dantspet Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το ringtone που σε ενδιαφέρει πρέπει να το αντιγράψεις από φάκελο του PC και όχι από φάκελο του κινητού. Αν το κάνεις έτσι τότε μετά την αντιγραφή κάνε ένα software reset Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και με τους δυο τρόπους Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το Facebook beta δεν άνοιξε ΠΟΤΕ! L735.. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να στείλω συνημμένο αρχείο μέσω fb; Από ότι βλέπω όχι;;; αχ βρε WP.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Το ringtone που σε ενδιαφέρει πρέπει να το αντιγράψεις από φάκελο του PC και όχι από φάκελο του κινητού. Αν το κάνεις έτσι τότε μετά την αντιγραφή κάνε ένα software reset Το έκανα με τον φάκελο αντιγραφή από pc και δούλεψε,ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Έχει κάποιος πρόβλημα με το update της εφαρμογής οθόνη γιατί μου βγάζει σφάλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Έχει κάποιος πρόβλημα με το update της εφαρμογής οθόνη γιατί μου βγάζει σφάλμα Μηπως εχεις την εφαρμογή display(οθονη) περασμενη στην καρτα sd? Edited December 10, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μου ήρθε ενημέρωση στην εφαρμογή "οθόνη", ξέρει κανείς τι είναι; Πήρε κανείς την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Δίκιο είχες. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Μου ήρθε ενημέρωση στην εφαρμογή "οθόνη", ξέρει κανείς τι είναι; Πήρε κανείς την αναβάθμιση; ναι μου ήρθε,για τις ρυθμίσεις της οθόνη είναι. δες στο ρυθμίσεις-σύστημα-οθόνη Edited December 10, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 ναι μου ήρθε,για τις ρυθμίσεις της οθόνη είναι. δες στο ρυθμίσεις-σύστημα-οθόνη Ίδιο είναι το μενού με πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ίδιο είναι το μενού με πριν.. Κι εγώ αυτη την εντύπωση έχω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι και πριν το update η εφαρμογή σε θέμα UI ήταν όπως επί εποχής Windows8. Αυτό πρέπει να άλλαξαν... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ενημερώθηκε και η αφύπνιση πριν από λίγο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ενημερώθηκε και η αφύπνιση πριν από λίγο! +κάμερα,εγγραφή φωνής,μηνύματα και αριθμομηχανή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 +κάμερα,εγγραφή φωνής,μηνύματα και αριθμομηχανή Την κάμερα χθες την αναβάθμισε. Τα άλλα τρία θα δω αργότερα όταν μπω σε WiFi! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αναβάθμιση σε πολλές εφαρμογές των Windows Word Excel Power point Χάρτες των Windows Ταινίες και τηλεόραση Store (Το store ανοίγει πλέον εν ριπή οφθαλμού) Skype Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αναβάθμιση σε πολλές εφαρμογές των Windows Word Excel Power point Χάρτες των Windows Ταινίες και τηλεόραση Store (Το store ανοίγει πλέον εν ριπή οφθαλμού) Skype Στο Skype στέλνεις και βιντεομηνύματα πλέον και εχει άλλο ένα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι!...:( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ενημερώθηκε και η αφύπνιση πριν από λίγο! Άλλαξε και η εμφάνισή της και μάλιστα με μπέρδεψε λίγο το πρωί όταν είχα βάλει αφύπνιση για τη δουλειά, με αποτέλεσμα να χτυπάει το ξυπνητήρι για κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω στην προσπάθειά μου να βρω πως σταματάει!!! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά! Έβρεξε updates!; 15 εφαρμογές μου ενημερώθηκαν! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Χθες και σήμερα είχα 15 ενημερώσεις, οι 13 ήταν της MS και οι άλλες δύο το Taxibeat και o BestPlayer. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το store είναι κάτω... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είδα που γράψαν ότι στο messenger ήρθε κλίση και βίντεο κλίση δουλεύει σε κανέναν; Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είδα που γράψαν ότι στο messenger ήρθε κλίση και βίντεο κλίση δουλεύει σε κανέναν; Sent from mTalk Τα εικονίδια θολά είναι ακόμη! Δεν λειτουργούν. Σε ποιον ήρθε η κλήση και βίντεο στο Messenger και λειτουργούν; Μόνο στο WhatsApp ήρθαν. Στο messenger κοιμούνται ακόμα.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τα εικονίδια θολά είναι ακόμη! Δεν λειτουργούν. Σε ποιον ήρθε η κλήση και βίντεο στο Messenger και λειτουργούν; Μόνο στο WhatsApp ήρθαν. Στο messenger κοιμούνται ακόμα.... :( Στο apprasin που γράφει τι καινούργιο βγαίνει το διάβασα.. Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Στο apprasin που γράφει τι καινούργιο βγαίνει το διάβασα.. Sent from mTalk Δεν νομίζω πως είναι για το δικό μας λειτουργικό των Windows mobile. Είναι για android και για iOS. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Στο apprasin που γράφει τι καινούργιο βγαίνει το διάβασα.. Sent from mTalk Στην αρχη φαινονταν τα συμβολα της κλησης- βιντεοκλησης απλα μετα απο λιγο εξαφανιστηκαν παλι..ειναι κλασσικο Bug της εφαρμογης, αν μπεις και ξαναδεις ολοι κλαιγονται..τουλαχιστον εχει λιγακι πιο smooth-σταθερη λειτουργια. Το εχω παρει κανονικα το update. Δεν νομίζω πως είναι για το δικό μας λειτουργικό των Windows mobile. Είναι για android και για iOS. Για τα wm ειναι κανονικα η αναβαθμιση οπως ανεφερε ο φιλος, μπες εδω να ριξεις μια ματια.. http://appraisin.com/article/20632/messenger-updated-with-no-changelog6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts