dhatzik74 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Δεύτερο φάκελο Επαφές/contacts, δεν είχα, αλλά πάνω κάτω τα υπόλοιπα όλα τα είχα. Ναι, με γλώσσα Ελληνικά, δεν μπορούσε να κάνει εξαγωγή. Ναι, με US Eng προχώρησε κανονικά. Ναι, το Gmail τα είδε κανονικά, τα συγχρόνισα, και τώρα λειτουργεί κανονικά και το RapDialer. Το κεφάλι σου μέσα, MS!!! Μπαμ κάνει ότι τα προβλήματα είναι δικά τους, ως προς τα μη-ελληνικά (αναζήτηση σε χάρτες, επαφές κλπ), και ακούμε ιστορίες για αγρίους. Στην περίπτωσή μου βέβαια, τα υπόλοιπα θέματα παραμένουν (εξακολουθώ να μην έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του MS λογαριασμού σε mail&calendar, people app κλπ), αλλά τουλάχιστον πάω γύρω-γύρω από τα προβλήματα και κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ για την ιδέα. Αν με πιάσει προκοπή, ίσως να σβήσω τελείως τις επαφές από Outlook, και να ξανακάνω εισαγωγή. Ίσως πιάσει. Τίποτα δεν κάνει - Χαίρομαι που βοήθησα. Είναι να αναρωτιέσαι πάντως...και μη μου πει κανείς για παρατημένα windows phone κλπ κλπ Είναι καθαρά θέμα outlook account. Άκου να μην κάνει εξαγωγή επαφών αν δεν το έχεις αγγλικά... Αμ το άλλο με τη δημιουργία ξεκάρφωτου φακέλου επαφων ο οποίος είναι κενός και δεν μπορεί να διαγραφεί;;; Άντε να είσαι εταιρία τώρα με διαφορετικές κατηγορίες πελατών που τις έχεις χωρίσει σε ανάλογες κατηγορίες επαφών σε χωριστά folders και να σου τύχει ένα πρωί κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το ίδιο γίνετε, όσο αφορά τη γλώσσα, και με την εφαρμογή ταινίες και τηλεόραση. Όταν είναι άδεια η εφαρμογή, εχει έναν φάκελο που γράφει όλα τα βίντεο. Όταν όμως τη γεμίσεις με βίντεο, εμφανίζεται ένας ακόμη φάκελος δίπλα, με αγγλική γλώσσα που λέει τα ίδια, και πάνε όλα τα βίντεο στον φάκελο με τα αγγλικά, ενώ παράλληλα ο φάκελος με τα ελληνικά είναι άδειος και ούτε διαγράφετε!!! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ωραίος φίλε dhatzik74. Και εγώ την έχω γλιτώσει προς το παρόν. Μπαμ κάνει ότι τα προβλήματα είναι δικά τους, ως προς τα μη-ελληνικά (αναζήτηση σε χάρτες, επαφές κλπ), και ακούμε ιστορίες για αγρίους. Προφανώς είναι δικά τους τα προβλήματα. Για το πρόβλημα που έχεις σχετικά με το συγχρονισμό.. Αφού ξανακάνεις εισαγωγή τις επαφές σου στο Outlook και δε λειτουργήσει και εννοείται αν δε βαριέσαι. (Εγώ θα είχα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια προ πολλού...) Βάσει του fix του dhatzik74. Φτιάξε μια επαφή σε greeklish και δες αν συγχρονίζει να αποκλείσουμε την περίπτωση των ελληνικών στις επαφές. Αν δε λειτουργήσει ούτε με greeklish... Μένει να αλλάξεις το Country/Region στο τηλέφωνο σε United States (Αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Το Regional format άστο σε Greek. Επίσης και στην περίπτωση που κατά την αλλαγή της γλώσσας στις ρυθμίσεις του outlook mail δεν άλλαξε ταυτόχρονα και το region στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σου... Θα σου πρότεινα να αλλάξεις και το region σε United States (View account->Your info->Profile->Edit your personal info) στο Outlook.com αλλά δεν ξέρω αν δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα (σχετικά με το store). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Τίποτα δεν κάνει - Χαίρομαι που βοήθησα. Είναι να αναρωτιέσαι πάντως...και μη μου πει κανείς για παρατημένα windows phone κλπ κλπ Είναι καθαρά θέμα outlook account. Άκου να μην κάνει εξαγωγή επαφών αν δεν το έχεις αγγλικά... Αμ το άλλο με τη δημιουργία ξεκάρφωτου φακέλου επαφων ο οποίος είναι κενός και δεν μπορεί να διαγραφεί;;; Άντε να είσαι εταιρία τώρα με διαφορετικές κατηγορίες πελατών που τις έχεις χωρίσει σε ανάλογες κατηγορίες επαφών σε χωριστά folders και να σου τύχει ένα πρωί κάτι τέτοιο... Μα, πραγματικά! Ωραίος φίλε dhatzik74. Και εγώ την έχω γλιτώσει προς το παρόν. Προφανώς είναι δικά τους τα προβλήματα. Για το πρόβλημα που έχεις σχετικά με το συγχρονισμό.. Αφού ξανακάνεις εισαγωγή τις επαφές σου στο Outlook και δε λειτουργήσει και εννοείται αν δε βαριέσαι. (Εγώ θα είχα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια προ πολλού...) Βάσει του fix του dhatzik74. Φτιάξε μια επαφή σε greeklish και δες αν συγχρονίζει να αποκλείσουμε την περίπτωση των ελληνικών στις επαφές. Αν δε λειτουργήσει ούτε με greeklish... Μένει να αλλάξεις το Country/Region στο τηλέφωνο σε United States (Αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Το Regional format άστο σε Greek. Επίσης και στην περίπτωση που κατά την αλλαγή της γλώσσας στις ρυθμίσεις του outlook mail δεν άλλαξε ταυτόχρονα και το region στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σου... Θα σου πρότεινα να αλλάξεις και το region σε United States (View account->Your info->Profile->Edit your personal info) στο Outlook.com αλλά δεν ξέρω αν δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα (σχετικά με το store). US/Ελληνικά είναι το τηλέφωνο καιρό τώρα, από τότε που μου εμφανίστηκε το πρόβλημα. Δεν είχε κανένα αποτέλεσμα (ακόμα και όλα σε us/eng). To Outlook κλπ, ελπίζω είτε αύριο είτε Τετάρτη απόγευμα να μπορέσω να ασχοληθώ. Για τ' ανάθεμα! εδιτ, τώρα που το θυμήθηκα: Να διευκρινίσω πως θέμα με μη εμφάνιση επαφών γενικά-καθολικά, δεν είχα. Απλά, για άγνωστο λόγο, δεν έχουν πρόσβαση εφαρμογές τρίτων (RapDialer πχ), σε αυτές. Επαφές με λατινικούς χαρακτήρες, είχα ήδη 3-4. Κι αυτές ακόμα, το RapDialer δεν τις "έβλεπε". Αντίθετα, έβλεπε μόνο τις email διευθύνσεις που είχα περασμένες σε κάποιες επαφές(!!!). Το πρόβλημα, παρέμεινε και με την εμφάνιση του "native" T9 dialer της εφαρμογής τηλεφώνου, που προστέθηκε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις (ή έστω, τώρα το πήρα χαμπάρι). Κι άλλο εδιτ: Έσβησα τις επαφές στο Outlook.com, συγχρόνισα το τηλέφωνο, εξαφανίστηκαν (φυσιολογικά). Τις έκανα εισαγωγή από το csv, συγχρόνισα ξανά, τις είδε κανονικά και τώρα έχουν πρόσβαση οι εφαρμογές τρίτων. Για πόσο, δεν ξέρω. Αλήθεια, πώς μπορώ μια νέα επαφή να την αποθηκεύω ταυτόγχρονα και στο Outlook και στο Gmail, όταν τη δημιουργώ στο τηλέφωνο? Edited December 10, 2017 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) . Επαφές με λατινικούς χαρακτήρες, είχα ήδη 3-4. Κι αυτές ακόμα, το RapDialer δεν τις "έβλεπε". Αντίθετα, έβλεπε μόνο τις email διευθύνσεις που είχα περασμένες σε κάποιες επαφές(!!!). Για πόσο, δεν ξέρω Και στο δικό μου outlook και στης γυναίκας οι επαφές είναι όλες greeklish. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο στον ένα από τους δυο...τρεχα γύρευε.... Μην αγχώνεσαι για το πόσο... Για ΠΑΝΤΑ :) :) :) Edited December 11, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εμένα υπάρχουν κανονικά οι επαφές στο outlook στα ελληνικά κιόλας! Προς το παρόν.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) να ταν μονο οι επαφες... δε μπορουμε να μπουμε στις ρυθμισεις των αουτλουκ ιμειλ στο κινητο να φτιαξουμε τους συγχρονισμους. και απο το κυριο ιμειλ του κινητου δε συγχρονιζει ουτε επαφες ουτε καλενταρ. ενα μηνα τωρα... Edited December 12, 2017 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δεν ξέρω τι παιζόταν πιο παλιά με το whatsapp, προτιμούσα το viber. Αλλά το viber δείχνει πιο βαρύ, αρκετές φορές κρεμάει, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση ή να τραβήξω φωτό μέσα από την εφαρμογή για τη στείλω κλπ. Το whatsapp μετά την πρόσφατη έκδοση δείχνει άψογο. Εξαιρετικό θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 (edited) Δεν ξέρω τι παιζόταν πιο παλιά με το whatsapp, προτιμούσα το viber. Αλλά το viber δείχνει πιο βαρύ, αρκετές φορές κρεμάει, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση ή να τραβήξω φωτό μέσα από την εφαρμογή για τη στείλω κλπ. Το whatsapp μετά την πρόσφατη έκδοση δείχνει άψογο. Εξαιρετικό θα έλεγα. Λογικό. Το WhatsApp ενημερώνετε. Το Viber σταμάτησε την ενημέρωσή του στα Windows! Στο τελευταίο όταν μου στέλνουν φωνητικό μήνυμα, με το ζόρι ακούω το μήνυμα με την ένταση στο τέρμα! :( Edited December 12, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 να ταν μονο οι επαφες... δε μπορουμε να μπουμε στις ρυθμισεις των αουτλουκ ιμειλ στο κινητο να φτιαξουμε τους συγχρονισμους. και απο το κυριο ιμειλ του κινητου δε συγχρονιζει ουτε επαφες ουτε καλενταρ. ενα μηνα τωρα... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παραπάνω σε μένα. Όλα τα βγάζει κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δεν ξέρω τι παιζόταν πιο παλιά με το whatsapp, προτιμούσα το viber. Αλλά το viber δείχνει πιο βαρύ, αρκετές φορές κρεμάει, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση ή να τραβήξω φωτό μέσα από την εφαρμογή για τη στείλω κλπ. Το whatsapp μετά την πρόσφατη έκδοση δείχνει άψογο. Εξαιρετικό θα έλεγα. Το whatsapp ήταν ανέκαθεν κλάσεις ανώτερο και ... ελαφρύτερο. :) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 παιδια εχει κανενας το yandex disk σε μορφη appx γιατι στο στορε δεν μου το κατεβαζει καν..ειναι το μοναδικο που μου λειπει για να ξαναβαλω σε λειτουργια το 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Δεν ξέρω τι παιζόταν πιο παλιά με το whatsapp, προτιμούσα το viber. Αλλά το viber δείχνει πιο βαρύ, αρκετές φορές κρεμάει, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση ή να τραβήξω φωτό μέσα από την εφαρμογή για τη στείλω κλπ. Το whatsapp μετά την πρόσφατη έκδοση δείχνει άψογο. Εξαιρετικό θα έλεγα. Πάντα ίσχυε αυτό. Και πριν την εγκατάλειψη του viber. Απλά στην Ελλάδα το viber είναι πιο διαδεδομένο οπότε προσωπικά έχω καταργήσει το WhatsApp. Περιττό να έχουμε 100 εφαρμογές για το ίδιο πράγμα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Σχετικά με το yt (μπαίνω απο browser) έχετε παρατηρήσει μια δυσχρηστία τελευταία? Κάτι παίζει με την ποιότητα. Έχω πετύχει αρκετά βίντεο να ξεκινάν σε καλή ποιότητα και να πέφτουν μετα απο λίγο σε χάλι μαύρο (σήμα κλπ ήταν οk) . Ένα ωραίο που είχε είναι πως μέχρι πρόσφατα δεν έβλεπα ποτέ διαφημίσεις. Τελευταία αραιά και που πετάγονται μερικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Σχετικά με το yt (μπαίνω απο browser) έχετε παρατηρήσει μια δυσχρηστία τελευταία? Κάτι παίζει με την ποιότητα. Έχω πετύχει αρκετά βίντεο να ξεκινάν σε καλή ποιότητα και να πέφτουν μετα απο λίγο σε χάλι μαύρο (σήμα κλπ ήταν οk) . Ένα ωραίο που είχε είναι πως μέχρι πρόσφατα δεν έβλεπα ποτέ διαφημίσεις. Τελευταία αραιά και που πετάγονται μερικές. Με τις διαφημίσεις το κάνει η εφαρμογή Awesome for yt. Αλλά η ποιότητα μένει σταθερή εκεί. Απλα βγαίνει μια μακρόστενη μπάρα με διαφήμιση και πρέπει να πατήσεις ενε μικρό x που έχει πάνω δεξιά, για να φύγει. Από browser δεν ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παραπάνω σε μένα. Όλα τα βγάζει κανονικά.και εγω δεν εχω στους αλλους λογαριασμους μαικροσοφτ. στον κυριο ομως, δε μπορει να συγχρονισει καλενταρ επαφες. οποτε για την ωρα εκανα χειροκινητα απο το ντεσκτοπ μιρρορινγ σε ενα τζιμειλ και συγχρονιζω απο εκει... πριν χαθει η προσβαση στις ρυθμισεις, στον κυριο μαικροσοφτ δεν ειχε συγχρονισμο επαφων και καλενταρ (και σε αλλους το εκανε αυτο....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 και εγω δεν εχω στους αλλους λογαριασμους μαικροσοφτ. στον κυριο ομως, δε μπορει να συγχρονισει καλενταρ επαφες. οποτε για την ωρα εκανα χειροκινητα απο το ντεσκτοπ μιρρορινγ σε ενα τζιμειλ και συγχρονιζω απο εκει... πριν χαθει η προσβαση στις ρυθμισεις, στον κυριο μαικροσοφτ δεν ειχε συγχρονισμο επαφων και καλενταρ (και σε αλλους το εκανε αυτο....) Παρατηρώ ότι όσοι έχουν Gmail έχουν πρόβλημα με το outlook. Εγώ δεν έχω Gmail και λειτουργούν όλα κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παρατηρώ ότι όσοι έχουν Gmail έχουν πρόβλημα με το outlook. Εγώ δεν έχω Gmail και λειτουργούν όλα κανονικά! εννοεις φιλε οτι επειδη εχω και τζιμειλ στο κινητο κατι γινεται και μαμιουνται τα μαικροσοφτ ιμειλ? θα τρελαθω. σημερα μου εκανε κατι απαραδεκτα με το τζιπιες, με εδειχνε απο τη μια γραμμη του τρενου ενω ημουν στο δρομο απο την αλλη, και με εκανε κυκλους και μου την εσπασε. οτι ναναι. δε θελω αντροιντ αλλα αν δε βρεθει λυση, ποσο υπομονη να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 εννοεις φιλε οτι επειδη εχω και τζιμειλ στο κινητο κατι γινεται και μαμιουνται τα μαικροσοφτ ιμειλ? θα τρελαθω. σημερα μου εκανε κατι απαραδεκτα με το τζιπιες, με εδειχνε απο τη μια γραμμη του τρενου ενω ημουν στο δρομο απο την αλλη, και με εκανε κυκλους και μου την εσπασε. οτι ναναι. δε θελω αντροιντ αλλα αν δε βρεθει λυση, ποσο υπομονη να κανουμε? Έτσι πιστεύω. Δεν βλέπεις ότι παραπονιούντε όλοι που έχουν και επαφές στο Gmail μαζί. Κι εγώ έχω δεύτερο λογαριασμό, αλλά είναι Yahoo και δεν έχω επαφές εκεί φυσικά. Το έχω καθαρά για τα mail μου! Το είχα και για το Symbian τότε για να κατεβάζω εφαρμογές ή να αγοράζω εφαρμογές μέσω του δικτύου της Cosmote. Κάτι που δεν μπορώ να κάνω τώρα με τα Windows, κι ας έχω outlook! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν πρεπει ναχει σχεση ποιους λογαριασμους εχεις. Καποιο bug στο συγχρονισμο ειναι. Το εκανε και σε ενα συγγενικό μου πρόσωπο σε ενα 930 μετά απο update και του ξαναπέρασα τον hotmail λογαριασμο. Εβγαλε μνμ οτι ο λογαριασμός αυτος υπαρχει ήδη αλλα συγχρονισε κανονικά και του εμφανίστηκαν πάλι οι επαφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν πρεπει ναχει σχεση ποιους λογαριασμους εχεις. Καποιο bug στο συγχρονισμο ειναι. Το εκανε και σε ενα συγγενικό μου πρόσωπο σε ενα 930 μετά απο update και του ξαναπέρασα τον hotmail λογαριασμο. Εβγαλε μνμ οτι ο λογαριασμός αυτος υπαρχει ήδη αλλα συγχρονισε κανονικά και του εμφανίστηκαν πάλι οι επαφες. Ναι αλλά σχεδόν όλα τα προβλήματα υπάρχουν με τον συνδυασμό αυτών των δύο. Outlook και Gmail. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ναι αλλά σχεδόν όλα τα προβλήματα υπάρχουν με τον συνδυασμό αυτών των δύο. Outlook και Gmail. Εγώ έχω και Gmail και outlook και μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ναι αλλά σχεδόν όλα τα προβλήματα υπάρχουν με τον συνδυασμό αυτών των δύο. Outlook και Gmail. Μπα...μη το λες evris. Η σύζυγος με το 930 είχε μόνο hotmail και είχε πρόβλημα Εγώ με outlook και gmail δεν έχω κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εντάξει δεν είπα όλοι. Εσείς μπορεί να είστε εξαίρεση. Οι περισσότερες διαμαρτυριες αφορούν αυτά τα δύο που είπα. Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα συγχρονισμού των επαφών που έχω μόνο outlook. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εντάξει δεν είπα όλοι. Εσείς μπορεί να είστε εξαίρεση. Οι περισσότερες διαμαρτυριες αφορούν αυτά τα δύο που είπα. Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα συγχρονισμού των επαφών που έχω μόνο outlook. Επειδή οι περισσότεροι έχουν και Gmail. Απλά μαθηματικά είναι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts