MIXOStsi Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Απ' ότι λένε διαθέτει το hardware αλλά υπάρχει θέμα με το software... giorgos_g δοκίμασε κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου απ' το store... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Απ' ότι λένε διαθέτει το hardware αλλά υπάρχει θέμα με το software... giorgos_g δοκίμασε κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου απ' το store... Δοκίμασα το tunable fm, δεν έπαιξε :( Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Well, shit... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Λοιπον να δωσω μια τελικη απαντηση για το ραδιοφωνο στο 950. Το hardware το υποστηριζει...ειναι build in του snapdragon. Αλλα σε καποιες περιοχες ειναι disabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Λογικα ισως αλλαξει αυτο με καποιο μελλοντικο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Λοιπον να δωσω μια τελικη απαντηση για το ραδιοφωνο στο 950. Το hardware το υποστηριζει...ειναι build in του snapdragon. Αλλα σε καποιες περιοχες ειναι disabled. Θες να πεις ότι ούτε με κάποια αναβάθμιση ειναι πιθανό να λειτουργήσει κανονικά εδώ στη χώρα μας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Θες να πεις ότι ούτε με κάποια αναβάθμιση ειναι πιθανό να λειτουργήσει κανονικά εδώ στη χώρα μας; Δε ξερω...αλλα δε το βλεπω.Ουτε στην Αγγλια παιζει το ραδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στα 569€ στο e-shop για αυτήν την βδομάδα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δε ξερω...αλλα δε το βλεπω.Ουτε στην Αγγλια παιζει το ραδιο. "Μπράβο", Microsoft...... :down: Written with my L640 ds, while listening to fm radio.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στα 569€ στο e-shop για αυτήν την βδομάδα. Για μία βδομάδα η προσφορά http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-black-gr-p-TEL.009092 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 498E http://www.bestprice.gr/item/2154732996/microsoft-lumia-950.html?qid=34YW5ogB79F_0f166&seq=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Και οι δύο χαμηλές τιμές, είναι εάν δεν κάνω λάθος για συσκευές με μια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Και οι δύο χαμηλές τιμές, είναι εάν δεν κάνω λάθος για συσκευές με μια sim. Dual Sim είναι και οι δυο.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Dual Sim είναι και οι δυο.... Στον τύπο δεν γράφουν DS, και αυτές που το γράφουν είναι πιο ακριβές. http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-dual-sim-black-gr-p-TEL.009080 http://www.bestmobile.gr/all-products/microsoft-950-lumia-ds-32gb-black-eu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Dual Sim είναι και οι δυο.... που το ξέρεις; που το είδες;; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 που το ξέρεις; που το είδες;; Εγώ προσωπικά τα είδα στο Πλαίσιο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, και τα εκθεσιακά DS ήταν, και τα δυο που είχαν για πώληση πάλι DS ήταν. Νομίζω ότι εδώ Ελλάδα μόνο DS πλασάρουν, προσωπικά δεν έχω δει πουθενά Single Sim. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Single SIM δινουν οι πάροχοι (Cosmote-Γερμονός, Wind, Vodafone) Καταστήματα λιανικής έχουν τα Dual sim Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Αύριο μεθαύριο έρχεται το δικό μου single sim από amazon.de 603€ με μεταφορικά.. :D Edited December 14, 2015 by yianniCrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αύριο μεθαύριο έρχεται το δικό μου single sim από amazon.de 603€ με μεταφορικά.. :D Είπα και εγώ; 703€!!! Σαν πολλά μου φάνηκαν. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Single SIM δινουν οι πάροχοι (Cosmote-Γερμονός, Wind, Vodafone) Καταστήματα λιανικής έχουν τα Dual sim Μην το λες... ;) http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-950-black-gr-p-TEL.009092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Για τους χρήστες της συσκευής, επομένως και των Windows 10 Mobile, διαθέσιμα από σήμερα τα θέματα εφαρμογών και του λειτουργικού: [Επίσημο] Windows 10 Mobile Series [Windows 10 Mobile] Προτάσεις Εφαρμογών [Windows 10 Mobile] Γενικές Απορίες Εφαρμογών [Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και απορίες παιχνιδιών :!: Υπενθυμίζω ότι τυχόν προβλήματα λειτουργικού ή εφαρμογών σε Technical Preview εκδόσεις, παρακαλώ οι χρήστες Windows Insiders να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στο αντίστοιχο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) ώστε να μην υπάρχει σύγχυση με τους υπόλοιπους χρήστες :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εμφανίστηκαν και στον τσιγκούνη τα single-sim https://www.skroutz.gr/s/7634032/Microsoft-Lumia-950-32GB.html?from=account_favorites Περιμένουμε τη "φυσιολογική" εξομάλυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Διαγωνισμός του Windows Central για ένα Lumia 950 ή Lumia 950XL :D Edited December 16, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr0001 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απόκτησα πρόσφατα το 950. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα lg g2. Γενικά έχω μέτρια συναισθήματα. Οι εφαρμογές τρώνε κολλήματα και οι ειδοποιήσεις έρχονται όποτε να'ναι. Θεωρώ βέβαια ότι σταδιακά θα λυθούν τα θέματα αυτά. Η μεγαλύτερη όμως απογοήτευση είναι η αυτονομία της συσκευής όπου με μέτρια χρήση μου βγάζει 1 ημέρα ενώ το LG έβγαζε χαλαρά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απόκτησα πρόσφατα το 950. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα lg g2. Γενικά έχω μέτρια συναισθήματα. Οι εφαρμογές τρώνε κολλήματα και οι ειδοποιήσεις έρχονται όποτε να'ναι. Θεωρώ βέβαια ότι σταδιακά θα λυθούν τα θέματα αυτά. Η μεγαλύτερη όμως απογοήτευση είναι η αυτονομία της συσκευής όπου με μέτρια χρήση μου βγάζει 1 ημέρα ενώ το LG έβγαζε χαλαρά 2 H μπαταρια πεταει...θελει καμια βδομαδα για να στρωσει.επισης πρεπει να χεις το build .29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts