Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

διαβαζοντας τα νηματα περι w10 ειναι τελικα κοινος αποδεκτο οτι ο edge ειναι μαυρα χάλια. σε εμενα τουλαχιστον τρωει κολληματα, αργος πολυ και γενικα δυστυχως πολυ μετρια εικονα. αλλα περιμεναμε. προσπαθησα να δουλεψω λιγο το uc browser αλλα εχει πολυ κατανάλωση μπαταριας. εχουμε καποια ενημερωση οτι ισως στιαξει ο edge ή να προτείνετε καποιον ενναλακτικο browser?

Εχουν αναφερθει καλα λογια για τον Shiye Browser. Δεν τον εχω δουλεψει αλλα θα το κανω συντομα γιατι πραγματι ο edge θελει πολυ βελτιωση ακομα.....

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω το δοκίμασα και εγώ και από τους τρεις τρόπους επέλεξα κινητό..επειτα μου έβγαλε να βάλω αριθμό κινητού και mobile oparator πάτησα εκεί αλλα η μόνη επιλογή που μου είχε ήταν sprint(δεν ξέρω αν είναι εταιρία η τίποτα άλλο)

Όταν έχεις region us, σου βγάζει διαθέσιμο πάροχο την sprint. Σε Vodafone παίζει εδώ, συμβόλαιο ή καρτοκινητό, CU.

Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω στο Outlook mail μου για να έχω e-mail της Forthnet; Οι ρυθμίσεις που είχα κάνει στα 8.1 δεν μου δουλεύουν κανονικά. Δηλ. δέχομαι e-mail αλλά δεν μπορώ να αποστείλω (Σφάλμα αποστολής) με εξαιρέσει τα e-mail που έχουν domain name pop.forthnet.gr. τα όποια αποστέλλονται κανονικά. Πάσα βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

http://tinypic.com/view.php?pic=2rfg0g9&s=9#.VwZNqRbfm2M

ex WM10, now android pie.

Έχω την εφαρμογή Enpass στο Lumia 640XL LTE και στον υπολογιστή. Πριν από λίγο, μαζί με την αναβάθμιση στου outlook email, αναβαθμίστηκε και το Enpass σε UWP και έχει το ίδιο ακριβώς περιβάλλον χρήσης και εμφάνισης με την εφαρμογή Enpass στον υπολογιστή. Μάλιστα, επειδή έχω και ένα android tablet, έχω και εκεί την ίδια εφαρμογή, η οποία είναι η ίδια με του υπολογιστή και το παράπονο μου ήταν, γιατί η εφαρμογή του Google play να είναι καλύτερη από την ίδια εφαρμογή στο windows store. Τελικά κάτι αρχίζει να γίνεται προς το καλύτερο, απλώς θέλει αρκετή υπομονή.

Έχω την εφαρμογή Enpass στο Lumia 640XL LTE και στον υπολογιστή. Πριν από λίγο, μαζί με την αναβάθμιση στου outlook email, αναβαθμίστηκε και το Enpass σε UWP και έχει το ίδιο ακριβώς περιβάλλον χρήσης και εμφάνισης με την εφαρμογή Enpass στον υπολογιστή. Μάλιστα, επειδή έχω και ένα android tablet, έχω και εκεί την ίδια εφαρμογή, η οποία είναι η ίδια με του υπολογιστή και το παράπονο μου ήταν, γιατί η εφαρμογή του Google play να είναι καλύτερη από την ίδια εφαρμογή στο windows store. Τελικά κάτι αρχίζει να γίνεται προς το καλύτερο, απλώς θέλει αρκετή υπομονή.

Αυτό ειναι το καλό με τις universal. Όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο store, αλλα χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ναι όντος, γυρνώντας το region σε Ελλάδα βγάζει μόνο Credit και PayPal.....

Κρίμα!!! Κι έχω και Cosmote και μόνο μέσω παροχου κινητής θα μπορούσα να αγοράσω εφαρμογές! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Update για το Facebook beta

Facebook Beta

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Βρέχει updates σήμερα! :D

Windows Camera

Whatsapp

Facebook betta

Είσαι ψεύτης, προβοκάτορας και μισθοφόρος της Microsoft. Τα windows phone δεν δέχονται πλέον updates και δεν έχουν υποστήριξη. Να ανακαλέσεις...

Πέρα από την πλάκα, εκτός από αυτά, Update ήρθε και στο update advisor (λέτε να ετοιμάζεται το firmware update???) και στο OneDrive

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Βρέχει updates σήμερα! :D

Windows Camera

Whatsapp

Facebook betta

Και η καμερα πλεον με το Pause στο βιντεο. Επιτελους, πολυ χρησιμο. Αντ ενα ερθει τωρα και κανενα νεο SW update. Υπαρχει ενα βιντεακι στο nokiapoweruser απο ενα υποτιθεμενο SW update της 10586, το .212 που τρεχει σε ενα 735 και παει σφαιρα το UI

Υπάρχουν στα καταστήματα και προπληρωμένες κάρτες για αγορές από το store

http://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?keyphrase=microsoft+prepaid+card

Ένα ελαφρύ πρόγραμμα που να τρέχει στο υπόβαθρο για ποδηλασία;

Τι προτείνεται;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Endomondo, runtastic ή Microsoft health. Με bant φαντάζομαι θα λειτουργεί μια χαρά. Τώρα, το πόσο ελαφριά είναι, ανάλογα και την συσκευή ίσως. Edited by cb600f

Μου έβγαλε update για την κάμερα σήμερα κι όταν την ανοίγω και βάζω να κάνει εγγραφή βίντεο μου βγάζει σφάλμα 0xA00F4258, ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Έχω την τελευταία έκδοση που κάνει παύση στο βίντεο.

Για ποιον λόγο μόνο μέσω παρόχου;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Δεν θέλω και δεν τα πάω καλά με τις κάρτες! Στο Symbian πλήρωνα μέσω παροχου, ενώ στα Windows δεν υπάρχει κατι τέτοιο προς το παρόν! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σίγουρα; Αγόρασα εφαρμογές στα 8.1 με το Vodafone CU που έχω, χρεώνοντας το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας μου.

Στα 10 δεν έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω στο πορτοφόλι εμφανίζεται σαν τρόπος πληρωμής η Vodafone μαζί με τις προπληρωμένες κάρτες μου.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ένα ελαφρύ πρόγραμμα που να τρέχει στο υπόβαθρο για ποδηλασία;

Τι προτείνεται;

Εγώ έχω βάλει το Track Runner, ελαφρύ σε σχέση με τα πιο διαδεδομένα αντίστοιχα apps (Runtastic, Microsoft Health κ.λπ.) και άψογο σε λειτουργία.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών