evris2013 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Το Instagram αναβαθμίστηκε με νέες λειτουργίες στην κάμερά του. Άκουσα ότι δεν ανέβαζε live video κάπου. Τώρα ανεβάζει; Ρωτάω γιατί έχω το 6tag εδώ και καιρό μόνο! Edit: Ενημερώθηκε η κάμερα των Windows! Edited February 1, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Πριν λίγο ενημερώθηκαν και τα Outlook, OneNote! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έχει παρει κανεις αναβάθμιση αυτές τις μέρες για το skype? Λένε και slow και στα αλλα εχει βγει εγω που εχω fast ring εχω να παρω κάνα δυο μήνες αναβάθμιση ελεος Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έχει παρει κανεις αναβάθμιση αυτές τις μέρες για το skype? Λένε και slow και στα αλλα εχει βγει εγω που εχω fast ring εχω να παρω κάνα δυο μήνες αναβάθμιση ελεος Sent from mTalk Τουλάχιστον 2 φορές αναβαθμίστηκε! Στην official έκδοση... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris1982 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημερα,αρχικα δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για το προβλημα που αντιμετωπιζω.Εχω θεμα με τις προτασεις κειμενου στο ελληνικο πληκτρολογιο.Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση δοκιμαζω να κανω επαναληψη προσπαθει για λιγο και μου εμφανιζει μηνυμα οτι απαιτειται προσοχη.Τελος δοκιμασα να αφαιρεσω τις επιλογες κειμενου για τα ελληνικα και να το ξανακατεβασω αλλα παλι τα ιδια.Εχει καποιος καμια ιδεα τι φταιει? Lumia 640xl Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλημερα,αρχικα δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για το προβλημα που αντιμετωπιζω.Εχω θεμα με τις προτασεις κειμενου στο ελληνικο πληκτρολογιο.Μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση δοκιμαζω να κανω επαναληψη προσπαθει για λιγο και μου εμφανιζει μηνυμα οτι απαιτειται προσοχη.Τελος δοκιμασα να αφαιρεσω τις επιλογες κειμενου για τα ελληνικα και να το ξανακατεβασω αλλα παλι τα ιδια.Εχει καποιος καμια ιδεα τι φταιει? Lumia 640xl Ευχαριστω. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει παλιά όταν είχα πρωτοπεράσει τα δεκάρια και νομίζω το είχε λύσει αλλάζοντας ρύθμιση από release preview σε stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris1982 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εννοεις οτι εγινε αυτοματα μεσω καποιου update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Έχει παρει κανεις αναβάθμιση αυτές τις μέρες για το skype? Λένε και slow και στα αλλα εχει βγει εγω που εχω fast ring εχω να παρω κάνα δυο μήνες αναβάθμιση ελεος Sent from mTalk Εγώ με 1520 έχω πολύ καιρό να πάρω αναβάθμιση γενικά. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι την παράτησαν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Έχει παρει κανεις αναβάθμιση αυτές τις μέρες για το skype? Λένε και slow και στα αλλα εχει βγει εγω που εχω fast ring εχω να παρω κάνα δυο μήνες αναβάθμιση ελεος Σε εμένα σήμερα αναβαθμίστηκε σε κινητό και υπολογιστή στην 11.11.105.00 και δεν είμαι insider. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Σε εμένα σήμερα αναβαθμίστηκε σε κινητό και υπολογιστή στην 11.11.105.00 και δεν είμαι insider. Αυτή έχει βγει στο slow καμία βδομάδα και είχε βγει άλλη μια πιο πριν και εγώ μέχρι χθες τίποτα το βράδυ έκανα restore και βγήκα από fast Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Όχι, εννοώ ότι στην περίπτωση μου λύθηκε όταν επέλεξα να μην παίρνω beta εκδόσεις του λειτουργικού (release preview) και έβαλα στα settings - windows insider να παίρνει τις επίσημες εκδόσεις (stable). Μετά μπορούσα να κάνω κανονικά λήψη των λεξικών χωρίς να μου βγάζει σφάλμα. Αν δεν έχεις επιλέξει ποτέ να παίρνει beta εκδόσεις πιθανόν φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αν είσαι σε preview τοτέ είναι λογικό...!!!Το αναφέρει στο Log...!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Το Skype ενημερώθηκε ξανά πριν λίγο! Έκδοση: 11.11.105.0 Edit: Το OneNote επίσης... Edited February 7, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος το Skype για μηνύματα sms? Μου φαίνεται έχει φτιάξει σε όλους ότι έχουν και Skype ενώ δεν έχουν... Τσάμπα μπάχαλο.. Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή YouTube 3rd χωρίς να σε παραπέμπει στο YouTube για να ανοίξει το βίντεο; Το metro tube που είχα αυτό μου έκαμνε τελευταία, και το Tube cast μου βγάζει error! :( Το tube for YouTube downloader με πάει κι αυτό στο YouTube! Από την ίδια εφαρμογή δεν μπορώ να ανοίξω βίντεο σε καμία ή θα μου βγάζει error με λίγα λόγια! Χάλασαν όλες οι εφαρμογές τριτων για YouTube; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή YouTube 3rd χωρίς να σε παραπέμπει στο YouTube για να ανοίξει το βίντεο; Το metro tube που είχα αυτό μου έκαμνε τελευταία, και το Tube cast μου βγάζει error! :( Το tube for YouTube downloader με πάει κι αυτό στο YouTube! Από την ίδια εφαρμογή δεν μπορώ να ανοίξω βίντεο σε καμία ή θα μου βγάζει error με λίγα λόγια! Χάλασαν όλες οι εφαρμογές τριτων για YouTube; :worry: Το tube cast που έχω λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Το tube cast που έχω λειτουργεί μια χαρά. Σε μένα σφάλμα με πετάει συνέχεια αυτη η εφαρμογή. Δεν άνοιξε ούτε ένα βίντεο! :( Έναν φίλο που έχω με 640XL αλλά είναι με 8.1, παίζει άψογα η συγκεκριμένη εφαρμογή! :worry: Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο; 3 φορές την αφαίρεσα και την πέρασα ξανά, μήπως δεν εγκαταστάθηκε καλά, άλλα μάταια! :( Edited February 7, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Σε μένα σφάλμα με πετάει συνέχεια αυτη η εφαρμογή. Δεν άνοιξε ούτε ένα βίντεο! :( Έναν φίλο που έχω με 640XL αλλά είναι με 8.1, παίζει άψογα η συγκεκριμένη εφαρμογή! :worry: Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Έκανες απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Έκανες απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση; Ναι. Το προσθεσα πιο πάνω, αλλά άργησα μάλλον. Πρόλαβες και απάντησες! Edit: Βρήκα το Client for YouTube που είναι το μόνο που παίζει από την ίδια εφαρμογή! Μόνο κακό, δεν έχει διάφανο tile! Edited February 7, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Κέντρο σχολίων ενημερώθηκε κι αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Κέντρο σχολίων ενημερώθηκε κι αυτό! ουάου. :lol: Πολλές ενημερώσεις τον τελευταίο καιρό,αλλά ψάχνω ακόμα να βρω τι σκ@τά,αλλάζει κάθε φορά και δεν το βλέπω εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 ουάου. :lol: Πολλές ενημερώσεις τον τελευταίο καιρό,αλλά ψάχνω ακόμα να βρω τι σκ@τά,αλλάζει κάθε φορά και δεν το βλέπω εγώ. Χάχα το ίδιο κι εγώ!!!!.... Έχουν αναβαθμίσει ένα σορό native εφαρμογές και το OneDrive που χρήζει αναβάθμισης, δεν το έχουν κάνει ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τι προβλήματα έχεις με το OneDrive; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τι προβλήματα έχεις με το OneDrive; Με πετάει έξω μετά από 1 λεπτό ή μερικά δευτερόλεπτα! Ανάλογα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο applock για τις εφαρμογές καθώς και για φωτογραφίες, mail, settings αλλά και για το store; Που να μην μπορεί επίσης να γίνει uninstall (τουλάχιστον όχι εύκολα) αλλιώς χάνεται και το νόημα του. Ή κάτι σε στυλ CM Security που τα έχει όλα; Ότι βρήκα ήταν χάλια και κάτι μου λέει πως μάλλον δεν παίζει κάτι... Σας ευχαριστώ. Edited February 9, 2017 by Cyberdemon87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts