Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωδεκα απανωτες τραβηξα με το 640 και αποθηκευση στην καρτα

Το πρωί κόλλησε στην 4 μετά από λίγο συνέχισε,τώρα κόλλησε στις 10 για 2 δεύτερα και μετά συνέχισε

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω μια απορία,από εχθές πολλοί λένε ότι έχουν βίντεο κλήση στο Viber εμένα δεν μου ήρθε ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα άλλο άλλαξε. μήπως το πήραν μόνο ορισμένες συσκευές;

Επίσης να προσθέσω σχετικά με το SofaScore ότι πλέον οι εφαρμογές συγχρονίζονται μεταξύ τους. Χθες είχα βάλει σαν αγαπημένο έναν αγώνα που παρακολουθούσα για το στοίχημα από το κινητό, και όταν μπήκε γκολ έσκασε η ειδοποίηση και στο τάμπλετ.

έχω μια απορία,από εχθές πολλοί λένε ότι έχουν βίντεο κλήση στο Viber εμένα δεν μου ήρθε ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα άλλο άλλαξε. μήπως το πήραν μόνο ορισμένες συσκευές;

Λογικά, το έχουν πάρει μόνο όσοι είχαν γραφτεί για να δεχθούν την beta έκδοση της Universal εφαρμογής. Άρα για τους υπόλοιπους λίγη υπομονή και έρχεται. Λογικά στο επόμενο update η λειτουργία θα είναι μέσα.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Επίσης να προσθέσω σχετικά με το SofaScore ότι πλέον οι εφαρμογές συγχρονίζονται μεταξύ τους. Χθες είχα βάλει σαν αγαπημένο έναν αγώνα που παρακολουθούσα για το στοίχημα από το κινητό, και όταν μπήκε γκολ έσκασε η ειδοποίηση και στο τάμπλετ.

α μια που λες για το sofascore από την τελευταία αναβάθμιση το πλακίδιο δεν είναι πια διάφανο. κάνω κάτι λάθος η το άλλαξαν γενικά;

Σωστά. Εγώ έτσι και αλλιώς το έχω μέσα σε φάκελο με άλλα αθλητικά και δεν με ενοχλεί η αλλαγή.

Είναι για τους insiders με Redstone. θα μας έρθει κι εμάς..

EDIT: Για τους insiders του vider einai οχι των windows..

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

Είναι για τους insiders με Redstone. θα μας έρθει κι εμάς..

Noooope... είναι για όσους είχαν γραφτεί για το beta test του Viber. Εγώ είμαι με τα Official 10άρια και την πήρα την αναβάθμιση...

σε ευχαριστω φιλε. εχει αρχισει στο 1020 να μη δουλευει ουτε η λουμια καμερα σωστα. τραβαω φωτοζ και δεντις αποθηκευει. κανουν τα παντα γιανα παρω το 950... και δεν θελω....

Πίστεψέ με, θα ξετρελαθείς. Καμια σχέση με το 1020. Ακόμη και στην κάμερα υπερτερεί......

Νομίζω πως υπάρχει προσφορά στη Vodafone με 250€!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Noooope... είναι για όσους είχαν γραφτεί για το beta test του Viber. Εγώ είμαι με τα Official 10άρια και την πήρα την αναβάθμιση...

Ρε παιδιά,την πήρα και εγώ που δεν ήμουν τεστερ.Δεν ξέρω με ποια κριτήρια την δώσανε,λίγο υπομονή και θα την πάρετε όλοι.Γιατί θα πρέπει να είμαστε πάντα από τους πρώτους που περνούν την κάθε αναβάθμιση;Κάποια στιγμή όλοι θα έχουμε τα ίδια.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Ρε παιδιά,την πήρα και εγώ που δεν ήμουν τεστερ.Δεν ξέρω με ποια κριτήρια την δώσανε,λίγο υπομονή και θα την πάρετε όλοι.Γιατί θα πρέπει να είμαστε πάντα από τους πρώτους που περνούν την κάθε αναβάθμιση;Κάποια στιγμή όλοι θα έχουμε τα ίδια.

εξήγησε μας το γιατί να μην είμαστε....

Xiaomi 12 Pro

Είναι ποια Public Beta και την κατεβάζει όποιος θέλει.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Πίστεψέ με, θα ξετρελαθείς. Καμια σχέση με το 1020. Ακόμη και στην κάμερα υπερτερεί......

Νομίζω πως υπάρχει προσφορά στη Vodafone με 250€!!!!!

τα τελευταια 3 κινητα μου τα εχω παρει μεταχειρισμενα. οποτε και για αυτο εκει θα καταληξω. νομιζω πως οι 3 πιο μεγαλοι προβληματισμοι μου για το αν θα κανω την κινηση, ειναι το oversaturation των εικονων που διαβαζω στα διαφορα φορα (ολοι λενε πως του 1020 ειναι πιο φυσικες), η ελειψη φλας ξενον, και η ελειψη μανιουαλ ζουμ αποτι διαβαζω (για μενα ειναι βαικοτατο). λιγο κουλο να μην εχει μανιουαλ ζουμ(να κλικαρεις καπου στην εικονα και να ζουμαρει εκει), αλλα ετσι εχω διαβασει...βεβαια, ιν μοντογια γουι τραστ. και αν ειναι καλη η τιμη του, πουλωντας το 64Gb 1020, δεν νομιζω να χασω πολλα. ισως ναρθε η ωρα. ισως να κανω λιγο υπομονη με τη ρεντστοουν. επισης επειδη απο χτες ψαχνω παλι τις εφαρμογες καμερας που σωζουν 2 φωτοζ, μια μεγαλη και μια μικρη, στεναχωρηθηκα που ουτε η εφαρμογη προ σοτ τραβαει 2. γιατι εχι γινει πολυ τουμπανο εφαρμογη ****το

τα τελευταια 3 κινητα μου τα εχω παρει μεταχειρισμενα. οποτε και για αυτο εκει θα καταληξω. νομιζω πως οι 3 πιο μεγαλοι προβληματισμοι μου για το αν θα κανω την κινηση, ειναι το oversaturation των εικονων που διαβαζω στα διαφορα φορα (ολοι λενε πως του 1020 ειναι πιο φυσικες), η ελειψη φλας ξενον, και η ελειψη μανιουαλ ζουμ αποτι διαβαζω (για μενα ειναι βαικοτατο). λιγο κουλο να μην εχει μανιουαλ ζουμ(να κλικαρεις καπου στην εικονα και να ζουμαρει εκει), αλλα ετσι εχω διαβασει...βεβαια, ιν μοντογια γουι τραστ. και αν ειναι καλη η τιμη του, πουλωντας το 64Gb 1020, δεν νομιζω να χασω πολλα. ισως ναρθε η ωρα. ισως να κανω λιγο υπομονη με τη ρεντστοουν. επισης επειδη απο χτες ψαχνω παλι τις εφαρμογες καμερας που σωζουν 2 φωτοζ, μια μεγαλη και μια μικρη, στεναχωρηθηκα που ουτε η εφαρμογη προ σοτ τραβαει 2. γιατι εχι γινει πολυ τουμπανο εφαρμογη ****το

Φωτογραφίες θα παίρνεις πολύ πιο εύκολα (πολύ καλύτερο αυτόματο) και γρηγορότατα (όχι με την μεγάλη καθυστέρηση 1020). Με το hdr θα πάρεις φωτογραφίες που με το 1020 δεν μπορείς. Ίσως σε φυσικοτητα είναι λίγο καλύτερο το 1020 αλλά σαν σύνολο δεν συγκρίνεται. Και το τριπλό led δεν θα σε απογοητεύσει. Το 1020 αποθηκεύει δυο φωτογραφίες λόγω μεγέθους της μεγάλης. Αναγκαστικά κατά κάποιον τροπο Το 950 αποθηκεύει (αν θελεις) δυο, μια 16αρα και μια dng για να την επεξεργαστείς στο pc. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι δυο.

Αυτό με το ζουμ δεν το κατάλαβα. Υπάρχει κανονικά, ακόμη και στο βίντεο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ποιον θεωρείτε καλύτερο free youtube player , με υποστήριξη αναπαραγωγής στο background; (όπως στο mytube π.χ.)
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Ποιον θεωρείτε καλύτερο free youtube player , με υποστήριξη αναπαραγωγής στο background; (όπως στο mytube π.χ.)

Το mytube το καλύτερο το καλύτερο σε όλα το μόνο μείον δεν παίζει live video αλλά παίζει το beta αλλά θέλει δουλειά ακόμα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

στα σπεκς του 950 ελεγε πως δεν εχει μανιουαλ ζουμ. προφανως δεν ισχυει. οποτε παμε παρακατω. χιλια ευχαριστω. με εψησες ηδη!!!τελος το οφτοπικ

Βάζω λοιπόν την κάρτα μνήμης, όλα καλά.

Μεταφέρω τη μουσική μου (μέσω η/υ) από την εσωτερική, στην κάρτα.

Ανοίγω τον CorePlayer, τον βάζω να ανανεώσει τα διαθέσιμα, βλέπει τα "καιούρια" και εξακολουθεί να βγάζει διαθέσιμα τα παλιά, τα οποία φυσικά δεν μπορεί να παίξει και πάει από επόμενο σε επόμενο, μέχρι να τα περάσει όλα και να φτάσει στο 1ο διαθέσιμο στην κάρτα.

Wtf?

O ενσωματωμένος, παραδόξως, δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα. Άμεσα έκανε την ανανέωση και όλα καλά.

Edited by Dekaohtoura

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά, αλλά στο 830 μου έχω θέμα με το HDR στις λήψεις φωτογραφιών. Όταν το έχω ενεργοποιημένο, η φωτογραφία που τραβάει είναι ανάλυσης 960x720 και όταν πάω να κάνω επεξεργασία του HDR μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κατά τ'άλλα όλα δουλεύουν τέλεια και τα 10άρια έχουν εγκατασταθεί από την αρχή. Τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζω την ένταση από software, αντί από τα hardware κουμπιά;

Αν τα απομόνωνε κιόλας, ακόμα καλύτερα, αλλά πολλά ζητάω :p

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλησπέρα

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζω την ένταση από software, αντί από τα hardware κουμπιά;

Αν τα απομόνωνε κιόλας, ακόμα καλύτερα, αλλά πολλά ζητάω :p

Όχι δεν υπάρχει.....

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορω να ρωτησω εαν υπαρχει διαφορα στην καταναλωση ενεργειας εαν χρησιμοποιουμε το λευκο φοντο αντι του εργοστασιακου μαυρου?

Μπορω να ρωτησω εαν υπαρχει διαφορα στην καταναλωση ενεργειας εαν χρησιμοποιουμε το λευκο φοντο αντι του εργοστασιακου μαυρου?

Αν είναι Amoled η οθόνη σου, ναι, το λευκό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από το μαύρο.

Αν είναι Lcd, όχι, είναι ακριβώς το ίδιο.

Huawei Nova 5T

σοσ παιδια. σημερα δεν χτυπησε το ξυπμητηρι.ετσι στα καλα καθουμενα. εινα ιενεργοποιημενο στις ειδοποιησεις. το επαθε κανενας αλλος? τι να κανω?

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών