Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες

Άλλαξα τον κωδικό του yahoo mail μου και τώρα δε λέει να συγχρονίσει το τηλέφωνο.

Υπάρχει λύση?

Θα περίμενα να σου πετάξει κάποιο παράθυρο να εισάγεις ξανά τον κωδικό σου.

Μάλιστα στο λογαριασμό μου Exchange Online για λόγους ασφαλείας έχω ρυθμίσει να με υποχρεώνει να αλλάζω κωδικό κάθε μήνα. Όταν αλλάζω, όταν μπαίνω στο Mail app απλά μου ζητάει να εισάγω κωδικό.

Αν μπεις στα setting του συγκεκριμένου account και πάλι δεν σου ζητάει κωδικό;

Αν και πάλι όχι, μάλλον η μόνη λύση είναι σβήσεις και να περάσεις ξανά το account.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες

Άλλαξα τον κωδικό του yahoo mail μου και τώρα δε λέει να συγχρονίσει το τηλέφωνο.

Υπάρχει λύση?

Στο σάιτ του yahoo μπες στον λογαριασμό σου και στο Account*security ενεργοποίησε την επιλογή "Allow apps that use less secure sign*in". Σε κάποιους αυτό δημιουργούσε το πρόβλημα και δεν συγχρόνιζε.

Όχι απορία αυτη τη φορά. Ενημερώθηκε το OneNote και βελτιώθηκε το θέμα με το μενού επιλογών που κάλυπτε το κειμενο.

Τι λέω γιατί ενθουσιάστηκα με την γρήγορη ανταπόκριση στα σχόλια στο "κέντρο σχολιων", που σημαίνει ότι δε τα περνάνε στο ντούκου.

ΥΓ: Και ναι τώρα αισθάνομαι κάπως μλκς για το κράξιμο :(

Sent from mTalk

Όχι απορία αυτη τη φορά. Ενημερώθηκε το OneNote και βελτιώθηκε το θέμα με το μενού επιλογών που κάλυπτε το κειμενο.

Τι λέω γιατί ενθουσιάστηκα με την γρήγορη ανταπόκριση στα σχόλια στο "κέντρο σχολιων", που σημαίνει ότι δε τα περνάνε στο ντούκου.

Sent from mTalk

Μήπως να κανεις το ίδιο και για τις υπόλοιπες εφαρμογές;... Όχι μόνο εσύ βέβαια! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Sent from mTalk

Είναι λογικό όταν κάτι δεν σου δουλεύει όπως πρέπει να σου βγαίνει ένα κράξιμο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έτρωγε κάποια κολλήματα το 640ds με τα 8.1 σε διάφορα πράγματα που πήγαινα να κάνω πχ να πάω στα βίντεο και έκανε πολύ ώρα να τα ανοίξει. Όποτε αντί να κάνω hard reset είπα να περάσω πάλι τα 10 χωρίς hard reset να δω πως θα πάει και αν έχω πρόβλημα τότε θα γίνει το hard reset. Προς το παρόν όλα λειτουργούν καλά. Έχω απορίες όμως. Το Facebook έχει παραμείνει το παλιό το οποίο ανοίγει αμέσως και αν το διαγράψω δεν θα μπορώ να το έχω πάλι, σωστά;Ποιο άλλο μπορώ να κατεβάσω,το κανονικό για τα 10 ή το Beta; Το messenger μου ανοίγει ακριβώς σε 5" αν δεν το έχω ανοίξει από πριν. Επίσης στα 10 να αφήσω το 6tag ή το Instagram είναι καλύτερο; Για το 640 μιλάω πάντα. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες έτρωγε κάποια κολλήματα το 640ds με τα 8.1 σε διάφορα πράγματα που πήγαινα να κάνω πχ να πάω στα βίντεο και έκανε πολύ ώρα να τα ανοίξει. Όποτε αντί να κάνω hard reset είπα να περάσω πάλι τα 10 χωρίς hard reset να δω πως θα πάει και αν έχω πρόβλημα τότε θα γίνει το hard reset. Προς το παρόν όλα λειτουργούν καλά. Έχω απορίες όμως. Το Facebook έχει παραμείνει το παλιό το οποίο ανοίγει αμέσως και αν το διαγράψω δεν θα μπορώ να το έχω πάλι, σωστά;Ποιο άλλο μπορώ να κατεβάσω,το κανονικό για τα 10 ή το Beta; Το messenger μου ανοίγει ακριβώς σε 5" αν δεν το έχω ανοίξει από πριν. Επίσης στα 10 να αφήσω το 6tag ή το Instagram είναι καλύτερο; Για το 640 μιλάω πάντα.

Θα σου έλεγα να κατεβάσεις τα fb κλπ για τα 10ρια, να τα δουλεύεις παράλληλα και στο τέλος θα δεις πιο προτιμάς. Ελπίζω να γίνεται δηλαδή μιας και δεν τα είχα ποτέ ταυτόχρονα.

Θα σου έλεγα να κατεβάσεις τα fb κλπ για τα 10ρια, να τα δουλεύεις παράλληλα και στο τέλος θα δεις πιο προτιμάς. Ελπίζω να γίνεται δηλαδή μιας και δεν τα είχα ποτέ ταυτόχρονα.

Κατέβασα το κανονικό (όχι το beta) και κάνει περίπου 12-15" να ανοίξει αλλα μετά δεν έχω πρόβλημα. Μετά πήγα να μπω στο παλιό και μου λέει να το καταργήσω γιατί υπάρχει νεότερη έκδοση. Όταν έσβησα το καινούριο με άφησε να μπω στο παλιό. Δεν γίνεται αυτά τα 2 να τα έχω ταυτόχρονα. Θα δοκιμάσω και το beta και ίσως αφήσω το παλιό των 8.1.

EDIT: Μόλις θυμήθηκα ότι δεν μετέφερα το Facebook για τα 10 στην συσκευή. Μόλις το έκανα ο χρόνος για να ανοίξει μειώθηκε στα 5". Δεν είναι τόσο κουραστικό σε σχέση με τα 12-15" όπως ήταν πριν. Θα αφήσω αυτήν την εφαρμογή προς το παρόν.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Κατέβασα το κανονικό (όχι το beta) και κάνει περίπου 12-15" να ανοίξει αλλα μετά δεν έχω πρόβλημα. Μετά πήγα να μπω στο παλιό και μου λέει να το καταργήσω γιατί υπάρχει νεότερη έκδοση. Όταν έσβησα το καινούριο με άφησε να μπω στο παλιό. Δεν γίνεται αυτά τα 2 να τα έχω ταυτόχρονα. Θα δοκιμάσω και το beta και ίσως αφήσω το παλιό των 8.1.

Οι νέες εφαρμογές είναι πολύ πιο βαριές και η συσκευή σου ζορίζεται να τις ανοίξει. Οπότε αποφασίζεις τι θα θυσιάσεις. Τον χρόνο ανοίγματος αλλά με τα νέα χαρακτηριστικά ή ταχύτερο άνοιγμα αλλά με απουσίες. Εσύ κρίνεις τι θες.

Είναι λογικό όταν κάτι δεν σου δουλεύει όπως πρέπει να σου βγαίνει ένα κράξιμο.

Το χειρότερό μου είναι όταν δουλεύει κάτι και με ενημέρωση χαλάει. Και δεν μιλάω για τις εφαρμογές που γίνεται ο ντόρος (fb, insta κλπ), αλλά για άλλες συγκεκριμένες.

Το πολύ θετικό σε όλο αυτό είναι πως υπάρχει απόκριση στα σχόλια που κάνουν οι χρήστες, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει επίσης πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Στα του θέματος. Έχει δοκιμάσει κανείς πλοήγηση πεζού; Εγώ έβαλα προχθές στο L735 και έκανε ότι να 'ναι. Δεν έβλεπα να συνεργάζεται η εφαρμογή με την πυξίδα. Τι εννοώ: ας πούμε ότι ορίζω να πάω στην χ οδό, που βρίσκεται βόρεια από εμένα. Αν εγώ κινούμαι νότια, το βέλος συνεχίζει να δείχνει βόρεια προς την σωστή κατεύθυνση της διαδρομής και το βελάκι να κινείται με τον **** προς τα πίσω, μέχρι να ξεκολήσσει. Κανονικά το βελάκι δε θα έπρεπε να στρέφεται προς τα εκεί που έχω πορεία; Αυτό ωστόσο γίνεται πριν πατήσεις "οδηγίες" για τον προορισμό.

Κατά τα άλλα, σήμερα δοκίμασα και πάλι πλοήγηση με το αυτοκίνητο και ήταν μια χαρά. Προχθές μάλλον έπεσα σε περίπτωση ελλειπών πληροφοριών, παρόλο που βρισκόμουν στο Ηράκλειο. Μου κάνει βέβαια πολύ εντύπωση στα Χανια και το Ρέθυμνο να υπάρχει πιο λεπτομερής χαρτογράφηση σε σχέση με το Ηράκλειο...

Sent from mTalk

Σε εμένα με πλοήγηση πεζού δεν έχω θέμα στο 735 απ' ότι το δοκίμασα.

Δηλαδή όταν επιλέξεις "οδηγίες" στον προορισμό το βελάκι παίρνει πληροφορίες απο την πυξίδα; Και μιλάμε για 10αρι έτσι;

Sent from mTalk

Δηλαδή όταν επιλέξεις "οδηγίες" στον προορισμό το βελάκι παίρνει πληροφορίες απο την πυξίδα; Και μιλάμε για 10αρι έτσι;

Sent from mTalk

Ναι δεν είχα θέμα και στις διακοπές και σε ένα atm που έψαχνα μια μέρα.

Το Viber το έστρωσαν, αλλά πάλι λείπουν τα ελληνικά! :(

EDIT: Μόλις θυμήθηκα ότι δεν μετέφερα το Facebook για τα 10 στην συσκευή. Μόλις το έκανα ο χρόνος για να ανοίξει μειώθηκε στα 5". Δεν είναι τόσο κουραστικό σε σχέση με τα 12-15" όπως ήταν πριν. Θα αφήσω αυτήν την εφαρμογή προς το παρόν.

Εγώ έχω το Facebook beta στο 830, διότι το άλλο μόλις ανοίγει με πετάει έξω. Δεν ξέρω τώρα αν το έφτιαξαν αλλά δεν ρισκάρω να το ξαναπεράσω!

Edited by evris2013

Εγώ έχω το Facebook beta στο 830, διότι το άλλο μόλις ανοίγει με πετάει έξω. Δεν ξέρω τώρα αν το έφτιαξαν αλλά δεν ρισκάρω να το ξαναπεράσω!

Τελικά κατέβασα το beta. Το άλλο με πετούσε συνέχεια έξω. Το Instagram είναι καλύτερο από το 6tag στα 10; Τέλος για να σκαναρουμε κωδικούς ποια εφαρμογή είναι καλή;

TCL 40 NXTPAPER

Τελικά κατέβασα το beta. Το άλλο με πετούσε συνέχεια έξω. Το Instagram είναι καλύτερο από το 6tag στα 10; Τέλος για να σκαναρουμε κωδικούς ποια εφαρμογή είναι καλή;

Προσωπικά έχω αυτό:

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh08m95

Έχω και το 6tag γιατί μόνο αυτό σε δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις απευθείας φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή! Κάτι που κάνω εγώ συχνά!

Κι εμένα στο 735 το ίδιο μου κάνει! Και για τα λίγα που θέλω έχω το slimsocial

Sent from mTalk

Κι εμένα στο 735 το ίδιο μου κάνει! Και για τα λίγα που θέλω έχω το slimsocial

Sent from mTalk

Α ναι κι αυτό το έχω. Του έβαλα και μαύρο φόντο κιόλας!!! ;)

Ρε παιδιά κάντε μια δοκιμή γιατί πάω να σαλτάρω απο το placebo.

Λοιπόν: Έβαλα το μέγεθος κειμενου απο την διευκόλυνση πρόσβασης στο 120% και έχω το μέγεθος κειμένου/εφαρμογών στο μενού οθόνης στο 175% (αυτό θέλει επανεκκίνηση).

Με την αλλαγή του πρώτου όταν το αυξάνω το κινητό λαγκαρει παραπάνω! Το multitasking πάει περίπατο. Αντίθετα με τις παραπάνω ρυθμίσεις με πετάει απο τη μια εφαρμογή στην άλλη χωρίς να την ξαναφορτωνει με το κλασσικό resuming.! Αν αυξήσω το πρώτο αρχίζουν οι επαναφορτωσεις και τα resuming.

Lumia 735. Δείτε το ρε παιδιά και εγώ ωστόσο πάω να πάρω κάνα depon :)

Sent from mTalk

Αναβάθμιση viber εχθές και πλέον όλα έρχονται στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση προς το παρόν.

Επίσης αποφάσισα να δοκιμάσω το messenger. Είναι λειψό σε σχέση με Android αλλά στο λίγο πού το κράτησα έδειχνε να κάνει την δουλειά του ποιο καλά από ένα doogee πού έχω σπίτι.

Γενικά προσωπικά δεν έχω τόσα προβλήματα όπως αναφέρεται και είναι εντυπωσιακό γιατί να συμβαίνει ορισμένες συσκευές.

Το 640 έχω και η σύγκριση έγινε με doogee x5 Pro.

Edited by kostasw

Προσωπικά έχω αυτό:

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh08m95

Έχω και το 6tag γιατί μόνο αυτό σε δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις απευθείας φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή! Κάτι που κάνω εγώ συχνά!

Μόλις την κατέβασα. Κάτι τελευταίο. Για να βλέπουμε την ένδειξη της μπαταρίας επί τις % σε tile ποια εφαρμογή είναι αξιόπιστη;

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Μόλις την κατέβασα. Κάτι τελευταίο. Για να βλέπουμε την ένδειξη της μπαταρίας επί τις % σε tile ποια εφαρμογή είναι αξιόπιστη;

Προσωπικά έχω αυτήν:

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhwj9

Καμιά δεν βρήκα να δείχνει ακριβώς τα ποσοστά %. Αυτη ήταν η πιο κοντινή γι αυτό! Τώρα αν έχει ή βγήκαν κι άλλες καλύτερες, δεν το ξέρω. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ.

Edited by evris2013

Γειά σέ όλους και καλή χρονιά,εγώ για fb έχω την Microsoft.MSFacebook_10.3.2.0 σε αρχειο 'appxbundle',και δουλεύει πολύ καλά στο 640.Κάποια στιγμή μου ζήτησε αναβάθμιση ,του είπα όχι και από τότε δεν με ενόχλησε ξανα.Αν μπορώ να την ανεβάσω στο φόρουμ,για να την περάσει όποιος θέλει.Μόνο να μου πείτε πως;γιατί δεν το έχω ξανα κάνει.
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Προσωπικά έχω αυτήν:

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhwj9

Καμιά δεν βρήκα να δείχνει ακριβώς τα ποσοστά %. Αυτη ήταν η πιο κοντινή γι αυτό! Τώρα αν έχει ή βγήκαν κι άλλες καλύτερες, δεν το ξέρω. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ.

Σχετικά με τις εφαρμογές για την ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας, έχω κατεβάσει αρκετές, αλλά κατέληξα στο εξής. Τα life tiles δουλεύουν κανονικά, απλώς μερικές φορές που δεν δείχνουν το πραγματικό ποσοστό αλλά μένουν λίγο πίσω, οφείλεται στο ότι θα πρέπει να μπαίνουμε κάποιες φορές μέσα στην εφαρμογή γιατί η ανανέωση του tile. Κάποιες φορές δεν γίνεται άμεσα, όπως απ' ότι έχω τσεκάρει και στα life tiles αρκετών εφαρμογών.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών