Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταρχήν εγώ μιλάω βάση ότι έχω εγω ανάγκη,και τώρα όσο αφορά το Facebook και το Messenger ε...εδώ νομίζω ότι 7 στους 10 έχουν θέμα. από εκεί και πέρα έχω αρκετές εφαρμογές που δεν πλησιάζουν στο ελάχιστο της αντίστοιχες στο android.

satellite director καμία από το windows δεν την φτάνει και η καλύτερη του windows θέλει λεφτά και είναι μάπα.

track id ούτε καν στα windows

MyVodafone/MyCu για το σταθερό μου και το κινητό δεν εχει και ούτε πρόκειται να βγάλουν στο άμεσο μέλλον(επίσημη απάντηση από Vodafone)

Flickr επίσημη ούτε καν και η άλλη μαϊμού σταμάτησε να δουλεύει καιρό.

κάποια αντίστοιχη του no led/iled και πολλές άλλες για notification screen.

Snapchat...

Pinterest...

αναφέρω 2-3 τώρα που θυμάμαι και τα χρειαζόμουνα, και ναι συμφωνώ ότι φαίνεται μια βελτίωση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε το windows store με το play store.

Τότε διάλεξες λάθος οικοσύστημα. Και την σύγκριση με άλλα λειτουργικά σε λάθος thread είσαι. Τώρα ότι 7 στους 10 έχουν πρόβλημα με facebook κτλ, καλά έγραψες ότι νομίζεις. Ένας δυο βλέπω να αναφέρουν το θέμα αυτό και μετά να πηγαίνουν την συζήτηση αλλού.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι να το κάνεις το Notification led,όταν σχεδόν όλοι έχουμε,έχουμε την οθόνη γρήγορης ματιάς(ελληνιστί)?

Snapchat?Καλή εφαρμογή αν είσαι μέχρι 21?(Αυτό βέβαια είναι κατά δική μου άποψη,χωρίς να θέλω να προσβάλω)

Facebook,Messenger είναι καλύτερα από ποτέ,και λειτουργούν πολύ καλά.

Τrack ID,σόρρυ αλλά το Shazam τι ρόλο βαράει;

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.

21 δεν είμαι (μακάρι να ήμουν ξανά:() αλλά χρησιμοποιούσα το Snapchat.

το track id κάνει διαφορετικό πράγμα από το shazam και την οθόνη έξυπνης ματιας αν εννοείς το glance screen δεν το έχω γιατί το Lumia 735 δεν το υποστηρίζει.

το track id κάνει διαφορετικό πράγμα από το shazam και την οθόνη έξυπνης ματιας αν εννοείς το glance screen δεν το έχω γιατί το Lumia 735 δεν το υποστηρίζει.

Mε μια γρήγορη ματιά που έριξα,music recognition μου βγάζει,άρα για εμένα,είναι το ίδιο.Τονίζω το για εμένα.

Εντάξει δεν υποστηρίζει η συσκευή σου glance screen,οκ δεν φταίει όμως το λειτουργικό για αυτό.

Για το snap δεν θα επεκταθώ παραπάνω,γιατί το θεωρώ αστείο να το θεωρούμε έλλειψη.

Xiaomi 12 Pro

Τότε διάλεξες λάθος οικοσύστημα. Και την σύγκριση με άλλα λειτουργικά σε λάθος thread είσαι. Τώρα ότι 7 στους 10 έχουν πρόβλημα με facebook κτλ, καλά έγραψες ότι νομίζεις. Ένας δυο βλέπω να αναφέρουν το θέμα αυτό και μετά να πηγαίνουν την συζήτηση αλλού.

αν είμαι off topic συγνώμη. δεν είναι ότι διάλεξα λάθος OS απλά νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα μετά την κυκλοφορία του 10 και ιδικά μετά της αναφορες στην κυκλοφορία τον apps από android στα windows.

όλοι μας περιμέναμε περισσότερα πιστεύω.

Απλά η ms φαίνεται να έχει διαφορετικό χρονοδιάγραμμα από ότι εμείς.

Γιατί αν και με την ενημέρωση του Αυγούστου δεν δούμε φως,θα είναι ώρα να την κάνουμε όλοι μαζί από τα WP.

Xiaomi 12 Pro

Mε μια γρήγορη ματιά που έριξα,music recognition μου βγάζει,άρα για εμένα,είναι το ίδιο.Τονίζω το για εμένα.

Στο update έχει κατευθείαν κουμπάκι στην Cortana πλέον για να βρεις τα τραγούδια

https://s32.postimg.org/65mpce0kl/wp_ss_20160710_0001.png

Για το flickr που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω έχω βάλει το das image και βρίσκω όλες τις φώτος από 3-4 διαφορετικά sites χωρίς να έχω και όλο αυτό το bloatware στο τηλέφωνο. ΄

https://s31.postimg.org/6rwsz5swr/wp_ss_20160710_0002.png

Γενικά ενώ του έχω καμιά 80αρια εφαρμογές πάνω για διάφορα πράγματα ζήτημα να χρησιμοποιώ τις 20. Ορισμένα άτομα που χρειάζονται κάποια πολύ συγκεκριμένη εφαρμογή πχ snapchat ίσως να έχουν θέμα αλλά στην περίπτωση μου μάλλον έχω βάλει πάνω και περισσότερες από αυτές που χρειάζομαι.

Σε ποιο upadate?

Σε αυτο που θα δωσουν με την redstone. Ενεργοποιεις κανονικα την cortana ανεξαρτητα τι γλωσσα εχεις στο τηλεφωνο και μπορεις να κανεις και μουσικα search οπως στο shazam.

Σε αυτο που θα δωσουν με την redstone. Ενεργοποιεις κανονικα την cortana ανεξαρτητα τι γλωσσα εχεις στο τηλεφωνο και μπορεις να κανεις και μουσικα search οπως στο shazam.

Mια χαρά τότε,αρκεί να μιλάει και ελληνικά.

Τέλος όμως το offtopic.

Xiaomi 12 Pro

Μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου και για τις προσωπικές μου προτεραιότητες, θεωρώ τραγικό να αγοράσω Lumia χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα ατού, την glance screen. Γι' αυτό άλλωστε δεν πήρα το κατά τα άλλα πολύ δυνατό και πανέμορφο 930. Στη θέση σου θα προτιμούσα άλλη συσκευή, ίσως το 640.

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mια χαρά τότε,αρκεί να μιλάει και ελληνικά.

Τέλος όμως το offtopic.

Ελληνικά γιοκ αλλά τουλάχιστον θα έχουμε Cortana ακόμη κι αν έχουμε την συσκευή με Ελληνική γλώσσα και region Ελλάδα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με την έλευση των 10, γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει σε ποια δορυφορικά κανάλια μεταδίδονται αθλητικά γεγονότα, ότι δηλαδή κάνει το live on sat;

Παλιότερα είχα ξαναρωτήσει όταν ήμασταν στο 8.1 μα δεν υπήρχε κάτι.

Μιλώντας πάντα για τον εαυτό μου και για τις προσωπικές μου προτεραιότητες, θεωρώ τραγικό να αγοράσω Lumia χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα ατού, την glance screen. Γι' αυτό άλλωστε δεν πήρα το κατά τα άλλα πολύ δυνατό και πανέμορφο 930. Στη θέση σου θα προτιμούσα άλλη συσκευή, ίσως το 640.

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικά γιοκ αλλά τουλάχιστον θα έχουμε Cortana ακόμη κι αν έχουμε την συσκευή με Ελληνική γλώσσα και region Ελλάδα.

Εντάξει ας λειτουργεί τουλάχιστον!!

Xiaomi 12 Pro

Εντάξει ας λειτουργεί τουλάχιστον!!

Έτσι λέγαμε από τα 7 σχεδόν και είναι εδώ που είναι τα 10άρια..... Αυτό που πρέπει να "ζητάει" ο κόσμος από τα wm/wp είναι κάτι παραπάνω, από αυτά που δίνει ο ανταγωνισμός. Για τη Microsoft μιλάμε, ffs... Αλλιώς το 1% (αν υφίσταται, δεν παίζει να το ψάξω), όπως και τα πειράματα, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Huawei Nova 5T

Μαζί σου,αλλά το πρώτο βήμα,είναι να δουλεύουν αυτά που δίνει,σε όλους..

Αυτό είναι άξιο απορίας, δεδομένου ότι μιλάμε για τη Microsoft... Θέλω να πω ότι, πρώτος "ρόλος" της είναι το software και δεύτερος το hardware (αν είναι και δεύτερος). Και όχι μόνο τους χτυπάει στα ίσια, μια εταιρεία διαφημίσεων....

Huawei Nova 5T

Είναι αστείο να μιλάμε για ηλικίες σε θέμα εφαρμογών. Τι πάει να πει το snapchat είναι για έως 21? Είναι mainstream εφαρμογή και από αυτές που εγκαθιστουν πολλοί; Από κει και πέρα, τα άλλα είναι περιττά. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ snapchat και αυτό που θέλω να ρθει οπωσδήποτε είναι ένα αξιόπιστο κατεβαστηρι torrent αν δεν έρθει το επίσημο utorrent. Ο, τι κι αν έχω κατεβάσει είτε δεν λειτουργεί στο background, είτε δεν κατεβάζει ενώ έχει seeders και κατεβαίνει κανονικά σε Android.

Επίσης, εκτός από τα προβλήματα των Facebook/Messenger, το ότι ήρθαν μετά από τόσους μήνες και είναι ακόμα σε beta μόνο θετικό δεν είναι. Και έδωσαν κόπια αλλού OS και δεν μπορούν να το τελειοποησουν. Απλά, επειδή τα ποσοστά είναι μικρά και στα PC έχουν άλλη που λειτουργεί, φέεεετα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μου φαινεται δυσκολο να λειτουργησει εφαρμογη τυπου torrent στην συσκευη. Το λειτουργικο εχει πολλους ελεγχους πανω στις εφαρμογες για να μην μπορουν να χρησιμοποιουν ανεξελεγκτους πορους στο background και αν δεν δωσουν καποιο "κρυφο ελευθερο" οπως εχουν οι εφαρμογες συστηματος δεν βλεπω πως μπορει να υλοποιηθει το torrent.

Έτσι λέγαμε από τα 7 σχεδόν και είναι εδώ που είναι τα 10άρια..... Αυτό που πρέπει να "ζητάει" ο κόσμος από τα wm/wp είναι κάτι παραπάνω, από αυτά που δίνει ο ανταγωνισμός. Για τη Microsoft μιλάμε, ffs... Αλλιώς το 1% (αν υφίσταται, δεν παίζει να το ψάξω), όπως και τα πειράματα, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Για την Cortana μιλάμε......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εχει κανεις θεμα με την εγγραφη φωνης;

Παταω στην εφαρμογη με παει στο στορ,παταω ανοιγμα τιποτα,ξαναπαταω παλι τιποτα,ξαναπαταω και με βγαζει επιλογη για εγκατασταση και ενω παταω εγκατασταση με βγαζει σφαλμα

Εννοείς εχεις ενημέρωση και σου βγάζει σφάλμα το έχω και εγω ειμαι Redstone κανας άλλος δεν εχει αυτο το προβλημα;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Είναι αστείο να μιλάμε για ηλικίες σε θέμα εφαρμογών. Τι πάει να πει το snapchat είναι για έως 21? Είναι mainstream εφαρμογή και από αυτές που εγκαθιστουν πολλοί; Από κει και πέρα, τα άλλα είναι περιττά. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ snapchat και αυτό που θέλω να ρθει οπωσδήποτε είναι ένα αξιόπιστο κατεβαστηρι torrent αν δεν έρθει το επίσημο utorrent. Ο, τι κι αν έχω κατεβάσει είτε δεν λειτουργεί στο background, είτε δεν κατεβάζει ενώ έχει seeders και κατεβαίνει κανονικά σε Android.

Επίσης, εκτός από τα προβλήματα των Facebook/Messenger, το ότι ήρθαν μετά από τόσους μήνες και είναι ακόμα σε beta μόνο θετικό δεν είναι. Και έδωσαν κόπια αλλού OS και δεν μπορούν να το τελειοποησουν. Απλά, επειδή τα ποσοστά είναι μικρά και στα PC έχουν άλλη που λειτουργεί, φέεεετα.

Το Torrex Lite από ότι κατάλαβα είναι το καλύτερο, εντάξει δεν λειτουργεί με σβηστή οθόνη ή στο background αλλά είναι αξιόπιστο app και αρκετά γρήγορο στο κατέβασμα, θα μου πεις τι σχέση έχει η εφαρμογή στο κατέβασμα, αλλά ενημερωτικά πήγε εμένα μέχρι 1.8 Mbps, καθόλου άσχημα... Η pro έκδοση κατεβάζει στο background, τώρα που το είδα...

Edited by bep1995

μ..ναι στο θέμα glance έχεις ένα δίκιο άλλα όταν πήρα το 735 για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ εξωτερικά γιατί γενικά δεν μπορώ τα μεγάλα κινητά. και το 640 μπορεί να είναι καλύτερο του 735 να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου. και να κλείσω το θέμα glance ναι έκανα βλακια γιατί τσίμπησα στην φήμη ότι έχει notification led το 735.......και θα έρθει με το windows10! γιαυτο και το σκαλίζω πολύ να δω αν το Σεπτέμβρη θα πάω σε αναβάθμιση (950) η ξανά μάνα android.

μ..ναι στο θέμα glance έχεις ένα δίκιο άλλα όταν πήρα το 735 για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ εξωτερικά γιατί γενικά δεν μπορώ τα μεγάλα κινητά. και το 640 μπορεί να είναι καλύτερο του 735 να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου. και να κλείσω το θέμα glance ναι έκανα βλακια γιατί τσίμπησα στην φήμη ότι έχει notification led το 735.......και θα έρθει με το windows10! γιαυτο και το σκαλίζω πολύ να δω αν το Σεπτέμβρη θα πάω σε αναβάθμιση (950) η ξανά μάνα android.

Νομίζω σε περίπτωση που έχει led το 735, θα ενεργοποιηθεί μονο με το firmware και όχι απλά περνώντας τα 10. Κατι σαν το double tap του 950!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω σε περίπτωση που έχει led το 735, θα ενεργοποιηθεί μονο με το firmware και όχι απλά περνώντας τα 10. Κατι σαν το double tap του 950!

χλωμό το κόβω!

Για την Cortana μιλάμε......

Είναι ένα από τα πράγματα που λέμε "ας λειτουργεί τουλάχιστον", για τα wp/wm...

Huawei Nova 5T

Είναι αστείο να μιλάμε για ηλικίες σε θέμα εφαρμογών. Τι πάει να πει το snapchat είναι για έως 21? Είναι mainstream εφαρμογή και από αυτές που εγκαθιστουν πολλοί; Από κει και πέρα, τα άλλα είναι περιττά..

Εμενα δεν μου λείπε και δε το είχα ούτε στο Android μου.Στα υπόλοιπα πάνω κάτω συμφωνούμε,αν και οι fb εφαρμογές,είναι καλύτερες από ποτε

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών