alex_gate_7 Δημ. June 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν το λέω εγώ. Τα παιδιά που ειναι insiders. Ακόμα δεν έχουν δει κλήσεις και βιντεοκλησεις στο Messenger μέχρι στιγμής! ;) Δεν έχει καμία απολύτως σχέση το Messenger με τις εκδόσεις της Microsoft... Δεν μπορεί η Microsoft να αναβαθμίσει το messenger ούτε είναι κομμάτι του λειτουργικού... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ρε παιδιά όσοι έχετε Vodafone χτυπήστε καμία αναφορά στην Vodafone μήπως τελικά θα φτιάξουν και για μας εφαρμογή My Vodafone. εγώ τους πήρα και μου είπαν ότι θα το καταγράψουν στα αίτηματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρίξε μια ματιά ναι το είχα δει αλλά σε μένα δεν προλαβαίνει καν να ανοίξει.γίνεται ένα δευτερόλεπτο μπλε και εξαφανίζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εμένα με το τελευταίο update του καιρού σταμάτησε να ανανεώνει το live tile. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ο καιρός και το live tile λειτουργούν κανονικά σε εμένα,το Viber τα έχει κάνει λίγο χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Ενημέρωση για το Messenger Προστέθηκε κλήση και βιντεοκληση Edited June 30, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Επιτέλους...... :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ενημέρωση για το Messenger Προστέθηκε κλήση και βιντεοκληση Εγώ γιατί δεν την βλέπω? Σε ποιο μενού είναι? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εγώ γιατί δεν την βλέπω? Σε ποιο μενού είναι? Θα το πιστέψεις ότι εξαφανίστηκε????? Ήταν επάνω δεξιά. Το κάνω επανεγκατάσταση Edit. Τίποτα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το είχα πάθει και εγώ σε μια παλαιότερη έκδοση αυτό. Δεν έχουν προστεθεί ακόμη κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Το είχα πάθει και εγώ σε μια παλαιότερη έκδοση αυτό. Δεν έχουν προστεθεί ακόμη κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Το ωραίο είναι ότι πάτησα για κλήση και το έκλεισα αμέσως λόγω ώρας...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ρε σεις σοβαρα μιλατε τωρα; Μπηκε και βγηκε μονο του; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ρε σεις σοβαρα μιλατε τωρα; Μπηκε και βγηκε μονο του; Εκτός κι αν τα φαντάσματα άφησαν τον mr_47 και ήρθαν σε μένα......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Θα το πιστέψεις ότι εξαφανίστηκε????? Ήταν επάνω δεξιά. Το κάνω επανεγκατάσταση Edit. Τίποτα....... Χαχαχαχαχα... Τα φαντάσματα του Mr_47 έφτασαν και στις συσκευές μας. Βάζω την beta τώρα να δώ τι γίνεται. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εκτός κι αν τα φαντάσματα άφησαν τον mr_47 και ήρθαν σε μένα......:lol: χαχαχαχαχα :lol: :lol: Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι μίλησαν κιόλας προτού εξαφανιστούν οι κλήσεις/βιντεοκλήσεις. Λογικά βρίσκονται υπό δοκιμή και ίσως να δοθούν σύντομα σαν αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι μίλησαν κιόλας προτού εξαφανιστούν οι κλήσεις/βιντεοκλήσεις. Λογικά βρίσκονται υπό δοκιμή και ίσως να δοθούν σύντομα σαν αναβάθμιση. Κι εγώ πρόλαβα να καλέσω..... Και πως εξαφανίστηκε έτσι απλά; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κι εγώ πρόλαβα να καλέσω..... Και πως εξαφανίστηκε έτσι απλά; Δεν έχω ιδέα, πάντως έχει συμβεί σε πάρα πολλούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Η εξήγηση είναι ότι μπορούν να το ανοιγοκλείνουν από τον σερβερ. Έχει μπει στον κώδικα της εφαρμογής η δυνατότητα αλλά εμφανίζονται τα κουμπιά μόνο όταν "ανοίγουν" την δυνατότητα στον σερβερ για δοκιμές. Γι αυτό σου εξαφανίστηκε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εγώ δεν πρόλαβα να το δω καν.και αναρωτιέμαι τι ενημερώθηκε.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ενημέρωση για το Messenger Προστέθηκε κλήση και βιντεοκληση Για λίγο μόνο!! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Ενημέρωση για το Messenger Προστέθηκε κλήση και βιντεοκληση Και εγώ έψαχνα εδώ και πόση ώρα να το βρω μέχρι να διαβάσω τα παραπάνω σχόλια. Sent from mTalk Κώστας!! Edited July 1, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Εκτός κι αν τα φαντάσματα άφησαν τον mr_47 και ήρθαν σε μένα......:lol: Χαχαχαχαχα... Τα φαντάσματα του Mr_47 έφτασαν και στις συσκευές μας. Βάζω την beta τώρα να δώ τι γίνεται. χαχαχαχαχα :lol: :lol: Δεν είναι αστεία πράγματα, παιδιά... Βρίσκονται ανάμεσά μας.... :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μπορείτε να βάλετε το νέο messenger στην lock screen; αν ναι, πώς μπαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μου έκανε Update το Whats Up (μεταξύ άλλων) αλλάζοντας εικονίδιο και έγινε και πολύ πιο γρήγορο. Μπορείτε να βάλετε το νέο messenger στην lock screen; αν ναι, πώς μπαίνει; Νομίζω πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα. Ούτε για το Fb Beta. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μου έκανε Update το Whats Up (μεταξύ άλλων) αλλάζοντας εικονίδιο και έγινε και πολύ πιο γρήγορο. Του κάνανε λίγο λίφτινγκ. Καλό έγινε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts