Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι, παλαιότερα αλλα δε θυμαμαι πως το ξεπέρασα κ σε ποια εφαρμογή το παρουσίασε. Soft reset εκανες?
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το καλό των Universal Apps είναι πως όσο αναβαθμίζεται μια εφαρμογή για το PC - console θα παίρνει και την αναβάθμιση στο Mobile

Να δούμε μέχρι πότε θα γίνεται αυτό. Πολύ καθυστερούν με τις uwp εφαρμογές...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56120

Η παράνοια συνεχίζεται ...νεο tool για τα updates του πεθαμένου λειτουργικου.Τα WM τελικά δεν ηταν ποτέ λειτουργικό,ο κομης Δράκουλας ηταν ! :p

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56120

Η παράνοια συνεχίζεται ...νεο tool για τα updates του πεθαμένου λειτουργικου.Τα WM τελικά δεν ηταν ποτέ λειτουργικό,ο κομης Δράκουλας ηταν ! :p

Τι είναι αυτό πάλι;

Μόνο που ο κόμης Δράκουλας ρουφούσε αλλονών το αίμα... ;)

Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί το mytube!!!

https://www.flickr.com/gp/131538785@N07/4a407Y

Edited by evris2013

Ενημερώθηκε το OneNote πριν από λίγο και το mytube ακόμα προσπαθούσε.... :(

ΠΑιδια μια ερωτηση. Εχω το 640 xl και μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου μου βγαζει πανω αριστερα διπλα απο την ενδειξη του σηματος, δυο παραλληλες κυματοειδεις γραμμες, που πριν δεν εβγαζε. Τι ειναι αυτες?

ΠΑιδια μια ερωτηση. Εχω το 640 xl και μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου μου βγαζει πανω αριστερα διπλα απο την ενδειξη του σηματος, δυο παραλληλες κυματοειδεις γραμμες, που πριν δεν εβγαζε. Τι ειναι αυτες?

2 είναι ή τρείς; Αν είναι τρείς, είναι στο αθόρυβο με ενεργοποιημένη τη δόνηση! Με 2 δεν γνωρίζω....

To store τρελάθηκε. Μου βγάζει αναβάθμιση για 30 !!! εφαρμογές. Μια μια ξεκινά κατεβαίνει για να γίνει εγκατάσταση και δεν γίνεται ποτέ. Σταματάει πριν το τέλος και ξεκινά το κατέβασμα από την αρχή. Και ου το καθεξής. Τι γίνεται?? Εφαρμογές του συστήματος και όχι μόνο.

To store τρελάθηκε. Μου βγάζει αναβάθμιση για 30 !!! εφαρμογές. Μια μια ξεκινά κατεβαίνει για να γίνει εγκατάσταση και δεν γίνεται ποτέ. Σταματάει πριν το τέλος και ξεκινά το κατέβασμα από την αρχή. Και ου το καθεξής. Τι γίνεται?? Εφαρμογές του συστήματος και όχι μόνο.

Πέρα από το όποιο πιθανό κόλλημα...

Μήπως άλλαξες ανάλυση στην οθόνη?

Yes....:rolleyes: Τελικά με soft reset ξεκίνησε κανονικά και αναβαθμίζει. Είπα να το σκαλίσω λιγάκι.

Edited by vaggoshr
συνεχεια του προηγούμενου

Που το έπιασες ρε γάτε???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Yes....:rolleyes: Τελικά με soft reset ξεκίνησε κανονικά και αναβαθμίζει. Είπα να το σκαλίσω λιγάκι.

Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, όποτε αλλάξεις ανάλυση περνά ένα γρήγορο χέρι όλες τις εφαρμογές.

Το γιατί, δεν το ξέρει ούτε η MS...στοίχημα.

Που το έπιασες ρε γάτε???

:lol::lol::lol::ninja:

Μήπως άλλαξες το μέγεθος της γραμματοσειράς στις ρυθμίσεις;

Edit: Συγνώμη τώρα είδα τις προηγούμενες απαντήσεις...

Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, όποτε αλλάξεις ανάλυση περνά ένα γρήγορο χέρι όλες τις εφαρμογές.

Το γιατί, δεν το ξέρει ούτε η MS...στοίχημα.

:lol::lol::lol::ninja:

:lol::lol: Kαι πήρα μια τρομάρα...Πάει καλά το κινητάκι λέω...Τι έπαθε ξαφνικά , τόσο πάθος για update?

Καλά, θα τη κατεβάσω σε λίγο και θα σε πω!

Edit: Δεν με αφήνει να κάνω login! :(

Επίσης ήθελα να ανεβάσω screenshot για να στο δείξω :(

Καλημέρα.

Τα ίδια κι εδώ, σε εμένα, στο 950 (χωρίς band).

Να έκανε η MS κανένα σιωπηλό Update στους servers της λόγω FCU, και γίνεται όλο αυτό το μπάχαλο?

Καλημέρα. Την έχω στο 640 που έχω και λειτουργεί κανονικά. Κάνει log in και ενημερώνει τα βήματα κανονικά. Δεν έχω το band.

Μόλις τώρα δοκίμασα (ωραία εφαρμογή) σε 950 χωρίς band. Για το πρώτο στη δική μου συσκευή με το λογαριασμό μου γίνεται login κανονικά. Για το δεύτερο δεν ξέρω.

Επίσης δες εδώ (και εδώ) σε αντίστοιχο πρόβλημα που αντιμετώπισαν χρήστες πιο παλιά. Μάλλον είναι προσωρινό το ζήτημα και λογικά θα διορθωθεί.

edit: country/region στις συσκευές μου: United States (αν φταίει αυτό)

Update:

To Band μόλις λειτούργησε, μετά από soft reset. Καλό δείχνει.

Επιτέλους, μετά από ένα δεκαήμερο η εφαρμογή ξαναλειτουργεί. Συνδέεται και συγχρονίζει κανονικά το Band με τον λογαριασμό μου και στα τηλέφωνα και στο PC.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις δοκιμές και τον χρόνο που αφιερώσατε. :)

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

2 είναι ή τρείς; Αν είναι τρείς, είναι στο αθόρυβο με ενεργοποιημένη τη δόνηση! Με 2 δεν γνωρίζω....

Δυο ειναι και δεν ειναι αθορυβο.

Μολις βρω χρονο θα ποσταρω φωτο.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών