eklipsi Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αποσπώμενη με την έννοια που το εννοείς,όχι.Στο youtube θα βρεις βιντεάκι για το πως γίνεται πάντως.Εσύ αποφασίζεις. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 http://image.prntscr.com/image/15d9e285873f4815a4c34567b368ceb7.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλημέρα, επειδη το συζητούσαμε παλιότερα, μόλις παρηγγειλα μια θήκη τύπου wallet που ήθελα (με βολεύει καμία φορά για να μη κουβαλάω πορτοφόλι, πέρα του ότι είμαι ατζαμής). Αυτή εδώ https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01GTJRBKM/ θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει. Και μία χαζή ερώτηση... Υποθέτω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να χρησιμοποιούμε τους κλασικούς φορτιστές; Υποθέτω ότι απλά δε θα φορτίζει τόσο γρήγορα όσο με το δικό μας. 'Ετσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 παιδια επειδη το δικο μου ειναι εταιρικο σαν δωρο και δεν υπαρχει αποδειξη μολις πηρα τηλεφωνο cell.com και μου ειπαν ισχυει κανονικα η εγγυηση μεσω ιμει και χωρις αποδειξη αμα τυχει κατι δεν πιστευω να μου πουν αλλα?εχει στελει καποιος μοτορολα για service με ιμει μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 http://image.prntscr.com/image/829895fd179849918e049cb83c2782e9.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Εγώ ακόμη περιμένω την 6.0.1...Μόνο Πολωνία λέει δόθηκε. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μιλάμε για την ίδια 6.0.1 ή κάποια καινούρια; Γιατί την έχω εδώ και πολλούς μήνες. Απλά το Android patch είναι στον Μάιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Για την ίδια.Εγώ έχω security Μαίου,με 6.0.Και στο xda τα ίδια λένε. http://forum.xda-developers.com/moto-x-style/general/xt1572-android-marshmallow-6-0-1-march-t3359133/page15 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αυτό με το μόνο Πολωνία πάντως δεν νομίζω να ισχύει. Το δικό μου είναι αγορασμένο από το αγγλικό Amazon και έχει πάρει καιρό την 6.0.1: http://i.imgur.com/OBLNwkW.png?1 Πάντως γενικά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον πανικό στα φόρουμ. Δεν έχω δει πραγματικά καμία διαφορά στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αυτό με το μόνο Πολωνία πάντως δεν νομίζω να ισχύει. Το δικό μου είναι αγορασμένο από το αγγλικό Amazon και έχει πάρει καιρό την 6.0.1: http://i.imgur.com/OBLNwkW.png?1 Πάντως γενικά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον πανικό στα φόρουμ. Δεν έχω δει πραγματικά καμία διαφορά στη χρήση. πιο πολυ ψυχολογικο ειναι:rolleyes: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλημέρα. Κόλλησα... Πώς απενεργοποιώ τα on screen buttons; Τα έβαλα από λάθος και είναι μόνιμα. Είμαι με nova. Ευχαριστώ Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Καλημέρα. Κόλλησα... Πώς απενεργοποιώ τα on screen buttons; Τα έβαλα από λάθος και είναι μόνιμα. Είμαι με nova. Ευχαριστώ Άκυρο...Ευχαριστώ Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Γίνεται να έχω μόνιμα την επιλογή της τοποθεσίας στην κάμερα; Κάθε φορά που κλείνει, και να έχεις ανοιχτό GPS, αν δεν το επιλέξεις δεν κρατάει τοποθεσία... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Γίνεται να έχω μόνιμα την επιλογή της τοποθεσίας στην κάμερα; Κάθε φορά που κλείνει, και να έχεις ανοιχτό GPS, αν δεν το επιλέξεις δεν κρατάει τοποθεσία... σε μένα κρατάει κανονικά Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ευχάριστα νέα θα πάρουμε Android 7.0 Nougat τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη :) Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 σε μένα κρατάει κανονικά Ανοίγω GPS, πάω ρυθμίσεις κάμερας επιτρέπω τοποθεσία ο.κ.Κλείνω GPS, την επόμενη φορά πρέπει να επιλέξω πάλι την τοποθεσία για να δουλεύει αλλιώς δεν αναφέρεται στις λεπτομέρειες της φώτο. Πολύ ωραία νέα για nougat, τα είδα κι εγώ. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ανοίγω GPS, πάω ρυθμίσεις κάμερας επιτρέπω τοποθεσία ο.κ.Κλείνω GPS, την επόμενη φορά πρέπει να επιλέξω πάλι την τοποθεσία για να δουλεύει αλλιώς δεν αναφέρεται στις λεπτομέρειες της φώτο. Πολύ ωραία νέα για nougat, τα είδα κι εγώ. ναι όταν κλείνεις το gps απενεργοποιείται και στην κάμερα η επιλογή έτσι είναι και σε μένα πρέπει να την τικάρεις ξανά Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ο. Κ Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Widget απο MOTO Z:D https://drive.google.com/file/d/0B3Ebr25En8RAd2R5NnN6LWcyUDQ/view Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ευχαριστούμε ρε φιλαράκι! Είσαι γαμάτος Widget απο MOTO Z:D https://drive.google.com/file/d/0B3Ebr25En8RAd2R5NnN6LWcyUDQ/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πολύ ωραίο widget. Την αναλυτικότερη ένδειξη του καιρού από το accuweather την έχει στάνταρ; Ρωτάω γιατί έχω εγκατεστημένη την platinum έκδοση που έχω αγορασμένη και δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Όντως πολύ ωραίο! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά φίλε. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δουλεύει σε nexus κινητό αυτό το widget ? Τι ακριβως κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Δουλεύει σε nexus κινητό αυτό το widget ? Τι ακριβως κάνει? ναι λειτουργεί σε όλες android 6 συσκευές .... είναι ένα πανέμορφο witget καιρού, ρολογιού και μπαταρίας ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραίο widget. Την αναλυτικότερη ένδειξη του καιρού από το accuweather την έχει στάνταρ; Ρωτάω γιατί έχω εγκατεστημένη την platinum έκδοση που έχω αγορασμένη και δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό. Sent from my XT1562 ναι την έχει στάνταρ Edited July 31, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ευχαριστώ. Μ'αρέσει που αναγνωρίζει και τον quick charge φορτιστή και βγάζει και λογότυπο όταν συνδεθεί. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts