theodore_tsi Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Στο Pc Crysis Warhead παίζω μιας και τερμάτισα το προηγούμενο πολύ κορυφή. Μιλάμε απόλαυση στην νέα 46αρα της Samsung και τα 5500 να μετατρέπουν το σαλόνι μου σε πεδίο μάχης... Ήταν το επόμενο που τερμάτισα μετά το F.E.A.R. 2 και το έβαλα στο DELTA επίπεδο δυσκολίας και πραγματικά υπήρξαν σημεία που πίστευα ότι δεν θα περαστούν ποτέ!:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Οσο για το θέμα , COD4 Multi player λυώσιμο σωστός! εγώ σε pc, εδώ και 2 χρόνια λιώνω στο cod4 multiplayer κάθε μέρα δεν έχω ξεκολλήσει καθόλου:lol: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 GTA IV...Einai TO TOP το γυρισα κιολας σε 1 μηνα!!! If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Fallout 3!! Πολυ καλο αν και οχι το στυλ μου! Συμφωνώ απόλυτα! και επειδή δεν το άντεξα για πολύ γύρισα στο παλιό καλό call of duty 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 egw paizw sinexeia to palio kalo san andreas multiplayer..einai trwlh porwsi to paixnidi..samp 4ever :lol::D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 football manager 2009 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Φρέσκο Curse Episode 1 Total Conversion για το Half Life 2! Απίστευτα καλή δουλειά και κόλπα με τη μηχανή του Half Life 2 - Ep2. Epic Fun! patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 COD4 Multi PS3 panta;) skeftomai gia to Kill zone 2 .. :confused: GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 left4dead....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 το prototype.....απο εχθες το εχω ξεσκισει :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Sims 3... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Sims 3... :) και εγω το ιδιο!! Μονο που μου την σπαει με τις κινησεις. Στο 2 με το που πηγαινες σε μια πλευρα της οθονης κινητουν ενω τωρα πρεπει να κινηται με το ταξακια κατω αριστερα! If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μολις χθες ανακαλυψα το παιχνιδακι : Prototype.....!! Και εχω φαει κολημα.....τα σπαει το παιχνιδακι....!!!!! Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 pes 2009 become a legend mode :) Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ferrari Virtual Race.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 και συ jοhn παιζεις fvr? κολλημα ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedycc Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Ελιωσα στο ANNO 1404 και στο virtual bus driver! χαχαχα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τερματισα το Dead Space στο Medium .Αρκετα ευκολο εκτος απο ελαχιστα σημεια. Καταντησε κ ψιλοβαρετο θα ελεγα. Μαλλον μεγαλωσα για τετοια games :) Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ferrari Virtual Race.:) Παιχνιδαρα αν και σε αισθηση δεν λεει και πολλα αλλα εγω το εχω λιωσει πραγματικα.Btw ασχετο τα εβαλα τα seven :) και συ jοhn παιζεις fvr? κολλημα ε? Και εγω παιζω.Να μην εχει οnline :... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Και εγω παιζω.Να μην εχει οnline :... περιμενουμε να βγει η version 2, η οποια θα υποστηριζει online!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ποτε την περιμενουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 συντομα μαλλον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Red Alert 3 αν έχει μεγαλώσει με αυτή την σειρά δεν ξεκολλάς εύκολα :D Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 οnverse... αν και εχει να ανοιξει απο χτες(ειναι ονλαιν) γιατι κανουν αναβαθμιση... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 need for speed pro street. αξιζει τελικα το παιχνιδι! οταν ειχε πρωτοβγει το ειχα υποτιμησει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts