BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) θα το ξαναδοκιμασω σε λιγο. μακαρι οντως να εφτιαξε, πριν λιιγο καιρο που το δοκιμασα τελευταια φορα, δεν δουλευε. μακαρι!!! θα επανελθω Το δοκίμασα μόλις τώρα και δείχνει να δουλεύει οκ. http://s33.postimg.org/mck4s1n0f/wp_ss_20160527_0001.png Τις ιδιες ρυθμίσεις έβαλα, πας manage accounts , add account, advanced setup , internet email εκει βαζεις imap4 και στα πεδία συμπληρώνεις εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr για email βαζεις ονομα@otenet.gr και για user id βάζεις σκέτο ότι είναι πριν το @. Το μοναδικό έξτρα που χρειάστηκε να κάνω ήταν την πρώτη φορά που το πέρασα να κλείσω τελείως την εφαρμογή από την μνήμη και να την ανοίξω πάλι γιατι την πρώτη φορά έδειχνε συνέχεια να συγχρονίζει χωρίς να κατεβάζει τα email.ναι ρε φιλε. επιτελους. χιλια ευχαριστωωωωω δουλευει. δεν εχεις ιδεα ποσο χαρηκα. θεεεενξ Edited May 28, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έχετε θέμα με την εφαρμογή Here Maps; Σήμερα που τη χρησιμοποίησα, με έβγαλε εντελώς αλλού..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 σημερα που την χρησιμοποιησα ηταν μπομπα. ποτε δεν με εχει απογοητευσει. σε φαση να απορω πως εχετε ολοι εδω και ποσο καιρο προβληματα μια με τη γμωσσα μια με το ενα , μια με το αλλο. μαλλον θαμαι πολυ τυχερος τι να πω... (1020 εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Διάβασα πριν μερικά ποστ για την εφαρμογή mTalk. Νομίζω πως με λίγη συνήθεια, μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το αρχαίο Tapatalk των windows phone. Εξαιρετική εφαρμογή. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Διάβασα πριν μερικά ποστ για την εφαρμογή mTalk. Νομίζω πως με λίγη συνήθεια, μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το αρχαίο Tapatalk των windows phone. Εξαιρετική εφαρμογή. Sent from mTalk Τελικά πολύ καλή εφαρμογή και με dark theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Τελικά πολύ καλή εφαρμογή και με dark theme. Είναι μια full featured εφαρμογή του tapatalk... Είναι μακράν καλυτερη από το tapatalk. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Είναι μια full featured εφαρμογή του tapatalk... Είναι μακράν καλυτερη από το tapatalk. Sent from mTalk Ναι αλλα έχω την εντύπωση οτι ακόμα υστερεί σε πλήθος υποστηριζόμενων φόρουμ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ναι αλλα έχω την εντύπωση οτι ακόμα υστερεί σε πλήθος υποστηριζόμενων φόρουμ. Sent from mTalk +100000000000% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasbrg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Επίσης καταναλώνει τη μπαταρία με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι το tapatalk. Με την ίδια περίπου χρήση σήμερα το ένα έχει 7% και το άλλο 24% κατανάλωση..... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1; P.S.: Προς mods. Θα το γράψω και σε Android thread. Οπότε διαγράψτε αυτό που περισσεύει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1; P.S.: Προς mods. Θα το γράψω και σε Android thread. Οπότε διαγράψτε αυτό που περισσεύει. Νομίζω πως δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1; P.S.: Προς mods. Θα το γράψω και σε Android thread. Οπότε διαγράψτε αυτό που περισσεύει. Μπα, δεν νομίζω. Δοκιμάζω το G4 εδώ και μερικές μέρες, και στο Lumia είναι απενεργοποιημένο το Viber. Πρέπει να ξαναβάλω κωδικούς που θα μου στέιλουν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1; P.S.: Προς mods. Θα το γράψω και σε Android thread. Οπότε διαγράψτε αυτό που περισσεύει. Δεν γίνεται με τίποτα, εγώ έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αριθμό μια σε Android μια σε WP 10. Δεν γίνεται ούτε με αυτόν τον τρόπο, μόνο σε μια συσκευή αποκλειστικά. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Νομίζω πως δεν μπορείς. Μπα, δεν νομίζω. Δοκιμάζω το G4 εδώ και μερικές μέρες, και στο Lumia είναι απενεργοποιημένο το Viber. Πρέπει να ξαναβάλω κωδικούς που θα μου στέιλουν. Δεν γίνεται με τίποτα, εγώ έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αριθμό μια σε Android μια σε WP 10. Δεν γίνεται ούτε με αυτόν τον τρόπο, μόνο σε μια συσκευή αποκλειστικά. Sent from mTalk Κώστας!! Δε θα γλιτώσουμε το βάλε/βγάλε των στοιχείων με το viber. :lol: Ευχαριστώ, παιδιά! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Επίσης καταναλώνει τη μπαταρία με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι το tapatalk. Με την ίδια περίπου χρήση σήμερα το ένα έχει 7% και το άλλο 24% κατανάλωση..... Sent from mTalk Κι εγώ με λίγη χρήση μου κατάπιε την μπαταρία μέσα σε λίγη ώρα. Είχε χρήση 72%. Όπως την έβαλα την έβγαλα. Ούτε ο edge δεν έχει τέτοια κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Εμένα δουλεύει κανονικά σε 2 συσκευές. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 καλημερα παιδια,υπαρχει εφαρμογη για vodafonecu οπως το Myf2g ; γιατι δεν μπορω να τη βρω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 καλημερα παιδια,υπαρχει εφαρμογη για vodafonecu οπως το Myf2g ; γιατι δεν μπορω να τη βρω πουθενα Όχι δεν υπάρχει δυστυχώς.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το Fitbit πήρε αναβάθμιση και έγινε τρομερό σαν εφαρμογή...... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Πραγματικά καλός Player όσο αφορά το pc αλλά στην mobile έκδοση δεν μπορώ να φτιάξω λίστες, γίνεται η όχι ακόμη? Πάντως για μένα ο κορυφαίος player είναι ο loco music Player το μόνο που του λείπει είναι crossfader (κάτι που έχει ο foobar) Και τι ακριβώς είναι το Crossfader; Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου ήρθε ενημέρωση για το Gestures and Touch. Βλέπω ότι έχει επιλογή τώρα για σίγαση του τηλεφώνου όταν έχεις εισερχόμενη κλήση βάζοντάς το τ' ανάσκελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου ήρθε ενημέρωση για το Gestures and Touch. Βλέπω ότι έχει επιλογή τώρα για σίγαση του τηλεφώνου όταν έχεις εισερχόμενη κλήση βάζοντάς το τ' ανάσκελα.. Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αν ανοίξω το m.facebook, στον UC browser, αυτός θα δίνει ειδοποιήσεις, όπως στο Android; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι. Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;; Στο extras - touch είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts