testatos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα. Έστειλα έμβασμα στην revolut κυριακή από το winbank της πειραιώς. Σαν κίνηση στην πειραιώς δεν φαίνεται αλλά το έστειλα σίγουρα. Γιατι; Φαίνεται μολις διεκπαιρεωθεί; Αν την εκανες Κυριακή θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη και να φαίνεται. Μήπως επέλεξες να σταλεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία;Τα χρήματα αφαιρέθηκαν απο τον λογαριασμό σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Οχι δεν αφαιρεθηκαν PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Οχι δεν αφαιρεθηκαν Τοτε κατι δεν εχεις κανει σωστα Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Οχι δεν αφαιρεθηκαν έβαλες το ποσο , συμπλήρωσες τα στοιχεία κλπ πάτησες επόμενο (ή ότι γράφει δεν θυμάμαι ) σου εμφάνισε το μήνυμα "ξες σήμερα είναι κυριακή το έμβασμα θα εκτελεστεί αύριο το μεσημέρι κλπ" και εκεί πάτησες ΕΠΟΜΕΝΟ/ΕΚΤΕΛΕΣΗ (ή ό.τι γράφει) ή όχι ; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν δεν θελεις να μπλεξεις με revolut και skrill και αλλα τετοια σατανιστικα ... δεν γινεται να στειλεις εμβαζμα μεσω winbank κατευθειαν απο τον λογαριασμο που εχεις σε καποια τραπεζα στο paypal στην επιλογη που λεει ( add money ( take few days) ; Η εχει μεγαλες χρεωσεις ; . Το γραφω αυτο γιατι δοκιμασα να κατεβασω το app της revolut και μου λεει οτι εχω προβλημα συμβατοτητας , αρα παει αυτη η επιλογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Γινεται. Ευκολο και απλο. Στοιχιζει 1€ και κανει 2-3 εργασιμες Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Γινεται. Ευκολο και απλο. Στοιχιζει 1€ και κανει 2-3 εργασιμες Εμένα όμως γιατί δεν με αφήνεις, πατάω την επιλογή few days στο top up, βάζω σωστά το iban λογαριασμού που έχει μετρητά και μου βγάζει error ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 έβαλες το ποσο , συμπλήρωσες τα στοιχεία κλπ πάτησες επόμενο (ή ότι γράφει δεν θυμάμαι ) σου εμφάνισε το μήνυμα "ξες σήμερα είναι κυριακή το έμβασμα θα εκτελεστεί αύριο το μεσημέρι κλπ" και εκεί πάτησες ΕΠΟΜΕΝΟ/ΕΚΤΕΛΕΣΗ (ή ό.τι γράφει) ή όχι ; :) Ναι από οτι θυμάμαι τα έκανα ολα σωστά. Θα πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo20 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει κανείς αγορά μέσω paypal και mastercard (prepaid) της Πειραιώς; Αγορά από oneplus θέλω να κάνω.. (τι προμήθεια θα πάρουν;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα, έχεις δοκιμάσει κανείς αγορά μέσω paypal και mastercard (prepaid) της Πειραιώς; Αγορά από oneplus θέλω να κάνω.. (τι προμήθεια θα πάρουν;) Δοκιμασα. Δεν περασε ..... Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εμένα όμως γιατί δεν με αφήνεις, πατάω την επιλογή few days στο top up, βάζω σωστά το iban λογαριασμού που έχει μετρητά και μου βγάζει error Στείλε τους μήνυμα. Θα σου απαντήσουν να στείλεις ένα αποδεικτικό του λογαριασμού και αφού το στείλεις θα σε καλέσουν στο τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν δεν θελεις να μπλεξεις με revolut και skrill και αλλα τετοια σατανιστικα ... δεν γινεται να στειλεις εμβαζμα μεσω winbank κατευθειαν απο τον λογαριασμο που εχεις σε καποια τραπεζα στο paypal στην επιλογη που λεει ( add money ( take few days) ; Η εχει μεγαλες χρεωσεις ; . Το γραφω αυτο γιατι δοκιμασα να κατεβασω το app της revolut και μου λεει οτι εχω προβλημα συμβατοτητας , αρα παει αυτη η επιλογη αν εχεις λογαριασμο τραπεζης συνδεδεμενο με το paypal μπορεις, αλλιως λογο cc δεν μπορεις να προσθεσεις λογαριασμο, μπορεις να τους στειλεις mail και αν δεχτουν να προσθεσουν εκεινοι τον λογαριασμο σου ή να σου επιτρεψουν να τον προσθεσεις εσυ. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 υπαρχει καποιος οδηγος για να δω τι ειναι το revolut?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 υπαρχει καποιος οδηγος για να δω τι ειναι το revolut?? Ο πιο πλήρης οδηγός βήμα-βήμα: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επειδή δεν υπάρχει νήμα για την revolut, να ρωτήσω εδώ? Ηταν να παραλάβει ενας φίλος την κάρτα την πέμπτη 19/11 αλλά δεν την έχει πάρει ακόμη, υπάρχει κανείς αυτές τις μέρες που έχει το ίδιο πρόβλημα? Εχει κάνει μπλοκ φυσικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επειδή δεν υπάρχει νήμα για την revolut, να ρωτήσω εδώ? Ηταν να παραλάβει ενας φίλος την κάρτα την πέμπτη 19/11 αλλά δεν την έχει πάρει ακόμη, υπάρχει κανείς αυτές τις μέρες που έχει το ίδιο πρόβλημα? Εχει κάνει μπλοκ φυσικα. Με ΕΛΤΑ έρχεται η κάρτα παιδιά όχι με κουριερ , μπορεί να αρρώστησε Ο ταχυδρόμος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Η κοπέλα μου την παρήγγειλε μια μέρα μετά από μένα και την παρέλαβε την προηγούμενη Τετάρτη. Εγώ ακόμα περιμένω, αλλά 99% είναι λαλακας ο ταχυδρόμος. Ούτε block έχω κάνει ούτε τίποτα και έχω 200κατι ευρώ μέσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Όταν στέλνεις εμβασμα στο PayPal τι γράφεις στη περιγραφή για να καταλάβουν ποιος το στέλνει και να βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου; Επίσης μπορείς να στείλεις κατευθείαν δολάρια η μόνο ευρώ; Στη περίπτωση που δέχονται μόνο ευρώ τη μετατροπή σε δολάρια τη κάνει το PayPal. Σωστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Όταν στέλνεις εμβασμα στο PayPal τι γράφεις στη περιγραφή για να καταλάβουν ποιος το στέλνει και να βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου; Επίσης μπορείς να στείλεις κατευθείαν δολάρια η μόνο ευρώ; Στη περίπτωση που δέχονται μόνο ευρώ τη μετατροπή σε δολάρια τη κάνει το PayPal. Σωστά; δεν γραφεις τιποτα, η ταυτοποιηση του ποιος τα εστειλε και σε ποιο λογαριασμο paypal balance πρεπει να μπουνε γινεται ως εξης : πρεπει το ονοματεπωνυμο του λογαριασμου που τα στελνεις να ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις στο paypal -στα λατινικα- , ιδιο ομως ετσι, ουτε ενα γραμμα διαφορα, αλλιως...... για να τσεκαρεις οτι ειναι το ιδιο, γυρισε την γλωσσα στο ebanking σε αγγλικα.... επισης θα χρησιμοποιησεις για την αποστολη τον τραπεζικο λογαριασμο που εχεις συνδεσει στο paypal, και θα στειλεις τα χρηματα στον λογαριασμο που σου δινει οταν πας top up μεσω του λογαριασμου σου στο paypal, αυτα...... σε μια μερα τα χρηματα σου θα μπουν στο balance, oχι οπως μας λεει η revolut 3-4 μερες....μπαρουφες. Τωρα για ευρω ή δολαρια δεν ξερω, η ΠΝΠ λεει εως του ποσου των 500ευρω...... καλυτερα στειλε ευρω..... Edited November 26, 2015 by FIREBLADE1 With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Επειδή δεν υπάρχει νήμα για την revolut, να ρωτήσω εδώ? Ηταν να παραλάβει ενας φίλος την κάρτα την πέμπτη 19/11 αλλά δεν την έχει πάρει ακόμη, υπάρχει κανείς αυτές τις μέρες που έχει το ίδιο πρόβλημα? Εχει κάνει μπλοκ φυσικα. Κι εγω περιμενω να την παραλαβω , αλλα ακομα τιποτα. Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι την ημερομηνια παραλαβης που εδειχνε στο app. Τις πρωτες μερες οταν εμπαινα στο my card, μου εδειχνε την οθονη με τα σταδια αποστολης. Εδω και μερικες μερες οταν παω να μπω ,εμφανιζει αυτη την οθονη για κλασματα του δευτερολεπτου, (τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινω να δω ποια ημερομηνια λεει οτι πρεπει να παραλαβω) και μετα με παει στην οθονη με το pin και block. Ετσι δεν μπορω να δω αν εχει παρελθει η ημερομηνια που λεει οτι πρεπει να παραλαβω την καρτα. Το κανει σε κανεναν αλλο αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Όταν παρέλθει η θεωρητική ημερομηνία παραλαβής της κάρτας, σταματάει να φαίνεται η διαδρομή της στην εφαρμογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 εχτες στις 13:17 το μεσημερι εστειλα χρηματα με ebanking της εθνικης τραπεζας. σημερα στις 18:30 τα χρηματα μπηκαν στη revolut :):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 δεν γραφεις τιποτα, η ταυτοποιηση του ποιος τα εστειλε και σε ποιο λογαριασμο paypal balance πρεπει να μπουνε γινεται ως εξης : πρεπει το ονοματεπωνυμο του λογαριασμου που τα στελνεις να ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις στο paypal -στα λατινικα- , ιδιο ομως ετσι, ουτε ενα γραμμα διαφορα, αλλιως...... για να τσεκαρεις οτι ειναι το ιδιο, γυρισε την γλωσσα στο ebanking σε αγγλικα.... επισης θα χρησιμοποιησεις για την αποστολη τον τραπεζικο λογαριασμο που εχεις συνδεσει στο paypal, και θα στειλεις τα χρηματα στον λογαριασμο που σου δινει οταν πας top up μεσω του λογαριασμου σου στο paypal, αυτα...... σε μια μερα τα χρηματα σου θα μπουν στο balance, oχι οπως μας λεει η revolut 3-4 μερες....μπαρουφες. Τωρα για ευρω ή δολαρια δεν ξερω, η ΠΝΠ λεει εως του ποσου των 500ευρω...... καλυτερα στειλε ευρω..... το θεμα ειναι οτι οι αγορες που κανουμε ειναι σε δολαρια. αν κανει τη μετατροπη απο ευρω σε δολαρια το paypal σε γδερνει λογω ισοτιμιας. οποτε καλυτερα να καθυστερησει 2 μερες να τα εχεις διαθεσιμα παρα να χασεις 1-2% απο τη μετατροπη. οπως και να εχει εχω κανει ερωτημα στο paypal kai perimenv apanthsh. χρηματα χωρις περιγραφη δε στελνω και να ψαχνομαι μετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 πρεπει το ονοματεπωνυμο του λογαριασμου που τα στελνεις να ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις στο paypal -στα λατινικα- , ιδιο ομως ετσι, ουτε ενα γραμμα διαφορα, αλλιως...... .. Εγω εχω στους λογαριασμους των τραπεζων ονομα Athanasios και στο paypal εχω ονομα Thanasis. Επώνυμο το ιδιο. Εχω στειλει 5 φορες χρηματα, μπηκαν κανονικα. Εστειλα αίτημα στο paypal να μου αλλαξει το ονομα, μου απαντησαν (εμεσα) οτι πρεπει να τους στειλω ταυτοτητα. Εστειλε , αλλα τιποτα δεν εγινε. Δεν επανηλθα ..... Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 το θεμα ειναι οτι οι αγορες που κανουμε ειναι σε δολαρια. αν κανει τη μετατροπη απο ευρω σε δολαρια το paypal σε γδερνει λογω ισοτιμιας. οποτε καλυτερα να καθυστερησει 2 μερες να τα εχεις διαθεσιμα παρα να χασεις 1-2% απο τη μετατροπη. οπως και να εχει εχω κανει ερωτημα στο paypal kai perimenv apanthsh. χρηματα χωρις περιγραφη δε στελνω και να ψαχνομαι μετα στο paypal να ψαχνεσαι δε νομιζω..... ισα ισα που ειναι πιο αξιοπιστο απ οποιαδηποτε ελληνικη τραπεζα ;) σε καμια revolut να ψαχνεσαι μπορει, και αυτο με την ισοτιμια....ειναι λογικο φιλε μου. Και τι εννοεις "χωρις περιγραφη" ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εχω στους λογαριασμους των τραπεζων ονομα Athanasios και στο paypal εχω ονομα Thanasis. Επώνυμο το ιδιο. Εχω στειλει 5 φορες χρηματα, μπηκαν κανονικα. Εστειλα αίτημα στο paypal να μου αλλαξει το ονομα, μου απαντησαν (εμεσα) οτι πρεπει να τους στειλω ταυτοτητα. Εστειλε , αλλα τιποτα δεν εγινε. Δεν επανηλθα ..... παει χαλασε το pp...... With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts