george_21 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Η Επιλογή για την φωτο της αρχικής οθόνης είναι ... καλά κρυμμένη. Με το foto gallery βρίσκεις την φωτογραφία που θέλεις να κάνεις φόντο στην αρχική οθόνη πατάς της τρεις κάθετες τελίτσες πάνω δεξια και επιλέγεις χρήση ως και θα εμφανιστεί η επιλογή Ταπετσαρία αρχικής οθόνης. επιλέγεις ρυθμίζεις ποιο κομμάτι της φωτογραφίας θέλεις και αποθήκευση, Ευχαριστώ φίλε. Για την οθόνη κλειδώματος έλεγα εγώ οτί δεν σε αφήνει να επιλέξεις. Εκεί πως βάζουμε ότι φωτό θέλουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγω το προσεχα και δεν ειχε θεμα αλλα παντα στην τσεπη η σε μαλακη επιφανεια. Μου φαινεται ομως οτι χαραζει ευκολα σε σκληρη επιφανεια Ρε παιδιά έχει gorilla glass και στο πίσω τζάμι. Δεν χαράζει εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ρε παιδιά έχει gorilla glass και στο πίσω τζάμι. Δεν χαράζει εύκολα. Δεν γνωρίζω. Εμένα είπα ότι μου φαίνεται ότι χαρίζει εύκολα. Μακάρι να είναι σκυλί να μην νιώθει τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ φίλε. Για την οθόνη κλειδώματος έλεγα εγώ οτί δεν σε αφήνει να επιλέξεις. Εκεί πως βάζουμε ότι φωτό θέλουμε???? Αυτά τα βήματα που γράφω τα έκανα για να αλλάξω την εικονα αρχικης οθόνης, αυτή που βλέπεις πριν ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αυτά τα βήματα που γράφω τα έκανα για να αλλάξω την εικονα αρχικης οθόνης, αυτή που βλέπεις πριν ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο. Ευχαριστώ φίλος όντως έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα επειδή είναι έτοιμος ένας φίλος να παραγγείλει την συσκευή+tempered glass διάβασα αναφορές για το τζάμι ότι έχει πρόβλημα στις άκρες....ισχύει μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος να μην αγοραστεί τζάμπα...εδώ και ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=wk_NrBzRJbw Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην κάμερα όταν πάω να βγάλω φωτό μου βγάζει το φλας απεργοποιημενο κ δεν με αφήνει να το βάλω on.φτιάχνει αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην κάμερα όταν πάω να βγάλω φωτό μου βγάζει το φλας απεργοποιημενο κ δεν με αφήνει να το βάλω on.φτιάχνει αυτό??? Απενεργοποίησε το HDR ή κάποια από τις άλλες ρυθμίσεις και θα εμφανιστεί. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 καλησπερα παιδια,μπορει να μου πει καποιος που εχει το τηλεφωνο ποσο του κραταει η μπαταρια? (ποσες ωρες οθονη,στατιστικα απο gsam battery ολα τα σχετικα δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 καλησπερα παιδια,μπορει να μου πει καποιος που εχει το τηλεφωνο ποσο του κραταει η μπαταρια? (ποσες ωρες οθονη,στατιστικα απο gsam battery ολα τα σχετικα δλδ) http://www.notebookcheck.net/OnePlus-X-Smartphone-Review.155649.0.html http://www.notebookcheck.net/typo3conf/ext/nbc2div/images/4colors_3.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosbat Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όποιος θέλει να εγκαταστήσει το Xperia™ Album χωρίς να είναι root μπορεί από εδώ: http://www.xperiablog.net/2015/03/03/album-apps-material-design-update-7-0-a-0-24-now-rolling/ στο δικό μου OPX δουλεύει μια χαρά.Κάνετε install το apk καί έτοιμο. Παράθεση IQ tab 3g rooted Samsung Galaxy S3 neo GT-I9301I rooted Oneplus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και σήμερα ξυπνάω και τι διαπιστώνω... Δεν ανταποκρίνονται τα κουμπιά από δεξιά, δλδ power και volume... Απολύτως τίποτα... Άρα δεν μπορω να κάνω και ούτε μια επανεκκίνηση να δω αν θα το φτιάξει! Τι τρελό είναι αυτό; Καμιά ιδέα για να κάνω ένα reboot, ένα clear cache βρε αδερφέ... Δεν είμαι root... Το επισημαινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδια οποιος γνωριζει ας μου απαντηση επειδη θελω να το παραγγηλω απο το επισημο site της one plus(και ειναι η πρωτη φορα που θα κανω παραγγελια)τη επιλεγω?εννοω εγω θελω μονο την συσκευη αλλα απο κατω μου λεει και αλλες κατηγοριες που ειναι λεει προεραιτικες( οπως αυτο ''Add accessories to your OnePlus X(optional)''),αν δεν τις επιλεξω θα εχω μονο την συσκευη στα χερια μου χωρις καλωδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδια οποιος γνωριζει ας μου απαντηση επειδη θελω να το παραγγηλω απο το επισημο site της one plus(και ειναι η πρωτη φορα που θα κανω παραγγελια)τη επιλεγω?εννοω εγω θελω μονο την συσκευη αλλα απο κατω μου λεει και αλλες κατηγοριες που ειναι λεει προεραιτικες( οπως αυτο ''Add accessories to your OnePlus X(optional)''),αν δεν τις επιλεξω θα εχω μονο την συσκευη στα χερια μου χωρις καλωδια?:( Μόνο την συσκευή θα έχεις με το κουτί της καλώδια όλα κανονικά. Εκείνα που βλέπεις ειναι για αξεσουάρ έξτρα θήκες και λοιπά. Αν δεν επιλέξεις τίποτα θα σου βγάλει ποσον 269€ μεταφορικά δωρεάν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μόνο την συσκευή θα έχεις με το κουτί της καλώδια όλα κανονικά. Εκείνα που βλέπεις ειναι για αξεσουάρ έξτρα θήκες και λοιπά. Αν δεν επιλέξεις τίποτα θα σου βγάλει ποσον 269€ μεταφορικά δωρεάν Δλδ επιλεγω μονο συσκευη που θελω(στα 269)που εχει και ολα κομπλε με φορτιστες και τετοια.Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δλδ επιλεγω μονο συσκευη που θελω(στα 269)που εχει και ολα κομπλε με φορτιστες και τετοια.Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι κανονικά. Δεν έχει η συσκευασία μέσα ακουστικά μόνο να ξέρεις. Έχει φορτιστή, καλώδιο, χαρτιά και μια θήκη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ναι κανονικά. Δεν έχει η συσκευασία μέσα ακουστικά μόνο να ξέρεις. Έχει φορτιστή, καλώδιο, χαρτιά και μια θήκη Aυτα θελω μονο να εχει το κουτι.Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια θα προχωρησω σε παραγγελια τελος τις αλλης εβδομαδας.Μονο κατι τελευταιο ποσο καιρο κανει για να ερθει?:D ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aυτα θελω μονο να εχει το κουτι.Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια θα προχωρησω σε παραγγελια τελος τις αλλης εβδομαδας.Μονο κατι τελευταιο ποσο καιρο κανει για να ερθει?:D Επισης για να μην κανω κατι αλλο λαθος επιλεγω κατι διαφορετικο για να μην μου ερθει συσκευη που να ειναι εκτος ευρωπης και μετα δεν παιζει σε ελληνικα δυκτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Aυτα θελω μονο να εχει το κουτι.Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια θα προχωρησω σε παραγγελια τελος τις αλλης εβδομαδας.Μονο κατι τελευταιο ποσο καιρο κανει για να ερθει?:D ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης για να μην κανω κατι αλλο λαθος επιλεγω κατι διαφορετικο για να μην μου ερθει συσκευη που να ειναι εκτος ευρωπης και μετα δεν παιζει σε ελληνικα δυκτια? Αν όταν μπεις στην σελίδα βάλεις κάπου κάτω Ελλάδα θα σου έρθει κανονική συσκευή Ευρώπης. Περίπου 5-6 μέρες να κάνει να έρθει νομίζω από την μέρα που θα το στείλουν. Εκτός αν πληρώσεις κάτι παραπάνω και έρθει πιο γρήγορα. Έχει και τέτοια επιλογή κάπου μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αν όταν μπεις στην σελίδα βάλεις κάπου κάτω Ελλάδα θα σου έρθει κανονική συσκευή Ευρώπης. Περίπου 5-6 μέρες να κάνει να έρθει νομίζω από την μέρα που θα το στείλουν. Εκτός αν πληρώσεις κάτι παραπάνω και έρθει πιο γρήγορα. Έχει και τέτοια επιλογή κάπου μέσα Χιλια ευχαριστω φιλε μου ναι οντως κατω εχει να βαλεις επιλογη γλωσσας(εβαλα Ελληνικα και ευελπιστω να μην γινει καποιο λαθος).Επισης λεω να παραγγηλω και το τζαμι που εχει για την οθονη στα 302 θα μου βγει περιπου αλλα οκ μεχρι εκει ειναι το μπατζετ μου.Σ'ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εντάξει το παραπάνω πρόβλημά μου διορθώθηκε με το να κρατήσω πατημένο το power για 10 δευτερόλεπτα... Έγινε επανεκκίνηση και όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Χιλια ευχαριστω φιλε μου ναι οντως κατω εχει να βαλεις επιλογη γλωσσας(εβαλα Ελληνικα και ευελπιστω να μην γινει καποιο λαθος).Επισης λεω να παραγγηλω και το τζαμι που εχει για την οθονη στα 302 θα μου βγει περιπου αλλα οκ μεχρι εκει ειναι το μπατζετ μου.Σ'ευχαριστω και παλι. Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ το tempered glass που δίνει ή εταιρεία αλλά δεν κολλαγε καλά στις άκρες με αποτέλεσμα να μην δείχνει ωραίο και να μαζεύει σκόνη. Μετά από κάνα μήνα διαπραγματεύσεις μου έστειλαν καινούργιο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Με την έρευνα που έκανα δεν κατάλαβα σε πιοες συσκευές κάθεται καλά και σε πιοες όχι. Αν θες κάνε κι εσύ μια έρευνα πριν το παραγγείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Νομίζω οτι το tempered glass δεν φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ το tempered glass που δίνει ή εταιρεία αλλά δεν κολλαγε καλά στις άκρες με αποτέλεσμα να μην δείχνει ωραίο και να μαζεύει σκόνη. Μετά από κάνα μήνα διαπραγματεύσεις μου έστειλαν καινούργιο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Με την έρευνα που έκανα δεν κατάλαβα σε πιοες συσκευές κάθεται καλά και σε πιοες όχι. Αν θες κάνε κι εσύ μια έρευνα πριν το παραγγείλεις. ΟΚ.Θα το εχω στα υποψιν μου αυτο γιατι δεν το ειχα+πρωτου προχωρισω στην παραγγελια(τελος τις αλλης εβδομαδας)θα το αναφερω σε εναν μεσω υπαλληλο μεσω του chat που εχουν για να ειμαι σιγουρος και εγω.Ευχαριστω παντως γιατι δεν το ηξερα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Να αναφέρω το πρόβλημα μου και την λύση ίσως κάποιος πάθει κάτι παρόμοιο. Είχα κανει root στην 2.1.3 με kingroot Για να βάλω OTA την 2.2.0 εκανα πάλι με το kingroot unroot αλλα δεν γινόταν η αναβάθμιση μ έβγαζε σφάλμα. Μπήκα ετσι στην σελίδα της εταιρείας κατέβασα την 2.1.3 dirty flash περίπου 900mb μπήκα από recovery εκανα manually install το αρχείο και πέρασε από πάνω το λογισμικό χωρις να χάσω τίποτα από τα δεδομένα μου. Μόλις άνοιξε η συσκευή ηρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση,ίση σε 2.2.0 και την έκανε κανονικά. Από ότι κατάλαβα είχαν πειραχτεί κάποια αρχεία συστήματος και με το dirty flash της 2.1.3 διορθώθηκαν και ετσι μπήκε η ενημέρωση. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και για όσους αρέσκονται στα πειράγματα http://www.androidpolice.com/2016/02/06/twrp-custom-recovery-now-available-on-the-oneplus-x-and-the-honor-5x/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts