Jump to content

Dunedin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dunedin

  1. Δηλ. όπως μου εμφανίζει το ξυπνητήρι στην οθόνη κλειδώματος, έτσι να μου εμφανίζει και τις ειδοποιήσεις έτσι ώστε να τις βλέπω όλη την ημέρα.
  2. Καλησπέρα σας, υστέρα από πολλά χρόνια με WM 10, αναγκάστηκα να πάω σε android 9. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει υπενθύμιση, όπως έκανε το calendar των WM 10 ?? Δηλ. να βάζεις μια υπενθύμιση και να στην εμφανίζει στην οθόνη του κινητού ακόμα και στην οθόνη κλειδώματος, για όλη την ημέρα και όχι να σου κάνει μια απλή υπενθύμιση με ήχο για λίγα λεπτά ?? Ευχαριστώ.
  3. Dunedin

    Nokia 6

    Καλησπέρα, έχει κάνεις καταφέρει σε Nokia να απενεργοποιήσει τον ήχο κατά την εκκίνηση του κινητού ?? Αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο της Nokia ?? Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σας, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω στο Outlook mail μου για να έχω e-mail της Forthnet; Οι ρυθμίσεις που είχα κάνει στα 8.1 δεν μου δουλεύουν κανονικά. Δηλ. δέχομαι e-mail αλλά δεν μπορώ να αποστείλω (Σφάλμα αποστολής) με εξαιρέσει τα e-mail που έχουν domain name pop.forthnet.gr. τα όποια αποστέλλονται κανονικά. Πάσα βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ. http://tinypic.com/view.php?pic=2rfg0g9&s=9#.VwZNqRbfm2M
  5. Μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή θα ήταν αυτή που θα μπορούσε να χειριστεί 2 κάρτες micro-sim 4G σε κάποιο κινητό που παίρνει μια μόνο sim, μέσω της γνωστής καλωδιοταινίας (dual sim adapter). Υπάρχει αυτή η ταινία αλλά δεν υπάρχει app για τα windows phone. Επίσης σε άλλα κινητά που δουλεύει έχει το έξεις μειονέκτημα, δεν μπορείς να έχεις ενεργές και τις 2 sim αλλά πρέπει να κάνεις εναλλαγές από την μια sim στην άλλη sim μέσω του app. Εγώ στο 625 που έχω, έχω μια sim 2 σε 1, δηλ μια sim με 2 νούμερα. Το μειονέκτημα αυτής της sim είναι ότι ΔΕΝ είναι 4G.
×
×
  • Create New...