Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω, τις επόμενες ημέρες θα μου έρθει και εμένα η έκδοση 3 ram/32 rom, από ελληνικό κατάστημα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω όσο βοηθήθηκα διαβάζοντας τα πάνω από 1000 ποστ του φόρουμ.

Προέρχομαι από το πολύπαθο LG Optimus L9 II, οπότε με βάση αυτά που διάβασα, λογικά θα μπορέσω να ξεχάσω εύκολα τα προβλήματα που 3 χρόνια αντιμετώπιζα με τη συσκευή αυτή.

Σαν πρώτη ερώτηση, έχετε υπ'όψιν κάποια καλή (να μην κρατάει αποτυπώματα εύκολα, να μη χάνω ακρίβεια στο πάτημα, να είναι ανθεκτική) tempered glass προστασία, από Ελλάδα κατά προτίμηση (σκρουτζ ας πούμε);

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ φίλε δοκίμασα με όλα τα αρχεία easyimage και όλες τις ROM που βρήκα στο internet αλλά δεν έκανα δουλειά ,έπαιρνα πάντα το ίδιο λάθος

Ετσι αναγκαστικά πέρασα τη ROM που πόσταρα μερικά ποστ πίσω και χωρίς να αντιγράψω κάποιο από τα easyimage αρχεία στην κάρτα έγινε η αλλαγή επιτυχημένα

Ετσι ελυσε το προβλημα ο φιλος μαλλον ελειπε καποιο αρχειο η δεν ειχε περαστει η rom σωστα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν πρώτη ερώτηση, έχετε υπ'όψιν κάποια καλή (να μην κρατάει αποτυπώματα εύκολα, να μη χάνω ακρίβεια στο πάτημα, να είναι ανθεκτική) tempered glass προστασία, από Ελλάδα κατά προτίμηση (σκρουτζ ας πούμε);

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία.

εγω πηρα απο το δικαρτο.

Μάλλον πρέπει κι εγώ να ξαναπεράσω την ρομ.καποιος να με κατευθύνει στην κατάλληλη σελίδα εδώ μέσα;

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Μάλλον πρέπει κι εγώ να ξαναπεράσω την ρομ.καποιος να με κατευθύνει στην κατάλληλη σελίδα εδώ μέσα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6889877#post6889877

Κάνε τη διαδικασία αυτή απλά κατέβασε τη ROMπου δινω 3 σελίδες ποιο πριν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7018169#post7018169

Μανώλης

Καλημερα και χρονια πολλα παιδες!! ποσο δυσκολο ειναι πια να βρεθει ενας moderator να περασει τους οδηγους αλλαγης Ρομ και 20αρας μπαντας στην 1η σελιδα του θεματος???? εχουμε βρει σχεδον τα παντα για την συσκευη και χανομαστε αναμεσα στα ποστ, κριμα ειναι
Αλλο πράγμα η Alfa...

Καλημερα και χρονια πολλα παιδες!! ποσο δυσκολο ειναι πια να βρεθει ενας moderator να περασει τους οδηγους αλλαγης Ρομ και 20αρας μπαντας στην 1η σελιδα του θεματος???? εχουμε βρει σχεδον τα παντα για την συσκευη και χανομαστε αναμεσα στα ποστ, κριμα ειναι

Ξέρεις πόσες φορές το ανέφερα αλλά τίποτα.....Άραγε υπάρχει κανείς?

το ενα ειναι ηχειο παρα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ομως! το αλλο ειναι για λογους ομοιομορφιας και αισθητικης και περιλαμβανει το μικροφωνο.

το ενα ειναι ηχειο παρα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ομως! το αλλο ειναι για λογους ομοιομορφιας και αισθητικης και περιλαμβανει το μικροφωνο.

Τυχαία το ανακάλυψα κ αναρωτήθηκα.ειναι όντως πολύ δυνατό

Edited by john2004

Για φωτο εχετε δοκιμασει καμια αλλη εφαρμογη?

Νομιζω οτι αυτη που εχει δεν εχει και τοσο πολλες επιλογες

Τελικά ενεργοποιείται με το κόλπάκι η Β20 ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ?

Το διασταυρωσε κανένας?

In the down down of the writing we became robes...

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Οντως εχει δοκιμασει καποιος εφαρμογη με μεγαλυτερη παραμετροποιηση στη καμερα;

Οι λιγες επιλογες και το φαινομενο των κοκκινων ματιων ειναι -

Open camera ειδικά στο σκοτάδι πολύ καλύτερη

Μανώλης

ρε παιδες,εχω το εξης προβλημα. στην συσκευη εχω 2 καρτες, μια vfcu και μια vf μονο για ντατα. αυτη που εχει τα ντατα, ενω στο προηγουμενο λειτουργουσε κομπλε, σε αυτο αδυνατει να δει ντατα, δεν βγαζει καν ενδειξη. απ την αλλη, οταν το γυρισα να δει δεδομενα απο την vfcu εδωσε ενδειξη Η. οταν ενεργοποιω την καρτα με τα δεδομενα, αλλαζει προεπιλογη σε lte αυτοματα απο μονο του, αλλα δεδομενα δεν βλεπω. μπορει καποιος να καταλαβει τι παιζει, μπας και εχω κανει εγω κανα λαθος?
Αλλο πράγμα η Alfa...

Μετά Από Κάποιες Δοκιμές Και Επειδή Αρκετοί Έχουν Προβληματα Με Την κινεζικη ROM, Βάζω Έναν Πλήρη Οδηγό Με Αυτά Που Έχω Κάνει Εγώ Μέχρι τώρα.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!!

----------------- HOW DOWNLOAD/FLASH ROM

01. Download ROM: "P1a42_S135_151013_ROW_QPST.rar" Και UnZip

Link: https://drive.google.com/file/d/0B0xPm0R2ARggMTF4MmRta0NhZ0U/view?pref=2&pli=1

02. Download QFIL Flash Software (qpst_2.7.422)

Link: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3762771&d=1464263580

03. Downolad vcredist_x86.zip

Link: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3762769&d=1464263521

04. Εγκαταστάση "vcredist_x86"

05. Εγκατάσταση "QFIL Flash Software (qpst_2.7.422)"

06. - Ενεργοποιήστε Το Τηλέφωνο Και Συνδέστε Με To USB Kαλώδιο Στον PC

- Στο Τηλέφωνο Θα Εμφανιστεί Ο Τύπος Σύνδεσης Που Θέλετε Να Κάνει "USB computer connection"

Τσεκάρετε Το "Media device" και "USB debugging"

- Θα Εμφανιστεί Νέος Δίσκος "Lenovo suite"

- Πηγαίνετε Στο "Lenovo disk=(CD Drive(x:) LenovoSuite)" Και Κάνετε Εγκατάσταση Τον Driver "LenovoUsbDriver_autorun_1.0.17.exe"

- Επανεκκίνηση Υπολογιστή Και Αφαίρεση Του USB Καλωδίου Του Τηλεφώνου

07. Απενεργοποιήστε Το Τηλέφωνο

08. Αφού Επανεκκινήσει ο Η/Υ, Απενερποιήστε Τις Μη Απαραίτητες Εφαρμογές Όπως Antivirus, WiFi, κ.τ.λ

09. Κρατήστε Πατημένο Το "Volume Up" ΜΟΝΟ Και Συνδέστε Με Το USB Καλώδιο Το Τηλέφωνο

Μια Δόνηση Σημαίνει Οτι Έχει Γίνει Σωστά Και Είναι Σε Κατάσταση Προγραμματισμού

10. Κοιτάξτε Αν Υπάρχει Στο "Device Manager --> COM PORTS --> "Qualcomm HS-USB QD Loader 9008 (Comx)"

11. Εκκίνηση Του "QFIL/QPST 2.7.422" Που Εγκαταστήσατε Προηγουμένως.

Θα Πρέπει Να Εμφανιστεί Στο Πρόγραμμα "Qualcomm HS-USB QD Loader 9008 (Comx)"

12. Επιλέξτε Στο Programmer --> Programmer Path --> Browse. Βρείτε Το "prog_emmc_firehose_8936.mbn" --> "Open"

13. Στο Download --> Load XML --> Βρείτε "rawprogram0.xml"(NO User Data) --> "Open"

Στο Επόμενο Παράθυρο Επιλέξτε "patch0.xml" --> "Open"

16. Πατήστε "Download", Θα Αρχίσει Να Κατεβάζει Τη ROM Στο Τηλέφωνο (Περίπου 4-7')

17. Αν Έχει Γίνει Σωστά Το Τηλέφωνο Θα Επανεκκινήσει

Περιμένετε 7-10' Για Την Πρώτη Επανεκκίνηση

18. Αν Περάσει Ο Παραπάνω Χρόνος Και Έχει Κολλήσει Στο Lenovo LOGO:

a. Κρατήστε Πατημένα Τα "VolumeUp+VolumeDown+PowerButton" Μέχρι Να Νιώσετε Τη Δόνηση, Τότε Αφήστε Το Power Button

Για Να Μπείτε Στο "Recovery Mode"

b. Στο "Recovery Mode" --> Delete: Wipe Cache And Wipe User Data

c. Reboot Phone

19. Αν Έχουν Γίνει Όλα Σωστά Το Τηλέφωνο Θα Ξεκινήσει Κανονικά.

20. Ελέγξτε Στα "Settings --> About Phone":

- Softaware Version=S135

- IMEI

21. Κάνετε "System Update"(ΟΤΑ) Μέχρι Την "S288"

------------------- HOW TO ROOT AND TWRP RECOVERY (No Software Updates):

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: !!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ROOT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. BACKUP !!!!!!!!!!!!!

1. Download "P1a42_S288_160721_ROW_RAW_QFIL.rar" Και UnZip

Link: https://yadi.sk/d/hY3kNWJGrnpCU?ncrnd=5389

2. Download "SuperSu"

Link: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3834198&d=1470414758

3. Αντιγράψτε Το "UPDATE-SuperSU-v2.76-20160630161323.zip" Στην SDcard

4. Χρησιμοποιώντας Την Παραπάνω διαδικασία Για Προγραμματισμό Αλλά Με Την S288 Που Κατεβάσατε:

- Κρατήστε Πατημένο Το "Volume Up" ΜΟΝΟ Και Συνδέστε Με Το USB Καλώδιο Το Τηλέφωνο

Μια Δόνηση Σημαίνει Οτι Έχει Γίνει Σωστά Και Είναι Σε Κατάσταση Προγραμματισμού

- Κοιτάξτε Αν Υπάρχει Στο "Device Manager --> COM PORTS --> "Qualcomm HS-USB QD Loader 9008 (Comx)"

- Εκκίνηση Του "QFIL/QPST 2.7.422" Που Εγκαταστήσατε Προηγουμένως.

Θα Πρέπει Να Εμφανιστεί Στο Πρόγραμμα "Qualcomm HS-USB QD Loader 9008 (Comx)"

- Επιλέξτε Στο Programmer --> Programmer Path --> Browse. Βρείτε Το "prog_emmc_firehose_8936.mbn" --> "Open"

- Στο Download --> Load XML --> Βρείτε "rawprogram0_aboot+twpr.xml" --> "Open"

Στο Επόμενο Παράθυρο Επιλέξτε "patch0.xml" --> "Open"

- Πατήστε "Download" Και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΑΤΗΜΕΝΑ Τα "VOLUME UP+DOWN" Μέχρι Να Μπείτε Στο "TWRP RECOVERY"

5. Στο "TWRP Recovery" Πατήστε "Install" Βρείτε Στην SDcard Το "UPDATE-SuperSU-v2.76-20160630161323.zip" Για Να Το Εγκαταστήσετε

6. Επανεκκίνηση. Αν Όλα Πήγαν Καλά Θα Βρέιτε Στις Εφαρμογές Το "SuperSU". To ROOT Πέτυχε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποια Στιγμή Το "SuperSU" Θα Ζητήσει Να κάνει "Update Binary". Πατήστε ΟΚ Και Αφήστε Το.

Μπορεί Να Βγάλει Σφάλμα, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Θα Τελειώσει Μόνο Του κάποια Στιγμή.

------------------ HOW TO KINGROOT FROM SUPERSU

- Εγκατάσταση "KingRoot"

- Άνοιγμα "KingRoot". Ίσως Να Αποτύχει Την πρώτη Φορά λόγω Του "SuperSU"

- Στο "SuperSU" Δώστε Άδεια Για Το "KingRoot"

- Ανοίξτε Ξανά Το "KingRoot" Και Ρυθμίστε Το

- Στο "SuperSU --> Settings" Επιλέξτε "Reinstall From Play Store" Για Απεγκατάσταση Του "SuperSU"

------------------ HOW DECREASE CPU(4-8 CORES) FROM 800MhZ --> 200MHz IN STAND BY

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενεργοιήστε Τα "USB Debugging" Και "OEM unlock" Στο "Developer Options"

- Download File: "Fix-frec-bat.zip"

Link: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3773485&stc=1&d=1465146520

- Unzip

- Συνδέστε Το Τηλέφωνο Στο PC Με Το USB Καλώδιο

- Τρέξτε "Fix-frec.bat" Από Το Φάκελο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κρατήστε Το Φάκελο "bak" Που Δημιουργήθηκε, Περιέχει Τα Original Files Για Απόκατάσταση

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

- Αντιγράψτε Το "init.qcom.post_boot.sh" Από Το Φάκελο "bak" Και Βάλτε Το Μέσα Στο Φάκελο "Fix-frec-bat" Που Αποσυμπιέσατε

- Συνδέστε Το Τηλέφωνο Στο PC Με Το USB Καλώδιο

- Run "Restore-frec.bat"

----------------- HOW TO GREENIFY (SAVE BATTERY)

Για Χρήστες Χωρίς "ROOT":

- Download "adb-setup-1.4.3.exe"

Link: https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view

- Εγκατάστση Το "adb-setup-1.4.3.exe"

- Κατεβάστε Την Εφαρμογή "Greenfify" Από Το PlayStore Και Εγκατάσταση

- Για να Ενεργοποιήσετε Το "Aggressive Doze" Και Το "Wake-Up Tracker" Πρέπει

Να Δώσετε "ΑΔΕΙΑ" Στο "Greenify". Ανοίξτε Το "Command Prompt":

a. AGGRESIVE DOSE & DOSE ON THE GO: ..>adb -d shell pm grant com.oasisfeng.greenify android.permission.DUMP

b. WAKE-UP TRACKER: ..>adb -d shell pm grant com.oasisfeng.greenify android.permission.READ_LOGS

- Settings --> Accessibility --> Greenify-Automated Hibernation = ON

καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

εμενα σε υπολογιστες windows 10 αλλα και win 8, δεν αναγνωριζεται σε καμια port το lenovo C172 ωστε να ξαναπερναγα την ρομ S288 και να δοκιμαζα το κολπακι. μου βγαζει error, το ιδιο που εχει εναφερει προηγουμενως ενα παιδι.

Έχει έρθει, στις αγορασμένες από Ελλάδα συσκευές, με international ROM, το update για Android 6;

Αξίζει να το βάλουμε; Σκέφτομαι, αν αξίζει, να το βάλω κατευθείαν μόλις ανοίξει η συσκευή πρώτη φορά.

ρε παιδες,εχω το εξης προβλημα. στην συσκευη εχω 2 καρτες, μια vfcu και μια vf μονο για ντατα. αυτη που εχει τα ντατα, ενω στο προηγουμενο λειτουργουσε κομπλε, σε αυτο αδυνατει να δει ντατα, δεν βγαζει καν ενδειξη. απ την αλλη, οταν το γυρισα να δει δεδομενα απο την vfcu εδωσε ενδειξη Η. οταν ενεργοποιω την καρτα με τα δεδομενα, αλλαζει προεπιλογη σε lte αυτοματα απο μονο του, αλλα δεδομενα δεν βλεπω. μπορει καποιος να καταλαβει τι παιζει, μπας και εχω κανει εγω κανα λαθος?

Επικοινωνησε με vodafone για να σου πουν τις ρυθμισεις.

Λογο του οτι ειναι μονο για data.

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Επικοινωνησε με vodafone για να σου πουν τις ρυθμισεις.

Λογο του οτι ειναι μονο για data.

θα παω αυριο απο καταστημα, σιγα μη τους πληρωσω και την κληση... παντως με ενα ψαξιμο που εκανα, το ΑΡΝ φαινεται να ειναι ρυθμισμενο σωστα....περισσοτερα αυριο, θα ενημερωσω σχετικα

Αλλο πράγμα η Alfa...

Έχει έρθει, στις αγορασμένες από Ελλάδα συσκευές, με international ROM, το update για Android 6;

Αξίζει να το βάλουμε; Σκέφτομαι, αν αξίζει, να το βάλω κατευθείαν μόλις ανοίξει η συσκευή πρώτη φορά.

Πέρα από την προηγούμενη, έχω και νέα απορία: Μπορεί να παίξει HEVC/H.265 video; Θέλει κάποιον ξεχωριστό player;

Παιδια επειδή έχω μείνει από λάπτοπ έχει κάποιος το rar της 288;Θέλω να μου ανεβάσει το αρχείο easyimage αν υπάρχει για να κάνουμε καμία δοκιμή.

Παιδια επειδή έχω μείνει από λάπτοπ έχει κάποιος το rar της 288;Θέλω να μου ανεβάσει το αρχείο easyimage αν υπάρχει για να κάνουμε καμία δοκιμή.

+1 παιδια αν μπορει καποιος για το αρχειο easyimageS288.

To S275 αρχειο δεν με αφηνει καν να το αντιγραψω στην καρτα μνημης.. μου βγαζει error.

:( kai δοκιμαζωντας να ξαναπερασω καποια εκδοση λογισμικου, δεν μου αναγνωριζει το Qfil σε καμια port το κινητο :(

https://yadi.sk/d/Sz7d6bA-vcSuw

Edited by mplevris
Μανώλης

Εχω σιχαθει τη ζωη μου με τα tempered glass σε αυτο το κινητο

Εχω χαλασει 3 μεχρι τωρα

Παντα κατι γινεται και ή θα μπει σκονιτσα ή η μια απο τις ακρες δε θα εφαρμοζει καλα και το βαζω βγαζω και στο τελος το σπαω