montoya_42 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Είναι αστείο να μιλάμε για ηλικίες σε θέμα εφαρμογών. Τι πάει να πει το snapchat είναι για έως 21? Είναι mainstream εφαρμογή και από αυτές που εγκαθιστουν πολλοί; Από κει και πέρα, τα άλλα είναι περιττά. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ snapchat και αυτό που θέλω να ρθει οπωσδήποτε είναι ένα αξιόπιστο κατεβαστηρι torrent αν δεν έρθει το επίσημο utorrent. Ο, τι κι αν έχω κατεβάσει είτε δεν λειτουργεί στο background, είτε δεν κατεβάζει ενώ έχει seeders και κατεβαίνει κανονικά σε Android. Επίσης, εκτός από τα προβλήματα των Facebook/Messenger, το ότι ήρθαν μετά από τόσους μήνες και είναι ακόμα σε beta μόνο θετικό δεν είναι. Και έδωσαν κόπια αλλού OS και δεν μπορούν να το τελειοποησουν. Απλά, επειδή τα ποσοστά είναι μικρά και στα PC έχουν άλλη που λειτουργεί, φέεεετα. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι έχεις άδικο. Απλά το νόμισμα έχει δυο όψεις. Στα των ηλικιών, σαφώς πχ εγώ δεν έχω τις ίδιες ανάγκες με έναν 20χρονο (μακάρι να είχα βέβαια....:) ). Οπότε μπορεί σε κάποια μου αναφορά να βάλω το θέμα ηλικία μέσα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το κάθε λειτουργικό δεν πρέπει να καλύπτει τους πάντες (εκτός κι αν έχει συγκεκριμένο στόχο). Στα fb, messenger κλπ, σαφώς και δεν είναι θετικό ότι ήρθαν τώρα και είναι και beta. Από την άλλη όμως σκέψου ότι έστω και τώρα, έστω και έτσι ήρθαν ενώ δεν είχαν έρθει ούτε όταν το λειτουργικό είχε 3πλασιο ποσοστό. Αυτό το λες θετικό (να είναι καλά η ενοποίηση βέβαια που φέρνει διαρκώς νέα πράγματα). ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα δεν μου λείπε και δε το είχα ούτε στο Android μου. Είσαι 21?????.....:lol: :lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι ένα από τα πράγματα που λέμε "ας λειτουργεί τουλάχιστον", για τα wp/wm... Σαν "νέα" που είναι στον χώρο θέλει τον χρόνο της. Πες μου 3 σημαντικές εφαρμογές της κατηγορίας "ας λειτουργεί τουλάχιστον". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τι ειναι αυτο το snapchat που λειπει βρε παιδια ? Μου το ανεφεραν τα ανηψια μου (14 και 17 ετων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τι ειναι αυτο το snapchat που λειπει βρε παιδια ? Μου το ανεφεραν τα ανηψια μου (14 και 17 ετων) Ειναι μια εφαρμογη που τραβας φωτογραφιες "εδω παω για καφε" , "εδω βουταω στην θάλασσα" κτλ και τους βαζεις κατι φιλτρα επεξεργασιας και απο κατω σου κανουν like. Το στορυ που προσπαθουν να πουλησουν για να συνεχιζουν να βρισκουν χρηματοδοτηση ειναι οτι θα βαλουν διαφημιστικα φιλτρα στις φωτος. Μολις παλιωσει το παρανυθι και γραψουν αρκετες ζημιες θα κλεισει και θα φτιαξουν αλλη εφαρμογη για likes με καινουργιο ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Σαν "νέα" που είναι στον χώρο θέλει τον χρόνο της. Πες μου 3 σημαντικές εφαρμογές της κατηγορίας "ας λειτουργεί τουλάχιστον". Χρόνο είχε πάρα πολύ από τα 7.... Θα σου πω 1 και μόνο. Με το παραμικρό πλέον, η συσκευή μου θερμαίνεται σε όχι "ευχάριστα" επίπεδα. Περασμένη η τελευταία έκδοση, με hard reset, χωρίς backup και μόνο οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Lumia 640, το "test bed" των wm, υποτίθεται... Αν αυτό είναι το μέλλον των wm, δε βλέπω να ανεβαίνει και πολύ το ποσοστό.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι έχεις άδικο. Απλά το νόμισμα έχει δυο όψεις. Στα των ηλικιών, σαφώς πχ εγώ δεν έχω τις ίδιες ανάγκες με έναν 20χρονο (μακάρι να είχα βέβαια....:) ). Οπότε μπορεί σε κάποια μου αναφορά να βάλω το θέμα ηλικία μέσα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το κάθε λειτουργικό δεν πρέπει να καλύπτει τους πάντες (εκτός κι αν έχει συγκεκριμένο στόχο). Στα fb, messenger κλπ, σαφώς και δεν είναι θετικό ότι ήρθαν τώρα και είναι και beta. Από την άλλη όμως σκέψου ότι έστω και τώρα, έστω και έτσι ήρθαν ενώ δεν είχαν έρθει ούτε όταν το λειτουργικό είχε 3πλασιο ποσοστό. Αυτό το λες θετικό (να είναι καλά η ενοποίηση βέβαια που φέρνει διαρκώς νέα πράγματα). ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι 21?????.....:lol: :lol: :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν "νέα" που είναι στον χώρο θέλει τον χρόνο της. Πες μου 3 σημαντικές εφαρμογές της κατηγορίας "ας λειτουργεί τουλάχιστον". οχι δεν είμαι,ευτυχώς.(ή και δυστυχώς). ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρόνο είχε πάρα πολύ από τα 7.... Θα σου πω 1 και μόνο. Με το παραμικρό πλέον, η συσκευή μου θερμαίνεται σε όχι "ευχάριστα" επίπεδα. Περασμένη η τελευταία έκδοση, με hard reset, χωρίς backup και μόνο οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Lumia 640, το "test bed" των wm, υποτίθεται... Αν αυτό είναι το μέλλον των wm, δε βλέπω να ανεβαίνει και πολύ το ποσοστό.... επειδή ακούω αυτό με την ζέστη συχνά,έπαιζα χθες με ένα S6 και στο 10λεπτο ψήνεις αυγό πάνω του. Αντιθέτως το xl ήταν "κρύο". Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Χρόνο είχε πάρα πολύ από τα 7.... Απο τα 7 δεν έφτιαχνε universal εφαρμογές! ;) Στα 7 ούτε το Bluetooth λειτουργούσε... Για τα 10 μιλάμε εδώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 επειδή ακούω αυτό με την ζέστη συχνά,έπαιζα χθες με ένα S6 και στο 10λεπτο ψήνεις αυγό πάνω του. Αντιθέτως το xl ήταν "κρύο". Αυτό είναι γελοίο, όχι απλά πρόβλημα... Προσωπικά, μου έχει κάνει πολύ άσχημη εντύπωση, αφού όσο καιρό ήμουν με τα 8.1, ήταν κρύο στην κυριολεξία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτό είναι γελοίο, όχι απλά πρόβλημα... Προσωπικά, μου έχει κάνει πολύ άσχημη εντύπωση, αφού όσο καιρό ήμουν με τα 8.1, ήταν κρύο στην κυριολεξία. δε ξέρω δε μπορώ να σε καταλάβω.Εμένα είναι και τα δύο σε φυσιολογικά επίπεδα και πιο κρύα μάλιστα από άλλα πανάκριβα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Χρόνο είχε πάρα πολύ από τα 7.... Θα σου πω 1 και μόνο. Με το παραμικρό πλέον, η συσκευή μου θερμαίνεται σε όχι "ευχάριστα" επίπεδα. Περασμένη η τελευταία έκδοση, με hard reset, χωρίς backup και μόνο οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Lumia 640, το "test bed" των wm, υποτίθεται... Αν αυτό είναι το μέλλον των wm, δε βλέπω να ανεβαίνει και πολύ το ποσοστό.... Κρίνοντας όμως από τα γραφόμενα των περισσότερων εδώ, είσαι μειοψηφία. Εγώ δεν είχα πρόβλημα υπερθέρμανσης ούτε με το 1020 και το αρχαίο του hardware (μόνο σε δικαιολογημένες περιπτώσεις). Το δε 950 μόνο κατά τη φόρτιση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 δε ξέρω δε μπορώ να σε καταλάβω.Εμένα είναι και τα δύο σε φυσιολογικά επίπεδα και πιο κρύα μάλιστα από άλλα πανάκριβα. Μπα. Φυσιολογικά επίπεδα ούτε καν. Ακόμα και μέσα από θήκη είναι αρκετά αισθητή. Κρίνοντας όμως από τα γραφόμενα των περισσότερων εδώ, είσαι μειοψηφία. Εγώ δεν είχα πρόβλημα υπερθέρμανσης ούτε με το 1020 και το αρχαίο του hardware (μόνο σε δικαιολογημένες περιπτώσεις). Το δε 950 μόνο κατά τη φόρτιση. Καλά, μη νομίζεις ότι γράφουν όλοι, ό,τι και να τους συμβαίνει. Τους αρέσει το "καινούριο" που βλέπουν με τα 10άρια και παραβλέπουν 1-2 "στραβά". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 επειδή ακούω αυτό με την ζέστη συχνά,έπαιζα χθες με ένα S6 και στο 10λεπτο ψήνεις αυγό πάνω του. Αντιθέτως το xl ήταν "κρύο". Και εγώ που έχω το 640XL ούτε 1 βαθμό θερμοκρασία δεν ανέβηκε. Αν και μου φαίνεται περίεργο ότι το S6 έψηνε σε ένα 10λεπτο. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μπα. Φυσιολογικά επίπεδα ούτε καν. Ακόμα και μέσα από θήκη είναι αρκετά αισθητή. Καλά, μη νομίζεις ότι γράφουν όλοι, ό,τι και να τους συμβαίνει. Τους αρέσει το "καινούριο" που βλέπουν με τα 10άρια και παραβλέπουν 1-2 "στραβά". οχι δα... Ξέρω τι πάει να πει ζεστό τηλέφωνο από τότε που είχα πάρει το s3. το 640 ds&XL είναι ψυγεία μπροστά του. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ που έχω το 640XL ούτε 1 βαθμό θερμοκρασία δεν ανέβηκε. Αν και μου φαίνεται περίεργο ότι το S6 έψηνε σε ένα 10λεπτο. μη σου φαίνεται.είναι και λογικό όμως,μεγάλες οθόνες έχουμε,τα κάνουνε αυτά. και είμαστε και offtopic έτσι; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 οχι δα... Ξέρω τι πάει να πει ζεστό τηλέφωνο από τότε που είχα πάρει το s3. το 640 ds&XL είναι ψυγεία μπροστά του. Δεν είπα ότι εσύ δε γράφεις κάτι. Αν δεις πόσο θερμαίνεται το 640 μου, θα καταλάβεις. Και εννοείται ότι hard reset δεν ξανακάνω. Το έχουμε κάνει σαν τον καφέ μας, στα wm.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Βρε δεν είπα ότι λες για μένα.Απλα λέω πως ξέρω τι πάει να πει ζεστό κινητό και τα Lumia μου,μόνο ζεστα δε τα λες Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Βρε δεν είπα ότι λες για μένα.Απλα λέω πως ξέρω τι πάει να πει ζεστό κινητό και τα Lumia μου,μόνο ζεστα δε τα λες Τυχερός είσαι και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. :) Τι θα κάνω με το δικό μου, ο χρόνος θα δείξει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τυχερός είσαι και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. :) Τι θα κάνω με το δικό μου, ο χρόνος θα δείξει... Nα βάλεις υδρόψυξη.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Τυχερός είσαι και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. :) Τι θα κάνω με το δικό μου, ο χρόνος θα δείξει... Έπρεπε να είχες πάρει το 950XL που έχει υδρόψυξη. Έκανα μια μέρα δοκιμή ένα XL με ένα απλό 950 δυο φίλων, και το XL ζεσταινόταν πολύ λιγότερο. Με χρήση data και παιχνίδια έγινε η σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έπρεπε να είχες πάρει το 950XL που έχει υδρόψυξη. Έκανα μια μέρα δοκιμή ένα XL με ένα απλό 950 δυο φίλων, και το XL ζεσταινόταν πολύ λιγότερο. Με χρήση data και παιχνίδια έγινε η σύγκριση. Ναι καλά, παίξε minecraft την ώρα που φορτίζει να δεις την γλύκα :P Πάντως όντως σε οποιαδήποτε χρήση πλην παιχνιδιών - φορτίσματος είναι κρύο το 950xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Λογικό είναι αν φορτίζεις και παίζεις παιχνίδια να ζεσταθεί,εδώ ζεσταίνετε λόγο γρήγορης φόρτισης,σχεδόν όλα τα τηλέφωνα το έχουν αυτό. Μην ξεχνάμε ότι είναι και καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ναι καλά, παίξε minecraft την ώρα που φορτίζει να δεις την γλύκα :P Πάντως όντως σε οποιαδήποτε χρήση πλην παιχνιδιών - φορτίσματος είναι κρύο το 950xl Παίξε με 950 και μετά πες. Και με όποιο τηλέφωνο να παίζεις ενώ το φορτίζεις τα ίδια θα λες. Έχεις δει εσύ κανένα να είναι κρύο όταν παίζεις, φορτίζοντας το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παίξε με 950 και μετά πες. Και με όποιο τηλέφωνο να παίζεις ενώ το φορτίζεις τα ίδια θα λες. Έχεις δει εσύ κανένα να είναι κρύο όταν παίζεις, φορτίζοντας το τηλ; Όχι φυσικά, ίσα ίσα που τονίζω ότι μόνο σε αυτή την περίπτωση έχω παρατηρήσει πολύ ζέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά το Viber εδώ και μερικές μέρες παρατήρησα οτι δε δείχνει οτι διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλα. Μένει στο delivered ενώ έχει διαβαστεί.. Συμβαίνει και σ εσάς; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ναι!το Viber έχει προβληματάκια,ας δούμε τη θα κάνουν στην τελική έκδοση που θα έχει και βίντεο κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παιδιά το Viber εδώ και μερικές μέρες παρατήρησα οτι δε δείχνει οτι διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλα. Μένει στο delivered ενώ έχει διαβαστεί.. Συμβαίνει και σ εσάς; ναι τα ίδια και αν μου στέλνουν μήνυμα μένει κολλημένο το πλακιδίο με την ειδοποίηση και δεν φεύγει ούτε με soft reset. εξαφανίζετε άσχετα μετά από πολλές ώρες χωρίς να το πειράζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έπρεπε να είχες πάρει το 950XL που έχει υδρόψυξη. Έκανα μια μέρα δοκιμή ένα XL με ένα απλό 950 δυο φίλων, και το XL ζεσταινόταν πολύ λιγότερο. Με χρήση data και παιχνίδια έγινε η σύγκριση. Για πολλούς λόγους δεν πήρα και δεν θα πάρω ένα από τα 950. - Αμφίβολο το πόσο βοηθάει η υδρόψυξη. Ο 810 είναι πολύ "περίεργος" επεξεργαστής. Δε σε ακυρώνω για κανένα λόγο. - Δεν είναι σε θέση να ζητάει τόσα χρήματα η Microsoft. Ειδικά η day-one τιμή ήταν για γέλια. - Πλέον ο συνδυασμός 2gb/16gb (μου αρκεί μέχρι στιγμής) είναι πολύ φθηνός. - Πάνω από 300€ δε δίνω για smartphone. Και για να δώσω και αυτά τα 300, πρέπει να "ψήνει και καφέ", κάτι που το 950XL δεν κάνει. P.S.: Όπως έγραφα το post, είδα την τιμή του XL, στο skroutz. 371€ χαμηλότερη τιμή; Αλήθεια; Για το 950XL; :rolleyes: Που ακόμα "άστρωτο" λειτουργικό έχει; Τα μελλοντικά updates, προσωπικά, δεν είναι λόγος για να κοστίζει τώρα περισσότερο μια συσκευή. Εφόσον την πληρώνω τώρα, θέλω να είναι άψογη τώρα, όχι σε ένα 6μηνο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts