Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι τιμές καλό κατήφορο έχουν πάρει (κάπου στα 380€, αυτή τη στιγμή), ωριμάζει και το λογισμικό (απαράδεκτες καθυστερήσεις, αλλά...) οπότε πλησιάζει και η ώρα του (μου).

Μια ερωτησούλα, μόνο:

Το δίκαρτο (το οποίο προσωπικά δεν χρειάζομαι) με το μονό, έχει κάποια ουσιώδη διαφορά (κάτι θυμάμαι έχει αναφερθεί) πού να "ωθεί" στη μία ή άλλη επιλογή (από τη στιγμή που η 2η σύνδεση δεν με ενδιαφέρει, πάντα).

εδιτ: 4G (dual)/4G+ (single) αν κατάλαβα καλά?

4G (dual)/4G+ (single) αν κατάλαβα καλά?

Όπως το γράφεις.

Εγώ θα σου έλεγα όμως να πάρεις το dual γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα το χρειαστείς μελλοντικά αλλά και για καλύτερη μεταπώληση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όπως το γράφεις.

Εγώ θα σου έλεγα όμως να πάρεις το dual γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα το χρειαστείς μελλοντικά αλλά και για καλύτερη μεταπώληση.

Να σου πω την αλήθεια, τηλέφωνο κάτω από 3 χρόνια (δεν αισθάνομαι την ανάγκη για συχνότερες αλλαγές...σκέψου πως ακόμα πρακτικά με καλύπτει το 8X μου...την οθόνη/ανάλυση του 950 "ζηλεύω" και βολεύει η κάμερα) δεν έχω κρατήσει (εκτός από ένα SE που είχα στο στρατό, και μετά πήγε υπέρ πίστεως και μητέρας), οπότε το θέμα μεταπώληση πρακτικά δεν υφίσταται.

Επίσης, στα πλαίσια του πόσο "αντικοινωνικός" είμαι (ούτε FB, ούτε τπτ...ένα Whatsapp κι ένα Telegram μόνο), αντίστοιχα δεν δουλεύω με παραπάνω από μία γραμμές συνειδητά.

Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι όντως ίσως χρειαστεί στο μέλλον (ιδιαίτερα για επαγγελματικούς λόγους).

Εκτός κι αν...μια ερώτηση, λοιπόν:

Μπορώ να χρησιμοποιώ πακέτο δεδομένων από τη 2η κάρτα ενώ οι λογαριασμοί (Whatsapp, πχ) να είναι στην 1η? Ταυτόχρονα, εννοώ.

Να κάνω όλη μου τη δουλειά από την 1η γραμμή, αλλά να "τραβάω" data από τη 2η (με κάποιο προπληρωμένο ή οτιδήποτε πακέτο).

Φυσικά και μπορείς

Οk, πολύ χρήσιμη πληροφορία (ιδέα δεν είχα).

Ίσως μετρήσει στην τελική επιλογή.

Ευχαριστώ.

Μπορώ να χρησιμοποιώ πακέτο δεδομένων από τη 2η κάρτα ενώ οι λογαριασμοί (Whatsapp, πχ) να είναι στην 1η? Ταυτόχρονα, εννοώ.

Να κάνω όλη μου τη δουλειά από την 1η γραμμή, αλλά να "τραβάω" data από τη 2η (με κάποιο προπληρωμένο ή οτιδήποτε πακέτο).

Ακριβώς αυτό με έκανε να πάρω 2καρτο. Η wind μου έδωσε μια κάρτα sim όπου έχω δωρεάν κάθε μήνα 1gb. Κρίμα να πάει χαμένο.........

Κι εγω το δίκαρτο έχω χρησιμοποιώντας μια sim αλλά μου τη σπάει το έξτρα εικονίδιο της δεύτερης sim που δε μπορώ να το κρύψω όπως και ο άσσος στο live tile του τηλεφώνου και των SMS :mad:
- There is no place like 127.0.0.1 -

Κι εγω το δίκαρτο έχω χρησιμοποιώντας μια sim αλλά μου τη σπάει το έξτρα εικονίδιο της δεύτερης sim που δε μπορώ να το κρύψω όπως και ο άσσος στο live tile του τηλεφώνου και των SMS :mad:

Τον άσσο τον κρύβεις με την επιλογή έξυπνη sim ή κάπως έτσι. Θα το βρω και θα σου πω.

http://i.imgur.com/ERQtMpW.jpg

Edited by alex_gate_7
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων και αφαίρεση εικόνας

Ακριβώς αυτό με έκανε να πάρω 2καρτο. Η wind μου έδωσε μια κάρτα sim όπου έχω δωρεάν κάθε μήνα 1gb. Κρίμα να πάει χαμένο.........

Έχεις καμμιά ακόμα?

Με την "πολιτική" του ΟΤΕ στα data...Μ.Χ...

Έχεις καμμιά ακόμα?

Με την "πολιτική" του ΟΤΕ στα data...Μ.Χ...

Αν βάλεις σταθερό WIND τότε θα σου δώσουν κι εσένα (αν δεν έχει αλλάξει κάτι)

Αν βάλεις σταθερό WIND τότε θα σου δώσουν κι εσένα (αν δεν έχει αλλάξει κάτι)

Μπλοκαρισμένος για πολύ καιρό ακόμα στον ΟΤΕ, σε όλα.:mad:

Τον άσσο τον κρύβεις με την επιλογή έξυπνη sim ή κάπως έτσι. Θα το βρω και θα σου πω.

=

Πως το κανες ρε θηρίο;

Αν μου βγάλεις και το εικονίδιο πανω θα σε παραδεχτώ... :rolleyes:

Πως το κανες ρε θηρίο;

Αν μου βγάλεις και το εικονίδιο πανω θα σε παραδεχτώ... :rolleyes:

Επιλέγεις όποιο από τα 2 tiles τηλεφώνου θες. Επιλέγεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά και επιλέγεις Link Tiles. Το εικονίδιο δε βγαίνει, αφού σου δείχνει 1. αν έχεις σήμα 2. την ισχύ του σήματος. Πώς αλλιώς θα ξέρεις αν λειτουργεί η κάρτα σου;.

Huawei Nova 5T

Επιλέγεις όποιο από τα 2 tiles τηλεφώνου θες. Επιλέγεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά και επιλέγεις Link Tiles. Το εικονίδιο δε βγαίνει, αφού σου δείχνει 1. αν έχεις σήμα 2. την ισχύ του σήματος. Πώς αλλιώς θα ξέρεις αν λειτουργεί η κάρτα σου;.

Ωραίος! Τόσο καιρό μου την έδινε ο άσσος στα πλακιδια.

Για το εικονίδιο πάνω πάντως δε βλέπω λύση παρά μόνο αν αποφασίσει η ms να το κρύβει αυτόματα το δεύτερο όταν δεν έχεις δεύτερη sim μέσα..

Ψάχνω για camera smartphone και επειδή έχω ψιλό απογοητευθεί από την μεριά του Android σκέφτομαι να περάσω σε Windows ( μετά από χρόνια)

Σήμερα κράτησα για λίγο στην Vodafone το xl ( δυστυχώς δεν είχαν το κανονικό 950) και μου άρεσε αρκετά.

Μεταξύ άλλων αυτο που με ενδιαφέρει να υπάρχει στην συσκευή μου είναι το Ραδιόφωνο.

Στο παρόν θέμα διαβάζω πως για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται μια διαδικασία , παρόλα αυτά στο xl είδα την εφαρμογή να ανοίγει χωρίς πρόβλημα.

Το κλειδωμένο Ραδιόφωνο είναι μόνο θέμα το απλού 950?

και η κοροιδια του ιντερνετικου κιτρινομαγαζου και της αντιπροσωπιας συνεχιζεται, αφου ξαναπαρελαβα χθες για 3 φορα πρωι το μεσημερι το ξαναπηγα πισω με το ιδιο προβλημα(για 4 φορα), εχει ζητηθει επιμονος αντικατασταση , τωρα πριχωραμε σε μηνυσεις

.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και η κοροιδια του ιντερνετικου κιτρινομαγαζου και της αντιπροσωπιας συνεχιζεται, αφου ξαναπαρελαβα χθες για 3 φορα πρωι το μεσημερι το ξαναπηγα πισω με το ιδιο προβλημα(για 4 φορα), εχει ζητηθει επιμονος αντικατασταση , τωρα πριχωραμε σε μηνυσεις

.

Στείλε ένα mail στην εταιρεία κατευθείαν και περιέγραψε το πρόβλημα και βάλε και τους κωδικούς από τις αποδείξεις. Μη μπλέκεις με το eshop (?) αφού άκρη δεν θα βγάλεις, αφού απλά αναλαμβάνουν να δώσουν την συσκευή για service. Τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν περιπτώσεις (η μια που ξέρω είναι από κολλητό μου) που τους έκαναν αντικατάσταση το κινητό στην δεύτερη βλάβη, και όχι να το στείλει τέσσερις φορές.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου σε κατάστημα του κωτσοβολου.

Σε σύγκριση με το xl μου έδωσε την εντύπωση πως θέλει λίγη δουλειά το software .

Επίσης σχεδιαστικά ποιο κινέζικο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν.

Δεν είναι μόνο το καπάκι πίσω που αυτό αν θέλετε καταπινεται αφου και δακτυλιες δεν αφήνει και αλλάζει εύκολα... Είναι το ασήμι δακτυλίδι γύρω από την κάμερα που μου θυμίζει Thl

Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου σε κατάστημα του κωτσοβολου.

Σε σύγκριση με το xl μου έδωσε την εντύπωση πως θέλει λίγη δουλειά το software .

Επίσης σχεδιαστικά ποιο κινέζικο δεν θα μπορούσαν να το κάνουν.

Δεν είναι μόνο το καπάκι πίσω που αυτό αν θέλετε καταπινεται αφου και δακτυλιες δεν αφήνει και αλλάζει εύκολα... Είναι το ασήμι δακτυλίδι γύρω από την κάμερα που μου θυμίζει Thl

Διαφωνώ σε όλα εκτός απ' το τελευταίο.

• The title was changed to Microsoft Lumia 950