sony76 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Είναι πιο αργό με 10ρια? Αισθητά? σε καμία περίπτωση το κινητό δεν συμπεριφέρεται τώρα με win10 όπως ήταν με 8,1. από την άλλη δεν μπορείς να τσεκάρεις τις τωρινές εφαρμογές με το Windows 8,1 να δεις αντικειμενικά τι φταίει. γιαυτό προσωπικά λέω πως φταίνε και τα 2, win10+εφαρμογές γιατί πλέον δεν λες ελαφρύ το win10 όπως ήταν το 8,1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 πως να είναι βρε παιδιά το ίδιο ελαφριά,όταν τα 8,1 είναι ένα σκέτο μαύρο πράγμα με ελάχιστες αλλαγές; όχι ότι τα 10 σε αυτόν τον τομέα έγιναν eye candy,αλλά είναι αισθητά διαφορετικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 πως να είναι βρε παιδιά το ίδιο ελαφριά,όταν τα 8,1 είναι ένα σκέτο μαύρο πράγμα με ελάχιστες αλλαγές; όχι ότι τα 10 σε αυτόν τον τομέα έγιναν eye candy,αλλά είναι αισθητά διαφορετικά. Εκτός από τα εφε έχουν και πιο ανοικτή αρχιτεκτονική. Τα φτιάξαν με σχεδιασμό να μπορούν να προστίθενται εύκολα δυνατότητες στην πορεία. Τα 8αρια ήταν πολύ πιο κλειστό σύστημα και ήταν πιο εύκολο να τα κάνεις 10% πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παρατήρησα ότι ο facebook messenger για windows 10 pc έχει βάλει κλήση και βιντεοκλήση. Τα κινητά έχουν ή όχι ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παρατήρησα ότι ο facebook messenger για windows 10 pc έχει βάλει κλήση και βιντεοκλήση. Τα κινητά έχουν ή όχι ακόμα; Όχι, ακόμη δεν έχουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Εκτός από τα εφε έχουν και πιο ανοικτή αρχιτεκτονική. Τα φτιάξαν με σχεδιασμό να μπορούν να προστίθενται εύκολα δυνατότητες στην πορεία. Τα 8αρια ήταν πολύ πιο κλειστό σύστημα και ήταν πιο εύκολο να τα κάνεις 10% πιο γρήγορα. Απλά βαρέθηκα να το αναλύσω.:p Edited October 8, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Το λες πολύ ειρωνικά αλλά όλα φταίνε. Ούτε το win10 είναι σαν το 8,1 και ούτε έχουν καμία σχέση οι παλιές εφαρμογές που ήταν φτωχες και χάλια με τις σημερινές εφαρμογές. και κάτι ακόμα επειδή βγάζεις ειρωνεία θα σου πω πως δεν θα κάνω αυτό που έκανες εσύ βάζεις στο κινητό third party εφαρμογές του στυλ 6tag η δεν ξέρω τι άλλο αντί Facebook να πω α κοίτα τι ωραία τσουλάει το κινητό μου και πάει σφαίρα χωρίς να κολλάει. Αν θες να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα βάλε στο κινητό σου τις κανονικές εφαρμογές και κοίτα μετά πως τσουλάει γιατί και εσύ 1gb ram έχεις. Το 6tag το έχω για να αποθηκεύω απευθείας στο κινητό τις φωτογραφίες, όχι γιατί είναι αργό! Facebook έχω την beta! Άκυρο αυτό που λες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γιατι πρεπει να εχω την εφαρμογή facebook και να μην μπαινω από τον browser? Ποια η διαφορα? Γιατι πρεπει να εχω άλλη εφαρμογή για βιντεοκλησεις και μημυματα ενώ υπαρχει ο skype? Υπαρχει καποια καλυτερη δωρεαν εφαρμογή πλοήγησης σε καποια άλλη πλατφορμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γεια σας, έχω μια απορία σχετικά με μία εφαρμογή που έχω. Έχω την εφαρμογή «πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας (authenticator) με την οποία, όπως θα ξέρετε, επαληθεύεις με έναν κωδικό που δημιουργεί τον outlook και σε μένα και τον gmail λογαριασμό σου, όταν θέλεις να μπεις από άλλον υπολογιστή π.χ. Σε περίπτωση όμως που αλλάξω smartphone, μιας και σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, όταν θα πρέπει να βάλω την πρώτη φορά τον outlook λογαριασμό μου, πως θα κάνω την επαλήθευση σε δύο βήματα, αφού δεν θα έχω από πριν εγκαταστήσει την authenticator ώστε να μου δώσει τον κωδικό επαλήθευσης; Θα πρέπει πιο πριν να απενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή από υπολογιστή, ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Γιατι πρεπει να εχω την εφαρμογή facebook και να μην μπαινω από τον browser? Ποια η διαφορα? Γιατι πρεπει να εχω άλλη εφαρμογή για βιντεοκλησεις και μημυματα ενώ υπαρχει ο skype? Υπαρχει καποια καλυτερη δωρεαν εφαρμογή πλοήγησης σε καποια άλλη πλατφορμα? Η επιπρόσθετη χρησιμότητα σε facebook-messenger είναι οι ειδοποιήσεις. Αν και πλέον με τα συνεχή ντινγκ-ντινγκ των ειδοποιήσεων έχω μουγκάνει το 90% από τους αποστολείς για να μην κουδουνάει συνέχεια το κινητό και με ζαλίζουν και άφησα ανοικτούς μόνο αυτούς που γράφουν μια φορά την βδομάδα-μήνα. Αλλιώς πιο χρήσιμο και νοικοκυρεμένο βλέπω το mobile σάιτ του facebook. Edited October 9, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Η επιπρόσθετη χρησιμότητα σε facebook-messenger είναι οι ειδοποιήσεις. Αν και πλέον με τα συνεχή ντινγκ-ντινγκ των ειδοποιήσεων έχω μουγκάνει το 90% από τους αποστολείς για να μην κουδουνάει συνέχεια το κινητό και με ζαλίζουν και άφησα ανοικτούς μόνο αυτούς που γράφουν μια φορά την βδομάδα-μήνα. Αλλιώς πιο χρήσιμο και νοικοκυρεμένο βλέπω το mobile σάιτ του facebook. Αυτό λεω. Γιατι να θελω το το συνεχες κουδουνισμα. Αν θελω κατι μπαινω στο facebook και το βλεπω. Δεν ειμαστε και 20 χρονων υπαρχουν άλλες προτεραιότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γεια σας, έχω μια απορία σχετικά με μία εφαρμογή που έχω. Έχω την εφαρμογή «πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας (authenticator) με την οποία, όπως θα ξέρετε, επαληθεύεις με έναν κωδικό που δημιουργεί τον outlook και σε μένα και τον gmail λογαριασμό σου, όταν θέλεις να μπεις από άλλον υπολογιστή π.χ. Σε περίπτωση όμως που αλλάξω smartphone, μιας και σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, όταν θα πρέπει να βάλω την πρώτη φορά τον outlook λογαριασμό μου, πως θα κάνω την επαλήθευση σε δύο βήματα, αφού δεν θα έχω από πριν εγκαταστήσει την authenticator ώστε να μου δώσει τον κωδικό επαλήθευσης; Θα πρέπει πιο πριν να απενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή από υπολογιστή, ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Γίνεται και μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Σου βγάζει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γεια σας, έχω μια απορία σχετικά με μία εφαρμογή που έχω. Έχω την εφαρμογή «πρόγραμμα ελέγχου ταυτότητας (authenticator) με την οποία, όπως θα ξέρετε, επαληθεύεις με έναν κωδικό που δημιουργεί τον outlook και σε μένα και τον gmail λογαριασμό σου, όταν θέλεις να μπεις από άλλον υπολογιστή π.χ. Σε περίπτωση όμως που αλλάξω smartphone, μιας και σκέφτομαι να πάρω το Lumia 950XL, όταν θα πρέπει να βάλω την πρώτη φορά τον outlook λογαριασμό μου, πως θα κάνω την επαλήθευση σε δύο βήματα, αφού δεν θα έχω από πριν εγκαταστήσει την authenticator ώστε να μου δώσει τον κωδικό επαλήθευσης; Θα πρέπει πιο πριν να απενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή από υπολογιστή, ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Αν δεν έχεις το προηγούμενο κινητό σου να το κάνεις, θα βάλεις και το gmail σου στην επαλήθευση δύο βημάτων. Θα μπεις στον outlook λογαριασμό σου και θα το ρυθμίσεις από εκεί. Όποτε δεν θα έχεις την εφαρμογή, ο κωδικός θα έρχεται στο δεύτερο mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γίνεται και μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Σου βγάζει επιλογή. Η με μήνυμα ή με Mail...Απλά μπες στο λογαριάσμο σου να βάλεις στοιχεια επικοινωνίας πριν αλλάξεις συσκευή..!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Αυτό λεω. Γιατι να θελω το το συνεχες κουδουνισμα. Αν θελω κατι μπαινω στο facebook και το βλεπω. Δεν ειμαστε και 20 χρονων υπαρχουν άλλες προτεραιότητες. Εμείς που είμαστε 21 έχουμε το δικαίωμα να γκρινιάζουμε για την κατάσταση των εφαρμογών; Εσείς που βολεύεστε έτσι μαγκιά σας και είστε και τυχεροί για να λεμε την αλήθεια. Εμείς όμως που θέλουμε παραπάνω πράγματα δεδομένου ότι δεν μας είπε κανείς ότι σε αυτή την πλατφόρμα δεν θα το πάρουμε έχουμε το δικαίωμα να παραπονιόμαστε. Και αυτο που λέτε κάποιοι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν οι εφαρμογές αφού μπορείς να μπεις απο τον browser δεν υφίσταται. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν ολόκληρες εταιρείες να πληρώνουν ανθρώπους για να φτιάχνουν εφαρμογές. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Αλήθεια τώρα θα γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω και θα μπαίνουμε από τον browser στο FB...? - Ειδοποιήσεις - UI - Κλήση/βίντεο κλήση - Σύνδεση με τις επαφές Εάν σας ενοχλούν οι ειδοποιήσεις μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή μόνο στο αθόρυβο... Επίσης st1313 γεμίσαμε «επαγγελματίες και δεν είμαστε 20χρονα»... Αν θες να το δεις επαγγελματικά μάθε λοιπόν ότι πολλές επιχειρήσεις (πχ ΜΜΕ) βασίζουν την επικοινωνία και κυρίως την διαφήμιση τους σε Messenger, Facebook, Facebook at Work, Pages Manager κτλ κτλ... Η διαφήμιση στο Facebook είναι τεράστια υπόθεση με μικρό κόστος και όλοι έχουν στραφεί εκεί... Να το δεις και επαγγελματικά λοιπόν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Αλήθεια τώρα θα γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω και θα μπαίνουμε από τον browser στο FB...? - Ειδοποιήσεις - UI - Κλήση/βίντεο κλήση - Σύνδεση με τις επαφές Εάν σας ενοχλούν οι ειδοποιήσεις μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή μόνο στο αθόρυβο... Επίσης st1313 γεμίσαμε «επαγγελματίες και δεν είμαστε 20χρονα»... Αν θες να το δεις επαγγελματικά μάθε λοιπόν ότι πολλές επιχειρήσεις (πχ ΜΜΕ) βασίζουν την επικοινωνία και κυρίως την διαφήμιση τους σε Messenger, Facebook, Facebook at Work, Pages Manager κτλ κτλ... Η διαφήμιση στο Facebook είναι τεράστια υπόθεση με μικρό κόστος και όλοι έχουν στραφεί εκεί... Να το δεις και επαγγελματικά λοιπόν... Εγω καταλαβαίνω ότι κάθε ηλικια εχει διαφορετικα ενδιαφεροντα.(Τα ανηψια μου μου ζητησαν android γιατι τα windows δεν εχουν snapchat καπως ετσι το λενε. Τους πηρα.) Εσυ γιατι δεν το καταλαβαίνεις.? Αυτό που για σενα είναι πρόβλημα για αλλους δεν είναι. Δεν μιλησε κανενας για επαγγελματιες . Ειδοποιήσεις από facebook δεν θελω βιντεοκληση και μηνυματα εχω το skype. Συνδεση με επαφες στο facebook για ποιο λογο? φιλικα παντα Και κατι τελευταιο . Η εφαρμογή του facebook οσο καιρο την ειχα στο 640 μια χαρα δουλευε. Edited October 9, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Μα αυτό σου εξηγώ... Το Facebook πλέον έχει εισχωρήσει τόσο στις ζωές μας που δεν έχει να κάνει με την ηλικία... Το δεν είμαστε όλοι 20χρονα που λες δεν ισχύει... Επίσης με την δικιά σου λογική ας καταργήσουμε τελείως τις εφαρμογές και ας έχουμε μόνο ένα browser... Το βασικό πλεονέκτημα όλων των εφαρμογών είναι optimized για touch και οθόνες 4-6"... Αυτό σε ελάχιστα mobile sites θα βρεις... Και αυτά τα δύο στοιχεία είναι που θα σου γλιτώνουν χρόνο από την καθημερινότητα σου, κάτι το οποίο είναι και ο σκοπός των smartphones... Τα ίδια έλεγαν κάποιοι για την εφαρμογή της Πειραιώς. Ότι μπαίνω από τον browser κτλ... Την στιγμή που η εφαρμογή αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα και έχεις κάνει log in σε δύο δευτερόλεπτα... Αυτό σαν παράδειγμα... Σε κάθε κατηγορία είναι πολλά τα παραδείγματα γιατί οι εφαρμογές είναι καλύτερες από τον browser πάντα... Ας είναι και αχρείαστες στο 1% σαν εσένα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ειδικά στην περίπτωση του facebook το mobile site εχει καλη σχεδιαση και πιστευω καλυπτει σημαντικο ποσοστο των χρηστων χωρις να χρειαστει να βαλουν τις δυο βαριές εφαρμογές. Ουτε στο ταμπλετ τις χρησιμοποιώ γιατι εύρισκα σε τυχαια διαστηματα να κολανε τα services και να τραβανε μπαταρια. Προσωπικα μου εδεσε τα χερια η αποφαση να επιβαλουν να μην μπορω να δω τα μηνυματα απο τον chrome γιατι δεν μου παρειχαν καποιο σημαντικο πλεονεκτημα που να αντισταθμιζει την μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Για αλλες εφαρμογες δεν εχω αντίρρηση οτι πλεονεκτούν αν χρειαζεσαι τις συγκεκριμενες υπηρεσιες να τις δουλευεις στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Η απάντηση στην ερώτηση γιατί να έχουμε εφαρμογή και για να μην μπαίνουμε από τον Browser είναι λογικά ερώτηση πάλι. Γιατί έχεις smartphone? Τα είπαν τα παιδιά παραπάνω,δεν θα το αναλύσω άλλο,αλλά τέτοια ερωτήματα τα κάνουμε καθαρά φορώντας παρωπίδες. Προχωράει η τεχνολογία παίδες... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 χωρίς να θέλω να προσβάλω όμως το θεωρώ γελοίο να πει κάποιος ότι είμαστε μια χαρά γιατί τα κάνουμε όλα από browser και εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν χρειάζονται εφαρμογές. Τότε ας μην πάρουμε καν smartphone και κρατάμε τα παλιά κινητά με browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δεν υπαρχει θεμα προσβολης. Το καλο οταν δεν χρωστας χρηματα σε καποιον ειναι οτι μπορεις να αγνοησεις τελειως την γνωμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γιατί να αγνοείς κάποιον ο οποίος λέει την γνώμη του και την στηρίζει με πολύ δυνατά επιχειρήματα, είπαμε και συμφωνούμε όλοι.... Πολύ καλό λειτουργικό τα WP αλλά δυστυχώς στις εφαρμογές υστερεί, και όχι μόνο υστερεί αλλά δεν θα φτάσει ποτέ το android. Τώρα όσον αφορά το λειτουργικό καθ' αυτού πιστεύω τα όποια προβλήματα υπάρχουν, και υπάρχουν γιατί τα έχω κι εγώ, θα τα στρώσουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Το θα όμως φίλε μου, το σπύραν και δεν φύτρωσε, λένε... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 χωρίς να θέλω να προσβάλω όμως το θεωρώ γελοίο να πει κάποιος ότι είμαστε μια χαρά γιατί τα κάνουμε όλα από browser και εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν χρειάζονται εφαρμογές. Τότε ας μην πάρουμε καν smartphone και κρατάμε τα παλιά κινητά με browser. Εννοείται πως χρειάζονται οι εφαρμογές. Μη λέμε ότι θέλουμε. Απλά μερικές φορές ξεφεύγουμε. Και σου λέω με σιγουριά ότι οι περισσότερες που κατεβάζουμε (σε οποιαδήποτε λειτουργικό) δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts