georgb Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Η γραμμή περιήγησης είναι η κάτω μπάρα με το βελάκι και τον μεγενθυντικό φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αρκετά με το off topic. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα μας! Διαγράφηκαν μηνύματα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Φίλε μου κάτι θα παίζει με τη δική σου συσκευή ή το λογαριασμό σου. Δεν έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα εδώ. Ας μη γενικεύουμε. Με το onedrive έχει συμβεί και σε μένα... Ξεκόλλησε μόνο του... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Nesbox Emulator (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh3szfq) Έπαιξα λίγο tetris και θυμήθηκα τα νιάτα μου. Πολύ καλό ROMS που βρήκες; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 ROMS που βρήκες; Αν πατήσεις search σε πάει στο Google και εμφανίζει πολλά αποτελέσματα. πχ http://www.freeroms.com/roms/nes/battle_city.htm Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 σε insider ή σε όλους; Είναι αυτη που έχω ήδη εδώ και καιρό! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα. Θυμάμαι πως όταν άνοιγα βίντεο από κάποια σελίδα, έπαιζε στο tubecast. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό. Είναι κάποια ρύθμιση; Έχω την αγορασμένη έκδοση, Αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα. Θυμάμαι πως όταν άνοιγα βίντεο από κάποια σελίδα, έπαιζε στο tubecast. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό. Είναι κάποια ρύθμιση; Έχω την αγορασμένη έκδοση, Αν παίζει κάποιο ρόλο. Υπάρχει ρύθμιση αλλά δεν θυμάμαι που. Ίσως στις ρυθμίσεις της συσκευής. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Βρήκα μία μέσα στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και αυτό που έκανα δεν έπιασε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Βρήκα μία μέσα στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και αυτό που έκανα δεν έπιασε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στα 8 δουλευε στανταρ και στα 10 νομιζω δεν δουλευει Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Βρήκα μία μέσα στην εφαρμογή, αλλά να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι έπρεπε να κάνω και αυτό που έκανα δεν έπιασε. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στην εφαρμογή κάτω δεξιά, πας κάτω στις ρυθμίσεις και επιλέγεις ίντερνετ explorer το tubecast Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Για να δουλεψει πρεπει να φαινεται καταχωρηση στα settings ... Aps for websites. Αν στα σετινκς του τηλεφωνου δεν υπαρχει στην λιστα η εφαρμογη οπως υπαρχει πχ αμα εχεις εγκατεστημενο το windows central app, δεν θα το εχει φτιαξει για τα 10ρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Στην εφαρμογή κάτω δεξιά, πας κάτω στις ρυθμίσεις και επιλέγεις ίντερνετ explorer το tubecast Εκεί πάνω πάτησα και μου έβγαλε μία σελίδα που λέει τι πρέπει να γίνει. Από όσο κατάλαβα, δεν έπιασε. Αντέγραψα την γραμμή που λέει, άνοιξα μία σελίδα και το έκανα επικόλληση. Εκεί το άφησα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Όσο νωρίς ήρθε η ενημέρωση του Messenger σε μένα, τόσο αργεί αυτη του Viber! :( Την πήρε κανείς μη insider; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά καμία πρόταση για ένα καλό browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Όσο νωρίς ήρθε η ενημέρωση του Messenger σε μένα, τόσο αργεί αυτη του Viber! :( Την πήρε κανείς μη insider; Όχι τίποτα ακόμα! υπομονή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ως προς ενημέρωση και μόνο και για το ****το της υπόθεσης που λέμε η ενημέρωση του messenger (79.573.44622.0) που είχατε πολλοί από τις 3-4 του μηνός μου έσκασε μόλις χτες το βράδυ. Κάτι είναι κι αυτό φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ως προς ενημέρωση και μόνο και για το ****το της υπόθεσης που λέμε η ενημέρωση του messenger (79.573.44622.0) που είχατε πολλοί από τις 3-4 του μηνός μου έσκασε μόλις χτες το βράδυ. Κάτι είναι κι αυτό φαντάζομαι. Ενημερωση χωρις ουσια. Στις εφαρμογες της Facebook και οι ενημερωσεις που ερχονται απλα προσθετουν καποια νεα χαρακτηριστικα στον "emulator" στον οποιο τρεχουν οι εφαρμογες. Δεν υπαρχει βελτιωση αποδοσης Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Για να το έχετε υπόψη σας σε περίπτωση που θέλετε πχ να φτιάξετε το κινητό κάποιου συγγενικού σας προσώπου από απόσταση, μετά την επετειακή αναβάθμιση υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τηλέφωνο από ένα pc που τρέχει την desktop έκδοση του teamviewer με αυτή την εφαρμογή https://www.microsoft.com/en-us/store/p/teamviewer-quicksupport-preview/9nblggh5kpgl η διαδικασία είναι περίπου η ίδια που κάνεις και στις άλλες συσκευές. Αυτός δηλαδή που έχει το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να μπείτε σας λέει τον κωδικό του και αποκτάς πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά καμία πρόταση για ένα καλό browser; Shiya λάθος έκανα πριν. Στάλθηκε από το BV5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Shiya λάθος έκανα πριν. Στάλθηκε από το BV5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικά επέλεξα το maxthon browser γιατί το είχα παλιά στο android και δείχνει καλούτσικο προς το παρόν και στο Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 τελικά επέλεξα το maxthon browser γιατί το είχα παλιά στο android και δείχνει καλούτσικο προς το παρόν και στο Windows Και εγω αυτον εχω σαν δευτερο browser και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Εχει κυκολφορησει κας νεος browser με ad blocking features αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομη. Monument browser λεγεται οποιος τον δικομασει ας μας πει την αποψη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) ενημέρωση για το facebook! edit: πραγματικά δεν βλέπω καμία διάφορα. δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλά δεν βλέπω να φτιάξουν ποτε διάφανο πλακάκι και ούτε να μπορούμε να το βάλουμε στην οθόνη κλειδώματος. Edited September 12, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Έκανα και εγώ την ενημέρωση στο Facebook..Δεν βλέπω κάποια βελτίωση.. Στο δικό μου 640xl θέλει περίπου 6 δευτερόλεπτα να ανοίξει,ήθελα να ήξερα σε ένα 950 πόση ώρα παίρνει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Στο άνοιγμα υπάρχει βελτίωση επιτέλους! Πριν την ενημέρωση έκανε γύρω στα 15 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Τώρα βλέπω σε 4 δευτερόλεπτα έχει ανοίξει (lumia 950). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts