Stoupi Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 OTE TV GO Μήπως έχουμε κάποιο νέο; Θα είναι καταλυτικό στην επιλογή νέας συσκευής. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 WiFi Tool Δωρεάν για λίγες ακόμα ώρες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 WiFi Tool Δωρεάν για λίγες ακόμα ώρες... :wacko: 1 hours and 25 minutes remaining Discount applies to Windows 10 devices only. Τρεχάτεεεεε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 OTE TV GO Μήπως έχουμε κάποιο νέο; Θα είναι καταλυτικό στην επιλογή νέας συσκευής. Όχι. Ρώτησα και εγώ αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εννοείται πως κατέβηκε!:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εχω κατεβασει την εφαρμογη Gomovies pro αλλα δεν βρισκει τους υποτιτλους στα ελληνικα ενω μεσα υπαρχει η επιλογη Greek. Μου εχει σπασει τα νευρα γτ την πληρωσα κιολας 3.49€. Τι παιζει ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος file manager στον οποίο να μπορούν να συνδεθούν υπηρεσίες cloud (πχ box), όπως στον ES? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος file manager στον οποίο να μπορούν να συνδεθούν υπηρεσίες cloud (πχ box), όπως στον ES? metro file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, υπάρχει στο office lens η δυνατότητα offline αποθήκευσης (πχ στην SD ή στην συσκευή) γιατί βλέπω μόνο στο one note μπορείς. Και κάτι ακόμα, μόνο crop βλέπω ότι μπορείς να κάνεις, τίποτε παραπάνω.... Το CamScanner που είχα πιο παλιά πιο πολλές λειτουργίες είχε.... Edited January 21, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το CamScanner υπάρχει ακόμα... Αλλα νομίζω το Office Lens αποθηκεύει και ένα αρχείο στις φωτογραφίες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Στο android, στο google photos μπορεις να διαλεξεις ποιους φακελους θα κανει backup στο cloud. Μπορω να κανω κατι αντιστοιχο στο Onedrive? Δηλαδη να ανεβαζω στο cloud ΚΑΙ τις φωτο που μου στελνουν απο whatsapp κλπ; Φυσικα, εννοω αυτοματα, να μην το κανω χειροκινητα καθε φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Στο android, στο google photos μπορεις να διαλεξεις ποιους φακελους θα κανει backup στο cloud. Μπορω να κανω κατι αντιστοιχο στο Onedrive? Δηλαδη να ανεβαζω στο cloud ΚΑΙ τις φωτο που μου στελνουν απο whatsapp κλπ; Φυσικα, εννοω αυτοματα, να μην το κανω χειροκινητα καθε φορα. Αποθηκεύει αυτόματα το camera roll, και το saved pictures. Εμένα από WhatsApp αποθηκεύεται ότι μου στέλνουν αυτόματα. Μόλις ανοίξεις την εικόνα πάει στο saved pictures οπότε συγχρονίζεται. Τώρα για άλλους φακέλους δεν νομίζω να μπορείς ακόμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Με ποια εφαρμογή μετράμε τα βηματα πλέον Όσοι έχουν sensorcore, τώρα που δεν δουλεύει το υγεια και διατροφή; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Με ποια εφαρμογή μετράμε τα βηματα πλέον Όσοι έχουν sensorcore, τώρα που δεν δουλεύει το υγεια και διατροφή; stepcounter live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Newsflow , μια universal εφαρμογή για να παρακολουθείς διάφορα RSS http://s24.postimg.org/a44orhemd/rss.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ αλλα δεν μου το βγάζει σε lumia 630 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ενημέρωση για το store. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Με πρώτη ματιά έγινε αισθητά πιο γρήγορο... Κάτι άλλο δεν βλέπω φαντάζομαι θα έχουμε και changelog σε λίγο... Newsflow , μια universal εφαρμογή για να παρακολουθείς διάφορα RSS Δοκίμασε και τον NextGen Reader... Κορυφαίος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ενημέρωση για το store. Εγώ είδα το store στα update βγήκα και ξαναμπηκα στο store και το είχε κάνει αναβάθμιση αλλά αυτό που δεν μπορείς να δείς ποιες εφαρμογές έχουν γίνει Update .... αλλά και εμένα μου φένετε ποιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδια, κατεβασα το mytube κανονικα διχως δλδ προβηματα. Επισης εσωσα σε .μπ3 το πρωτο τραγουδι μου. Η ερωτηση είναι η εξης: Που ακριβως αποθηκευεται? Εψαξα από τον file explorer μια εφαρμογή που εχω αλλα δεν το βρηκα το κομματι πουθενα. Επισης πηγα να το βρω για να το ακουσω και από το groove music, αλλα ουτε εκει το βλεπει. Καμια ιδεα? Εχω το κινητο 1 μερα και απλα τα σπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλημέρα!ξέρουμε γιατί δεν δουλεύει το do not disturb (dnd)?θέλει Cortana? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 καλησπερα παιδια θελω να κανω της εξης ερωτησεις ειδα στο ιντερνετ οτι μπορεις να κανεις install τις εφαρμογες android στο windows phone μηπως ξερετε την διαδικασια? γιατι δεν ξερω αγγλικα. μια αλλη ερωτηση που με απασχολει ψαχνω να βρω ενα antivirus για το lumia 535 γιατι δεν μπορει να μην υπαρχει ιος στα κινητα μας? ξερετε κανενα? στο store δεν το εχει ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 καλησπερα παιδια θελω να κανω της εξης ερωτησεις ειδα στο ιντερνετ οτι μπορεις να κανεις install τις εφαρμογες android στο windows phone μηπως ξερετε την διαδικασια? γιατι δεν ξερω αγγλικα. Το project σταμάτησε λόγω νομικών και άλλων προβλημάτων. μια αλλη ερωτηση που με απασχολει ψαχνω να βρω ενα antivirus για το lumia 535 γιατι δεν μπορει να μην υπαρχει ιος στα κινητα μας? ξερετε κανενα? στο store δεν το εχει ευχαριστω :) Το σύστημα είναι τόσο κλειστό που δεν απαιτείται πρόγραμμα antivirus. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές εκτός store (εντός του store ελέγχονται διεξοδικά από την MS) κι επιπλέον οι εφαρμογές τρέχουν σε "sandbox" οπότε δεν μπορούν να παρέμβουν στο λειτουργικό... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδια, κατεβασα το mytube κανονικα διχως δλδ προβηματα. Επισης εσωσα σε .μπ3 το πρωτο τραγουδι μου. Η ερωτηση είναι η εξης: Που ακριβως αποθηκευεται? Εψαξα από τον file explorer μια εφαρμογή που εχω αλλα δεν το βρηκα το κομματι πουθενα. Επισης πηγα να το βρω για να το ακουσω και από το groove music, αλλα ουτε εκει το βλεπει. Καμια ιδεα? Εχω το κινητο 1 μερα και απλα τα σπαει. Αν δεν κάνω λάθος, σε αντίθεση με τα βίντεο, τα mp3 μπορείς να τα ακούσεις μόνο μέσα απο την εφαρμογή (mytube) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Τα μηνύματα που αφορούσαν τις απορίες εφαρμογών μεταφέρθηκαν στην κατάλληλη ενότητα: [Windows 10 Mobile] Γενικές Απορίες Εφαρμογών Συνεχίζουμε στο θέμα μας.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts