blackfox2k7 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Να ρωτήσω κάτι; Έχω τον Best Player, έκανα update την tv playlist και από 103 ή 96 [δεν θυμάμαι ακριβώς] κανάλια μένουν 3! Φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Φυσιολογικό:) Έχω ξεκινήσει αναβάθμιση και έκανα κάποιες δοκιμές. Ξανακάνε ανανέωση. Άλλαξα και αυτά που δε λειτουργούσαν. Προφανώς κάποια, ενδέχεται να μη λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Είμαι στην τελευταία έκδοση (production, όχι insider). Δεν καίγομαι κιόλας, αλλά το runtastic με βόλευε. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα Θα δοκιμάσω soft και βλέπουμε. https://www.windowscentral.com/runtastic-has-ceased-updates-its-windows-phone-apps Μάλλον δε θα το χρησιμοποίησεις στα windows mobile όπως τα ξέρουμε ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Εμένα έκανε πριν λίγο ενημέρωση μια χαρά Κι εμένα πριν λίγο κατέβηκε η ενημέρωση! Πριν 20 λεπτά δεν κατέβαινε! Δεν είδα καμιά αλλαγή στην ονομασία όμως. Σκέτο Store γράφει ακόμα! Το πλακίδιο έγινε ξανά δυναμικό, ενώ πριν ήταν παγωμένο στο σήμα του Store! Edited September 24, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 https://www.windowscentral.com/runtastic-has-ceased-updates-its-windows-phone-apps Μάλλον δε θα το χρησιμοποίησεις στα windows mobile όπως τα ξέρουμε ξανά... Αν ήταν μόνο η runtastic που δεν δουλεύει, θα το δεχόμουν ότι η εφαρμογή κατέβασε ρολά και τέλος. Αλλά, δεν είναι η μόνη αυτής της κατηγορίας. Είναι και η Run the map και ίσως κι άλλες. Αυτό είναι που με παραξενεύει. Και στο κάτω-κάτω, δούλευε μέχρι πριν λίγες βδομάδες και ας σταμάτησε ο dev να την ενημερώνει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λίγες εναλλακτικές ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμένα πριν λίγο κατέβηκε η ενημέρωση! Πριν 20 λεπτά δεν κατέβαινε! Δεν είδα καμιά αλλαγή στην ονομασία όμως. Σκέτο Store γράφει ακόμα! Το πλακίδιο έγινε ξανά δυναμικό, ενώ πριν ήταν παγωμένο στο σήμα του Store! Όντως, ξεκόλλησε. Έλα να ανοίγουμε σαμπάνιες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Αν ήταν μόνο η runtastic που δεν δουλεύει, θα το δεχόμουν ότι η εφαρμογή κατέβασε ρολά και τέλος. Αλλά, δεν είναι η μόνη αυτής της κατηγορίας. Είναι και η Run the map και ίσως κι άλλες. Αυτό είναι που με παραξενεύει. Και στο κάτω-κάτω, δούλευε μέχρι πριν λίγες βδομάδες και ας σταμάτησε ο dev να την ενημερώνει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λίγες εναλλακτικές ακόμα. Α τότε αλλάζει το θέμα. Δεν το "έχω" με το είδος. Αν είναι έτσι και με τις άλλες αντίστοιχες εφαρμογές τότε δε φταίει η runtastic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Λίγο άσχετο αλλά σήμερα μου ήρθε φλασιά. Θυμάστε πριν λίγο καιρό που δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στα μηνύματα του Fb μέσω Edge και μας έβγαινε το μήνυμα "κατεβάστε το Messenger για Windows" ??? Σήμερα παρατήρησα συνειδητά πως όλο αυτό σταμάτησε και πλέον έχω πρόσβαση στα μηνύματα *και* μέσω Edge. Προφανώς αυτό γίνεται εδώ και μέρες (στοίχημα να κράτησε μερικά 24ώρα η όλη ιστορία "κατεβάστε το Messenger"), απλά σήμερα το συνειδητοποίησα και είπα να το αναφέρω. Είπαμε, έχουμε και μία ηλικία :lol::lol: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Oh well.. εεεφαγαα το stooore να τ'αναζητάααωωωω σκίζω τα βουνάααα καιαι παντού ρωτάααωωωω Μήπως υπάρχει καμιά εφαρμογή όπως το "ηλεκτρονική γραμματεία" για να βλέπουμε καμιά βαθμολογία μαθήματος στο πανεπιστήμιο; Είναι η μοναδική πλέον εφαρμογή που μου απομένει για να μη λοξοκοιτάω το φθηνό ZTE ανδροειδές μου. :rolleyes: (όκ, ίσως και κάποια εφαρμογή για να βλέπω μέσω OBD2 τί κάνει τ'αμάξι αλλά δεν με καίει καθόλου αυτό τώρα) Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Είπαμε, έχουμε και μία ηλικία :lol::lol: Αυτό το καταλάβαμε από τον Ζαγοραιο που μας έβαλες στο άλλο νήμα......:lol: Παντως χρήσιμο αυτό για όσους έμειναν στα 8ρια και δεν έχουν messenger. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Απο την επομενη μέρα επανήλθε ο messenger μέσω του browser.Νομίζω όμως οτι το μνμ ελεγε οτι σε κάποιο χρονικό διάστημα -που δεν προσδιοριστηκε- στο μελλον θα κοπεί η πρόσβαση μέσω του browser.Προειδοποίηση δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Αυτό το καταλάβαμε από τον Ζαγοραιο που μας έβαλες στο άλλο νήμα......:lol: Παντως χρήσιμο αυτό για όσους έμειναν στα 8ρια και δεν έχουν messenger. :X Α ρε Ζαγοραίε μ'έκαψες και τώρα δε θα μπορώ να ρίχνω πιπίνια με το "έχω και Windows Phone, πάμε μια βόλτα?" :rolleyes: :lol: Απο την επομενη μέρα επανήλθε ο messenger μέσω του browser.Νομίζω όμως οτι το μνμ ελεγε οτι σε κάποιο χρονικό διάστημα -που δεν προσδιοριστηκε- στο μελλον θα κοπεί η πρόσβαση μέσω του browser.Προειδοποίηση δηλαδή... Αν και αμφιβάλλω για το κομμάτι της προειδοποίησης, όντως κρατώ μικρό καλάθι για το αν περάσαμε οριστικά τον κίνδυνο ή όχι στο θέμα "ή messenger ή gtfo".. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εγώ παντως ετσι το εξελαβα...ως προειδοποίησή,μακάρι να μην ισχύσει κ εχουμε θέμα...δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε αλλα θυμάμαι οτι έγραφε κατι τετοιο"σύντομα δεν θα μπορείτε μα επικοινωνείτε ετσι χρησιμοποίηστε τον messenger".Ελπίζω να μην θυμάμαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εγώ παντως ετσι το εξελαβα...ως προειδοποίησή,μακάρι να μην ισχύσει κ εχουμε θέμα...δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε αλλα θυμάμαι οτι έγραφε κατι τετοιο"σύντομα δεν θα μπορείτε μα επικοινωνείτε ετσι χρησιμοποίηστε τον messenger".Ελπίζω να μην θυμάμαι καλα... Βασικά μόλις μισή μέρα κράτησε. Το απόγευμα μπορούσες και χωρίς Messenger να γράψεις μηνύματα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Σε λίγο θα δίνουν features με όρια χρόνου λειτουργίας και αν ξεφύγουν κι άλλο, με χρονοχρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Νωρίς το πρωί ενημερώνετε κανονικά η "μουσική groove" και γύρω στις 10 έρχεται η ενημέρωση του "outlook". Με τίποτα δεν κατέβαινε. Κάτι σαν το "store" προχθές δηλαδή. Ενώ προσπαθούσα αρκετές φορές, ξαφνικά έρχεται η εφαρμογή "ταινίες και τηλεόραση" για ενημέρωση. Η τελευταία κατεβαίνει κανονικά και το "outlook" έμεινε στη προσπάθεια! :( Τι γίνετε, γιατί δεν μπορούν να ενημερωθούν ορισμένες εφαρμογές τώρα τελευταία; :worry: Edited September 26, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σε λίγο θα δίνουν features με όρια χρόνου λειτουργίας και αν ξεφύγουν κι άλλο, με χρονοχρέωση... Μην το γελάς καθόλου. Έτσι θα γίνεται πλέον με όλες τις υπηρεσίες. Η ιδιοκτησία πλέον παύει να υφίσταται και τη θέση της την λαμβάνει η συνδρομή/ ενοίκιο. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή είναι στα "δωρεάν" γιατί αν κάτι πλέον σου προσφέρεται δωρεάν, το προιόν δεν είναι προιόν αλλά το προιόν είσαι εσύ και τα δεδομένα σου (Γειά σου Facebook.. για σένα μιλάω :p ) Νωρίς το πρωί ενημερώνετε κανονικά η "μουσική groove" και γύρω στις 10 έρχεται η ενημέρωση του "outlook". Με τίποτα δεν κατέβαινε. Κάτι σαν το "store" προχθές δηλαδή. Ενώ προσπαθούσα αρκετές φορές, ξαφνικά έρχεται η εφαρμογή "ταινίες και τηλεόραση" για ενημέρωση. Η τελευταία κατεβαίνει κανονικά και το "outlook" έμεινε στη προσπάθεια! :( Τι γίνετε, γιατί δεν μπορούν να ενημερωθούν ορισμένες εφαρμογές τώρα τελευταία; :worry: Στο laptop το είδα αυτό με το Outlook Αλληλογραφία που λες. Μάλλον παίζουν αλλαγές στη μεριά τους και έχουν τέτοια bugs. Προοίμιο καινούριας build? Βαριούνται να κάνουν καλή δουλειά? Μήπως κάτι αλλάζει ριζικά? θα δείξει! :ninja: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εμένα η Ms μου θυμίζει σε αντανακλαστικά και αντιλήψεις βαρύ ελληνικό δημόσιο... Δε μπορεί να κάνει τίποτα πια καλά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εμένα η Ms μου θυμίζει σε αντανακλαστικά και αντιλήψεις βαρύ ελληνικό δημόσιο... Δε μπορεί να κάνει τίποτα πια καλά Ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Ακόμα παλεύει με τα windows 10 και τα bugs. Ενώ στην αρχή μου άρεσαν, κάποια στιγμή με κούρασαν οι μαστροχαλαστές που έχει για προγραμματιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Η εφαρμογή της αλληλογραφίας έχει κολλήσει στην αναβάθμιση παντού, σε κινητό και υπολογιστή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Ακόμα παλεύει με τα windows 10 και τα bugs. Ενώ στην αρχή μου άρεσαν, κάποια στιγμή με κούρασαν οι μαστροχαλαστές που έχει για προγραμματιστές. Εδω και καιρό δεν παλεύει πλέον. Έχει πάει παρακάτω. Τι θα είναι το παρακάτω μένει να το δούμε. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εφαρμογή της αλληλογραφίας έχει κολλήσει στην αναβάθμιση παντού, σε κινητό και υπολογιστή Ναι, και στο pc μου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ακόμα και τώρα δεν κατεβαίνει το outlook!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε 550 και 635 τα Μουσική Groove και Ταινίες και τηλεόραση ενημερώθηκαν. Η Αλληλογραφία και στα δύο όχι, εννοείται πως φταίει η απέναντι μεριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε 550 και 635 τα Μουσική Groove και Ταινίες και τηλεόραση ενημερώθηκαν. Η Αλληλογραφία και στα δύο όχι, εννοείται πως φταίει η απέναντι μεριά... Ποιά είναι η απέναντι μεριά; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Ποιά είναι η απέναντι μεριά; :confused: To Μαγαζί (βλ. Store) της μαμάς MS. :lol: Update: Ενημερώθηκε και στα δύο τηλ/να σήμερα το πρωϊ η Αλληλογραφία. Edited September 28, 2017 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Oh well.. εεεφαγαα το stooore να τ'αναζητάααωωωω σκίζω τα βουνάααα καιαι παντού ρωτάααωωωω Εντάξει, έγραψες! :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts