kkoletsis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Συγνώμη ρε παιδιά αλλα που το βρίσκεται όλοι 250€ ; εγώ που κοιτάω στο site της Vodafone γράφει 259 εξαντλημένο και στον Γερμανό 298. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Συγνώμη ρε παιδιά αλλα που το βρίσκεται όλοι 250€ ; εγώ που κοιτάω στο site της Vodafone γράφει 259 εξαντλημένο και στον Γερμανό 298. Sent from mTalk πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα το, όλο και κάποιο κομμάτι θα έχουν στην αποθήκη. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κατάστημα που πούλησε έστω και ένα κομμάτι στην τιμή των 699€. Λογικά ότι αγόρασαν έχει πάει στοκ. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα το, όλο και κάποιο κομμάτι θα έχουν στην αποθήκη. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κατάστημα που πούλησε έστω και ένα κομμάτι στην τιμή των 699€. Λογικά ότι αγόρασαν έχει πάει στοκ. Τηλεφώνησα τώρα σε κατάστημα στο Χαλάνδρι και μου είπε 299 Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ευτυχώς που το έχω εταιρικό και δε το πλήρωσα. Πραγματικα με 250€ να παίρνεις αυτή τη συσκευή είναι ληστεία στη Microsoft :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 πάντως από ποιότητα κατασκευής σκίζει :lol::lol::lol: Το κόλλησα πάνω σε βάση στήριξης αυτοκινήτου για πλοήγηση και έμειναν πάνω (στην βάση) τα 2 από τα 4 τετραγωνάκια του microsoft logo. Κόλαση... :lol: Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τηλεφώνησα τώρα σε κατάστημα στο Χαλάνδρι και μου είπε 299 Προφανώς σου είπαν για το XL και όχι το μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 πάντως από ποιότητα κατασκευής σκίζει :lol::lol::lol: Το κόλλησα πάνω σε βάση στήριξης αυτοκινήτου για πλοήγηση και έμειναν πάνω (στην βάση) τα 2 από τα 4 τετραγωνάκια του microsoft logo. Κόλαση... :lol: Πως το κατάφερες αυτό απορώ!! Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφεις.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πως το κατάφερες αυτό απορώ!! Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφεις.. Αν η συσκευή λόγω πλοήγησης ανέβασε θερμοκρασία και "μαλάκωσε" η κόλλα σε εκείνο το σημείο που είναι κολλημένο το logo... θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πως το κατάφερες αυτό απορώ!! Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφεις.. ε καλά τώρα... στην ίδια κολλώδη βάση έχω κολλήσει iphone, lumia 925 και φυσικά δεν έφυγε κανένα λογότυπο. Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ε καλά τώρα... στην ίδια κολλώδη βάση έχω κολλήσει iphone, lumia 925 και φυσικά δεν έφυγε κανένα λογότυπο. Επειδή γράφεις κολλώδη, πρέπει να είναι αυτό που είχα πάρει παλιότερα. Γνώμη μου, πέταξέ το. Σε παλιότερη συσκευή μου, είχε αφαιρέσει το χρώμα της, από το πλαστικό καπάκι της μπαταρίας και παραλίγο να το σπάσει. Εννοείται ότι το έβγαλε και από τη συσκευή (έμεινε στη βάση). Πάρε μία από αυτές, που κολλάνε στο παρμπρίζ και κρατάνε με πλαστικά το κινητό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τελικα το βρηκα σε καταστημα στο mall 259 τελευταιο κομματι... ξερει κανεις αν γινεται να φυγει το λογοτυπο τις vodafone απο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Τελικα το βρηκα σε καταστημα στο mall 259 τελευταιο κομματι... ξερει κανεις αν γινεται να φυγει το λογοτυπο τις vodafone απο μεσα? Προσωπικά, σε αυτά τα χρήματα, δε θα με ένοιαζε καθόλου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Εκτός αυτού, και κυριότερο, δεν επιτρέπονται. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημέρα παιδιά, το έχω από εχθές στα χέρια μου. Απίστευτη συσκευή. Τελικά θα την κρατήσω γιατί ήδη μου φαίνεται μεγάλη άρα το xl δεν θα μπορώ να το κρατήσω κάν. Τώρα αν στο μέλλον το συνηθίσω και θέλω μεγαλύτερη δεν το ξέρω. Στο θέμα τώρα: Καταρχήν τα 2 χαρακτηριστηκά που όλοι λέγανε ότι είναι gimmick (και είχα την ίδια γνώμη) μπορώ να πω ότι δουλεύουν άψογα. Το continuum είναι απίστευτο και το μέλλον αν δεν το παρατήσει η ΜΣ. Το δούλεψα μεσω dlna και ήταν τέλειο. Σου λύνει τα χέρια σε μια δύσκολη κατάσταση. Η ίριδα επίσης δουλεύει άψογα και 9/10 σε πιάνει. Και όχι κάθετα μπροστά στα μάτια. Εγώ το ανοίγω όπως θα το άνοιγα αν δεν είχε ανάγνωση ίριδας. Εντάξει το πρωί με την τσίμπλα και μισάνοικτα τα μάτια δεν με πιασε:lol:. Τώρα προς το παρόν μου ζεσταίνεται λίγο αλλά θέλω λίγο χρόνο για να έχω άποψη για αυτό, όπως και για την μπαταρία γιατί μου τελειώνει γρήγορα αλλά πρώτη μέρα το έσκισα όλιγον τι. Φωτογραφίες λίγες έβγαλα αλλά μου φάνηκε πολύ δυνατή η κάμερα. Σαν λειτουργικό εντάξει το είχα δει και με το 925 αλλά ρε παιδιά τι απαράδεκτη πρώτη έκδοση είχαν βγάλει; Δεν ντράπηκαν να το κυκλοφορήσουν; Τώρα με τις αναβαθμίσεις είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Βέβαια αυτά τα ενοχλητικά περιμένετε με τις τελείες τα εμφανίζει ακόμα, αλλά πολύ σπάνια σε σχέση με το 925 που το κανε συνέχεια. Αν και πραγματικά όταν κινείσαι στα μενού των ρυθμίσεων δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Κάποιες uwp που στο 925 ήταν αργές εδώ πάνε σφαίρα πχ instagram, twitter, messenger. Κάρτα σιμ τώρα θα του βάλω. Αλήθεια γιατί έκοψαν τα ακουστικά στο κουτί; Επίσης το backup μου από το 925 πως θα το τραβήξω εδώ ώστε να έρθουν όλα; Φώτος και επαφές ήρθαν με το μέιλ, αλλά εγώ λέω και για εφαρμογές, μηνύματα, save εφαρμογών και παιχνιδιών; Οθόνη απίστευτη και ηχείο αρκετά δυνατό αλλά ενώ το είχα να παίζει ένα video στο tubecast στο 28 ένταση έκανε σκαμπανεβάσματα στην ένταση. Θα το δω στην πράξη και τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω με την γνώμη μου. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημέρα παιδιά, το έχω από εχθές στα χέρια μου. Απίστευτη συσκευή. Τελικά θα την κρατήσω γιατί ήδη μου φαίνεται μεγάλη άρα το xl δεν θα μπορώ να το κρατήσω κάν. Τώρα αν στο μέλλον το συνηθίσω και θέλω μεγαλύτερη δεν το ξέρω. Στο θέμα τώρα: Καταρχήν τα 2 χαρακτηριστηκά που όλοι λέγανε ότι είναι gimmick (και είχα την ίδια γνώμη) μπορώ να πω ότι δουλεύουν άψογα. Το continuum είναι απίστευτο και το μέλλον αν δεν το παρατήσει η ΜΣ. Το δούλεψα μεσω dlna και ήταν τέλειο. Σου λύνει τα χέρια σε μια δύσκολη κατάσταση. Η ίριδα επίσης δουλεύει άψογα και 9/10 σε πιάνει. Και όχι κάθετα μπροστά στα μάτια. Εγώ το ανοίγω όπως θα το άνοιγα αν δεν είχε ανάγνωση ίριδας. Εντάξει το πρωί με την τσίμπλα και μισάνοικτα τα μάτια δεν με πιασε:lol:. Τώρα προς το παρόν μου ζεσταίνεται λίγο αλλά θέλω λίγο χρόνο για να έχω άποψη για αυτό, όπως και για την μπαταρία γιατί μου τελειώνει γρήγορα αλλά πρώτη μέρα το έσκισα όλιγον τι. Φωτογραφίες λίγες έβγαλα αλλά μου φάνηκε πολύ δυνατή η κάμερα. Σαν λειτουργικό εντάξει το είχα δει και με το 925 αλλά ρε παιδιά τι απαράδεκτη πρώτη έκδοση είχαν βγάλει; Δεν ντράπηκαν να το κυκλοφορήσουν; Τώρα με τις αναβαθμίσεις είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Βέβαια αυτά τα ενοχλητικά περιμένετε με τις τελείες τα εμφανίζει ακόμα, αλλά πολύ σπάνια σε σχέση με το 925 που το κανε συνέχεια. Αν και πραγματικά όταν κινείσαι στα μενού των ρυθμίσεων δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει. Κάποιες uwp που στο 925 ήταν αργές εδώ πάνε σφαίρα πχ instagram, twitter, messenger. Κάρτα σιμ τώρα θα του βάλω. Αλήθεια γιατί έκοψαν τα ακουστικά στο κουτί; Επίσης το backup μου από το 925 πως θα το τραβήξω εδώ ώστε να έρθουν όλα; Φώτος και επαφές ήρθαν με το μέιλ, αλλά εγώ λέω και για εφαρμογές, μηνύματα, save εφαρμογών και παιχνιδιών; Οθόνη απίστευτη και ηχείο αρκετά δυνατό αλλά ενώ το είχα να παίζει ένα video στο tubecast στο 28 ένταση έκανε σκαμπανεβάσματα στην ένταση. Θα το δω στην πράξη και τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω με την γνώμη μου. Με γεια, κοίτα να το χαρείς και δεν θα χάσεις. 1) Για την ίριδα το πρωί, κάνε βελτίωση αναγνώρισης με τα μάτια μισάνοιχτα και την τσίμπλα ( :P ) Θα σε ζορίσει λίγο γιατί θα χάνει την επαφή κάθε τρεις και λίγο, αλλά μετά θα σε πιάνει ακόμη και έτσι 2) Πολλά πράγματα συνεχίζουν να τρέχουν στο backround μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση - παραμετροποίηση των update. Γι'αυτό ζεσταίνεται και βγάζει και τελίτσες. Μετά από λίγες ώρες και ένα softreset θα είναι κρύο και σφαίρα. 3) Όταν άνοιξες πρώτη φορά το κινητό, δεν σου είπε να κάνεις επαναφορά από παλιό backup? Αν δεν το έκανες τότε, δυστυχώς πρέπει να κάνεις hard reset και επαναφορά όταν ανοίξει (στο προτείνει). Αυτό για τις εφαρμογές. Τα sms αν βάλεις το κινητό σου στην εφαρμογή sms τόσο στο παλιό κινητό όσο και στο καινούργιο μετά, τα τραβάει μόνο του. Νομίζω προεπιλογή είναι του τελευταίου έτους, αλλά αν θες το αλλάζεις για να σου φέρει τα πάντα. Τρομερό και δουλεύει 100% 4) Σκαμπανέβασμα δεν μου έκανε ποτέ το mytube, τόσο στο ακουστικό όσο και μέσω bluetooth που έχω στο αυτοκίνητο. Μήπως σκάλωσε η εφαρμογή; Αυτά αρχικά, οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλημέρα παιδιά, το έχω από εχθές στα χέρια μου. Απίστευτη συσκευή. Τελικά θα την κρατήσω γιατί ήδη μου φαίνεται μεγάλη άρα το xl δεν θα μπορώ να το κρατήσω κάν. Καλως ήρθες!! Ευχομαι να το καταευχαριστηθείς! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Βρήκα ενα workaround για το bug με το shazam μέχρι να διορθωθεί η εφαρμογή ή τα windows. Για όσους δε βρίσκουν τραγούδι με τίποτα. Αυτό που φταίει είναι η μπάρα του start που πρέπει να την κάνετε hide πριν πατήσετε το κουμπί για να βρείτε το τραγούδι. με το που ανοίγει η εφαρμογή πρέπει να τραβήξετε νοητά τη μπάρα μία φορά ωστε να κρυφτεί. Mετά πατάτε το κουμπί και ως δια μαγείας το shazam βρισκει το τραγούδι... Γελοίο; Κι όμως αληθινό... Με το Soundhound δε το δοκίμασα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Βρήκα ενα workaround για το bug με το shazam μέχρι να διορθωθεί η εφαρμογή ή τα windows. Για όσους δε βρίσκουν τραγούδι με τίποτα. Αυτό που φταίει είναι η μπάρα του start που πρέπει να την κάνετε hide πριν πατήσετε το κουμπί για να βρείτε το τραγούδι. με το που ανοίγει η εφαρμογή πρέπει να τραβήξετε νοητά τη μπάρα μία φορά ωστε να κρυφτεί. Mετά πατάτε το κουμπί και ως δια μαγείας το shazam βρισκει το τραγούδι... Γελοίο; Κι όμως αληθινό... Με το Soundhound δε το δοκίμασα.. δεν μου δούλεψε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Προς αυτους που εχουν αγορασει την συσκευη απο vodafone στα 269. Το εχω βρει σε ενα καταστημα και το εκανα κρατηση και μαλλον δευτερα θα το παρω. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν μιλαμε για εκθεσιακο κομματι ή κανονικα σφραγισμενο. Ανυπομονω για απαντηση. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Προς αυτους που εχουν αγορασει την συσκευη απο vodafone στα 269. Το εχω βρει σε ενα καταστημα και το εκανα κρατηση και μαλλον δευτερα θα το παρω. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν μιλαμε για εκθεσιακο κομματι ή κανονικα σφραγισμενο. Ανυπομονω για απαντηση. Σφραγισμένα κανονικά είναι αυτό από το stock που θέλουν να διώξουν, δεν είναι εκθεσιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Για την ενεργοποιηση του ραδιο με τις οδηγιες που εχει στην πρωτη σελιδα θα μπορω να την κανω και μετα την ενημερωση στις 2 αυγουστου κανονικα ή αλλαζει τιποτα και δεν θα μπορω; Επισης η ακροαση απ το ηχειο ειναι ακομα προβληματικη ή διορθωθηκε; Το λεω γιατι το FM ραδιο μετραει πολυ για μενα και ειμαι ενα κλικ πριν κανω την αγορα. Edited July 22, 2016 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Είναι ξανά διαθέσιμο στο e-shop της Vodafone, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τελικά το τίμησα και γω. Η προσφορά της Vodafone παρα ήταν καλή για να την αφήσω:) Αν και σκεφτόμουν να βάλω preview μια και μένουν λίγες μέρες για το anniversary update λέω να περιμένω. Πάντως πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα πράγμα, ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα, παλιές καλές εποχές με το 920 χαχα Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Τελικά το τίμησα και γω. Η προσφορά της Vodafone παρα ήταν καλή για να την αφήσω:) Αν και σκεφτόμουν να βάλω preview μια και μένουν λίγες μέρες για το anniversary update λέω να περιμένω. Πάντως πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα πράγμα, ανεβάζει θερμοκρασία πολύ εύκολα, παλιές καλές εποχές με το 920 χαχα Δούλεψέ το μερικές μέρες με τη τωρινή σταθερή να το συνηθίσεις...και να πάθεις τρελό σοκ με την Anniversary (το ίδιο που έπαθα εγώ που έβαλα την τελευταία fast, η οποία στο 99% της θα είναι και η Anniversary). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Δούλεψέ το μερικές μέρες με τη τωρινή σταθερή να το συνηθίσεις...και να πάθεις τρελό σοκ με την Anniversary (το ίδιο που έπαθα εγώ που έβαλα την τελευταία fast, η οποία στο 99% της θα είναι και η Anniversary). Μα έτσι κι αλλιώς το κινητό είναι πολύ καλό, απλά είχα συνηθίσει με το G8 που δεν ανέβαζε καθόλου θερμοκρασία και φοβάμαι να το δουλέψω όπως θέλω. Τεσπα μακάρι να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts