stelmaras Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Mercenaries 2: World In Flames. Πολύ καλό και κολλάς μαζί του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 football manager 08 και τωρα περιμενο να βγει το 09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Euro Truck Simulator :!::!::!::!::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 COD5 Απόλυτη κόλαση και πάλι. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 θα ξεκινήσω σήμερα το Far Cry 2.. Πιστεύω να είναι το ίδιο καλό με το πρώτο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 θα ξεκινήσω σήμερα το Far Cry 2.. Πιστεύω να είναι το ίδιο καλό με το πρώτο!! Eξίσου καλό αλλά.. καμμία σχέση με το πρώτο !!!!! Θα σου κάνει κάπως ανάμεσα σε GTA και S.T.A.L.K.E.R. με μπόλικο CRYSIS γραφικό περιβάλλον !!!! Εγώ του έδωσα αρκετό χρόνο και ήδη είμαι κάπου στο 60% και συνεχίζω !!!! :D MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ξεκινησα το nfs carbon στο laptop και το most wanted στο desktop! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Περιμένω πως κ πως το FM2009.4 μέρες ακόκα!!! [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τελειώσα το spore και περιμένω το Sacred 2 (το Diablo 3 αργει....) Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Ξεκίνησα fm 2009. Λιώσιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmo Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 world of goo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ξεκινησα προχθες το need for speed undercover! δεν ξερω γιατι το παιζω ακομη. απλα ειναι χαλια το παιχνιδι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Τελειώνω το bronze level του Sacred 2 (έχει & ασημένιο). Κλασσικό RPG 3d hack and slash με αρκετά side quest και ασταμάτητο respawn τεράτων/εχθρών (εκτός των boss) που όμως δεν ανεβαίνουν level όπως ο χαρακτήρας με αποτέλεσμα να βαριέσαι να μη καθαρίζει ποτέ μια περιοχή. Μια καλή συνέχεια του Titan Quest σε 3σδιάστατη εκδοχή σε καμιά περίπτωση δεν φθάνει τα Gothic 3 και Oblivion. Περιμένουμε Diablo 3 Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Κι ομως.. Παιζω Serious Sam the second encounter!!! :):):) Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 pro 2009! εγω που δεν ασχολουμαι με μπαλα και τα σχετικα, εχω κολλησει με αυτο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ξεκινησα προχθες το need for speed undercover! δεν ξερω γιατι το παιζω ακομη. απλα ειναι χαλια το παιχνιδι! Τουλαχιστον καταλαβαν την @@ τους στην ΕΑ και δεν ειναι κατι τυπου Prostreet αλλα περισσοτερο Most Wanted! Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 ego evala xthes to FM 2009...mexri aurio tha to exo bgalei :lol: dn ixa ksanapeksei FM alla akouga olous na lene paixnidara kai paixnidara...e emena dn m arese :p PES pezo PANTA,oxi apla auto ton kairo :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ego evala xthes to FM 2009...mexri aurio tha to exo bgalei :lol: dn ixa ksanapeksei FM alla akouga olous na lene paixnidara kai paixnidara...e emena dn m arese :p PES pezo PANTA,oxi apla auto ton kairo :p Το FM η θα το αγαπησεις η θα το μισησεις που λενε...Παντως το κορυφαιο στο ειδος του.... Τουλαχιστον καταλαβαν την @@ τους στην ΕΑ και δεν ειναι κατι τυπου Prostreet αλλα περισσοτερο Most Wanted! Καλα το Undercover ειναι σκετη μουφα...Δεν αξιζει καν να ασχοληθεις μαζι του.. Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika_zotan Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 παιδες εγω εχω κολλησει με το Art of Murder - FBI Confidential. Μιλαμε για παιχνιδαρα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ξεκινησα το juiced! οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο, απλα το παιζω στο παλιο πι-σι μου που ειναι παλιο. μεχρι στιγμης μου αρεσε το παιχνιδακι! εχει και τα στοιχηματα που του κανουν κατι διαφορετικο απο το nfs. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZIZ Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 pro evo 2009 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 αν και δεν ειμαι fan των παιχνιδιων τωρα τελευταια εχω κολλησει με το metin2.να περναει λιγω η ωρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Cryostasis: Sleep of Reason Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Sacred 2: Fallen Angel Αν και παλευω ακομη με Oblivion και Τwo Worlds...αχ, δυσκολα ξεκολλας απο το πρωτο... http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 pro evo 2009, οταν έχω χρόνο... Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts