Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Messenger: αν πάω να ψάξω μια παλιά συνομιλία (Φλεβάρη), γύρω στο Μάι - Ιούνιο με πετάει και το ίδιο γίνεται όταν ψάχνω για φωτογραφίες σε μια συνομιλία.

Instagram: εδώ και μια βδομάδα, στο tile, μου εμφανίζει συνεχώς ειδοποιήσεις που έχω ήδη δει (πχ ο τάδε από το Facebook είναι στο Insta ή το τάδε θέλει να σας ακολουθήσει). Το έχω κάνει unpin και ξανά pin και τίποτα.

Καμία ιδέα για αυτά; Είναι δικά μου προβλήματα ή είναι γενικά θέματα; (εννοείται ότι SR και reinstall έχω κάνει).

Messenger κανένα θέμα. Πάω όσο πίσω θέλω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο Instagram κολλάνε και σε μένα κάποιες ενημερώσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό το πράγμα με τις κολλημένες ειδοποιήσεις να δούμε πότε θα το διορθώσει η Microsoft... Από τα 8 υπάρχει....

Εδώ είναι θέμα εφαρμογών νομίζω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς και σε μένα το ίδιο κάνει,εννοείται ότι την έχω βγάλει και παλι(δηλαδή την βάζω και βγάζω με κάθε αναβάθμιση).Ανοίγει απελπιστικά αργά και σέρνεται,640ds.Το δουλεύω από τον edge,πολύ πολύ καλύτερα.Το ίδιο και ο μεσεντζερ,αργεί να ανοίξει,μετά είναι καλά μόνο που κάπου κάπου χάνει την υπόδειξη των λέξεων.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δουλεύει άψογα σε 950. Δοκίμασε να ξαναστήσεις την εφαρμογή. Φαντάζεσαι πως αν λειτουργούσε έτσι όπως λες, δε θα την ανέβαζαν καν στο store..

αν χρειάζεται 3gb ram για να τρέχει νερό,η απογοήτευση κρύβεται στην εφαρμογή και όχι στις πιο φτηνές συσκευές.

Xiaomi 12 Pro

Το facebook ειναι βαρυ για τις μικρες συσκευες ετσι οπως το εχουν φτιαξει. Τρεχει καλα στο pc που τους ενδιαφερει, το τρεχουν σχετικα καλα τα lumia 930 και 950, και οι συσκευες με 1gb αγκομαχουν. Οποτε αναγκαστικα ή υπομενουμε την καθυστερηση μεχρι να κανουν τις βελτιστοποιησεις και να το ψιλοστρωσουν ή βαζεις την παλια εφαρμογη.

Πριν αναφέρθηκε ότι στο 640xl ανοίγει σε 6 δευτερόλεπτα. Στο lumia 950 ανοίγει σε 4. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τώρα αν σε κάποιος συνεχίζει να ανοίγει σε 15 δευτερόλεπτα κάτι άλλο φταίει.

Πριν αναφέρθηκε ότι στο 640xl ανοίγει σε 6 δευτερόλεπτα. Στο lumia 950 ανοίγει σε 4. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τώρα αν σε κάποιος συνεχίζει να ανοίγει σε 15 δευτερόλεπτα κάτι άλλο φταίει.

εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει και πολύ αν ανοίγει σε 5,10,15 δευτερόλεπτα,με χαλάει που δεν έχουν φτιάξει βασικά θέματα οπως να έχει διάφανο πλακάκι,να το βάλεις στην οθόνη κλειδώματος. αλλά έτσι όπως τα έκανε η MS με τα τελευταία νέα χλωμό το κόβω να ασχοληθούν πλέον με της εφαρμογές.

Το facebook ειναι βαρυ για τις μικρες συσκευες ετσι οπως το εχουν φτιαξει. Τρεχει καλα στο pc που τους ενδιαφερει, το τρεχουν σχετικα καλα τα lumia 930 και 950, και οι συσκευες με 1gb αγκομαχουν. Οποτε αναγκαστικα ή υπομενουμε την καθυστερηση μεχρι να κανουν τις βελτιστοποιησεις και να το ψιλοστρωσουν ή βαζεις την παλια εφαρμογη.

Την παλια fb εφαρμογη εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να την βρω.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου;

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Την παλια fb εφαρμογη εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να την βρω.Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου;

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhv5g

Αν δεν σε αφηνει να την κατεβασεις απο το λινκ πιθανον χρειαζεται να απεγκαταστησεις την καινουργια

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhv5g

Αν δεν σε αφηνει να την κατεβασεις απο το λινκ πιθανον χρειαζεται να απεγκαταστησεις την καινουργια

Σ' ευχαριστώ για το λινκ,απο το μαρκετ δεν με αφήνει να την κατεβάσω,αν και δεν έχω άλλη εφαρμογή fb,απο της μικροσοφτ το λινκ λέει ότι η εφαρμογή αυτη δεν λειτουργεί σε αυτη την συσκευή.

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ και ο αδερφός μου έχει το ίδιο κινητό,από το ίδιο μαγαζί,αυτός έχει το fb το παλιό και εγώ δεν μπορώ να το έχω,ενώ πριν απο καποιες μέρες το είχα και εγω.

Παιδιά κι εγώ απεγκατεστησα το fb και το ξαναπέρασα, αλλά πάλι με πετούσε.

Κατεβάστε το beta, κάντε επανεκκίνηση συσκευής και εστρωσε! Μέχρι στιγμής δεν με πέταξε πάντως!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εδώ είναι θέμα εφαρμογών νομίζω.

Βασικά και εφαρμογών και Microsoft. Εφαρμογών, που είναι έτσι όπως είναι, Microsoft, που δεν πιέζει για κάτι καλύτερο (os και apps). Ειδικά τώρα που θα ασχολείται και λιγότερο με τα smartphones, δε βλέπω βελτίωση ή μέλλον...

Huawei Nova 5T

Τεχνικά δεν μπορεί να μείνει πίσω το mobile γιατί έχει πλέον την ίδια αρχιτεκτονική με το desktop και οι βελτιώσεις του ενός κληρονομούνται και από το άλλο. Ο μόνος "κίνδυνος" είναι κάποια apps στυλ facebook να μην δίνουν τόσο βάση στο πόσο καλά τρέχουν σε συσκευές με snapdragon 200 - 400 γιατί δεν τους ενοχλεί από την στιγμή που τρέχουν καλά στο 95% των συσκευών που μπορούν να τα εγκαταστήσουν, δηλαδή τα desktops και high end phones. Εφαρμογές θα δεις εγγυημένα περισσότερες στο store από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία των mobiles (ποιος θα καθόταν να φτιάξει εφαρμογή ελέγχου Arduino boards μόνο για το mobile πχ). Επίσης αυτό που θα δεις είναι να μπορούν να κοτσάρουν εύκολα δυνατότητες που θα βάλουν στο desktop όπως το holographic API ΚΑΙ στα τηλέφωνα όταν βγουν συσκευές με επαρκή επεξεργαστική ισχύ κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν με την παλιά αρχιτεκτονική γιατί θα έπρεπε να ξαναγράψουν όλο το λειτουργικό από την αρχή.

Τεχνικά δεν μπορεί να μείνει πίσω το mobile γιατί έχει πλέον την ίδια αρχιτεκτονική με το desktop και οι βελτιώσεις του ενός κληρονομούνται και από το άλλο. Ο μόνος "κίνδυνος" είναι κάποια apps στυλ facebook να μην δίνουν τόσο βάση στο πόσο καλά τρέχουν σε συσκευές με snapdragon 200 - 400 γιατί δεν τους ενοχλεί από την στιγμή που τρέχουν καλά στο 95% των συσκευών που μπορούν να τα εγκαταστήσουν, δηλαδή τα desktops και high end phones. Εφαρμογές θα δεις εγγυημένα περισσότερες στο store από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία των mobiles (ποιος θα καθόταν να φτιάξει εφαρμογή ελέγχου Arduino boards μόνο για το mobile πχ). Επίσης αυτό που θα δεις είναι να μπορούν να κοτσάρουν εύκολα δυνατότητες που θα βάλουν στο desktop όπως το holographic API ΚΑΙ στα τηλέφωνα όταν βγουν συσκευές με επαρκή επεξεργαστική ισχύ κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν με την παλιά αρχιτεκτονική γιατί θα έπρεπε να ξαναγράψουν όλο το λειτουργικό από την αρχή.

Τεχνικά δε μπορεί να μείνει πίσω, όπως γράφεις, αλλά μια χαρά μπορεί να το "αφήσει" πίσω η MS. Δε θα είναι και η πρώτη φορά...

Περισσότερες εφαρμογές... Που θα λειτουργούν σωστά μόνο σε συσκευές τύπου 950, αφού τα πιο δυνατά specs τους θα καλύπτουν τα όποια λάθη υπάρχουν σε αυτές, και που βγάζουν σε μάτια σε πιο αδύναμες συσκευές... Αν τους ενδιαφέρει μόνο το desktop, ας μείνουν εκεί, αφού δε μπορούν να είναι πουθενά αλλού καλοί.. Πολύ κούρασαν τόσα χρόνια...

Υποτίθεται ότι με τα 8 έγραψαν το λειτουργικό από την αρχή... Αλλά ούτε με αυτό κατάφεραν κάτι...

Και τώρα θα εστιάσουν στις "premium" πλαστικές συσκευές; Αυτό θα είναι ωραίο να το παρακολουθεί κανείς....

P.S.1: Δε βλέπω να κυκλοφορούν άλλες Lumia συσκευές.... Και όχι λόγω κυκλοφορίας του υποτιθέμενου Surface...

P.S.2: Αν το μέλλον των WM θα είναι συσκευές τύπου NuAns (400$ για 2gb/16gb), δε βλέπω να κρατάει και πολύ....

Huawei Nova 5T

Σαν να μας λες ότι σε λιγο καιρο εμείς που έχουμε snapdragon 200/400 θα είναι πλέον άχρηστες οι συσκευές! Όπως ο S4 που δεν σήκωνε τα 10αρια; :worry:

Σαν να μας λες ότι σε λιγο καιρο εμείς που έχουμε snapdragon 200/400 θα είναι πλέον άχρηστες οι συσκευές! Όπως ο S4 που δεν σήκωνε τα 10αρια; :worry:

Αυτό εννοείται ότι θα γίνει, evris... Θέλουν να σπρώξουν "ευγενικά" τον κόσμο να αγοράζει μόνο high-end συσκευές. Μόνο που, η αγορά χωράει μόνο μία Apple....

Huawei Nova 5T

Αυτό προς το παρόν (να είναι αργές) όμως ισχύει για μικρή μειοψηφία των εφαρμογών (αυτές του facebook). Το Netflix, Deezer, Twitter, DropBox, viber, skype, μια ντουζίνα youtube clients, εφαρμογές για podcasts , εφαρμογές για σαιτ φωτογραφιών τύπου 500px και γενικά ότι καλύπτει την μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών οι οποίες βγήκαν με τα καινούργια API των 10 πρωταρχικά για desktop τρέχουν άψογα στις μικρές συσκευές. Οπότε συζητάμε μόνιμα για τις 3 αυτές εφαρμογές και πόσο χάλια είναι που ανοίγω τον browser για να δω το facebook.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λέω απλά ότι υπάρχει και η περίπτωση κάποια εφαρμογή για ειδικούς λόγους να μην τρέχει καλά σε κάποιες συσκευές. Δεν εννοώ ότι θα είναι άχρηστες οι συσκευές και η πλειοψηφία των εφαρμογών θα έχουν οποιοδήποτε θέμα.

Edited by georgb

Για Facebook κατεβαστε τη beta. Με μια επανεκκίνηση δουλεύει μια χαρά. Μέχρι στιγμής...

Το έγραψα και στις προτάσεις, δεν το είδε κανείς όμως...

Αυτό εννοείται ότι θα γίνει, evris... Θέλουν να σπρώξουν "ευγενικά" τον κόσμο να αγοράζει μόνο high-end συσκευές. Μόνο που, η αγορά χωράει μόνο μία Apple....

Εδώ είσαι λάθος. Βλέπεις πχ στα ταμπλετ που εφαρμοζει την ίδια τακτική να κυκλοφορούν μόνο high end συσκευές??? Ή μήπως οι συσκευές που ανακοινώθηκαν από τους νεοεισερχόμενους κατασκευαστές είναι τέτοιες (πλην της Alcatel νομίζω). Μη μπερδεύεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τεχνικά δε μπορεί να μείνει πίσω, όπως γράφεις, αλλά μια χαρά μπορεί να το "αφήσει" πίσω η MS. Δε θα είναι και η πρώτη φορά...

Περισσότερες εφαρμογές... Που θα λειτουργούν σωστά μόνο σε συσκευές τύπου 950, αφού τα πιο δυνατά specs τους θα καλύπτουν τα όποια λάθη υπάρχουν σε αυτές, και που βγάζουν σε μάτια σε πιο αδύναμες συσκευές... Αν τους ενδιαφέρει μόνο το desktop, ας μείνουν εκεί, αφού δε μπορούν να είναι πουθενά αλλού καλοί.. Πολύ κούρασαν τόσα χρόνια...

Υποτίθεται ότι με τα 8 έγραψαν το λειτουργικό από την αρχή... Αλλά ούτε με αυτό κατάφεραν κάτι...

Και τώρα θα εστιάσουν στις "premium" πλαστικές συσκευές; Αυτό θα είναι ωραίο να το παρακολουθεί κανείς....

P.S.1: Δε βλέπω να κυκλοφορούν άλλες Lumia συσκευές.... Και όχι λόγω κυκλοφορίας του υποτιθέμενου Surface...

P.S.2: Αν το μέλλον των WM θα είναι συσκευές τύπου NuAns (400$ για 2gb/16gb), δε βλέπω να κρατάει και πολύ....

1. Ξέχασε τα 8, ή τα 7 κλπ. Εδώ μιλάμε για ένα λειτουργικό (pc και mobile). Δεν χρειάζεται καν έξτρα πορους.

2. Αν οι εφαρμογές σέρνονται δεν είναι δική της ευθύνη. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. ΠΧ στο desktop το Facebook σέρνεται (i3, 8gb ram)

3. Μη περιμένεις premium πλαστική συσκευή. Αν θέλεις βάζουμε κι ένα δημόσιο στοίχημα ότι το Surface θα είναι ποιοτικότατο (προσωπικά μου είναι αδιάφορο).

4. Θεωρώ τραγικό κάποιος να κουράζεται και μαλιστα για χρονια με μια εταιρία). Τόσες επιλογές υπάρχουν, γιατί να το κάνει?

Παιδιά κι εγώ απεγκατεστησα το fb και το ξαναπέρασα, αλλά πάλι με πετούσε.

Κατεβάστε το beta, κάντε επανεκκίνηση συσκευής και εστρωσε! Μέχρι στιγμής δεν με πέταξε πάντως!

Τι έκδοση ειναι το beta? Το βλέπεις στο store στις πρόσφατες ενημερώσεις

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τι έκδοση ειναι το beta? Το βλέπεις στο store στις πρόσφατες ενημερώσεις

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Είναι παλιότερη. Πρέπει να σταμάτησε εκεί που ξεκίνησε η επίσημη. Την έβαλα και την έβγαλα

@georgb

Ξέχασα να κάνω παράθεση το post σου.

Με τόσα προβλήματα που γράφονται συνεχώς στο myphone μόνο, δεν το λες και άψογα.

Εδώ είσαι λάθος. Βλέπεις πχ στα ταμπλετ που εφαρμοζει την ίδια τακτική να κυκλοφορούν μόνο high end συσκευές??? Ή μήπως οι συσκευές που ανακοινώθηκαν από τους νεοεισερχόμενους κατασκευαστές είναι τέτοιες (πλην της Alcatel νομίζω). Μη μπερδεύεσαι.

Δεν ξέρω. Με tablet ειδικά δεν ασχολούμαι, γιατί δε μπορώ να βρω λόγο ύπαρξής τους δεν καθημερινότητά μου. Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Δεν μιλάς στον αέρα.

1. Ξέχασε τα 8, ή τα 7 κλπ. Εδώ μιλάμε για ένα λειτουργικό (pc και mobile). Δεν χρειάζεται καν έξτρα πορους.

2. Αν οι εφαρμογές σέρνονται δεν είναι δική της ευθύνη. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. ΠΧ στο desktop το Facebook σέρνεται (i3, 8gb ram)

3. Μη περιμένεις premium πλαστική συσκευή. Αν θέλεις βάζουμε κι ένα δημόσιο στοίχημα ότι το Surface θα είναι ποιοτικότατο (προσωπικά μου είναι αδιάφορο).

4. Θεωρώ τραγικό κάποιος να κουράζεται και μαλιστα για χρονια με μια εταιρία). Τόσες επιλογές υπάρχουν, γιατί να το κάνει?

1. Δε μπορώ να τα ξεχάσω, γιατί μου τα θυμίζουν τα προβλήματα που παραμένουν. :lol:

2. Και στο desktop σέρνεται; Τόσο καλή δουλειά.... (δεν έχω 10 στο laptop μου).

3. Να βάλουμε, αλλά δεν έχω πολλά λεφτά. Και να ξέρεις, θα αργήσουμε πολύ να το εξαργυρώσουμε. :lol:

4. Κουράζομαι ή καλύτερα κουραζόμουν, γιατί μου αρέσει το λειτουργικό. Αλλά, αντί να το βελτιώνει η Microsoft, το κάνει όλο και χειρότερο. Αν είναι να χρειάζονται 3gb ram, για να λειτουργούν καλά τα wm, τότε κάτι είναι πολύ λάθος...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Πολύ πίσω δυστυχώς τα wm. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονη μου γίνεται η ιδέα να το παρατήσω το λειτουργικό.

Σήμερα χρονομέτρησα πόσην ώρα θέλει το 550 μου να ανοίξει τη Facebook app αμέσως μεΤά από restart. Aπάντηση: 28''.

Και το καλλίτερο; Η εφαρμογή κόλλησε και με γύρισε στην αρχική οθόνη.

Απογοήτευση δυστυχώς.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

Πολύ πίσω δυστυχώς τα wm. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο έντονη μου γίνεται η ιδέα να το παρατήσω το λειτουργικό.

Σήμερα χρονομέτρησα πόσην ώρα θέλει το 550 μου να ανοίξει τη Facebook app αμέσως μεΤά από restart. Aπάντηση: 28''.

Και το καλλίτερο; Η εφαρμογή κόλλησε και με γύρισε στην αρχική οθόνη.

Απογοήτευση δυστυχώς.

Φιλε μου κανεις παραπονα για το λειτουργικο ενώ εισαι στο fastring.?

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών