theodor_1977 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Soft Reset έχεις δοκιμάσει... Κάνε απεγκατάσταση το twitter, soft reset (δεν σβήνει τίποτα μην φοβηθείς :p ) και μετά εγκατάσταση το twitter... Το δοκιμασα φιλε κι΄ αυτο.Δεν γινεται τιποτα.Εχει φαει σκαλομα γερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημερα.Montoya_42 εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν διορθωθηκε.Δεν ξερω τι να πω.Πραγματικα ειναι για να τρελενεσαι:mad::(:(:( Δοκίμασε μια εφαρμογή τρίτου, για να αποκλείσεις ότι είναι θέμα της συσκευής. Και δεύτερον πες σε κάποιον να σε κάνει mention να δείς αν σου έρχεται ειδοποίηση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Παιδια καλησπέρα.Εχω αναφερθεί και παλιότερα στο θεμα αλλα δεν είδα προκοπή.Εχω προβλημα με τον ηχο ειδοποιήσεις στο twitter.Εχω ορίσει κανονικα ήχο αλλα δεν βλέπω τις ειδοποιησεις παρα μονο εαν μπω στην εφαρμογη.Εαν μου στειλουν καποιο προσωπικο μηνυμα τοτε λαμβανω κανονικα ηχο κτλ.Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το twitter δεν χτυπα με τίποτα δεν βρήκα τρόπο να το φτιάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodor_1977 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το twitter δεν χτυπα με τίποτα δεν βρήκα τρόπο να το φτιάξω Πρόβλημα της συμβατότητας εφαρμογης-windows 10 λες να είναι;Αν καταφέρεις και βρεις λύση σε παρακαλώ ενημέρωσε:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Όπως την βρήκες στο store, πάτησε κοινοποίησηhttps://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhww1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έγεινε update το Map πολύ ωραίο άρχησε να ξεπερνά το here maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έγεινε update το Map πολύ ωραίο άρχησε να ξεπερνά το here maps Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να ζηλέψει. Πλέον βγάζει και εναλλακτικές διαδρομές (και όχι μόνο μία), έχει και τα tabs, φτιάχνεις διαδρομές σε όποιο σημείο του χάρτη θες... όλα καλά. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τα Here... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Καλημερα.Montoya_42 εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν διορθωθηκε.Δεν ξερω τι να πω.Πραγματικα ειναι για να τρελενεσαι:mad::(:(:( Και είπες ότι τσέκαρες στις ρυθμίσεις-> ειδοποιήσεις και ενέργειες....... Δοκίμασε να βάλεις δικούς σου ήχους. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhww1 Δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου οποτε είναι μόνο για όσες προέρχονται από wp8 Edited June 21, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να ζηλέψει. Πλέον βγάζει και εναλλακτικές διαδρομές (και όχι μόνο μία), έχει και τα tabs, φτιάχνεις διαδρομές σε όποιο σημείο του χάρτη θες... όλα καλά. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τα Here... πολύ καλύτερο από το here maps πλέον. Ορίστε,θέλω τώρα να ακούσω τι έχουν να πουν όσοι έλεγαν ότι ξεμείναμε από Χάρτες και Πλοήγηση.:lol::shifty: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Κάπου υπήρχε οδηγός να μεταφέρουμε τα αγάπησα από here maps στους χάρτες. Θυμάται κανένας; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Κάπου υπήρχε οδηγός να μεταφέρουμε τα αγάπησα από here maps στους χάρτες. Θυμάται κανένας; Μπες στο feedback hub ή κέντρο σχολίων όπως το λέει στα Ελληνικά. Εκεί μου βγάζει οδηγίες εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Κάπου υπήρχε οδηγός να μεταφέρουμε τα αγάπησα από here maps στους χάρτες. Θυμάται κανένας; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6717288#post6717288 Eδώ είσαι. Βάζω και το δικό μου συμπληρωματικό και όχι τον ΟΡ (respect, πάλι) γιατί την πάτησα στην αρχή και το βρήκα με δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodor_1977 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλημερα.Montoya_42 εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και δεν διορθωθηκε.Δεν ξερω τι να πω.Πραγματικα ειναι για να τρελενεσαι:mad::(:(:( Ολα αυτα τα εκανα.Δικους μου ηχους,hard reset,soft reset,απεγκατασταση,εγκατασταση αλλα τιποτα.Σ΄ ευχαριστω παντως για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6717288#post6717288 Eδώ είσαι. Βάζω και το δικό μου συμπληρωματικό και όχι τον ΟΡ (respect, πάλι) γιατί την πάτησα στην αρχή και το βρήκα με δοκιμές. Σωτήριος (και όχι Σωτήρης). Μόλις το έκανα! Στα υπ' όψιν απ' ότι είδα, στο νέο update των Maps υπάρχει επιλογή για import HERE favorites. Edited June 21, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 να ρωτήσω υπάρχει καμία εφαρμογή του στυλ cache cleaner γιατί βλέπω ότι έχω θέμα με την μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Σωτήριος (και όχι Σωτήρης). Μόλις το έκανα! Στα υπ' όψιν απ' ότι είδα, στο νέο update των Maps υπάρχει επιλογή για import HERE favorites. Εγώ δεν βρισκω τέτοια επιλογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εγώ δεν βρισκω τέτοια επιλογή. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένα τα Here; Αλλιώς ναι, δεν το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένα τα Here; Αλλιώς ναι, δεν το εμφανίζει. Οπότε θα κάνω την διαδικασία που μου είπαν οι φίλοι πριν. Οτα ανοίξω το pc γιατί τώρα βαριέμαι......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Οπότε θα κάνω την διαδικασία που μου είπαν οι φίλοι πριν. Οτα ανοίξω το pc γιατί τώρα βαριέμαι......:) Την έχεις εγκαταστήσει τη νέα ενημέρωση; Είναι στις ρυθμίσεις ---> αγαπημένα ---> διαχείριση αγαπημένων. Θέλει και ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να έχεις και τις εφαρμογές here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Την έχεις εγκαταστήσει τη νέα ενημέρωση; Είναι στις ρυθμίσεις ---> αγαπημένα ---> διαχείριση αγαπημένων. Θέλει και ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να έχεις και τις εφαρμογές here. Εγώ δε το βλέπω αυτό πάντως, είμαι σε Redstone και οι Χάρτες στην 5.1606.1671.0 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ήρθε update για την εφαρμογή αφυπνίσεις και ρολόι, τουλάχιστον διορθώσαν τα αγγλικά που εμφανιζόταν. Τώρα είναι τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 να ρωτήσω υπάρχει καμία εφαρμογή του στυλ cache cleaner γιατί βλέπω ότι έχω θέμα με την μνήμη. Φαντάζομαι με τα temporary files, που αυξάνονται συνεχώς εχεις θέμα, ε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Φαντάζομαι με τα temporary files, που αυξάνονται συνεχώς εχεις θέμα, ε; ναι ναι ναι....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 ναι ναι ναι....! Μερικά από αυτά καθαρίζουν μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν. Πχ το deezer είχε περίπου 600 MB data από προσωρινά αποθηκευμένα τραγούδια για να γλυτώνεις χρήση wifi και μπορείς να τα καθαρίσεις μέσα από την εφαρμογή. Παρόμοια και άλλες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 ναι ναι ναι....! Κάνεις αυτό σου γράφει ο georgb. Ή/και αυτό που θα σου γράψω. Settings -> System -> Storage: This device -> Temporary files Delete temporary files και SD card -> Temporary files Delete temporary files Προσωπικά, μετά από αυτά, κάνω κι ένα soft reset. Αλλά, επειδή μπορεί να σου ζητήσει σκανάρισμα της κάρτας (μετά το soft reset), κάν' το όταν δε θα χρειάζεσαι το κινητό σου. Ανάλογα το πόσες εφαρμογές έχεις, κάνει 10 λεπτά, με ένα τέταρτο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts