zerow Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Με θέμα εγγύησης όντως τι παίζει ; Το στέλνεις έξω και στο επιστρέφουν ; Στη φθηνότερη δηλαδή να σου βγει καμιά 30άρα τα μεταφορικά ακόμα και αν η βλάβη εμπίπτει στην εγγύηση. Επίσης με τα capital πώς θα κινηθείς ; Περνάει μία απλή debit Πειραιώς ή θέλει ματσακουλιές με εμβάσματα στο paypal ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Απο χαρακτηριστικά ναι... δεν υπάρχει σύγκριση, αλλα Βαγγέλη πας απο 80 ως 100 ευρω απάνω... δεν ειναι λιγα . Απο εκει και περα εδω ειναι η ονείρωξη - http://www.vickmall.com/original-letv-max-4g-fdd-lte-64bit-qualcomm-801-octa-core-2-0ghz-6-33inch-4gb-ram-32gb-rom-21-0mp-smart-cell-phone.html Έφτασα πολλές φορές στο τσακ να πάρω το 64αρι Μαξ , αλλά το εκαψα γιατί προτιμώ το νοτε 5 μου να σου πω την αλήθεια. Τώρα τρώγομαι για το Meizu Pro 5:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabloko Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπαρχει καποιος που να εχει παραλαβει , να μας πει εντυπωσεις? Μου κανει εντυπωσει που ενω εχει υψηλοτερα χρονισμενους πυρηνες στον επεξεργαστη απο το Χ600, εχει χειροτερο σκορ στο antuntu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπαρχει καποιος που να εχει παραλαβει , να μας πει εντυπωσεις? Μου κανει εντυπωσει που ενω εχει υψηλοτερα χρονισμενους πυρηνες στον επεξεργαστη απο το Χ600, εχει χειροτερο σκορ στο antuntu Και; Ποιος το χ..... το antutu... Sent from mTalk Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabloko Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Οχι οτι σημαινει κατι στην καθημερινη χρηση , απλα μου φανηκε περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Απο χαρακτηριστικά ναι... δεν υπάρχει σύγκριση, αλλα Βαγγέλη πας απο 80 ως 100 ευρω απάνω... δεν ειναι λιγα . Απο εκει και περα εδω ειναι η ονείρωξη - http://www.vickmall.com/original-letv-max-4g-fdd-lte-64bit-qualcomm-801-octa-core-2-0ghz-6-33inch-4gb-ram-32gb-rom-21-0mp-smart-cell-phone.html Η ονειρωξη δεν έχει μπάντα 800.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Η ονειρωξη δεν έχει μπάντα 800.... Ναι δεν ειναι καλο τηλεφωνο . Φιλε μου ,με Mi Note pro + redmi note 2 με wind και στα 2 και εχω 4g στην Αθηνα στα περισσότερα σημεία που παω . Edited November 10, 2015 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Η ονειρωξη δεν έχει μπάντα 800.... Μια χαρα ειναι. Χωρις Wind ζουμε, χωρις 200€ στην τσεπη λιγοτερα δεν. :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ναι δεν ειναι καλο τηλεφωνο . Φιλε μου ,με Mi Note pro + redmi note 2 με wind και στα 2 και εχω 4g στην Αθηνα στα περισσότερα σημεία που παω . Ακριβώς, Αθήνα κανένα απολύτως πρόβλημα με 4g και wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabloko Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Unboxing και Hands-on. http://www.gizchina.com/2015/11/11/letv-le1s-unboxing-and-hands-on/ Αντε να μας έρχετε σιγα-σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 http://www.banggood.com/Letv-Le-1s-5_5-inch-MTK-Octa-core-2_2GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-Dual-SIM-4G-LTE-Smartphone-p-1010831.html Ειναι αυτό ? Το banggood εχει εκπτωση σημερα και βγαίνει 170$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 "35E9A1". Να ρωτησω ξέρετε αν εχει ράδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Είμαι μεταξύ του 1s και του pro. Τι θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Είμαι μεταξύ του 1s και του pro. Τι θα προτείνατε; Με εξαίρεση το fingerprint , σιγουρα το pro ειναι αρκετά ανώτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 To 1s έχει εγκατεστημένο το play store δε χρειάζεται να το ζητήσουμε. Απ'το banggood έχω ψωνίσει κανονικά χωρίς πρόβλημα! Υπέροχο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexfox Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Επειδη δεν ειμαι σιγουρος, 4G δουλευει αυτο στην Ελλαδα? Αν ζητησω Ελληνικη γλωσσα μαλλον δεν θα δεχεται αναβαθμισεις ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τελικα ξερει κανεις αν εχει ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τελικα ξερει κανεις αν εχει ραδιο? Θα σου γράψω τι μου απάντησαν ακριβώς απο το vickmall. All LETV phones need download a FM app to use FM. Τώρα τους ξανα ρώτησα ποια είναι αυτή η εφαρμογή; υπάρχει όντως τέτοια εφαρμογή; Δεν ξέρω γενικά τι εννοεί ο ποιητής... Αν μου δώσουν μια σαφή απάντηση θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Θα σου γράψω τι μου απάντησαν ακριβώς απο το vickmall. All LETV phones need download a FM app to use FM. Τώρα τους ξανα ρώτησα ποια είναι αυτή η εφαρμογή; υπάρχει όντως τέτοια εφαρμογή; Δεν ξέρω γενικά τι εννοεί ο ποιητής... Αν μου δώσουν μια σαφή απάντηση θα ενημερώσω. Προφανώς εννοεί ότι κατεβάζεις μια εφαρμογή ραδιόφωνου... και έχεις ραδιόφωνο μέσω Internet... άλλωστε αν θυμάμαι καλά και τα προηγούμενα LeTv δεν είχαν ραδιόφωνο... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Κάνα μαγικό κουπόνι αν ανακαλύψει κανείς ας μας το πει,γιατί το χτεσινό δεν το πρόλαβα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 170 δολάρια έβγαινε με το κουπόνι απο bangood αλλα δεν το έχουν σε στοκ. Αρα άγνωστο πότε θα το στείλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Προφανώς εννοεί ότι κατεβάζεις μια εφαρμογή ραδιόφωνου... και έχεις ραδιόφωνο μέσω Internet... άλλωστε αν θυμάμαι καλά και τα προηγούμενα LeTv δεν είχαν ραδιόφωνο... Δε μου έχουν απαντήσει ακόμα στη διευκρινιστική ερώτηση που τους έκανα. Μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται. Αλλά βέβαια μόνο οι Κινέζοι θα μπορούσαν να σου λένε ότι έχει fm radio και να εννοούν internet radio μέσω εφαρμογής... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παίδες, εδώ το βλέπω στα 208Ε. http://www.honorbuy.com/567-letv-1s-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-gold.html Είναι απο EU Warehouse. Με DHL σε 3-5 μερούλες σπίτι (με 37Ε επιπλέον). Απλά άλλη μια επιλογή για κάποιον που δεν πολυκαίγετε για το πιο φθηνό ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σε email που έστειλα μου απάντησαν ότι έχουν ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι είπαμε (ποιο πανω στο #100) Ωραιος. Μακαρι το κινητό να βγει καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts