου προφανώς μιας κι έκανα όλη τη διαδικασία από το link που μου έστειλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σas ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και την επεξήγηση περί καρτών. Η αλήθεια είναι ότι δε το γνώριζα αυτό για αν Εθνική. Χρησιμοποιούσα τη debit της Πειραιώς γιατί με βόλευε η online κατάθεση σε ΑΤΜ. Τώρα άνοιξα έναν λογαριασμό στη Ν26 και περιμένω την κάρτα να έρθει εντός 14 ημερών. Νίκο το πήρες και το δωράκι σου προφανώς μιας κι έκανα όλη τη διαδικασία από το link που μου έστειλες. H n26 είναι πολύ καλή επιλογή. Δε θα απογοητευτείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Σas ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και την επεξήγηση περί καρτών. Η αλήθεια είναι ότι δε το γνώριζα αυτό για αν Εθνική. Χρησιμοποιούσα τη debit της Πειραιώς γιατί με βόλευε η online κατάθεση σε ΑΤΜ. Τώρα άνοιξα έναν λογαριασμό στη Ν26 και περιμένω την κάρτα να έρθει εντός 14 ημερών. Νίκο το πήρες και το δωράκι σου προφανώς μιας κι έκανα όλη τη διαδικασία από το link που μου έστειλες. Βασίλη η κάρτα θα σου έρθει σε περίπου δέκα ημερολογιακές ημέρες. Την ενεργοποιείς από την εφαρμογή του τηλεφώνου, την γεμίζεις με έμβασμα (1 ευρώ για ότι ποσό και αν στείλεις) και έπειτα την χρησιμοποιείς απλά και εύκολα! Δωράκι ακόμα δεν έχω δει από άλλον φίλο που άνοιξε επίσης. Αν δω θα σου πω και θα σε κεράσω και καφέ με την πρώτη ευκαιρία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Βασίλη η κάρτα θα σου έρθει σε περίπου δέκα ημερολογιακές ημέρες. Την ενεργοποιείς από την εφαρμογή του τηλεφώνου, την γεμίζεις με έμβασμα (1 ευρώ για ότι ποσό και αν στείλεις) και έπειτα την χρησιμοποιείς απλά και εύκολα! Δωράκι ακόμα δεν έχω δει από άλλον φίλο που άνοιξε επίσης. Αν δω θα σου πω και θα σε κεράσω και καφέ με την πρώτη ευκαιρία! :)Προφανώς ισχύει ακόμα το 1000 € /μήνα για έμβασμα στο εξωτερικό; Επίσης θέλει το γνωστό χρόνο 2-3 εργάσιμες έτσι; Μεταφέρω πχ. 500€ για αγορά που θέλω να κάνω 400 λίρες. Η χρέωση θα είναι ακριβώς ότι βλέπω στο xe.coM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Προφανώς ισχύει ακόμα το 1000 € /μήνα για έμβασμα στο εξωτερικό; Επίσης θέλει το γνωστό χρόνο 2-3 εργάσιμες έτσι; Μεταφέρω πχ. 500€ για αγορά που θέλω να κάνω 400 λίρες. Η χρέωση θα είναι ακριβώς ότι βλέπω στο xe.coM? Τα όρια έχουν αλλάξει. Πλέον μπορείς να μεταφέρεις 4000 ευρω/δίμηνο/τράπεζα. Τα χρήματα αν σταλούν εργάσιμη ώρα φαίνονται την επόμενη εργάσιμη συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 ακριβώς...τα χρήματα σε ευρώ θα φανούν σε 1 εργάσιμη και ανάλογα την αγορά που θα κάνεις , θα δεις χρέωση αντίστοιχη με το ΧΕ! Χοντρικά να στο πω, με ένα ταξίδι εβδομάδας στις ΗΠΑ τον χρόνο, βγάζεις ακόμα και το κόστος της Black κάρτας της Ν26 (120 ευρώ) . Γλυτώνεις προμήθειες από συναλλαγές ξενοδοχείων, εστιατορίων, καταστημάτων, κτλ κτλ...Οπότε σε γενικές γραμμές, ξεχνάς έξτρα χρεώσεις και πληρώνεις αυτό που βλέπεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ευχαριστώ παίδες. Καλά για την Black δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα μου. :D Στις αγορές που είναι σε ευρώ π.χ. eBay συνεχίζουμε να πληρώνουμε από τις χρεωστικές τις Ελληνικές ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 το ίδιο είναι...χρεωστικές και οι 2 με δικά σου ευρώ μέσα και οι 2..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Μου ήρθε η Ν26, την ενεργοποίησα, έστειλα κι ένα έμβασμα από την Εθνική προς τη Ν26. Όλα καλά μέχρι εδώ. Πάνω να πληρώσω μια αγορά στο eBay με την κάρτα της Ν26 και πάλι με χρεώνει 3-4€ παραπάνω. Τι γίνεται πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) Σε χρεώνει παραπάνω το paypal όπως είναι λογικό διότι κάνει αυτό την μετατροπή σε ευρώ. Πρέπει να χρεώσεις την N26 σε λίρες . The steps are Login to your Paypal account Click Settings on the top-right of the page left of Log Out Select PAYMENTS tab Click Manage pre-approved payments Click Set Available Funding Sources on the top-right of the list In the page, if the link Conversion Options shows up on given card, you can choose either way to convert currency. Edited September 11, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Σε χρεώνει παραπάνω το paypal όπως είναι λογικό διότι κάνει αυτό την μετατροπή σε ευρώ. Πρέπει να χρεώσεις την N26 σε λίρες .Και πως χρεώνω τη Ν26 σε λίρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 The steps are Login to your Paypal account Click Settings on the top-right of the page left of Log Out Select PAYMENTS tab Click Manage pre-approved payments Click Set Available Funding Sources on the top-right of the list In the page, if the link Conversion Options shows up on given card, you can choose either way to convert currency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 The steps are Login to your Paypal account Click Settings on the top-right of the page left of Log Out Select PAYMENTS tab Click Manage pre-approved payments Click Set Available Funding Sources on the top-right of the list In the page, if the link Conversion Options shows up on given card, you can choose either way to convert currency.Όπα, αυτό προϋποθέτει να έχω περάσει τη Ν26 στο PayPal έτσι; Γιατί εγώ πάω να κάνω άμεση πληρωμή στο eBay μέσω credit/debit card εισάγοντας απευθείας τα στοιχεία της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Τέλεια, το έκανα. Πρόσθεσα την κάρτα στο PayPal, έβαλα το conversion να γίνει από τον card issuer, πλήρωσα στο ebay μέσω PayPal και κάρτας Ν26, και στα 2 notifications που μου ήρθαν το σύνολο ήταν 63.29€. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη revolut γιατί από τότε που την έβγαλα κ τη χρησιμοποίησα για κάποιες αγορές λόγω capital controls δεν έχω ξαναασχοληθεί. Μια φίλη ετοιμάζεται για ταξίδι ΗΠΑ και της πρότεινα τη revolut για να αποφύγει τις χρεώσεις απο τη μετατροπή νομίσματος (όταν χρησιμοποιεί κάρτα) και για να μην είναι αναγκασμένη να μετατρέψει δολάρια απο εδώ πριν φύγει και κρατάει μετρητά. Οι απορίες μου είναι οι εξής : α) Φαντάζομαι γίνεται δεκτή η κάρτα κανονικά στις ΗΠΑ ε? β) Αν υποθέσουμε οτι της δανείσω την κάρτα μου ή προλάβουμε και έρθει δική της είναι καλύτερο να κάνουμε top up σε δολάρια? και αν ναι γίνεται αυτό μέσω ebanking ελληνικών τραπεζών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη revolut γιατί από τότε που την έβγαλα κ τη χρησιμοποίησα για κάποιες αγορές λόγω capital controls δεν έχω ξαναασχοληθεί. Μια φίλη ετοιμάζεται για ταξίδι ΗΠΑ και της πρότεινα τη revolut για να αποφύγει τις χρεώσεις απο τη μετατροπή νομίσματος (όταν χρησιμοποιεί κάρτα) και για να μην είναι αναγκασμένη να μετατρέψει δολάρια απο εδώ πριν φύγει και κρατάει μετρητά. Οι απορίες μου είναι οι εξής : α) Φαντάζομαι γίνεται δεκτή η κάρτα κανονικά στις ΗΠΑ ε? β) Αν υποθέσουμε οτι της δανείσω την κάρτα μου ή προλάβουμε και έρθει δική της είναι καλύτερο να κάνουμε top up σε δολάρια? και αν ναι γίνεται αυτό μέσω ebanking ελληνικών τραπεζών? Περναει κανονικά στης ΗΠΑ(Μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις της πληρωμές με την μαγνητική ταινια γιατι δεν ειναι τοσο διαδεδομένη η πληρωμη με chip and pin εκει) Θα κανεις Top-Up σε Ευρω κανονικα και μεσα απο την εφαρμογη θα κανεις την μετατροπη σε δολλαρια ωστε να παρεις την ισοτιμία της Revolut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Περναει κανονικά στης ΗΠΑ(Μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις της πληρωμές με την μαγνητική ταινια γιατι δεν ειναι τοσο διαδεδομένη η πληρωμη με chip and pin εκει) Θα κανεις Top-Up σε Ευρω κανονικα και μεσα απο την εφαρμογη θα κανεις την μετατροπη σε δολλαρια ωστε να παρεις την ισοτιμία της Revolut.Ευχαριστώ για την απάντηση κ τη συμβουλή. Πιστεύεις είναι και τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω κ δεν το έχω σκεφτεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jasaek Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλησπέρα, εχω βγάλει και ταυτοποιήσει φυσική κάρτα viva wallet mastercard. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για φυσικές αγορές στο εξωτερικό (ευρώπη, ηπα , ασία) ? Τώρα που τελειώσαν τα cc, θα μπορώ να κάνω και αναλήψεις απο αυτή χωρις χρεωσή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλησπέρα, εχω βγάλει και ταυτοποιήσει φυσική κάρτα viva wallet mastercard. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για φυσικές αγορές στο εξωτερικό (ευρώπη, ηπα , ασία) ? Τώρα που τελειώσαν τα cc, θα μπορώ να κάνω και αναλήψεις απο αυτή χωρις χρεωσή? πολυ πιθανον σε eurobank να μην εχει τελη διοτι ειναι συνεργασια με την viva wallet , στις αλλες τραπεζες ισως υπαρχει , αλλα κανονικα ειναι χρεωστικη καρτα και οχι προπληρωμενη αρα κανονικα μπορουσες να κανεις αναληψεις. κανονικα ολες οι αγορες πρεπει να περασουνε . επειδη η εταιρεια αυτη αποφασιζει και αλλαζει μονη της τις χρεωσεις τουλαχιστον σε επαγγελματικο λογαριασμο που ξερω απο γνωστο αλλαξε τις χρεωσεις και εβαλε οριο για ελαχιστο μηναιο ποσο 30 ευρω απο προμηθειες και αμα δεν το καλυπτες στα αφαιρουσε απο το viva wallet και η χρεωση ενω στην αρχη ητανε ξεκαθαρη , τωρα εχει σπασει σε 3 κομμματια, δες εδω https://support.vivawallet.com/hc/el/articles/360001158285-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-Interchange-. και επειδη ειναι πολυ ασχημο το 30 ευρω χαρατσι παγιο την σταματησανε ο γνωστος μου την συνεργασια ,σαν ιδιωτης δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα κοιτα που και που , διοτι εκεινος που ειχε επιχειρηση δεν των ενημερωσανε! . διοτι δεν υπηρζχαν οροι οπως πχ οταν παιρνουμε μια χρεωστικη καρτα απο ελληνικη τραπεζα. Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Επειδή έχω να ασχοληθώ καιρό.... Top up κάνουμε κανονικά από εθνική έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Επειδή έχω να ασχοληθώ καιρό.... Top up κάνουμε κανονικά από εθνική έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποια υπηρεσία αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σωστός. Revolut Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σωστός. Revolut Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανείς κανονικά με τραπεζικό έμβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Τώρα που χαλάρωσαν κι άλλο τα capital controls δοκίμασε κανείς να κάνει top up με χρέωση κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 δεν νομιζω να παιξει, γιατι οι "απαρογευμενες" συναλλαγες παρεμειναν, οποιος θελει με καρτα να κανει topup, αμεσα κι επι τοπου, leopay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts