ro33ck Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λύστε μου μια απορία, έχει φωτιζόμενα πλήκτρα ή όχι τελικά; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λύστε μου μια απορία, έχει φωτιζόμενα πλήκτρα ή όχι τελικά; Όχι.. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ενταξει το ερωτευτηκα το κινητο. νο1 στοχος για Χριστουγεννα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Υπάρχει διαθέσιμη προσκληση για το Χ. Οποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει πμ. Ισχύει για 72 ώρες. Edited November 4, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ήρθε κι εμένα πρόσκληση! Σκέπτομαι σοβαρά νατη χρησιμοποιήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) εγώ θα το παραγγείλω σίγουρα. πάντα ήθελα ένα μικρό δίκαρτο με ράδιο και καλή μπαταρία. δεν ρισκάρω σε συσκευές τύπου bluboo xtouch.... Edited November 4, 2015 by Peronoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μου ήρθε κι εμένα invite και είμαι έτοιμος να τραβήξω την σκανδάλη αύριο. Όμως δεν έχω κάνει κάποια αγορά με paypal πριν τα capital controls και φοβάμαι μην υπάρξουν προβλήματα και μεταξύ άλλων χαθούν τα λεφτά ή το invite. Ξέρει κάποιος να μας πει τι παίζει, ειδικά αν έχει αγοράσει πρόσφατα κάποιο Oneplus; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει usb-otg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Λογικά υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 σύμφωνα με αυτό http://gadgetstouse.com/faq/oneplus-x-faq/40914 υποστηρίζει. όπως και υποστηρίζει το double tap to wake. (χρήσιμο).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Υπάρχει διαθέσιμη προσκληση για το Χ και από εμένα. Αν τη χρειάζεται κανείς pm. Ισχύει για 72 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το παν ειναι να δουμε την μπαταρια. αυτο ειναι το μεγαλο ερωτηματικο για μενα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μου ήρθε κι εμένα invite και είμαι έτοιμος να τραβήξω την σκανδάλη αύριο. Όμως δεν έχω κάνει κάποια αγορά με paypal πριν τα capital controls και φοβάμαι μην υπάρξουν προβλήματα και μεταξύ άλλων χαθούν τα λεφτά ή το invite. Ξέρει κάποιος να μας πει τι παίζει, ειδικά αν έχει αγοράσει πρόσφατα κάποιο Oneplus; το χτύπησα με pay pal.5-10 εργασιμες αναμονη τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Πάντως πολύ ξενερα τα μη φωτιζομενα πλήκτρα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το χτυπησα κι εγω (onyx, το μονο διαθεσιμο), επιλογη υπαρχει μονο για express checkout. 5-10 εργασιμες για την αποστολη της πρωτης φουρνιας... Για να δουμε τι θα δουμε... Η μπαταρια ειναι το βασικο ερωτηματικο. Ειναι κοσμημα παντως... Ευχαριστω το χρηστη Peronoforos για την προσκληση και τον κοπο του να με εξυπηρετησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ποσό χρεώνουν για έξοδα αποστολής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 293,49 τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Για τη μπαταρια, αναφερει χρηστης μετα την πρωτη φορτιση στο φορουμ της Oneplus: Battery 1st cycle : Fully charged : 3rd November 11pm 36 hours later : 25% left Active time : ~5 hours SOT : ~3 hours 30 minutes ==> 30% screen, 68% apps, 2% LTE/WiFi My normal usage : 1 hours of clash of clan, lot of texting, ~1 hour web-browsing, ~20 mails and 4 calls (almost 1 hour of talking). Note : I put my phone in Airplane mode when I sleep. During this cycle, I ran an anTuTu bench once, which decreased my battery by about 10%. So in theory, I still have about 35% right now. anTuTu benchmark : 41K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μεγάλο fail τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα.. Κ ήμουν έτοιμος να το πάρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) 293,49 τελική Ευχαριστώ! Δυστυχώς, πέραν του βολικότερου μεγέθους, της αισθητικής και της 800ρας μπάντας (WIND γαρ...), δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω τη μετάβαση απο το OPO... Edited November 5, 2015 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και εγώ έχω 3 invites παιδιά αν θέλετε στείλτε μου PM. Λέω να κρατήσω το ένα για μένα. Ακόμα είμαι στο ψήσιμο γμτ :( Dual sim VS dual band wifi+64gb storage τώρα στο 1+1 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 για οποιον ξερει γαλλικα. εκτενες review. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μου ήρθε invite και εμένα. Πως πληρώνουμε όμως; Με PayPal? Λόγω capitals control σε αγορά πριν λίγες μέρες δεν μπόρεσα να το χρησιμοποίησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ερωτηση 'This invite can only be claimed under this email address' μπορω να δωσω το invite και να παραγγειλω στο μελλον με τον ιδιο email address? γινεται δλδ να το παραγγειλει καποιος μονο με τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ερωτηση 'This invite can only be claimed under this email address' μπορω να δωσω το invite και να παραγγειλω στο μελλον με τον ιδιο email address? γινεται δλδ να το παραγγειλει καποιος μονο με τον κωδικο? Ώπα γιατί και εγώ σε μέλος έδωσα την δική μου, θέλει να μπω να την καταχωρήσω και να πάρω άλλες μετά ή όχι τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts