duc Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 οχι φιλε δυστυχως. δεν τις εμφανιζει καν στη βιβλιοθηκη μου... Αν πας "Η βιβλιοθήκη μου" θα βρεις όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει στον λογαριασμό σου, προς το τέλος θα βρεις και εκείνες που δεν λειτουργούν στη συσκευή σου... Για τσέκαρε μήπως δεν λειτουργούν στα 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Εναλλακτικά για να μην βάλετε καμία εφαρμογή για αναζήτηση τραγουδιών δοκιμάστε την Cortana. Έχει κουμπί απευθείας, επάνω δεξιά. Μέχρι στιγμής είναι άψογη. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Αν πας "Η βιβλιοθήκη μου" θα βρεις όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει στον λογαριασμό σου, προς το τέλος θα βρεις και εκείνες που δεν λειτουργούν στη συσκευή σου... Για τσέκαρε μήπως δεν λειτουργούν στα 10. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην βιβλιοθήκη μου δεν εμφανίζει πάντα όλες τις εφαρμογές μου αλλά πολύ λιγότερες. Πρέπει να βγω και να ξαναμπώ για να τις εμφανίσει όλες. Αυτό δεν το κάνει πάντα. Κάτι τέτοιο θα έπαθε και ο φίλος πιο πάνω. Το τελευταίο καιρό όλο προβληματικά update η Microsoft. Με κούρασε πολύ όλη αυτή η κατάσταση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Προσπαθώ τρεις μέρες τώρα να κατεβάσω το world of tanks blitz και είναι απλά αδύνατο! Πάντα κολλάει. Δοκίμασε κανείς τώρα τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Εναλλακτικά για να μην βάλετε καμία εφαρμογή για αναζήτηση τραγουδιών δοκιμάστε την Cortana. Έχει κουμπί απευθείας, επάνω δεξιά. Μέχρι στιγμής είναι άψογη. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XLπως βρισκουμε την cortana δεν βλεπω τιποτα σε 640 lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 πως βρισκουμε την cortana δεν βλεπω τιποτα σε 640 lte Πρέπει να αλλάξεις γλώσσα και region σε Αγγλικά! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Όχι το region παιδια. Μόνο τη γλώσσα σε English US έχω και η Cortana βρίσκει κανονικά τραγούδια και μουσική(τουλάχιστον progressive house :) :) ). Επίσης, όταν έκανα επαναφορά μετά την CU είχα (κι έχω) το shazam κανονικά. Θεωρώ ότι είναι προεγκατεστημένο στη ROM του 950 μου γιατί ξέρω ότι έχει αποσυρθεί. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Με ποιο σκεπτικό απέσυραν το Shazam; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην βιβλιοθήκη μου δεν εμφανίζει πάντα όλες τις εφαρμογές μου αλλά πολύ λιγότερες. Πρέπει να βγω και να ξαναμπώ για να τις εμφανίσει όλες. Αυτό δεν το κάνει πάντα. Κάτι τέτοιο θα έπαθε και ο φίλος πιο πάνω. Το τελευταίο καιρό όλο προβληματικά update η Microsoft. Με κούρασε πολύ όλη αυτή η κατάσταση.οταν λες φιλε να βγεις και να ξαναμπεις? λογκιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 οταν λες φιλε να βγεις και να ξαναμπεις? λογκιν? Απλά κλείνεις την εφαρμογή του store και την ανοίγεις πάλι. Μου το έκανε αυτό 4-5 φορές και μου έλειπαν πολλές εφαρμογές από την βιβλιοθήκη μου. Τώρα είναι κανονικά μέχρι στιγμής. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Απλά κλείνεις την εφαρμογή του store και την ανοίγεις πάλι. Μου το έκανε αυτό 4-5 φορές και μου έλειπαν πολλές εφαρμογές από την βιβλιοθήκη μου. Τώρα είναι κανονικά μέχρι στιγμής.χμμμμ το χω κανει αλλα τιποτα. εδω λειπουν εφαρμογες που εχω αγορασει. τι να λεμε τωρα... τρελα.... σε ευχαριστω παντως φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) καλησπερα παιδια. θελω τη βοηθεια σας. τωρα που πηρα δικαρτο κινητο, θελω να εχω βαιμπερ και γουατσαπ, και στα 2 νουμερα. εστεισα τις εφαρμογες για το ενα νουμερο. αλλα δε βλεπω καποιο τροπο να προστεθει και το αλλο. υπαρχει τροπος? το μονο που σκεφτηκα, ειναι να χρησιμοποιω τις beta εφαρμογες τους. ομως δε μπορω να βρω τα λινκ. μπορει καποιος να τα δωσει? θα σας ημουν υποχρεος. αν υπαρχει αλλος τροπος θα ηθελα να τον ακουσω. ευχαριστω πολυ μετα απο ψαξιμο και πολλα λινκ που δεν δουλευαν, βρηκα το γουατσαπ μπετα, εδω http://www.windowscentral.com/whatsapp-beta-windows-phone-pushes-out-new-update αν εχεις καποιος για το βαιμπερ, ή εχει κανα αλλο κολπο... Edited May 14, 2017 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) καλησπερα παιδια. θελω τη βοηθεια σας. τωρα που πηρα δικαρτο κινητο, θελω να εχω βαιμπερ και γουατσαπ, και στα 2 νουμερα. εστεισα τις εφαρμογες για το ενα νουμερο. αλλα δε βλεπω καποιο τροπο να προστεθει και το αλλο. υπαρχει τροπος? το μονο που σκεφτηκα, ειναι να χρησιμοποιω τις beta εφαρμογες τους. ομως δε μπορω να βρω τα λινκ. μπορει καποιος να τα δωσει? θα σας ημουν υποχρεος. αν υπαρχει αλλος τροπος θα ηθελα να τον ακουσω. ευχαριστω πολυ μετα απο ψαξιμο και πολλα λινκ που δεν δουλευαν, βρηκα το γουατσαπ μπετα, εδω http://www.windowscentral.com/whatsapp-beta-windows-phone-pushes-out-new-update αν εχεις καποιος για το βαιμπερ, ή εχει κανα αλλο κολπο... Το Viber δεν έχει beta έκδοση δυστυχώς! Μόνο τα WhatsApp, Facebook και Messenger έχουν! Edit: Σήμερα το πρωί, μετά από 5 μέρες μου ενημέρωσε ξανά την εφαρμογή Geo Photo στην ίδια έκδοση (3.4.4.0), ενώ κράτησε στις πρόσφατες δραστηριότητες και την προηγούμενη ενημέρωση που έγινε πριν 5 μέρες! Παλιά δεν τις κρατούσε. Το περίεργο ειναι, γιατί ήρθε ξανά στην ίδια έκδοση!!!! Edit 2: Άκυρο. Διορθώθηκε στην έκδοση 3.4.5.0 μόνο του! Edited May 15, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) καλησπερα παιδια. θελω τη βοηθεια σας. τωρα που πηρα δικαρτο κινητο, θελω να εχω βαιμπερ και γουατσαπ, και στα 2 νουμερα. εστεισα τις εφαρμογες για το ενα νουμερο. αλλα δε βλεπω καποιο τροπο να προστεθει και το αλλο. υπαρχει τροπος? το μονο που σκεφτηκα, ειναι να χρησιμοποιω τις beta εφαρμογες τους. ομως δε μπορω να βρω τα λινκ. μπορει καποιος να τα δωσει? θα σας ημουν υποχρεος. αν υπαρχει αλλος τροπος θα ηθελα να τον ακουσω. ευχαριστω πολυ μετα απο ψαξιμο και πολλα λινκ που δεν δουλευαν, βρηκα το γουατσαπ μπετα, εδω http://www.windowscentral.com/whatsapp-beta-windows-phone-pushes-out-new-update αν εχεις καποιος για το βαιμπερ, ή εχει κανα αλλο κολπο... Αν έχεις δίκαρτο τηλέφωνο, δεν είναι και οι δυο always on; Εφόσον έχουν και διαφορετικό νούμερο, ποιό είναι το πρόβλημα; Αν είναι έτσι, γιατί χρειάζεσαι να ενεργοποιήσεις τις εφαρμογές αυτές και για τα δύο νούμερα; Δεν ξέρω, ρωτάω, δεν είχα ποτέ δίκαρτο τηλέφωνο. Μια απο τις λίγες εφαρμογές που δουλέυουν κανονικά είναι το telegram, αλλά την χρησιμοποιούν ελάχιστοι. Είναι όμως κορυφαία. Την έχω σε δυο τηλέφωνα που έχουν sim με το ίδιο νούμερο. Edited May 15, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εγώ κατάλαβα τι εννοεί ο άνθρωπος. Θέλει σε ένα κινητό να έχει Viber και με τους δυο αριθμούς. Αυτό μέχρι στιγμής ξέρω πως γίνεται σε κάποια Xiaomi μόνο. Το χρειάζεται γιατί προφανώς θέλει να τον βλέπουν και όσοι έχουν το ένα νούμερο, αλλά και όσοι έχουν και το άλλο... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι εντάξει, αλλά γιατί να μην γίνεται εφόσον οι κάρτες έχουν διαφορετικό αριθμό; Αυτό ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι εντάξει, αλλά γιατί να μην γίνεται εφόσον οι κάρτες έχουν διαφορετικό αριθμό; Αυτό ρωτάω γιατί δεν ξέρω. δε γινεται φιλε, γιατι η καθε εφαρμογη δεχεται μονο ενα νουμερο. και δε μπορεις στο ιδιο κινητο να εχεις 2 φορες εγκατεστημενη την εφαρμογη, μια φορα για καθε νουμερο. μολις μου ηρθε η δευτερη καρτα, θα δοκιμασω αν δουλευει το whatsapp μαζι με τη μπετα εκδοση για τα 2 νουμερα. για τοβαιμπερ θα πρεπει να αποφασισω να εχω στο ενα νουμερο δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 τελικα δε δουλεψε αυτο με τα γουατσαπ και γουατσαπ μπετα. δε με αφηνε να προσθεσω το νεο νουμερο. κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αυτό που ζητάς σε δίκαρτο δεν γίνεται, μόνο σε δύο διαφορετικά τηλέφωνα μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά δεν ακούω πλέον τους ήχους η και την ομιλία της Cortana. Έψαχνα ρυθμίσεις ηχων εφαρμογών , δεν τα κατάφερα. Καμιά ιδέα; Αυτή πάντως με ακούει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Η εφαρμογή του myphone που έχω στο κινητό μου, στην έκδοση του desktop, όταν ανοίγω το my forum το nickname μου μαζί με το avatar το σκεπάζει μία διαφήμιση! :worry: Το εχει κανείς άλλος αυτό; Από το κινητό δεν μπορώ να την αφαιρέσω! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παραθέτω απάντηση μετά απο επικοινωνία με το contact center της Εθνικής Τράπεζας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει πρόθεση αναβάθμισης της υπάρχουσας εφαρμογής η' μετατροπή του σαιτ σε mobile version για διευκόλυνση πληρωμών κτλ.--------------------------------------------------------------- Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το νέο και αναβαθμισμένο i-bank Mobile Banking για Windows phone βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / NATIONAL BANK OF GREECE Δ-ΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ/ DIGITAL CHANNELS DIVISION (021) T: 18 18 18 / +30 210 48 48 48 4 F: +30 210 4806865 http://www.nbg.gr -----Μessage from National Bank of Greece509----- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει επισυναπτόμενο ένα αρχείο smime.p7s το οποίο δεν μπορώ να ανοίξω και με πάει στο store για εφαρμογές. Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παραθέτω απάντηση μετά απο επικοινωνία με το contact center της Εθνικής Τράπεζας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει πρόθεση αναβάθμισης της υπάρχουσας εφαρμογής η' μετατροπή του σαιτ σε mobile version για διευκόλυνση πληρωμών κτλ.--------------------------------------------------------------- Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το νέο και αναβαθμισμένο i-bank Mobile Banking για Windows phone βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / NATIONAL BANK OF GREECE Δ-ΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ/ DIGITAL CHANNELS DIVISION (021) T: 18 18 18 / +30 210 48 48 48 4 F: +30 210 4806865 http://www.nbg.gr -----Μessage from National Bank of Greece509----- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει επισυναπτόμενο ένα αρχείο smime.p7s το οποίο δεν μπορώ να ανοίξω και με πάει στο store για εφαρμογές. Ξέρει κανείς; Δεν θα πω μπράβο τους, αλλά σίγουρα μια θετική κίνηση. Η "κορυφαία ηλεκτρονική τραπεζική έβερ" μας έχει ακόμα εκεί που δεν πιάνει μελάνι, όπως και εκείνη που "μας ενώνει" (όλοι οι τηλεφωνάδες, βασικά...οι άμεσα ενδιαφερόμενοι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παραθέτω απάντηση μετά απο επικοινωνία με το contact center της Εθνικής Τράπεζας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει πρόθεση αναβάθμισης της υπάρχουσας εφαρμογής η' μετατροπή του σαιτ σε mobile version για διευκόλυνση πληρωμών κτλ.--------------------------------------------------------------- Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το νέο και αναβαθμισμένο i-bank Mobile Banking για Windows phone βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / NATIONAL BANK OF GREECE Δ-ΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ/ DIGITAL CHANNELS DIVISION (021) T: 18 18 18 / +30 210 48 48 48 4 F: +30 210 4806865 http://www.nbg.gr -----Μessage from National Bank of Greece509----- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει επισυναπτόμενο ένα αρχείο smime.p7s το οποίο δεν μπορώ να ανοίξω και με πάει στο store για εφαρμογές. Ξέρει κανείς; Πολύ ευχάριστο νέο. Χρησιμοποιώ πολύ τα e/m-banking της ΕΤΕ μιας και μας βάζουν τη μισθοδοσία εκεί και αν και έκανα τη δουλειά μου, τις περισσότερες φορές έμπαινα από ένα android tablet που έχω, δεδομένου ότι η αντίστοιχη εφαρμογή της ΕΤΕ σε android είναι πολύ μπροστά και πάρα πολύ βολική. Το ότι μπορείς να μπεις μόνο με τη χρήση ενός τετραψήφιου PIN και δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς κάθε φορά τα user name/password, κάνει ήδη τη χρήση πιο βολική. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω και την «ειρωνική» αντιμετώπιση της γυναίκας μου που κάνει και αυτή χρήση της εφαρμογής της Εθνικής τράπεζας λόγω μισθοδοσίας και μπαίνει από ένα Alcatel Pixi 3 (4,5'') και μου τη λέει ότι έδωσα τόσα λεφτά για ένα smartphone, ενώ αυτή με 60€ περίπου που το είχε πάρει, κάνει καλύτερα τη δουλειά της :) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) με την τελευταια σταθερη εκδοση, στο 950 μου, στημενο προχτες απο την αρχη, μολις εχω ενα θεμα. εσβησα το skype, και πηγα να το ξαναεγκαταστησω. και δεν μπαινει. παει να ξεκινησει, κολαει και δεν κατεβαζει τιποτα. εχει συμβει σε κανεναν? περα παο ρισταρτ σοφτ ρισετ, και να σβησω τεμπ φαιλς, μπορω να κανω κατι αλλο? ακυρο. μετα απο δυο ωρες προσπαθεια, ξεκολησε Edited May 16, 2017 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts