evris2013 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 To mytube ενημέρωσε ο άνθρωπος οτι θα το φτιάξει ,ήδη ασχολείται με αυτο γράφει οποτε λογικά δεν θα εχεις θεμα.Για το αλλο δεν εχω την εφαρμογή αλλα υποθέτω οτι θα γινει το ιδιο αν δεν την έχουν παρατημένη... Όχι το Awesome tube δεν το έχουν παρατημένο. Ίσα ίσα που έκανε και 3-4 ενημερώσεις προηγουμένως. Απλά μέχρι χθες έπαιζε κανονικά και σήμερα το πρωί ούτε άνοιγε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 To mytube ενημέρωσε ο άνθρωπος οτι θα το φτιάξει ,ήδη ασχολείται με αυτο γράφει οποτε λογικά δεν θα εχεις θεμα.Για το αλλο δεν εχω την εφαρμογή αλλα υποθέτω οτι θα γινει το ιδιο αν δεν την έχουν παρατημένη... Πήρε χθες Update το mytube! Διορθώθηκαν τα προβλήματα αναπαραγωγής. Yeah! Σήμερα μου ήρθαν τα Update της σουίτας του Office (κλασσικά Update μετά -ή πρίν- από κάθε Update του OS) Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 (edited) Πήρε χθες Update το mytube! Διορθώθηκαν τα προβλήματα αναπαραγωγής. Yeah! Σήμερα μου ήρθαν τα Update της σουίτας του Office (κλασσικά Update μετά -ή πρίν- από κάθε Update του OS) Προστέθηκε υποστήριξη timeline: https://mspoweruser.com/office-mobile-apps-for-windows-10-updated-with-timeline-support/ To YouTube τελευταία πραγματοποιεί συνεχείς αλλαγές, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται τρίτες εφαρμογές (σε οποιαδήποτε πλατφόρμα) που δε χρησιμοποιούν το api της Google (λόγω περιορισμού χρήσης δεδομένων). Οπότε χρειάζεται χρόνος για να περάσουν οι αλλαγές στις εφαρμογές (διόρθωση, ανέβασμα νέας έκδοσης, πιστοποίηση) Edited November 14, 2018 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarthaK Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα με windows μπορειτε να κανετε κλησεις και βιντεοκλησεις απο μεσσεντζερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Οχι δεν μπορεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το πλακάκι του Καιρού με την τελευταία αναβάθμιση σας λειτουργεί, γιατί σε μένα σταμάτησε να το ανανεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το πλακάκι του Καιρού με την τελευταία αναβάθμιση σας λειτουργεί, γιατί σε μένα σταμάτησε να το ανανεώνει. Είχε σταματήσει. Με soft reset έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Είχε σταματήσει. Με soft reset έφτιαξε. Μπα ούτε με soft ούτε με επανεγκατάσταση λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το τσέκαρα ξανά. Έχει bug. Μόλις ανοίγεις την εφαρμογή σταματάει να λειτουργεί (εντελώς). Με επανεκκίνηση (down volume button + power button) ξεκινάει να ανανεώνεται. Αν ξαναμπείς στην εφαρμογή σταματάει. Δεν το είχα παρατηρήσει, γιατί σπάνια ανοίγω την εφαρμογή, αφού το live tile μου δίνει τις πληροφορίες που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το τσέκαρα ξανά. Έχει bug. Μόλις ανοίγεις την εφαρμογή σταματάει να λειτουργεί (εντελώς). Με επανεκκίνηση (down volume button + power button) ξεκινάει να ανανεώνεται. Αν ξαναμπείς στην εφαρμογή σταματάει. Δεν το είχα παρατηρήσει, γιατί σπάνια ανοίγω την εφαρμογή, αφού το live tile μου δίνει τις πληροφορίες που θέλω. Μπα σταμάτησε τελείως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Μάλλον θέλει ενημέρωση η εφαρμογή... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους! Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή "απεργίες";Σ' εμένα έχει κολλήσει και δεν ανανεώνει δεδομένα. Εκτός κι αν μας χαιρέτησε κι αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 δεν ξερω που να το ρωτησω οποτε ειπα να το βαλω εδω. επειδη θορυβηθηκα με καποιες περιπτωσεις κλοπων κινητων που ακουσα, ειπα λιγο να το ψαξω. θελω σε περιπτωση κλοπης να μπορουν να σβηστουν τα παντα απομακρυσμενα. ή ο κλεφτης να μην εχει access και στην καρτα μνημης αλλα και στα αρχεια του κινητου. τα αρχεια του κινητου, μπορουμε να τα εχουμε διασφαλισμενα, αν βαλουμε καποιο κλειδωμα? η ιριδα ειναι καλη ή προτεινετε καποαι αλλη εφαρμογη? και ποια? προφανως θελω ακομα και αν συνδεσουν το κινητο στο πισι να μην μπορει να παρει ο αλλος αρχεια αν δεν βαλει τον κωδικο ή δεν δει ιριδα το κινητο (εχω το 950) . οσον αφορα την καρτα τι κανουμε? εχω πχ μεσα συγκεκριμενα αρχεια που θελω να ειναι ασφαλη. βαζουμε καποιο προγραμμα να τα κανει πχ αορατα? αλλα αν ο μαγκας βαλει την καρτα στο πισι δεν θα τα δει τα αρχεια? θα ηθελα να ειναι κλειδωμενα ακομα και αν βαλει την καρτα στο πισι... απομακρυσμενο φορματ σε ολα μπορει να γινει? χλωμο φανταζομαι αλλα.... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) θελω σε περιπτωση κλοπης να μπορουν να σβηστουν τα παντα απομακρυσμενα. Γίνεται από εδώ: https://account.microsoft.com/devices/, αλλά χρειάζεται η συσκευή να είναι ενεργοποιημένη και με σύνδεση στο νετ. Διάβασε εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/help/11579 η ιριδα ειναι καλη ή προτεινετε καποαι αλλη εφαρμογη? και ποια? Αν δεν έχει παραβιαστεί (κάποιο bug ή κάποια δυσλειτουργία) καλή είναι. Δεν έχω ενημέρωση για το αντίθετο. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο pin δύσκολο να μπει κάποιος στη διαδικασία να ασχοληθεί. προφανως θελω ακομα και αν συνδεσουν το κινητο στο πισι να μην μπορει να παρει ο αλλος αρχεια αν δεν βαλει τον κωδικο ή δεν δει ιριδα το κινητο (εχω το 950) η κρυπτογράφηση συσκευής (device encryption) είναι ενεργοποιημένη (προεπιλογή). Τσέκαρε για τη συσκευή σου. settings -> update & security -> device encryption (1η επιλογή) . οσον αφορα την καρτα τι κανουμε? εχω πχ μεσα συγκεκριμενα αρχεια που θελω να ειναι ασφαλη. βαζουμε καποιο προγραμμα να τα κανει πχ αορατα? αλλα αν ο μαγκας βαλει την καρτα στο πισι δεν θα τα δει τα αρχεια? θα ηθελα να ειναι κλειδωμενα ακομα και αν βαλει την καρτα στο πισι… η δεύτερη επιλογή (settings -> update & security -> device encryption ) αφορά την sd κάρτα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις κρυπτογράφηση και στην sd κάρτα. Αλλά... Μην ξεχάσεις να την απενεργοποιήσεις αν χρειάζεται να κάνεις reset στη συσκευή. Κάπου είχα διαβάσει ότι δε θα διαβάζονται τα αρχεία σου μετά το reset. Ρίξε μια ματιά στο net επί του θέματος. Για καλό και για κακό, καλό είναι να κρατάς κάπου backup (για κάποια δεδομένα που χρειάζεσαι). απομακρυσμενο φορματ σε ολα μπορει να γινει? χλωμο φανταζομαι αλλα.... νομίζω το block/erase αφορά τα δεδομένα στη συσκευή και όχι αυτά της sd κάρτας. Edited February 8, 2019 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Γίνεται από εδώ: https://account.microsoft.com/devices/, αλλά χρειάζεται η συσκευή να είναι ενεργοποιημένη και με σύνδεση στο νετ. Διάβασε εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/help/11579 Αν δεν έχει παραβιαστεί (κάποιο bug ή κάποια δυσλειτουργία) καλή είναι. Δεν έχω ενημέρωση για το αντίθετο. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο pin δύσκολο να μπει κάποιος στη διαδικασία να ασχοληθεί. η κρυπτογράφηση συσκευής (device encryption) είναι ενεργοποιημένη (προεπιλογή). Τσέκαρε για τη συσκευή σου. settings -> update & security -> device encryption (1η επιλογή) η δεύτερη επιλογή (settings -> update & security -> device encryption ) αφορά την sd κάρτα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις κρυπτογράφηση και στην sd κάρτα. Αλλά... Μην ξεχάσεις να την απενεργοποιήσεις αν χρειάζεται να κάνεις reset στη συσκευή. Κάπου είχα διαβάσει ότι δε θα διαβάζονται τα αρχεία σου μετά το reset. Ρίξε μια ματιά στο net επί του θέματος. Για καλό και για κακό, καλό είναι να κρατάς κάπου backup (για κάποια δεδομένα που χρειάζεσαι). νομίζω το block/erase αφορά τα δεδομένα στη συσκευή και όχι αυτά της sd κάρτας. φιλε σε ευχαριστω για ολα. θα ψαχτω αμεσα. να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 εχουμε καποια προταση για κλειδωμα φακελου στο κινητο (οχι στην καρτα μνημης), ετσι ωστε αν δεν εχεις τον κωδικο, να μην μπορεις να μπεις να δεις τον συγκεκριμενο φακελο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 σκεφτηκα για αρχη να περασω τα ευαισθητα αρχεια στην μνημη του κινητου. και για ευκολια, θελω να τα εχω σε εναν φακελο που θα εχει κωδικο ασφαλειας για να μπεις μεσα. υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 σκεφτηκα για αρχη να περασω τα ευαισθητα αρχεια στην μνημη του κινητου. και για ευκολια, θελω να τα εχω σε εναν φακελο που θα εχει κωδικο ασφαλειας για να μπεις μεσα. υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα? ευχαριστω πολυ Μπορείς να τα έχεις στο OneDrive. Αν δεν παραβιαστεί η συσκευή (που μάλλον δεν παραβιάζεται) τότε είσαι οκ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 (edited) Σε μένα γιατί ήρθαν μόνο τα 7 από τα 20 τραγούδια που έχω, στο OneDrive; :worry: Ενώ όταν τα αρχεία μου τα μετέφερα στο Android, στο Google Drive δεν πήγε ούτε ένα. Ενώ φωτογραφίες και βίντεο αποθηκεύτηκαν κανονικά όλα και στα δύο συννεφάκια αντίστοιχα! Πώς μπορώ να μεταφέρω τα υπόλοιπα 13 τραγούδια στο OneDrive;;; Το OneDrive το κατέβασα και στην Android συσκευή μου! Edited February 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Κάποιες εναλλακτικές για FB, Insta μετά το κλείσιμο των first party εφαρμογών http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23443_Facebook_on_Windows_10_Mobile_.php Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Κάποιες εναλλακτικές για FB, Insta μετά το κλείσιμο των first party εφαρμογών http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23443_Facebook_on_Windows_10_Mobile_.php Slimsocial for Facebook και socialbook δοκίμασε αν θες..νομιζω όμως πως με τον Edge έχεις και messanger Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Κάποιες εναλλακτικές για FB, Insta μετά το κλείσιμο των first party εφαρμογών http://allaboutwindowsphone.com/features/item/23443_Facebook_on_Windows_10_Mobile_.php Slimsocial for Facebook και socialbook δοκίμασε αν θες..νομιζω όμως πως με τον Edge έχεις και messanger 6tag για Instagram. Πολύ καλύτερο από τη μαμά εφαρμογή και με περισσότερες δυνατότητες. https://www.microsoft.com/el-gr/p/6tag/9wzdncrfhvxc?activetab=pivot:overviewtab Επίσης για Instagram καθώς και για άλλα πολλά (social, games, google maps, tools, κτλ) είναι το Appscope με εφαρμογές Progressive Web Apps (PWA): https://appsco.pe/ Περισσότερα για το Appscope έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Αφού δεν πήγε ο Μωάμεθ στο βουνό, πήγε το βουνό στο Μωάμεθ. Chromium σε ARM64 και πρώτη φορά σε windows phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Το 6tag είχε σταματήσει να αναβαθμίζεται πριν το Instagram. Όσο είχα το 950. Λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Αφού δεν πήγε ο Μωάμεθ στο βουνό, πήγε το βουνό στο Μωάμεθ. Chromium σε ARM64 και πρώτη φορά σε windows phone Όμορφες εξελίξεις Μάριε. Γενικά πάντως αυτή η χρονιά θα έχει "ζουμί" όπως και να'χει. ;) Το 6tag είχε σταματήσει να αναβαθμίζεται πριν το Instagram. Όσο είχα το 950. Λειτουργεί κανονικά; Ναι, κανονικά. Μια χαρά το δουλεύω εγώ. :) Edited April 8, 2019 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts