montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ενημέρωση για store και Instagram. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Ενημέρωση για store και Instagram. Και για OneDrive...... Το μόνο σίγουρο είναι πως το store μετά την αναβάθμιση ανοίγει πολύ μα πολύ πιο γρήγορα. Edited October 12, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 One note και χάρτες των Windows πήρα ενημέρωση σήμερα. Το ποιο πιθανό είναι ότι κάποιοι παίρνουμε πιο γρήγορα ενημερώσεις γιατί ότι γράφετε τις πήρα χθες προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 One note και χάρτες των Windows πήρα ενημέρωση σήμερα. Το ποιο πιθανό είναι ότι κάποιοι παίρνουμε πιο γρήγορα ενημερώσεις γιατί ότι γράφετε τις πήρα χθες προχθές. OneNote και χάρτες τα πήρα πολύ πιο μπροστά από σένα. Δεν πέρασα ακόμα την .321! Λες να έχει κι άλλες ενημερώσεις; Σήμερα το πρωί μου ήρθαν ημερολόγιο outlook, store, WhatsApp και One Drive! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους Έχω πρόβλημα με το yahoo mail . Συγκεκριμένα έχω αλλάξει κωδικό εδώ και μέρες και από τότε δεν συγχρονίζεται μα το τηλέφωνο . Έπειτα από αρκετή ώρα προσπάθειας σύνδεσης μου γράφει '' οι ρυθμίσεις είναι παλιές '' κλπ . Έχω προσπαθήσει μα διαγραφή του mail και εισαγωγή κωδικών πάλι , soft reset δεν γίνεται τίποτα . Φαίνεται το παλιό pin στο mail . Τα φώτα σας παρακαλώ Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του yahoo στο account σου και να ενεργοποιήσεις την επιλογή 'να επιτρέπονται οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιείται μια λιγότερο ασφαλης μέθοδος σύνδεσης'. Edited October 12, 2016 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που αφορά την σύνδεση σε οθόνη. Έχω μια LG smart TV με σύνδεση wifi κλπ. Πως μπορώ να ξέρω αν έχει miracast ή όχι για να συνδέω το κινητό; Αν δεν έχει miracast; Γίνεται κάτι; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που αφορά την σύνδεση σε οθόνη. Έχω μια LG smart TV με σύνδεση wifi κλπ. Πως μπορώ να ξέρω αν έχει miracast ή όχι για να συνδέω το κινητό; Αν δεν έχει miracast; Γίνεται κάτι; Sent from mTalk Αν θυμάμαι καλά έχεις το 435. Αυτό δεν υποστηρίζει προβολή οθόνης αλλά προγράμματα όπως το mytube μπορούν να στείλουν ένα βίντεο στην τηλεόραση. Άνοιξε το mytube , επέλεξε ένα βίντεο και πάτα το κουμπί cast to device που είναι αριστερά του play. Λογικά θα σου εμφανίσει την τηλεόραση σου στην λίστα των συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που αφορά την σύνδεση σε οθόνη. Έχω μια LG smart TV με σύνδεση wifi κλπ. Πως μπορώ να ξέρω αν έχει miracast ή όχι για να συνδέω το κινητό; Αν δεν έχει miracast; Γίνεται κάτι; Sent from mTalk Βάλε την εφαρμογή "lumia play to" και θα μπορείς να προβάλεις στην tv σου φωτογραφίες, βιντεο και μουσική Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 OneNote και χάρτες τα πήρα πολύ πιο μπροστά από σένα. Δεν πέρασα ακόμα την .321! Λες να έχει κι άλλες ενημερώσεις; Σήμερα το πρωί μου ήρθαν ημερολόγιο outlook, store, WhatsApp και One Drive! Τα είχα κατεβάσει πριν 5 μέρες αλλά τώρα τα ξανά αναβαθμίσαν,για τα άλλα είναι παλιά προχθεσινά ,π.χ .το store έχω αυτή 11609.1001.24.0 που την πήρα 9/11 εσύ ποια πήρες σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμένα μου ήρθε μόνο για το store και Instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μήπως παρατήρησε κανείς μετά την ενημέρωση στο Outlook που εμένα μου ήρθε σήμερα και αφορά την νέα έκδοση 17.7369.40738.0 να σταμάτησε να λειτουργεί το ζωντανό πλακάκι; Μια τέτοια εντύπωση έχω, θα το τσεκάρω και στη συνέχεια της ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μήπως παρατήρησε κανείς μετά την ενημέρωση στο Outlook που εμένα μου ήρθε σήμερα και αφορά την νέα έκδοση 17.7369.40738.0 να σταμάτησε να λειτουργεί το ζωντανό πλακάκι; Μια τέτοια εντύπωση έχω, θα το τσεκάρω και στη συνέχεια της ημέρας. Το outlook μου ήρθε από εχθές και όλα δουλεύουν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ναι, εντάξει είναι τελικά, πιθανόν να ήθελε απλά τα μπινελίκια του για να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μολις πηρα μια ενημερωση στην γνωστη ελληνικη εφαρμογή του ραδιοφώνου και από τοτε δεν ανοιγει. Την απεγκατεστησα και την ξαναεγκατεστησα τιποτα. Συμβαινει σε καποιον άλλο η μονο εγω εχω το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μολις πηρα μια ενημερωση στην γνωστη ελληνικη εφαρμογή του ραδιοφώνου και από τοτε δεν ανοιγει. Την απεγκατεστησα και την ξαναεγκατεστησα τιποτα. Συμβαινει σε καποιον άλλο η μονο εγω εχω το πρόβλημα? Σε εμένα δουλεύει.... Μόλις το ενημέρωσα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Και σε εμένα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πάντως μπράβο στο παλικάρι που ασχολείται...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Και πάλι καλά να λέμε,μια χαρά είναι η εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Άλλαξε η εφαρμογή του Facebook. Πως σας φαίνεται; Είναι καλύτερη; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το facebook αργεί εκνευριστικά να ανοίξει, και το messenger (λιγότερο όμως). Αμάν πχια. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Άλλαξε η εφαρμογή του Facebook. Πως σας φαίνεται; Είναι καλύτερη; Τι εννοείς άλλαξε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Το outlook ανανεώθηκε, αλλά εξακολουθώ να μην έχω τις φωτογραφίες στις επαφές μου! :( Τα είχα κατεβάσει πριν 5 μέρες αλλά τώρα τα ξανά αναβαθμίσαν,για τα άλλα είναι παλιά προχθεσινά ,π.χ .το store έχω αυτή 11609.1001.24.0 που την πήρα 9/11 εσύ ποια πήρες σήμερα; Αυτήν έχω κι εγώ τώρα! Edited October 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τι εννοείς άλλαξε; H μπάρα με τις επιλογές είναι κάτω πλέον. Έχει αλλάξει σαν εμφάνιση. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 H μπάρα με τις επιλογές είναι κάτω πλέον. Έχει αλλάξει σαν εμφάνιση. Αυτό έχει πολύ καιρό που άλλαξε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ενημέρωση για WhatsApp Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts