Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά χρειάζονται φαντάζομαι αν θες να ανοίξεις δυνατότητα e-banking όχι για να σου δώσουν αναλυτική κατάσταση κίνησης λογαριασμού..
Αυτά πρέπει να τα επανακαταθέτεις στην τράπεζα κάθε 2 χρόνια. Άρα αν έχεις πάνω από τόσο να πας στην τράπεζα θα στα ζητήσουν.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εστειλα εμβασμα απο πειραιως winbank στη revolut στις 23/12 με reference και τα λοιπα σωστα και ακομα τιποτα . υπαρχει προβλημα λετε ή να περιμενω κιαλλο?

εστειλα εμβασμα απο πειραιως winbank στη revolut στις 23/12 με reference και τα λοιπα σωστα και ακομα τιποτα . υπαρχει προβλημα λετε ή να περιμενω κιαλλο?

Και εγώ το ίδιο αλλά απο Eurobank στις 23 Δεκ και ακόμα τίποτα. Μίλησα στο chat της revolut και μου είπε να περιμένω.

36 ώρες το ελάχιστο που μπορεί να κάνει.

Μετρανε μονο οι εργασιμες ημερες. 25,26,27 ηταν αργιες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ανοιγει εναν λογαριασμο στο ονομα της βαζει τα χρηματα και μετα στα κανει μεταφορα μεσω της εφαρμογης.

καπου το εχασα!Ανοιγει λογοριασμο στην barclays?βαζει τα χρηματα της σε λογαριασμο δικο της?και τα στελνει στον λογαριασμο της καρτα μου(revolut)?η πρεπει να βαλει και αυτη την εφαρμογη revolut στο κινητο της?

Αν ζητησω χρηματα μεσω Paypal απο καποιον που εχει λογαριασμο στη Κυπρο, θα μπορει να μου τα στειλει;

ψαχνω τροπο να παρω χρηματα απο κατοικο της Κυπρου.

Αν ζητησω χρηματα μεσω Paypal απο καποιον που εχει λογαριασμο στη Κυπρο, θα μπορει να μου τα στειλει;

ψαχνω τροπο να παρω χρηματα απο κατοικο της Κυπρου.

Φυσικα και μπορεις.

14/12 έστειλα 50 ευρώ στο revolut και 26/12 μου είπαν ότι δεν γίνεται η μεταφορά λόγο ονόματος (δικό μου λάθος) τους είπα να τα γυρίσουν πίσω και ακόμα τίποτα. Τι γίνεται τους Κινέζους κάνουν?

14/12 έστειλα 50 ευρώ στο revolut και 26/12 μου είπαν ότι δεν γίνεται η μεταφορά λόγο ονόματος (δικό μου λάθος) τους είπα να τα γυρίσουν πίσω και ακόμα τίποτα. Τι γίνεται τους Κινέζους κάνουν?

μέτρησες πόσες "εργάσιμες" μέρες έχουν περάσει ;

γιατί αγχώνεστε έτσι ;

μέτρησες πόσες "εργάσιμες" μέρες έχουν περάσει ;

γιατί αγχώνεστε έτσι ;

Απο οτι θυμάμαι είναι πριν τα Χριστούγεννα και σίγουρα 6 εργάσιμες. Χρήματα είναι που απλά μεταφέρονται με εντολή μέσω τραπεζών. Δεν ερχεται οδικος από την Αγγλία και είναι λεφτά όχι στραγαλια να μην μας νοιάζει. Συνήθως πόσες μέρες περνει?

Edited by P_papadis

Απο οτι θυμάμαι είναι πριν τα Χριστούγεννα και σίγουρα 6 εργάσιμες. Χρήματα είναι που απλά μεταφέρονται με εντολή μέσω τραπεζών. Δεν ερχεται οδικος από την Αγγλία και είναι λεφτά όχι στραγαλια να μην μας νοιάζει. Συνήθως πόσες μέρες περνει?

μα για 26/12 (σάββατο) μου λες πως σου απάντησαν, τι πριν τα χριστούγεννα

μα για 26/12 (σάββατο) μου λες πως σου απάντησαν, τι πριν τα χριστούγεννα

Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία και δεν έχω ακριβώς την συνομιλία γτ άλλαξα ρομ στο κινητό και διαγραφήκαν όλα αλλά από όσο θυμάμαι όλα αυτά έγιναν πριν τα Χριστούγεννα και αφού μου απάντησαν θετικά λέω οκ θα τα γυρίσουν δεν τράβηξα και screenshot λάθος μου βέβαια. Νομίζω ότι θα πρέπει να ξανακατεβασω την εφαρμογή να τους ξαναενοχλησω

Το chat της revolut είναι κλειστό. Σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους, θα πρεπε να υπάρχει κάποιος στο support.

Εχω στείλει έμβασμα απο 28/12 και τα λεφτά άφαντα.

Το chat της revolut είναι κλειστό. Σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους, θα πρεπε να υπάρχει κάποιος στο support.

Μία από τα ίδια, και εχω και και τη ζαλάδα από τα παιδιά για την παραγγελία που θέλουν

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Η εφαρμογη λειτουργει; Σε μενα εχει ζητησει verify απο την πρωτοχρονια, εχω στειλει το διπλωμα, ελεγε οτι θα απαντησουν σε δεκαπεντε λεπτα, αλλα τιποτα μεχρι τωρα. Γραφω στο chat, παλι τιποτα.

Τελικά παρόλο γράφαν ότι απουσιάζουν, εγώ έγραψα, " είναι εργάσιμη μέρα, που είστε;" και μετά απο λίγα λεπτά μου απάντησαν.

Τους είπα το πρόβλημα μου και περίμενα μια ώρα μέχρι την επόμενη απάντηση. Στο επόμενο μήνυμα μου, άλλη μια ώρα. Σπάσιμο νεύρων εντελώς!!!

Τελικά και παρότι μου είπαν ότι φταίει η Πειραιώς, πριν μια ώρα τα λεφτά εμφανίστηκαν στην εφαρμογή.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια κάρτα prepaid της Πειραιώς και μια κανονική Πειραιώς συνδεδεμένη με λογαριασμό.

Ή δεύτερη είναι στο paypal.

Θέλω να αγοράσω από gearbest. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Θα περάσει μια από τις δύο αν είναι να περάσω και την prepaid

Θοδωρής

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια κάρτα prepaid της Πειραιώς και μια κανονική Πειραιώς συνδεδεμένη με λογαριασμό.

Ή δεύτερη είναι στο paypal.

Θέλω να αγοράσω από gearbest. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Θα περάσει μια από τις δύο αν είναι να περάσω και την prepaid

Δοκιμασε πρωτα τη χρεωστικη και μετα την προπληρωμενη. Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δεν περασει η χρεωστικη. Στην δευτερη θα επιβαρινθεις τα εξοδα φιρτισης

Δοκιμασε πρωτα τη χρεωστικη και μετα την προπληρωμενη. Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν δεν περασει η χρεωστικη. Στην δευτερη θα επιβαρινθεις τα εξοδα φιρτισης

Ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό είχα σκοπό να κάνω απλά ήθελα να δω μην είχε δοκιμάσει κανείς από το κατάστημα αυτό

Θοδωρής

Για όποιος θέλει υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας με την revolut: +44 203 725 75 83 με την ανάλογη χρέωση για κλήση στο εξωτερικό.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...