Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα το ξαναδοκιμασω σε λιγο. μακαρι οντως να εφτιαξε, πριν λιιγο καιρο που το δοκιμασα τελευταια φορα, δεν δουλευε. μακαρι!!! θα επανελθω

Το δοκίμασα μόλις τώρα και δείχνει να δουλεύει οκ.

http://s33.postimg.org/mck4s1n0f/wp_ss_20160527_0001.png

Τις ιδιες ρυθμίσεις έβαλα, πας manage accounts , add account, advanced setup , internet email

εκει βαζεις imap4 και στα πεδία συμπληρώνεις εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr

για email βαζεις ονομα@otenet.gr και για user id βάζεις σκέτο ότι είναι πριν το @.

Το μοναδικό έξτρα που χρειάστηκε να κάνω ήταν την πρώτη φορά που το πέρασα να κλείσω τελείως την εφαρμογή από την μνήμη και να την ανοίξω πάλι γιατι την πρώτη φορά έδειχνε συνέχεια να συγχρονίζει χωρίς να κατεβάζει τα email.

ναι ρε φιλε. επιτελους. χιλια ευχαριστωωωωω δουλευει. δεν εχεις ιδεα ποσο χαρηκα. θεεεενξ Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα που την χρησιμοποιησα ηταν μπομπα. ποτε δεν με εχει απογοητευσει. σε φαση να απορω πως εχετε ολοι εδω και ποσο καιρο προβληματα μια με τη γμωσσα μια με το ενα , μια με το αλλο. μαλλον θαμαι πολυ τυχερος τι να πω... (1020 εχω)

Διάβασα πριν μερικά ποστ για την εφαρμογή mTalk.

Νομίζω πως με λίγη συνήθεια, μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το αρχαίο Tapatalk των windows phone.

Εξαιρετική εφαρμογή.

Sent from mTalk

Διάβασα πριν μερικά ποστ για την εφαρμογή mTalk.

Νομίζω πως με λίγη συνήθεια, μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το αρχαίο Tapatalk των windows phone.

Εξαιρετική εφαρμογή.

Sent from mTalk

Τελικά πολύ καλή εφαρμογή και με dark theme.

Τελικά πολύ καλή εφαρμογή και με dark theme.

Είναι μια full featured εφαρμογή του tapatalk... Είναι μακράν καλυτερη από το tapatalk.

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Είναι μια full featured εφαρμογή του tapatalk... Είναι μακράν καλυτερη από το tapatalk.

Sent from mTalk

Ναι αλλα έχω την εντύπωση οτι ακόμα υστερεί σε πλήθος υποστηριζόμενων φόρουμ.

Sent from mTalk

Επίσης καταναλώνει τη μπαταρία με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι το tapatalk. Με την ίδια περίπου χρήση σήμερα το ένα έχει 7% και το άλλο 24% κατανάλωση.....

Sent from mTalk

Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1;

P.S.: Προς mods.

Θα το γράψω και σε Android thread. Οπότε διαγράψτε αυτό που περισσεύει.

Huawei Nova 5T

Έχω εγκατεστημένο το viber σε συσκευή με w10m. Μπορώ να την έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και σε συσκευή με android 5.1;

Νομίζω πως δεν μπορείς.

Μπα, δεν νομίζω. Δοκιμάζω το G4 εδώ και μερικές μέρες, και στο Lumia είναι απενεργοποιημένο το Viber. Πρέπει να ξαναβάλω κωδικούς που θα μου στέιλουν.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δεν γίνεται με τίποτα, εγώ έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αριθμό μια σε Android μια σε WP 10. Δεν γίνεται ούτε με αυτόν τον τρόπο, μόνο σε μια συσκευή αποκλειστικά.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Νομίζω πως δεν μπορείς.

Μπα, δεν νομίζω. Δοκιμάζω το G4 εδώ και μερικές μέρες, και στο Lumia είναι απενεργοποιημένο το Viber. Πρέπει να ξαναβάλω κωδικούς που θα μου στέιλουν.

Δεν γίνεται με τίποτα, εγώ έχω δυο κάρτες με τον ίδιο αριθμό μια σε Android μια σε WP 10. Δεν γίνεται ούτε με αυτόν τον τρόπο, μόνο σε μια συσκευή αποκλειστικά.

Sent from mTalk Κώστας!!

Δε θα γλιτώσουμε το βάλε/βγάλε των στοιχείων με το viber. :lol:

Ευχαριστώ, παιδιά! :)

Huawei Nova 5T

Επίσης καταναλώνει τη μπαταρία με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι το tapatalk. Με την ίδια περίπου χρήση σήμερα το ένα έχει 7% και το άλλο 24% κατανάλωση.....

Sent from mTalk

Κι εγώ με λίγη χρήση μου κατάπιε την μπαταρία μέσα σε λίγη ώρα. Είχε χρήση 72%. Όπως την έβαλα την έβγαλα. Ούτε ο edge δεν έχει τέτοια κατανάλωση.

καλημερα παιδια,υπαρχει εφαρμογη για vodafonecu οπως το Myf2g ; γιατι δεν μπορω να τη βρω πουθενα

Όχι δεν υπάρχει δυστυχώς....

Το Fitbit πήρε αναβάθμιση και έγινε τρομερό σαν εφαρμογή......

Sent from mTalk Κώστας!!

Πραγματικά καλός Player όσο αφορά το pc αλλά στην mobile έκδοση δεν μπορώ να φτιάξω λίστες, γίνεται η όχι ακόμη?

Πάντως για μένα ο κορυφαίος player είναι ο loco music Player το μόνο που του λείπει είναι crossfader (κάτι που έχει ο foobar)

Και τι ακριβώς είναι το Crossfader;

Sent from mTalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Μου ήρθε ενημέρωση για το Gestures and Touch. Βλέπω ότι έχει επιλογή τώρα για σίγαση του τηλεφώνου όταν έχεις εισερχόμενη κλήση βάζοντάς το τ' ανάσκελα..

Μου ήρθε ενημέρωση για το Gestures and Touch. Βλέπω ότι έχει επιλογή τώρα για σίγαση του τηλεφώνου όταν έχεις εισερχόμενη κλήση βάζοντάς το τ' ανάσκελα..

Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι.

Huawei Nova 5T

Ποια συσκευή έχεις; Γιατί επιμένει να μην κάνει το update, λέγοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην SD, ενώ δεν είναι.

Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν μπορώ να το βρω στα settings... μία μικρή βοήθεια;;;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών